Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Retourrecht

EtikettenWorld BV hanteert regels voor retourneren. U heeft voor de standaard producten van onze website een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Onder de standaard producten worden die producten verstaan die niet speciaal voor u zijn geproduceerd zoals bedrukte adresetiketten, geweven of bedrukte stoffen labels, stickers geproduceerd naar eigen ontwerp etc. Na het verstrijken van deze bedenktijd is de koopovereenkomst een feit.

Bij retourneren dienen de producten in de onbeschadigde, niet beschreven, originele verpakking te zitten (het cellofaan of de verzegelingseal mag dus niet geopend zijn). De producten dienen compleet, niet gebruikt en onbeschadigd te zijn. Laat producten bij twijfel ongeopend in de originele verpakking anders kunnen deze niet meer teruggestuurd en/of omgeruild worden. Bij ruilen van artikelen zullen er opnieuw verzendkosten in rekening worden gebracht. Geopende artikelen die niet voldoen aan de bovenstaande voorwaarden blijven uw eigendom. Bij producten waarvan de bedoeling is dat u deze zelf gaat bedrukken zoals A4 stickervellen, fotopapier, etiketten etc. verwachten wij bij retourneren ook de juiste aantallen retour. Dus alleen de niet aangebroken verpakkingen kunt u retour zenden.

Bij ontvangst van uw bestelling zijn de goederen in uw bezit gekomen. Zorg daarom dat u altijd over het verzendbewijs van de transporteur beschikt als u de artikelen retour stuurt. Zo kunt u eventueel verlies of schade bij uw transporteur claimen.

Wanneer u een product wilt retourneren gaat u als volgt te werk:

  • Vul het retourformulier van onze website in en voeg deze toe aan uw retourzending alsmede een kopie van de factuur.
  • Producten die zonder retourformulier en kopie van de factuur geretourneerd worden, kunnen helaas niet in behandeling genomen worden! Deze producten zullen ook niet weer retour naar u gestuurd worden, voordat hiervoor nieuwe verzendkosten zijn voldaan.
  • Stuur uw bestelling en het bijbehorende retourformulier met de kopie van de factuur binnen 14 dagen aan ons terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn ALTIJD voor uw eigen rekening. In geval van een foutieve levering of een defect/beschadigd artikel, storten wij na ontvangst en beoordeling achteraf de door u gemaakte verzendkosten (mits wij een kopie hebben ontvangen van uw verzendbewijs waarop het bedrag van retour zenden vermeld staat) van die retourzending terug op uw rekening of kan het bedrag worden verrekend met een eventuele nieuwe bestelling.
  • Na controle van de geretourneerde artikelen, zal bij een correcte ontvangst het aankoopbedrag teruggestort worden op uw rekening of indien van toepassing zal een ander product aan u worden toegestuurd.

Zelf terugbrengen
Uiteraard kunt u het artikel ook zelf terugbrengen naar ons kantoor in Winschoten. Als u een artikel wilt retourneren dan kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 0597-431144. Wij geven u dan de instructies met betrekking tot het terugbrengen of eventueel ruilen.

Retour vanuit het buitenland
Het is ook mogelijk om vanuit het buitenland artikelen retour te sturen. De kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening.

Retouradres
Etikettenworld B.V.
Zeefbaan 3
9672 BN Winschoten
Tel: 0031(0)597-431144
E-Mail: info@etikettenworld.eu

 
We willen graag uw ervaringen op onze site verbeteren. Zou u ons willen helpen door een aantal vragen te beantwoorden?
Ja
Nee