Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.

   Aanvraag formulier

Contact/bedrijfsgegevens
  Naam
  Straat
  Postcode + woonplaats
  Telefoon:
  Fax
*Dit email-veld moet ingevuld zijn
Kies het gewenst product
Product :
Aantal kleuren :
Materiaal :
Hoe lang weersbestendig- en lichtechtheid :
Afmetingen :
Mag het formaat afwijkend zijn ? :
Aantal 1 :
Aantal 2 :
Aantal 3 :
Belt u mij a.u.b. op voor uitgebreid advies :

Overige aan- of opmerkingen
  
Ja, ik zou graag speciale aanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Ja, ik zou graag advertentieaanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Nee, ik wil geen informatie over nieuwe producten en aanbiedingen ontvangen.
VERBODEN TEKENS:
es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10
Een verboden bord is een veiligheidsteken dat gedrag verbiedt dat de gezondheid en veiligheid in gevaar kan brengen. Alle verboden borden hebben een ronde vorm met een rode rand met een rode diagonale lijn onder een hoek van 45 graden, die zich uitstrekt van linksboven naar rechtsonder. Het pictogram voor verboden is internationaal gedefinieerd in ISO 7010. Het pictogram is zwart op een witte achtergrond. De zwarte kleur geeft de aard van de opdracht aan. Op onze website maken we zowel binnen- als buitenstickers. Al uw wensen kunnen op onze website worden aangepast aan de vereiste specificaties. Het doel van verboden borden is om zichtbaar te zijn en daardoor elk soort gedrag te voorkomen dat tot gevaar of een ongeval kan leiden. Verboden borden worden gebruikt om verschillende activiteiten in verschillende situaties te voorkomen. Deze borden geven duidelijk een bericht aan iedereen die ze ziet, om aan te geven dat sommige acties niet veilig of niet toegestaan zijn. De verboden borden worden gebruikt om persoonlijk letsel en materiële schade te verminderen en de veiligheid te vergroten.
SOORTEN MATERIAAL:
InfoRoll1055896
PERMANENTE LIJM:
Permanent klevend materiaal is bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt ook de kleefkracht ondanks blootstelling aan UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
VERWIJDERBARE LIJM:
Verwijderbare lijm zorgt ervoor dat het etiket kan worden verwijderd zonder schade aan het etiket of het substraat. Deze lijm houdt het label stevig op zijn plaats, zonder lijmresten achter te laten wanneer het label wordt verwijderd.
HERPOSITIEBARE LIJM:
Herpositioneerbaar zelfklevend etiket wordt gebruikt voor optische opnamemedia. Bij veel toepassingen is dit type lijm nodig dat het label stevig op zijn plaats houdt, maar geen residu achterlaat als het label wordt verwijderd.
ANDERE MATERIALEN:
Materialen zoals zelfklevende polyesterfilm, polypropyleen, PVC-plastic, zelfklevend materiaal zijn ook beschikbaar.Polyesterfilm, die er bij daglicht wit uitziet en helder oplicht als er geen verlichting meer is.
Polypropyleen bevat bindmiddel en een fles oppervlakte-activator. Het hecht zich met hard en zacht plastic Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren. Polyvinylchloride is algemeen verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf. Flexibel PVC wordt gevormd door de toevoeging van compatibele weekmakers aan PVC die de kristalliniteit verlagen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibel plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.Hard PVC is een stijve en kosteneffectieve kunststof met een hoge weerstand tegen schokken, water, weer, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.
Zelfklevend is aan één zijde bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze aan oppervlakken blijft plakken.
KLEUR:
Colours-Mix-123333
Alle soorten kleuren zijn beschikbaar op onze website. Sommigen van hen zijn wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), wit, geel (HKS3K), oranje (HKS8K), rood (HKS14K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34), donkerblauw (HKS44K), lichtblauw (HKS50K), donkergroen (HKS54K), Licht Groen (HKS67K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), lichtgrijs (HKS91K), donkergrijs (HKS93K), fluorescerend groen (Pantone802), fluorescerend geel (Pantone803), fluorescerend oranje (Pantone811), fluorescerend rood (Pantone812). Volgens uw wensen passen we alle kleuren aan.
VORMEN GROOTTE:
Shapes-120998
Er zijn verschillende soorten vormen beschikbaar, waaronder Driehoek, Rechthoek, Rond, Vierkant, Parallellogram, Ruit, Ovaal, Vijfhoek, Zeshoek, Achthoek, Heptagon. Voor rechthoekige stickers is de maximale afmeting 1,5 mx 3 m. Voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,5m. Alle soorten maten en vormen zijn beschikbaar op onze website. We passen alle maten aan volgens uw behoeften.
HOE EEN STICKER BEVESTIGEN?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Breng de sticker aan op een schoon, droog oppervlak.
 2. U moet de sticker van het rugpapier verwijderen en een rand op uw oppervlak plakken. Druk vervolgens met het rechte voorwerp de rest van je sticker naar beneden. De rechte rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op de sticker, zodat deze gelijkmatig wordt aangebracht en er geen luchtbellen onder blijven.
HOE EEN STICKER VERWIJDEREN?
StickerFix155554
 1. Labelverwijderingsspray zoals Goo Gone kan geweldig werken als het gaat om het verwijderen van hardnekkige resten.
 2. Spray Goo Gone ofwel het residu zelf en leg er dan een doek / keukenrol overheen. Laat het 15-30 minuten intrekken.
 3. Verwijder je item en begin uit de hoeken te pellen.
 4. Gebruik een natte spons om eventuele restanten van het oppervlak te schrobben.

De verboden borden bevatten de volgende punten:

 1. Geen vermelding betekent geen toegang.
 2. Geen zware vrachtwagens, geen motorvoertuigen, geen motorfietsen worden gebruikt voor een regio die niet is toegestaan.
 3. Geen rechts, geen links, geen U-bocht worden aangegeven door een pijl die de bocht bedekt met een rode cirkel met een hoeklijn eroverheen.
 4. Afgesloten weg wordt gebruikt op afgesloten wegen, wat betekent dat er geen toegang is voor voertuigen.
 5. Er worden geen bussen gebruikt om aan te geven dat bussen niet zijn toegestaan.
 6. Niet inhalen betekent met zorg passen.
 7. Er wordt geen parkeergelegenheid gebruikt waar parkeren verboden is.
 8. Niet stoppen geeft aan waar zowel parkeren als stoppen verboden is.
 9. Geen rechtdoor rijden betekent dat het verkeer niet rechtdoor mag rijden en meestal moet afslaan.
 10. Geen voetgangers of fietsers betekent dat ze geen voetpad mogen volgen.
 11. Wrong-way betekent dat de weg alleen is voor verkeer in tegengestelde richting.
 12. Geen claxon geven aan, claxon is niet toegestaan voor voertuigen.
 13. Gewichtslimieten worden gebruikt om het maximale gewicht van bruggen aan te duiden.
 14. Breedtebeperkingen worden gebruikt om de maximale breedte op smalle wegen aan te duiden.
 15. Hoogtebegrenzingen worden gebruikt om de hoogtebeperking op bruggen en onderdoorgangen aan te duiden.
 16. Er worden lengtebeperkingen gebruikt om de maximale lengte aan te geven.
 17. Stop bij de douane wordt gebruikt bij grensovergang, tolwegen, politie.
 18. Het einde van beperkingen zijn de tekenen die een einde maken aan beperkingen.

Verboden bewegwijzering gaat vaak gepaard met de instructie “Nee” of “Niet doen”; zoals niet binnenkomen, en niet roken. Er zijn andere soorten verboden borden, waaronder niet roken, geen elektronische sigaretten, niet eten of drinken, geen honden, geen kinderen, niet zwemmen, niet rennen, geen rolschaatsen, geen scooters, geen mobiele telefoons gebruiken, geen lift gebruiken, Geen fotografie, Geen ladder gebruiken, Geen klimmen, Geen vorkheftrucks, Geen onvolledige steiger gebruiken, Niet bedienen, Machine niet gebruiken, Niet blussen met water, Niet buiten gebruik gebruiken, Niet in de deur staan manier, persoonlijk contact minimaliseren, Beperkt gebied, Beperkte toegang, Geen geautoriseerde toegang, Gebruik dit vuur niet in geval van brand, Geen toegang alleen geautoriseerd personeel, privé geen toegang, Geen alcohol of drugs om te consumeren, Kinderen mogen niet speel op deze site, Niet sluiten, Niet drinken, Niet betreden, Niet openen, Niet bedienen, Afschermingen niet verwijderen, Niet aanraken, Niet inschakelen, Niet uitschakelen, Industriële voertuigen verboden, Geen lucifers , Geen mobiele apparaten voorbij dit punt, Niet roken in de lift, Niet roken in de lift, Nee m Etalische artikelen of horloges, Geen vissen, Geen buitenschoeisel, Niet duiken, Geen olie of water gebruiken tijdens het gebruik, Dit artikel niet recyclen, Geen doppen, NIET op het oppervlak stappen, Geen open vuur, Geen windsurfen, Niet zeilen, Niet loop of sta hier, niet roeien, geen scherpe voorwerpen, deze lift is niet bedoeld voor mensen, geen toegang voor mensen met metalen implantaten, GEEN onderwaterapparatuur, geen vuurwapens voorbij dit punt.

Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Verbodsborden
Verbodstekens volgens BGV
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Andere verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Verbodsborden
Algemeen verbod.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Algemeen verbod.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI00-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI00-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI00-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI00-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI00-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI00-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI00-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI00-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI00-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI00-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI00-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI00-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI00-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI00-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden te roken.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden te roken.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 2-60 cm cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1 rol à 1.000 stuks van 2 en 3 cm, per stuk bij 2-60 cm cm.
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat
Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 EW-SI10-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 22,00 € 18,00 € 15,00 €
2 EW-SI10-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 44,00 € 36,00 € 30,00 €
3 EW-SI10-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 52,80 € 43,20 € 36,00 €
4 EW-SI10-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 26,40 € 21,60 € 18,00 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI10-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI10-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI10-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI10-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI10-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI10-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI10-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI10-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI10-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI10-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
Vuur. Open vuur en roken verboden.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Open vuur en roken verboden.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW_SI20-2-140-G 2 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
2 EW_SI20-2-140-M 2 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
3 EW_SI20-3-140-G 3 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
4 EW_SI20-3-140-M 3 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
5 EW_SI20-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
6 EW_SI20-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
7 EW_SI20-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
8 EW_SI20-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
9 EW_SI20-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
10 EW_SI20-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
11 EW_SI20-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
12 EW_SI20-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
13 EW_SI20-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
14 EW_SI20-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
15 EW_SI20-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
16 EW_SI20-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
17 EW_SI20-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
18 EW_SI20-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden voor voetgangers

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden voor voetgangers

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI30-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI30-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI30-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI30-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI30-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI30-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI30-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI30-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI30-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI30-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI30-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI30-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI30-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI30-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Blussen met water verboden.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Blussen met water verboden.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI40-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI40-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI40-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI40-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI40-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI40-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI40-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI40-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI40-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI40-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI40-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI40-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI40-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI40-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Geen drinkwater.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Geen drinkwater.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI50-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI50-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI50-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI50-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI50-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI50-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI50-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI50-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI50-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI50-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI50-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI50-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI50-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI50-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden voor onbevoegden.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden voor onbevoegden.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI60-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI60-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI60-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI60-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI60-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI60-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI60-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI60-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI60-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI60-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI60-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI60-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI60-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI60-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden voor vorkheftrucks.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden voor vorkheftrucks.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI70-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI70-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI70-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI70-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI70-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI70-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI70-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI70-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI70-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI70-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI70-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI70-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI70-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI70-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden aan te raken.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden aan te raken.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI80-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI80-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI80-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI80-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI80-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI80-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI80-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI80-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI80-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI80-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI80-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI80-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI80-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI80-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Aanraken verboden: hoogspanning!

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Aanraken verboden: hoogspanning!

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI90-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI90-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI90-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI90-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI90-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI90-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI90-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI90-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI90-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI90-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI90-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI90-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI90-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI90-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden te schakelen.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden te schakelen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI100-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI100-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI100-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI100-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI100-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI100-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI100-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI100-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI100-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI100-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI100-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI100-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI100-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI100-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden voor mensen met een pacemaker.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden voor mensen met een pacemaker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI110-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI110-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI110-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI110-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI110-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI110-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI110-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI110-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI110-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI110-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI110-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI110-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI110-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI110-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden voor opslag.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden voor opslag.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI120-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI120-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI120-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI120-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI120-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI120-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI120-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI120-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI120-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI120-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI120-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI120-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI120-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI120-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Personenvervoer verboden.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Personenvervoer verboden.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI130-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI130-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI130-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI130-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI130-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI130-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI130-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI130-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI130-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI130-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI130-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI130-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI130-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI130-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Meenemen van dieren verboden.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Meenemen van dieren verboden.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI140-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI140-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI140-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI140-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI140-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI140-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI140-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI140-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI140-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI140-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI140-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI140-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI140-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI140-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden de vloer te betreden.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden de vloer te betreden.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI150-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI150-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI150-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI150-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI150-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI150-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI150-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI150-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI150-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI150-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI150-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI150-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI150-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI150-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden voor personen met implantaten van metaal.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden voor personen met implantaten van metaal.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI160-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI160-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI160-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI160-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI160-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI160-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI160-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI160-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI160-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI160-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI160-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI160-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI160-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI160-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden met water sproeien.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden met water sproeien.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI170-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI170-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI170-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI170-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI170-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI170-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI170-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI170-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI170-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI170-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI170-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI170-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI170-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI170-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden mobiel te bellen.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden mobiel te bellen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI180-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI180-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI180-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI180-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI180-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI180-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI180-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI180-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI180-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI180-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI180-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI180-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI180-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI180-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden te eten en drinken.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden te eten en drinken.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI190-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI190-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI190-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI190-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI190-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI190-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI190-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI190-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI190-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI190-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI190-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI190-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI190-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI190-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Metalen voorwerpen en horloges verboden.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Metalen voorwerpen en horloges verboden.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI200-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI200-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI200-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI200-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI200-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI200-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI200-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI200-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI200-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI200-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI200-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI200-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI200-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI200-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden voor magneet-chipkaarten.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden voor magneet-chipkaarten.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI210-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI210-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI210-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI210-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI210-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI210-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI210-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI210-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI210-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI210-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI210-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI210-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI210-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI210-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden voor onbevoegden om op te klimmen.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden voor onbevoegden om op te klimmen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI220-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI220-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI220-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI220-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI220-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI220-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI220-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI220-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI220-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI220-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI220-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI220-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI220-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI220-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden zich achter de zwaai-arm te begeven.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden zich achter de zwaai-arm te begeven.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI230-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI230-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI230-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI230-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI230-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI230-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI230-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI230-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI230-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI230-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI230-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI230-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI230-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI230-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden binnenin aan te raken.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden binnenin aan te raken.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI240-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI240-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI240-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI240-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI240-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI240-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI240-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI240-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI240-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI240-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI240-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI240-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI240-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI240-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden dit apparaat in de buurt van water te gebruiken.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden dit apparaat in de buurt van water te gebruiken.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI250-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI250-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI250-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI250-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI250-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI250-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI250-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI250-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI250-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI250-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI250-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI250-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI250-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI250-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden aan te raken.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden aan te raken.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI260-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI260-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI260-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI260-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI260-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI260-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI260-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI260-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI260-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI260-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI260-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI260-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI260-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI260-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Bediening met stropdas verboden.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Bediening met stropdas verboden.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI270-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI270-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI270-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI270-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI270-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI270-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI270-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI270-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI270-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI270-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI270-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI270-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI270-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI270-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Bediening met ketting verboden.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Bediening met ketting verboden.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI280-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI280-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI280-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI280-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI280-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI280-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI280-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI280-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI280-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI280-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI280-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI280-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI280-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI280-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Bediening met lang haar verboden.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Bediening met lang haar verboden.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI290-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI290-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI290-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI290-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI290-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI290-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI290-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI290-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI290-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI290-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI290-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI290-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI290-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI290-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Niet afdekken.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Niet afdekken.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI300-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI300-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI300-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI300-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI300-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI300-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI300-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI300-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI300-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI300-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI300-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI300-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI300-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI300-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Niet in bewoonde gebieden gebruiken.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Niet in bewoonde gebieden gebruiken.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI310-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI310-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI310-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI310-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI310-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI310-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI310-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI310-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI310-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI310-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI310-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI310-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI310-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI310-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden te knopen.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden te knopen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI320-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI320-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI320-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI320-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI320-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI320-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI320-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI320-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI320-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI320-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI320-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI320-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI320-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI320-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Geen naalden insteken.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Geen naalden insteken.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI330-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI330-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI330-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI330-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI330-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI330-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI330-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI330-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI330-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI330-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI330-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI330-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI330-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI330-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Niet vouwen.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Niet vouwen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI340-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI340-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI340-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI340-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI340-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI340-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI340-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI340-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI340-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI340-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI340-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI340-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI340-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI340-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Niet geschikt voor handslijpers

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Niet geschikt voor handslijpers

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI350-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI350-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI350-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI350-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI350-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI350-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI350-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI350-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI350-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI350-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI350-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI350-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI350-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI350-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Niet geschikt voor schuinslijpen.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Niet geschikt voor schuinslijpen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI360-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI360-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI360-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI360-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI360-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI360-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI360-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI360-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI360-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI360-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI360-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI360-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI360-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI360-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Niet geschikt voor natslijpen.

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Niet geschikt voor natslijpen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI370-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI370-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI370-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI370-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI370-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI370-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI370-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI370-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI370-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI370-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI370-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI370-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI370-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI370-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden te schuiven

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden te schuiven

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI410-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI410-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI410-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI410-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI410-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI410-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI410-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI410-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI410-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI410-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI410-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI410-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI410-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI410-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Opstappen verboden

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Opstappen verboden

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI420-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI420-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI420-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI420-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI420-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI420-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI420-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI420-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI420-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI420-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI420-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI420-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI420-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI420-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden te zitten

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden te zitten

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI430-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI430-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI430-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI430-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI430-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI430-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI430-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI430-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI430-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI430-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI430-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI430-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI430-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI430-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Bij brand liftgebruik verboden

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Bij brand liftgebruik verboden

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI440-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI440-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI440-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI440-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI440-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI440-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI440-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI440-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI440-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI440-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI440-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI440-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI440-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI440-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Zware last verboden

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Zware last verboden

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI450-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI450-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI450-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI450-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI450-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI450-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI450-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI450-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI450-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI450-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI450-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI450-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI450-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI450-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Fotograferen verboden

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Fotograferen verboden

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI460-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI460-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI460-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI460-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI460-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI460-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI460-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI460-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI460-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI460-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI460-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI460-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI460-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI460-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Handschoenen verboden

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Handschoenen verboden

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI470-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI470-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI470-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI470-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI470-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI470-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI470-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI470-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI470-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI470-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI470-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI470-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI470-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI470-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden te gebruiken indien niet volledig

Verbodsborden. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Verboden te gebruiken indien niet volledig

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI480-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI480-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI480-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI480-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI480-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI480-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI480-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI480-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI480-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI480-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI480-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI480-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI480-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI480-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Harde muziek verboden

Andere veiligheidsmarkering. volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Ean: 4058495091887
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI20000-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI20000-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI20000-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI20000-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI20000-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI20000-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI20000-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI20000-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI20000-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI20000-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI20000-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI20000-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI20000-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI20000-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Headset verboden

Andere veiligheidsmarkering. volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Ean: 4058495091894
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI20100-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI20100-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI20100-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI20100-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI20100-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI20100-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI20100-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI20100-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI20100-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI20100-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI20100-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI20100-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI20100-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI20100-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Selfies verboden

Andere veiligheidsmarkering. volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Ean: 4058495091900
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI20200-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI20200-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI20200-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI20200-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI20200-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI20200-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI20200-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI20200-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI20200-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI20200-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI20200-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI20200-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI20200-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI20200-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Laptops verboden

Andere veiligheidsmarkering. volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Ean: 4058495091917
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI20300-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI20300-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI20300-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI20300-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI20300-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI20300-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI20300-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI20300-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI20300-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI20300-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI20300-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI20300-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI20300-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI20300-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
USB verboden

Andere veiligheidsmarkering. volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Ean: 4058495091924
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI20400-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI20400-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI20400-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI20400-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI20400-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI20400-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI20400-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI20400-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI20400-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI20400-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI20400-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI20400-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI20400-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI20400-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden USB te verwijderen

Andere veiligheidsmarkering. volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Ean: 4058495091931
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI20500-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI20500-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI20500-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI20500-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI20500-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI20500-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI20500-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI20500-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI20500-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI20500-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI20500-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI20500-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI20500-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI20500-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Malware verboden

Andere veiligheidsmarkering. volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Ean: 4058495091948
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI20600-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI20600-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI20600-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI20600-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI20600-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI20600-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI20600-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI20600-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI20600-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI20600-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI20600-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI20600-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI20600-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI20600-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Kopieren verboden

Andere veiligheidsmarkering. volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Ean: 4058495091955
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI20700-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI20700-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI20700-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI20700-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI20700-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI20700-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI20700-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI20700-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI20700-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI20700-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI20700-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI20700-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI20700-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI20700-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Virus verboden

Andere veiligheidsmarkering. volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Ean: 4058495091962
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI20800-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI20800-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI20800-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI20800-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI20800-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI20800-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI20800-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI20800-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI20800-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI20800-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI20800-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI20800-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI20800-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI20800-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gamen verboden

Andere veiligheidsmarkering. volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Ean: 4058495091979
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI20900-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI20900-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI20900-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI20900-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI20900-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI20900-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI20900-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI20900-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI20900-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI20900-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI20900-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI20900-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI20900-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI20900-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Vuurwapens verboden

Andere veiligheidsmarkering. volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Ean: 4058495091986
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI21000-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI21000-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI21000-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI21000-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI21000-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI21000-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI21000-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI21000-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI21000-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI21000-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI21000-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI21000-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI21000-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI21000-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Wapens verboden

Andere veiligheidsmarkering. volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Ean: 4058495091993
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI21100-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI21100-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI21100-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI21100-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI21100-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI21100-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI21100-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI21100-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI21100-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI21100-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI21100-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI21100-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI21100-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI21100-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden toegang

Andere veiligheidsmarkering. volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Ean: 4058495092020
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI21200-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI21200-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI21200-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI21200-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI21200-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI21200-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI21200-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI21200-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI21200-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI21200-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI21200-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI21200-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI21200-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI21200-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden te graven

Andere veiligheidsmarkering. volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Ean: 4058495092037
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI21300-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI21300-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI21300-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI21300-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI21300-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI21300-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI21300-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI21300-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI21300-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI21300-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI21300-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI21300-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI21300-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI21300-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Lijm verboden

Andere veiligheidsmarkering. volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Ean: 4058495092044
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI21400-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI21400-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI21400-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI21400-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI21400-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI21400-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI21400-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI21400-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI21400-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI21400-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI21400-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI21400-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI21400-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI21400-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Vandalisme verboden

Andere veiligheidsmarkering. volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Ean: 4058495092051
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI21500-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI21500-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI21500-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SI21500-10-140-M 10 cm Matt rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SI21500-20-140-G 20 cm Glanzend rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SI21500-20-140-M 20 cm Matt rood/wit 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SI21500-30-140-G 30 cm Glanzend rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SI21500-30-140-M 30 cm Matt rood/wit 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SI21500-40-140-G 40 cm Glanzend rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SI21500-40-140-M 40 cm Matt rood/wit 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SI21500-50-140-G 50 cm Glanzend rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SI21500-50-140-M 50 cm Matt rood/wit 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SI21500-60-140-G 60 cm Glanzend rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SI21500-60-140-M 60 cm Matt rood/wit 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verboden te spugen

Andere veiligheidsmarkering. volgens de BGV A8 en DIN 4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: HKS14, 100% zwart
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Gewicht: 5 cm = 1 g, 10 cm = 3 g, 20 cm = 12 g, 30 cm = 27 g,
40 cm = 48g , 50 cm = 75 g , 60 cm = 108 g
Ean: 4058495092068
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SI21600-5-140-G 5 cm Glanzend rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SI21600-5-140-M 5 cm Matt rood/wit 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SI21600-10-140-G 10 cm Glanzend rood/wit 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €