Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Muurstickers

   Aanvraag formulier

Contact/bedrijfsgegevens
  Naam
  Straat
  Postcode + woonplaats
  Telefoon:
  Fax
*Dit email-veld moet ingevuld zijn
Kies het gewenst product
Product :
Aantal kleuren :
Materiaal :
Hoe lang weersbestendig- en lichtechtheid :
Afmetingen :
Mag het formaat afwijkend zijn ? :
Aantal 1 :
Aantal 2 :
Aantal 3 :
Belt u mij a.u.b. op voor uitgebreid advies :

Overige aan- of opmerkingen
  
Ja, ik zou graag speciale aanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Ja, ik zou graag advertentieaanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Nee, ik wil geen informatie over nieuwe producten en aanbiedingen ontvangen.
Muurstickers
Nou, genoeg van je voor altijd witte vier muren? Voordat je je werk doet en herschikt en schildert voor een frisse neus, zul je zeker een muurtattoo vinden die je inspireert. Onze muurtattoos zijn zelfklevend op PVC-kunststof en zijn door hun diverse designs geschikt voor elke stijl en elke ruimte, of het nu de keuken, woonkamer of slaapkamer is. Dankzij onze zachte kleefkracht kunnen de muurtattoos later worden verwijderd zonder resten achter te laten, wat u de mogelijkheid geeft om ons hele assortiment te proberen en met elke stijl te experimenteren zonder dat u zich hoeft te binden!
Kun je niet beslissen? Geen probleem! Combineer eenvoudig je favoriete motieven met elkaar, let er bij het bestellen wel op dat de kleuren op elkaar zijn afgestemd. Geef je muren een stem en laat ze fluisteren wat voor jou als thuis klinkt. In een mum van tijd veranderen de tegels in je badkamer in een regenwoud, de kinderkamermuren in ruimtelandschappen of prachtige kasteelmuren en je feelgoodplek wordt een oase voor alle zintuigen.

Ze hechten op houtsnippers, gips, tegels en hout, maar ook op glas en metaal en passen zich perfect aan alle oneffenheden aan. Ze kunnen ook eenvoudig aan grote kasten of kamerdeuren worden bevestigd. Maak nieuw van oud! Geef je oude meubels een nieuwe look en maak het uniek, laat onze individuele patronen het de nieuwe blikvanger in je huis maken!

Heeft u in onze galerij niet gevonden wat u zocht? Dankzij onze jarenlange ervaring in de drukkunst zijn wij in staat muurtattoos te ontwerpen op basis van uw ideeën en inspiratie. Bel onze experts, zij helpen u graag verder!

De ideale vereiste is een glad, stof- en olievrij oppervlak. Zorg bij vers behangen of pas geschilderde muren dat alles goed droog is en zorg ervoor dat tegels niet vooraf zijn schoongemaakt met een reiniger met lotuseffect. Of een muurtattoo plakt of niet hangt af van de ondergrond. Zo vormen muurverven met een hoge natschuurklasse of water- en vuilafstotende eigenschappen een probleem omdat de lijm niet goed hecht op deze ondergronden.

De lijm ontwikkelt zijn grootste hechting tussen 12 °C en 15 °C, maar de muurtattoos zijn ook toepasbaar in elk huis over de hele wereld met temperatuurschommelingen van -40 °C tot +80 °C en kunnen tot een diepte van 500 meter. Door de zachte en geurloze lijm zijn de muurtattoos geschikt voor het hele interieur, inclusief kinderkamers, zonder gezondheidsproblemen.

Onze muurtattoos zijn verkrijgbaar in zijdemat of glanzend, afhankelijk van uw voorkeur. Het hoogtepunt van ons bedrijf, de UV-printer, is bijzonder geschikt voor het zijdematte oppervlak, het is snel, nauwkeurig en effectief. Bij deze druktechniek wordt de kleur gefixeerd en uitgehard op de folie met UV-licht, deze wordt licht opgelicht en opgeruwd. Maar ondanks deze kleine oneffenheden kan vuil net zo gemakkelijk van het semi-matte oppervlak worden verwijderd als een glanzende sticker met een glad oppervlak. De sticker is direct na het printen al zeer goed bestand tegen invloeden van buitenaf. Met een UV-printer is het mogelijk om op verschillende soorten relatief vlakke ondergronden te printen, zoals folie, hout en hard plastic.
De UV-printer print alleen met een satijnen afwerking, dus er is geen extra laminering nodig om het oppervlak van een sticker een elegante satijnen afwerking te geven. Een semi-mat oppervlak biedt u talloze voordelen, het reflecteert en verblindt bijvoorbeeld niet bij blootstelling aan licht zoals een glanzend oppervlak, maar garandeert een uitstekende leesbaarheid, zelfs onder de helderste luchten en in de mooiste zonneschijn. De meeste van onze medewerkers vinden het halfglanzende ontwerp aantrekkelijker en van hogere kwaliteit dan het glanzende ontwerp.
De UV-printer biedt u een relatief korte productietijd in vergelijking met conventioneel eco-solvent printen, omdat er geen tijd is om te berekenen voor het drogen.

Als uw sticker een bijzonder hoge slijtvastheid moet hebben, raden we extra bescherming met laminaat aan. Dit betekent dat uw embleem wordt gelamineerd met een heldere film die het een satijnen of glanzende afwerking kan geven en het zeer goed bestand maakt tegen krassen, reinigingsmiddelen, vet en chemicaliën.
Het ontwerpen van stickers in een elegante satijnen afwerking is overbodig. Een semi-mat oppervlak biedt u talloze voordelen, het reflecteert en verblindt bijvoorbeeld niet bij blootstelling aan licht zoals een glanzend oppervlak, maar garandeert een uitstekende leesbaarheid, zelfs onder de helderste luchten en in de mooiste zonneschijn. De meeste van onze medewerkers vinden het semi-matte design optisch mooier en van hogere kwaliteit dan het glanzende design. De UV-printer biedt u een relatief korte productietijd in vergelijking met conventioneel eco-solvent printen, omdat er geen tijd is om te berekenen voor het drogen.

Als uw sticker een bijzonder hoge slijtvastheid moet hebben, bijvoorbeeld als buitensticker of bij herhaald dagelijks gebruik zoals op een mobiele telefoon, adviseren wij extra bescherming met laminaat. Dit betekent dat uw embleem wordt gelamineerd met een heldere film die het een satijnen of glanzende afwerking kan geven en het zeer goed bestand maakt tegen krassen, reinigingsmiddelen, vet en chemicaliën.
 
We willen graag uw ervaringen op onze site verbeteren. Zou u ons willen helpen door een aantal vragen te beantwoorden?
Ja
Nee