Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL 7.50 €
Zending tot 10kg DHL 9.50 €
Zending tot 20kg DHL 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DHL 9.50 €
Zending tot 10kg DHL 11.50 €
Zending tot 20kg DHL 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DHL 18.00 €
Zending tot 10kg DHL 20.50 €
Zending tot 20kg DHL 28.50 €
Zending tot 31,5 kg DHL 39.50 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
VERBODEN TEKENS:
es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10
Een verboden bord is een veiligheidsteken dat gedrag verbiedt dat de gezondheid en veiligheid in gevaar kan brengen. Alle verboden borden hebben een ronde vorm met een rode rand met een rode diagonale lijn onder een hoek van 45 graden, die zich uitstrekt van linksboven naar rechtsonder. Het pictogram voor verboden is internationaal gedefinieerd in ISO 7010. Het pictogram is zwart op een witte achtergrond. De zwarte kleur geeft de aard van de opdracht aan. Op onze website maken we zowel binnen- als buitenstickers. Al uw wensen kunnen op onze website worden aangepast aan de vereiste specificaties. Het doel van verboden borden is om zichtbaar te zijn en daardoor elk soort gedrag te voorkomen dat tot gevaar of een ongeval kan leiden. Verboden borden worden gebruikt om verschillende activiteiten in verschillende situaties te voorkomen. Deze borden geven duidelijk een bericht aan iedereen die ze ziet, om aan te geven dat sommige acties niet veilig of niet toegestaan zijn. De verboden borden worden gebruikt om persoonlijk letsel en materiële schade te verminderen en de veiligheid te vergroten.
SOORTEN MATERIAAL:
InfoRoll1055896
PERMANENTE LIJM:
Permanent klevend materiaal is bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt ook de kleefkracht ondanks blootstelling aan UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
VERWIJDERBARE LIJM:
Verwijderbare lijm zorgt ervoor dat het etiket kan worden verwijderd zonder schade aan het etiket of het substraat. Deze lijm houdt het label stevig op zijn plaats, zonder lijmresten achter te laten wanneer het label wordt verwijderd.
HERPOSITIEBARE LIJM:
Herpositioneerbaar zelfklevend etiket wordt gebruikt voor optische opnamemedia. Bij veel toepassingen is dit type lijm nodig dat het label stevig op zijn plaats houdt, maar geen residu achterlaat als het label wordt verwijderd.
ANDERE MATERIALEN:
Materialen zoals zelfklevende polyesterfilm, polypropyleen, PVC-plastic, zelfklevend materiaal zijn ook beschikbaar.Polyesterfilm, die er bij daglicht wit uitziet en helder oplicht als er geen verlichting meer is.
Polypropyleen bevat bindmiddel en een fles oppervlakte-activator. Het hecht zich met hard en zacht plastic Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren. Polyvinylchloride is algemeen verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf. Flexibel PVC wordt gevormd door de toevoeging van compatibele weekmakers aan PVC die de kristalliniteit verlagen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibel plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.Hard PVC is een stijve en kosteneffectieve kunststof met een hoge weerstand tegen schokken, water, weer, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.
Zelfklevend is aan één zijde bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze aan oppervlakken blijft plakken.
KLEUR:
Colours-Mix-123333
Alle soorten kleuren zijn beschikbaar op onze website. Sommigen van hen zijn wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), wit, geel (HKS3K), oranje (HKS8K), rood (HKS14K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34), donkerblauw (HKS44K), lichtblauw (HKS50K), donkergroen (HKS54K), Licht Groen (HKS67K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), lichtgrijs (HKS91K), donkergrijs (HKS93K), fluorescerend groen (Pantone802), fluorescerend geel (Pantone803), fluorescerend oranje (Pantone811), fluorescerend rood (Pantone812). Volgens uw wensen passen we alle kleuren aan.
VORMEN GROOTTE:
Shapes-120998
Er zijn verschillende soorten vormen beschikbaar, waaronder Driehoek, Rechthoek, Rond, Vierkant, Parallellogram, Ruit, Ovaal, Vijfhoek, Zeshoek, Achthoek, Heptagon. Voor rechthoekige stickers is de maximale afmeting 1,5 mx 3 m. Voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,5m. Alle soorten maten en vormen zijn beschikbaar op onze website. We passen alle maten aan volgens uw behoeften.
HOE EEN STICKER BEVESTIGEN?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Breng de sticker aan op een schoon, droog oppervlak.
 2. U moet de sticker van het rugpapier verwijderen en een rand op uw oppervlak plakken. Druk vervolgens met het rechte voorwerp de rest van je sticker naar beneden. De rechte rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op de sticker, zodat deze gelijkmatig wordt aangebracht en er geen luchtbellen onder blijven.
HOE EEN STICKER VERWIJDEREN?
StickerFix155554
 1. Labelverwijderingsspray zoals Goo Gone kan geweldig werken als het gaat om het verwijderen van hardnekkige resten.
 2. Spray Goo Gone ofwel het residu zelf en leg er dan een doek / keukenrol overheen. Laat het 15-30 minuten intrekken.
 3. Verwijder je item en begin uit de hoeken te pellen.
 4. Gebruik een natte spons om eventuele restanten van het oppervlak te schrobben.

De verboden borden bevatten de volgende punten:

 1. Geen vermelding betekent geen toegang.
 2. Geen zware vrachtwagens, geen motorvoertuigen, geen motorfietsen worden gebruikt voor een regio die niet is toegestaan.
 3. Geen rechts, geen links, geen U-bocht worden aangegeven door een pijl die de bocht bedekt met een rode cirkel met een hoeklijn eroverheen.
 4. Afgesloten weg wordt gebruikt op afgesloten wegen, wat betekent dat er geen toegang is voor voertuigen.
 5. Er worden geen bussen gebruikt om aan te geven dat bussen niet zijn toegestaan.
 6. Niet inhalen betekent met zorg passen.
 7. Er wordt geen parkeergelegenheid gebruikt waar parkeren verboden is.
 8. Niet stoppen geeft aan waar zowel parkeren als stoppen verboden is.
 9. Geen rechtdoor rijden betekent dat het verkeer niet rechtdoor mag rijden en meestal moet afslaan.
 10. Geen voetgangers of fietsers betekent dat ze geen voetpad mogen volgen.
 11. Wrong-way betekent dat de weg alleen is voor verkeer in tegengestelde richting.
 12. Geen claxon geven aan, claxon is niet toegestaan voor voertuigen.
 13. Gewichtslimieten worden gebruikt om het maximale gewicht van bruggen aan te duiden.
 14. Breedtebeperkingen worden gebruikt om de maximale breedte op smalle wegen aan te duiden.
 15. Hoogtebegrenzingen worden gebruikt om de hoogtebeperking op bruggen en onderdoorgangen aan te duiden.
 16. Er worden lengtebeperkingen gebruikt om de maximale lengte aan te geven.
 17. Stop bij de douane wordt gebruikt bij grensovergang, tolwegen, politie.
 18. Het einde van beperkingen zijn de tekenen die een einde maken aan beperkingen.

Verboden bewegwijzering gaat vaak gepaard met de instructie “Nee” of “Niet doen”; zoals niet binnenkomen, en niet roken. Er zijn andere soorten verboden borden, waaronder niet roken, geen elektronische sigaretten, niet eten of drinken, geen honden, geen kinderen, niet zwemmen, niet rennen, geen rolschaatsen, geen scooters, geen mobiele telefoons gebruiken, geen lift gebruiken, Geen fotografie, Geen ladder gebruiken, Geen klimmen, Geen vorkheftrucks, Geen onvolledige steiger gebruiken, Niet bedienen, Machine niet gebruiken, Niet blussen met water, Niet buiten gebruik gebruiken, Niet in de deur staan manier, persoonlijk contact minimaliseren, Beperkt gebied, Beperkte toegang, Geen geautoriseerde toegang, Gebruik dit vuur niet in geval van brand, Geen toegang alleen geautoriseerd personeel, privé geen toegang, Geen alcohol of drugs om te consumeren, Kinderen mogen niet speel op deze site, Niet sluiten, Niet drinken, Niet betreden, Niet openen, Niet bedienen, Afschermingen niet verwijderen, Niet aanraken, Niet inschakelen, Niet uitschakelen, Industriële voertuigen verboden, Geen lucifers , Geen mobiele apparaten voorbij dit punt, Niet roken in de lift, Niet roken in de lift, Nee m Etalische artikelen of horloges, Geen vissen, Geen buitenschoeisel, Niet duiken, Geen olie of water gebruiken tijdens het gebruik, Dit artikel niet recyclen, Geen doppen, NIET op het oppervlak stappen, Geen open vuur, Geen windsurfen, Niet zeilen, Niet loop of sta hier, niet roeien, geen scherpe voorwerpen, deze lift is niet bedoeld voor mensen, geen toegang voor mensen met metalen implantaten, GEEN onderwaterapparatuur, geen vuurwapens voorbij dit punt.

Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL 7.50 €
Zending tot 10kg DHL 9.50 €
Zending tot 20kg DHL 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DHL 9.50 €
Zending tot 10kg DHL 11.50 €
Zending tot 20kg DHL 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DHL 18.00 €
Zending tot 10kg DHL 20.50 €
Zending tot 20kg DHL 28.50 €
Zending tot 31,5 kg DHL 39.50 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
GB-Aberdeen
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653050
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Aberdeen-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Aberdeen-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Aberdeen-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Aberdeen-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Aberdeen-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Aberdeen-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Aberdeen-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Aberdeen-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Aberdeen-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Aberdeen-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Aberdeen-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Aberdeen-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Aberdeen-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Aberdeen-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Achrome
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653067
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Achrome-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Achrome-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Achrome-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Achrome-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Achrome-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Achrome-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Achrome-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Achrome-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Achrome-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Achrome-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Achrome-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Achrome-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Achrome-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Achrome-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Admiralty
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653074
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Admiralty-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Admiralty-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Admiralty-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Admiralty-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Admiralty-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Admiralty-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Admiralty-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Admiralty-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Admiralty-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Admiralty-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Admiralty-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Admiralty-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Admiralty-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Admiralty-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Alderney
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653081
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Alderney-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Alderney-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Alderney-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Alderney-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Alderney-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Alderney-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Alderney-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Alderney-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Alderney-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Alderney-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Alderney-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Alderney-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Alderney-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Alderney-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Ambassadors
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653098
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Ambassadors-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Ambassadors-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Ambassadors-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Ambassadors-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Ambassadors-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Ambassadors-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Ambassadors-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Ambassadors-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Ambassadors-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Ambassadors-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Ambassadors-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Ambassadors-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Ambassadors-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Ambassadors-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Anglesey
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653104
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Anglesey-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Anglesey-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Anglesey-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Anglesey-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Anglesey-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Anglesey-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Anglesey-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Anglesey-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Anglesey-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Anglesey-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Anglesey-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Anglesey-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Anglesey-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Anglesey-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Anguilla
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653111
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Anguilla-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Anguilla-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Anguilla-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Anguilla-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Anguilla-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Anguilla-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Anguilla-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Anguilla-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Anguilla-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Anguilla-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Anguilla-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Anguilla-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Anguilla-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Anguilla-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Antrim
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653128
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Antrim-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Antrim-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Antrim-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Antrim-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Antrim-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Antrim-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Antrim-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Antrim-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Antrim-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Antrim-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Antrim-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Antrim-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Antrim-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Antrim-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Banner of Arms
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653135
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Banner of Arms-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Banner of Arms-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Banner of Arms-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Banner of Arms-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Banner of Arms-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Banner of Arms-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Banner of Arms-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Banner of Arms-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Banner of Arms-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Banner of Arms-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Banner of Arms-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Banner of Arms-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Banner of Arms-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Banner of Arms-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Barnet
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653142
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Barnet-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Barnet-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Barnet-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Barnet-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Barnet-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Barnet-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Barnet-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Barnet-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Barnet-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Barnet-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Barnet-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Barnet-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Barnet-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Barnet-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Barnsley
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653159
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Barnsley-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Barnsley-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Barnsley-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Barnsley-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Barnsley-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Barnsley-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Barnsley-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Barnsley-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Barnsley-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Barnsley-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Barnsley-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Barnsley-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Barnsley-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Barnsley-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Bedfordshire
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653166
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Bedfordshire-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Bedfordshire-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Bedfordshire-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Bedfordshire-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Bedfordshire-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Bedfordshire-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Bedfordshire-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Bedfordshire-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Bedfordshire-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Bedfordshire-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Bedfordshire-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Bedfordshire-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Bedfordshire-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Bedfordshire-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Belfast
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653173
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Belfast-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Belfast-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Belfast-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Belfast-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Belfast-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Belfast-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Belfast-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Belfast-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Belfast-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Belfast-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Belfast-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Belfast-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Belfast-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Belfast-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Berkshire County
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653180
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Berkshire County-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Berkshire County-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Berkshire County-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Berkshire County-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Berkshire County-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Berkshire County-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Berkshire County-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Berkshire County-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Berkshire County-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Berkshire County-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Berkshire County-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Berkshire County-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Berkshire County-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Berkshire County-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Berkshire Polo Club
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653197
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Berkshire Polo Club-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Berkshire Polo Club-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Berkshire Polo Club-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Berkshire Polo Club-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Berkshire Polo Club-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Berkshire Polo Club-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Berkshire Polo Club-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Berkshire Polo Club-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Berkshire Polo Club-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Berkshire Polo Club-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Berkshire Polo Club-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Berkshire Polo Club-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Berkshire Polo Club-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Berkshire Polo Club-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Berkshire
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653203
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Berkshire-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Berkshire-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Berkshire-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Berkshire-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Berkshire-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Berkshire-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Berkshire-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Berkshire-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Berkshire-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Berkshire-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Berkshire-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Berkshire-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Berkshire-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Berkshire-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Birmingham
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653210
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Birmingham-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Birmingham-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Birmingham-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Birmingham-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Birmingham-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Birmingham-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Birmingham-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Birmingham-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Birmingham-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Birmingham-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Birmingham-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Birmingham-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Birmingham-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Birmingham-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Black Country
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653227
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Black Country-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Black Country-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Black Country-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Black Country-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Black Country-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Black Country-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Black Country-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Black Country-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Black Country-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Black Country-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Black Country-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Black Country-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Black Country-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Black Country-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Board Car
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653234
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Board Car-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Board Car-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Board Car-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Board Car-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Board Car-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Board Car-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Board Car-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Board Car-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Board Car-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Board Car-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Board Car-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Board Car-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Board Car-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Board Car-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Board of Admiralty
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653241
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Board of Admiralty-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Board of Admiralty-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Board of Admiralty-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Board of Admiralty-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Board of Admiralty-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Board of Admiralty-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Board of Admiralty-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Board of Admiralty-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Board of Admiralty-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Board of Admiralty-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Board of Admiralty-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Board of Admiralty-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Board of Admiralty-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Board of Admiralty-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Bolton City
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653258
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Bolton City-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Bolton City-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Bolton City-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Bolton City-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Bolton City-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Bolton City-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Bolton City-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Bolton City-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Bolton City-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Bolton City-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Bolton City-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Bolton City-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Bolton City-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Bolton City-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Brandon Suffolk
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653265
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Brandon Suffolk-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Brandon Suffolk-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Brandon Suffolk-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Brandon Suffolk-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Brandon Suffolk-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Brandon Suffolk-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Brandon Suffolk-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Brandon Suffolk-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Brandon Suffolk-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Brandon Suffolk-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Brandon Suffolk-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Brandon Suffolk-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Brandon Suffolk-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Brandon Suffolk-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Brighton and Hove
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653272
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Brighton and Hove-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Brighton and Hove-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Brighton and Hove-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Brighton and Hove-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Brighton and Hove-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Brighton and Hove-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Brighton and Hove-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Brighton and Hove-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Brighton and Hove-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Brighton and Hove-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Brighton and Hove-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Brighton and Hove-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Brighton and Hove-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Brighton and Hove-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Brighton
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653289
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Brighton-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Brighton-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Brighton-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Brighton-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Brighton-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Brighton-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Brighton-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Brighton-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Brighton-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Brighton-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Brighton-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Brighton-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Brighton-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Brighton-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-British Antarctic
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653296
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-British Antarctic-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-British Antarctic-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-British Antarctic-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-British Antarctic-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-British Antarctic-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-British Antarctic-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-British Antarctic-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-British Antarctic-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-British Antarctic-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-British Antarctic-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-British Antarctic-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-British Antarctic-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-British Antarctic-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-British Antarctic-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-British Ensign1
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653302
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-British Ensign1-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-British Ensign1-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-British Ensign1-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-British Ensign1-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-British Ensign1-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-British Ensign1-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-British Ensign1-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-British Ensign1-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-British Ensign1-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-British Ensign1-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-British Ensign1-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-British Ensign1-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-British Ensign1-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-British Ensign1-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-British Ensign2
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653319
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-British Ensign2-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-British Ensign2-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-British Ensign2-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-British Ensign2-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-British Ensign2-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-British Ensign2-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-British Ensign2-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-British Ensign2-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-British Ensign2-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-British Ensign2-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-British Ensign2-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-British Ensign2-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-British Ensign2-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-British Ensign2-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Buckinghamshire
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653326
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Buckinghamshire-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Buckinghamshire-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Buckinghamshire-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Buckinghamshire-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Buckinghamshire-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Buckinghamshire-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Buckinghamshire-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Buckinghamshire-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Buckinghamshire-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Buckinghamshire-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Buckinghamshire-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Buckinghamshire-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Buckinghamshire-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Buckinghamshire-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Caernarfonshire
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653333
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Caernarfonshire-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Caernarfonshire-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Caernarfonshire-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Caernarfonshire-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Caernarfonshire-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Caernarfonshire-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Caernarfonshire-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Caernarfonshire-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Caernarfonshire-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Caernarfonshire-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Caernarfonshire-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Caernarfonshire-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Caernarfonshire-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Caernarfonshire-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Caithness
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653340
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Caithness-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Caithness-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Caithness-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Caithness-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Caithness-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Caithness-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Caithness-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Caithness-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Caithness-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Caithness-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Caithness-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Caithness-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Caithness-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Caithness-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Calne Wiltshire
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653357
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Calne Wiltshire-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Calne Wiltshire-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Calne Wiltshire-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Calne Wiltshire-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Calne Wiltshire-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Calne Wiltshire-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Calne Wiltshire-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Calne Wiltshire-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Calne Wiltshire-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Calne Wiltshire-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Calne Wiltshire-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Calne Wiltshire-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Calne Wiltshire-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Calne Wiltshire-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Cambridge County
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653364
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Cambridge County-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Cambridge County-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Cambridge County-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Cambridge County-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Cambridge County-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Cambridge County-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Cambridge County-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Cambridge County-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Cambridge County-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Cambridge County-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Cambridge County-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Cambridge County-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Cambridge County-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Cambridge County-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Cambridgeshire
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653371
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Cambridgeshire-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Cambridgeshire-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Cambridgeshire-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Cambridgeshire-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Cambridgeshire-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Cambridgeshire-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Cambridgeshire-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Cambridgeshire-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Cambridgeshire-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Cambridgeshire-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Cambridgeshire-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Cambridgeshire-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Cambridgeshire-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Cambridgeshire-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Canterbury
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653388
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Canterbury-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Canterbury-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Canterbury-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Canterbury-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Canterbury-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Canterbury-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Canterbury-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Canterbury-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Canterbury-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Canterbury-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Canterbury-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Canterbury-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Canterbury-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Canterbury-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Cardiff
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653395
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Cardiff-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Cardiff-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Cardiff-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Cardiff-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Cardiff-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Cardiff-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Cardiff-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Cardiff-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Cardiff-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Cardiff-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Cardiff-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Cardiff-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Cardiff-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Cardiff-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Cheshire East
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653401
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Cheshire East-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Cheshire East-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Cheshire East-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Cheshire East-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Cheshire East-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Cheshire East-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Cheshire East-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Cheshire East-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Cheshire East-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Cheshire East-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Cheshire East-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Cheshire East-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Cheshire East-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Cheshire East-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Cheshire
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653418
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Cheshire-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Cheshire-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Cheshire-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Cheshire-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Cheshire-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Cheshire-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Cheshire-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Cheshire-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Cheshire-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Cheshire-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Cheshire-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Cheshire-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Cheshire-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Cheshire-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Chief of Defence
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653425
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Chief of Defence-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Chief of Defence-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Chief of Defence-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Chief of Defence-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Chief of Defence-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Chief of Defence-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Chief of Defence-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Chief of Defence-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Chief of Defence-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Chief of Defence-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Chief of Defence-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Chief of Defence-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Chief of Defence-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Chief of Defence-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Civil War
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653432
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Civil War-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Civil War-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Civil War-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Civil War-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Civil War-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Civil War-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Civil War-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Civil War-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Civil War-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Civil War-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Civil War-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Civil War-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Civil War-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Civil War-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Commercial
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653449
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Commercial-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Commercial-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Commercial-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Commercial-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Commercial-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Commercial-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Commercial-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Commercial-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Commercial-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Commercial-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Commercial-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Commercial-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Commercial-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Commercial-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Cornish Ensigns
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653456
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Cornish Ensigns-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Cornish Ensigns-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Cornish Ensigns-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Cornish Ensigns-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Cornish Ensigns-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Cornish Ensigns-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Cornish Ensigns-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Cornish Ensigns-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Cornish Ensigns-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Cornish Ensigns-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Cornish Ensigns-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Cornish Ensigns-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Cornish Ensigns-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Cornish Ensigns-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-Cornwall
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653463
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-Cornwall-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-Cornwall-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-Cornwall-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-Cornwall-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-Cornwall-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-Cornwall-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-Cornwall-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-Cornwall-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-Cornwall-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-Cornwall-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-Cornwall-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-Cornwall-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-Cornwall-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-Cornwall-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-County Council
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653470
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-County Council-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-County Council-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-County Council-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-County Council-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-County Council-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 FL-GB-County Council-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 FL-GB-County Council-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 FL-GB-County Council-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 FL-GB-County Council-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 FL-GB-County Council-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 FL-GB-County Council-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 FL-GB-County Council-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 FL-GB-County Council-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 FL-GB-County Council-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
GB-County Durham
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
EAN: 4058499653487
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 FL-GB-County Durham-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 FL-GB-County Durham-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 FL-GB-County Durham-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 FL-GB-County Durham-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 FL-GB-County Durham-20-G 20 cm breed Glanzend