Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL 7.50 €
Zending tot 10kg DHL 9.50 €
Zending tot 20kg DHL 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DHL 9.50 €
Zending tot 10kg DHL 11.50 €
Zending tot 20kg DHL 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DHL 18.00 €
Zending tot 10kg DHL 20.50 €
Zending tot 20kg DHL 28.50 €
Zending tot 31,5 kg DHL 39.50 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
VERBODEN TEKENS:
es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10
Een verboden bord is een veiligheidsteken dat gedrag verbiedt dat de gezondheid en veiligheid in gevaar kan brengen. Alle verboden borden hebben een ronde vorm met een rode rand met een rode diagonale lijn onder een hoek van 45 graden, die zich uitstrekt van linksboven naar rechtsonder. Het pictogram voor verboden is internationaal gedefinieerd in ISO 7010. Het pictogram is zwart op een witte achtergrond. De zwarte kleur geeft de aard van de opdracht aan. Op onze website maken we zowel binnen- als buitenstickers. Al uw wensen kunnen op onze website worden aangepast aan de vereiste specificaties. Het doel van verboden borden is om zichtbaar te zijn en daardoor elk soort gedrag te voorkomen dat tot gevaar of een ongeval kan leiden. Verboden borden worden gebruikt om verschillende activiteiten in verschillende situaties te voorkomen. Deze borden geven duidelijk een bericht aan iedereen die ze ziet, om aan te geven dat sommige acties niet veilig of niet toegestaan zijn. De verboden borden worden gebruikt om persoonlijk letsel en materiële schade te verminderen en de veiligheid te vergroten.
SOORTEN MATERIAAL:
InfoRoll1055896
PERMANENTE LIJM:
Permanent klevend materiaal is bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt ook de kleefkracht ondanks blootstelling aan UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
VERWIJDERBARE LIJM:
Verwijderbare lijm zorgt ervoor dat het etiket kan worden verwijderd zonder schade aan het etiket of het substraat. Deze lijm houdt het label stevig op zijn plaats, zonder lijmresten achter te laten wanneer het label wordt verwijderd.
HERPOSITIEBARE LIJM:
Herpositioneerbaar zelfklevend etiket wordt gebruikt voor optische opnamemedia. Bij veel toepassingen is dit type lijm nodig dat het label stevig op zijn plaats houdt, maar geen residu achterlaat als het label wordt verwijderd.
ANDERE MATERIALEN:
Materialen zoals zelfklevende polyesterfilm, polypropyleen, PVC-plastic, zelfklevend materiaal zijn ook beschikbaar.Polyesterfilm, die er bij daglicht wit uitziet en helder oplicht als er geen verlichting meer is.
Polypropyleen bevat bindmiddel en een fles oppervlakte-activator. Het hecht zich met hard en zacht plastic Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren. Polyvinylchloride is algemeen verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf. Flexibel PVC wordt gevormd door de toevoeging van compatibele weekmakers aan PVC die de kristalliniteit verlagen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibel plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.Hard PVC is een stijve en kosteneffectieve kunststof met een hoge weerstand tegen schokken, water, weer, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.
Zelfklevend is aan één zijde bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze aan oppervlakken blijft plakken.
KLEUR:
Colours-Mix-123333
Alle soorten kleuren zijn beschikbaar op onze website. Sommigen van hen zijn wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), wit, geel (HKS3K), oranje (HKS8K), rood (HKS14K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34), donkerblauw (HKS44K), lichtblauw (HKS50K), donkergroen (HKS54K), Licht Groen (HKS67K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), lichtgrijs (HKS91K), donkergrijs (HKS93K), fluorescerend groen (Pantone802), fluorescerend geel (Pantone803), fluorescerend oranje (Pantone811), fluorescerend rood (Pantone812). Volgens uw wensen passen we alle kleuren aan.
VORMEN GROOTTE:
Shapes-120998
Er zijn verschillende soorten vormen beschikbaar, waaronder Driehoek, Rechthoek, Rond, Vierkant, Parallellogram, Ruit, Ovaal, Vijfhoek, Zeshoek, Achthoek, Heptagon. Voor rechthoekige stickers is de maximale afmeting 1,5 mx 3 m. Voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,5m. Alle soorten maten en vormen zijn beschikbaar op onze website. We passen alle maten aan volgens uw behoeften.
HOE EEN STICKER BEVESTIGEN?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Breng de sticker aan op een schoon, droog oppervlak.
 2. U moet de sticker van het rugpapier verwijderen en een rand op uw oppervlak plakken. Druk vervolgens met het rechte voorwerp de rest van je sticker naar beneden. De rechte rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op de sticker, zodat deze gelijkmatig wordt aangebracht en er geen luchtbellen onder blijven.
HOE EEN STICKER VERWIJDEREN?
StickerFix155554
 1. Labelverwijderingsspray zoals Goo Gone kan geweldig werken als het gaat om het verwijderen van hardnekkige resten.
 2. Spray Goo Gone ofwel het residu zelf en leg er dan een doek / keukenrol overheen. Laat het 15-30 minuten intrekken.
 3. Verwijder je item en begin uit de hoeken te pellen.
 4. Gebruik een natte spons om eventuele restanten van het oppervlak te schrobben.

De verboden borden bevatten de volgende punten:

 1. Geen vermelding betekent geen toegang.
 2. Geen zware vrachtwagens, geen motorvoertuigen, geen motorfietsen worden gebruikt voor een regio die niet is toegestaan.
 3. Geen rechts, geen links, geen U-bocht worden aangegeven door een pijl die de bocht bedekt met een rode cirkel met een hoeklijn eroverheen.
 4. Afgesloten weg wordt gebruikt op afgesloten wegen, wat betekent dat er geen toegang is voor voertuigen.
 5. Er worden geen bussen gebruikt om aan te geven dat bussen niet zijn toegestaan.
 6. Niet inhalen betekent met zorg passen.
 7. Er wordt geen parkeergelegenheid gebruikt waar parkeren verboden is.
 8. Niet stoppen geeft aan waar zowel parkeren als stoppen verboden is.
 9. Geen rechtdoor rijden betekent dat het verkeer niet rechtdoor mag rijden en meestal moet afslaan.
 10. Geen voetgangers of fietsers betekent dat ze geen voetpad mogen volgen.
 11. Wrong-way betekent dat de weg alleen is voor verkeer in tegengestelde richting.
 12. Geen claxon geven aan, claxon is niet toegestaan voor voertuigen.
 13. Gewichtslimieten worden gebruikt om het maximale gewicht van bruggen aan te duiden.
 14. Breedtebeperkingen worden gebruikt om de maximale breedte op smalle wegen aan te duiden.
 15. Hoogtebegrenzingen worden gebruikt om de hoogtebeperking op bruggen en onderdoorgangen aan te duiden.
 16. Er worden lengtebeperkingen gebruikt om de maximale lengte aan te geven.
 17. Stop bij de douane wordt gebruikt bij grensovergang, tolwegen, politie.
 18. Het einde van beperkingen zijn de tekenen die een einde maken aan beperkingen.

Verboden bewegwijzering gaat vaak gepaard met de instructie “Nee” of “Niet doen”; zoals niet binnenkomen, en niet roken. Er zijn andere soorten verboden borden, waaronder niet roken, geen elektronische sigaretten, niet eten of drinken, geen honden, geen kinderen, niet zwemmen, niet rennen, geen rolschaatsen, geen scooters, geen mobiele telefoons gebruiken, geen lift gebruiken, Geen fotografie, Geen ladder gebruiken, Geen klimmen, Geen vorkheftrucks, Geen onvolledige steiger gebruiken, Niet bedienen, Machine niet gebruiken, Niet blussen met water, Niet buiten gebruik gebruiken, Niet in de deur staan manier, persoonlijk contact minimaliseren, Beperkt gebied, Beperkte toegang, Geen geautoriseerde toegang, Gebruik dit vuur niet in geval van brand, Geen toegang alleen geautoriseerd personeel, privé geen toegang, Geen alcohol of drugs om te consumeren, Kinderen mogen niet speel op deze site, Niet sluiten, Niet drinken, Niet betreden, Niet openen, Niet bedienen, Afschermingen niet verwijderen, Niet aanraken, Niet inschakelen, Niet uitschakelen, Industriële voertuigen verboden, Geen lucifers , Geen mobiele apparaten voorbij dit punt, Niet roken in de lift, Niet roken in de lift, Nee m Etalische artikelen of horloges, Geen vissen, Geen buitenschoeisel, Niet duiken, Geen olie of water gebruiken tijdens het gebruik, Dit artikel niet recyclen, Geen doppen, NIET op het oppervlak stappen, Geen open vuur, Geen windsurfen, Niet zeilen, Niet loop of sta hier, niet roeien, geen scherpe voorwerpen, deze lift is niet bedoeld voor mensen, geen toegang voor mensen met metalen implantaten, GEEN onderwaterapparatuur, geen vuurwapens voorbij dit punt.

Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL 7.50 €
Zending tot 10kg DHL 9.50 €
Zending tot 20kg DHL 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DHL 9.50 €
Zending tot 10kg DHL 11.50 €
Zending tot 20kg DHL 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DHL 18.00 €
Zending tot 10kg DHL 20.50 €
Zending tot 20kg DHL 28.50 €
Zending tot 31,5 kg DHL 39.50 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
Transportlabels voor lithiumbatterijen
UN Zum selber Beschriften

Transportsticker voor lithiumbatterijen om zelf te beschrijven.

Op deze transportstickers kunt u zelf schrijven.

Technische details:
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 50x50 mm, 100x100 mm, 75x100 mm
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   Rollen van 10,50,100,500,1000 stuks
Prijs:  incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PA-1000-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
2 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PA-1000-M-NL 75x100 mm Papier Matt 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
3 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PA-1000-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
4 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PA-1000-M-L 75x100 mm Papier Matt 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
5 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PE-1000-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
6 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PE-1000-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
7 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PE-1000-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
8 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PE-1000-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
9 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PA-1000-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 25,00 € 20,00 € 15,00 € 12,00 €
10 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PA-1000-M-NL 50x50 mm Papier Matt 25,00 € 20,00 € 15,00 € 12,00 €
11 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PA-1000-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 50,00 € 40,00 € 30,00 € 24,00 €
12 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PA-1000-M-L 50x50 mm Papier Matt 50,00 € 40,00 € 30,00 € 24,00 €
13 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PE-1000-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 45,00 € 40,00 € 30,00 € 25,00 €
14 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PE-1000-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 45,00 € 40,00 € 30,00 € 25,00 €
15 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PE-1000-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 90,00 € 80,00 € 60,00 € 50,00 €
16 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PE-1000-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 90,00 € 80,00 € 60,00 € 50,00 €
17 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PA-1000-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
18 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PA-1000-M-NL 100x100 mm Papier Matt 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
19 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PA-1000-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
20 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PA-1000-M-L 100x100 mm Papier Matt 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
21 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PE-1000-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
22 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PE-1000-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
23 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PE-1000-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
24 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PE-1000-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak stuks Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
tot
1 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PA-50-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 50 9,00 €
2 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PA-50-M-NL 75x100 mm Papier Matt 50 9,00 €
3 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PA-50-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 50 18,00 €
4 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PA-50-M-L 75x100 mm Papier Matt 50 18,00 €
5 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PE-50-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 50 12,00 €
6 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PE-50-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 50 12,00 €
7 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PE-50-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 50 24,00 €
8 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PE-50-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 50 24,00 €
9 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PA-100-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 100 11,00 €
10 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PA-100-M-NL 75x100 mm Papier Matt 100 11,00 €
11 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PA-100-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 100 22,00 €
12 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PA-100-M-L 75x100 mm Papier Matt 100 22,00 €
13 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PE-100-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 100 22,00 €
14 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PE-100-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 100 22,00 €
15 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PE-100-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 100 44,00 €
16 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PE-100-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 100 44,00 €
17 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PA-500-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 500 37,00 €
18 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PA-500-M-NL 75x100 mm Papier Matt 500 37,00 €
19 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PA-500-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 500 74,00 €
20 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PA-500-M-L 75x100 mm Papier Matt 500 74,00 €
21 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PE-500-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 500 55,00 €
22 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PE-500-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 500 55,00 €
23 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PE-500-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 500 110,00 €
24 LO-TRANSPORT-UN1000-75x100-PE-500-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 500 110,00 €
25 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PA-50-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 50 8,00 €
26 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PA-50-M-NL 50x50 mm Papier Matt 50 8,00 €
27 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PA-50-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 50 16,00 €
28 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PA-50-M-L 50x50 mm Papier Matt 50 16,00 €
29 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PE-50-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 50 11,00 €
30 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PE-50-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 50 11,00 €
31 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PE-50-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 50 22,00 €
32 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PE-50-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 50 22,00 €
33 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PA-100-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 100 10,00 €
34 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PA-100-M-NL 50x50 mm Papier Matt 100 10,00 €
35 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PA-100-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 100 20,00 €
36 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PA-100-M-L 50x50 mm Papier Matt 100 20,00 €
37 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PE-100-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 100 18,00 €
38 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PE-100-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 100 18,00 €
39 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PE-100-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 100 36,00 €
40 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PE-100-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 100 36,00 €
41 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PA-500-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 500 25,00 €
42 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PA-500-M-NL 50x50 mm Papier Matt 500 25,00 €
43 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PA-500-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 500 50,00 €
44 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PA-500-M-L 50x50 mm Papier Matt 500 50,00 €
45 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PE-500-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 500 35,00 €
46 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PE-500-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 500 35,00 €
47 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PE-500-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 500 70,00 €
48 LO-TRANSPORT-UN1000-50x50-PE-500-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 500 70,00 €
49 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PA-50-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 50 10,00 €
50 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PA-50-M-NL 100x100 mm Papier Matt 50 10,00 €
51 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PA-50-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 50 20,00 €
52 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PA-50-M-L 100x100 mm Papier Matt 50 20,00 €
53 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PE-50-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 50 13,00 €
54 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PE-50-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 50 13,00 €
55 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PE-50-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 50 26,00 €
56 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PE-50-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 50 26,00 €
57 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PA-100-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 100 13,00 €
58 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PA-100-M-NL 100x100 mm Papier Matt 100 13,00 €
59 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PA-100-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 100 26,00 €
60 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PA-100-M-L 100x100 mm Papier Matt 100 26,00 €
61 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PE-100-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 100 25,00 €
62 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PE-100-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 100 25,00 €
63 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PE-100-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 100 50,00 €
64 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PE-100-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 100 50,00 €
65 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PA-500-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 500 30,00 €
66 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PA-500-M-NL 100x100 mm Papier Matt 500 30,00 €
67 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PA-500-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 500 60,00 €
68 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PA-500-M-L 100x100 mm Papier Matt 500 60,00 €
69 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PE-500-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 500 60,00 €
70 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PE-500-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 500 60,00 €
71 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PE-500-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 500 120,00 €
72 LO-TRANSPORT-UN1000-100x100-PE-500-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 500 120,00 €
Ihr Wunschtext

Transportsticker voor lithiumbatterijen bedrukt met uw gewenste tekst

Op deze transportstickers drukken wij uw tekst. Gelieve de tekst bij uw bestelling te voegen.

Technische details:
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 50x50 mm, 100x100 mm, 75x100 mm
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   Rollen van 10,50,100,500,1000 stuks
Prijs:  incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PA-1000-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
2 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PA-1000-M-NL 75x100 mm Papier Matt 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
3 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PA-1000-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
4 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PA-1000-M-L 75x100 mm Papier Matt 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
5 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PE-1000-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
6 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PE-1000-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
7 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PE-1000-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
8 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PE-1000-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
9 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PA-1000-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 25,00 € 20,00 € 15,00 € 12,00 €
10 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PA-1000-M-NL 50x50 mm Papier Matt 25,00 € 20,00 € 15,00 € 12,00 €
11 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PA-1000-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 50,00 € 40,00 € 30,00 € 24,00 €
12 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PA-1000-M-L 50x50 mm Papier Matt 50,00 € 40,00 € 30,00 € 24,00 €
13 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PE-1000-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 45,00 € 40,00 € 30,00 € 25,00 €
14 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PE-1000-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 45,00 € 40,00 € 30,00 € 25,00 €
15 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PE-1000-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 90,00 € 80,00 € 60,00 € 50,00 €
16 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PE-1000-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 90,00 € 80,00 € 60,00 € 50,00 €
17 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PA-1000-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
18 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PA-1000-M-NL 100x100 mm Papier Matt 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
19 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PA-1000-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
20 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PA-1000-M-L 100x100 mm Papier Matt 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
21 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PE-1000-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
22 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PE-1000-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
23 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PE-1000-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
24 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PE-1000-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak stuks Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
tot
1 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PA-50-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 50 9,00 €
2 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PA-50-M-NL 75x100 mm Papier Matt 50 9,00 €
3 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PA-50-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 50 18,00 €
4 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PA-50-M-L 75x100 mm Papier Matt 50 18,00 €
5 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PE-50-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 50 12,00 €
6 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PE-50-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 50 12,00 €
7 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PE-50-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 50 24,00 €
8 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PE-50-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 50 24,00 €
9 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PA-100-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 100 11,00 €
10 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PA-100-M-NL 75x100 mm Papier Matt 100 11,00 €
11 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PA-100-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 100 22,00 €
12 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PA-100-M-L 75x100 mm Papier Matt 100 22,00 €
13 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PE-100-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 100 22,00 €
14 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PE-100-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 100 22,00 €
15 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PE-100-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 100 44,00 €
16 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PE-100-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 100 44,00 €
17 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PA-500-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 500 37,00 €
18 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PA-500-M-NL 75x100 mm Papier Matt 500 37,00 €
19 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PA-500-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 500 74,00 €
20 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PA-500-M-L 75x100 mm Papier Matt 500 74,00 €
21 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PE-500-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 500 55,00 €
22 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PE-500-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 500 55,00 €
23 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PE-500-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 500 110,00 €
24 LO-TRANSPORT-UN1010-75x100-PE-500-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 500 110,00 €
25 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PA-50-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 50 8,00 €
26 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PA-50-M-NL 50x50 mm Papier Matt 50 8,00 €
27 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PA-50-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 50 16,00 €
28 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PA-50-M-L 50x50 mm Papier Matt 50 16,00 €
29 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PE-50-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 50 11,00 €
30 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PE-50-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 50 11,00 €
31 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PE-50-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 50 22,00 €
32 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PE-50-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 50 22,00 €
33 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PA-100-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 100 10,00 €
34 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PA-100-M-NL 50x50 mm Papier Matt 100 10,00 €
35 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PA-100-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 100 20,00 €
36 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PA-100-M-L 50x50 mm Papier Matt 100 20,00 €
37 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PE-100-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 100 18,00 €
38 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PE-100-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 100 18,00 €
39 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PE-100-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 100 36,00 €
40 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PE-100-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 100 36,00 €
41 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PA-500-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 500 25,00 €
42 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PA-500-M-NL 50x50 mm Papier Matt 500 25,00 €
43 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PA-500-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 500 50,00 €
44 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PA-500-M-L 50x50 mm Papier Matt 500 50,00 €
45 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PE-500-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 500 35,00 €
46 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PE-500-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 500 35,00 €
47 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PE-500-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 500 70,00 €
48 LO-TRANSPORT-UN1010-50x50-PE-500-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 500 70,00 €
49 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PA-50-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 50 10,00 €
50 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PA-50-M-NL 100x100 mm Papier Matt 50 10,00 €
51 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PA-50-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 50 20,00 €
52 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PA-50-M-L 100x100 mm Papier Matt 50 20,00 €
53 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PE-50-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 50 13,00 €
54 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PE-50-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 50 13,00 €
55 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PE-50-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 50 26,00 €
56 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PE-50-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 50 26,00 €
57 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PA-100-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 100 13,00 €
58 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PA-100-M-NL 100x100 mm Papier Matt 100 13,00 €
59 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PA-100-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 100 26,00 €
60 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PA-100-M-L 100x100 mm Papier Matt 100 26,00 €
61 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PE-100-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 100 25,00 €
62 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PE-100-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 100 25,00 €
63 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PE-100-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 100 50,00 €
64 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PE-100-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 100 50,00 €
65 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PA-500-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 500 30,00 €
66 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PA-500-M-NL 100x100 mm Papier Matt 500 30,00 €
67 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PA-500-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 500 60,00 €
68 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PA-500-M-L 100x100 mm Papier Matt 500 60,00 €
69 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PE-500-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 500 60,00 €
70 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PE-500-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 500 60,00 €
71 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PE-500-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 500 120,00 €
72 LO-TRANSPORT-UN1010-100x100-PE-500-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 500 120,00 €
UN

Transportsticker voor lithiumbatterijen om zelf te beschrijven.

Op deze transportstickers kunt u zelf schrijven.

Technische details:
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 50x50 mm, 100x100 mm, 75x100 mm
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   Rollen van 10,50,100,500,1000 stuks
Prijs:  incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PA-1000-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
2 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PA-1000-M-NL 75x100 mm Papier Matt 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
3 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PA-1000-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
4 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PA-1000-M-L 75x100 mm Papier Matt 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
5 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PE-1000-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
6 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PE-1000-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
7 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PE-1000-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
8 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PE-1000-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
9 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PA-1000-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 25,00 € 20,00 € 15,00 € 12,00 €
10 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PA-1000-M-NL 50x50 mm Papier Matt 25,00 € 20,00 € 15,00 € 12,00 €
11 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PA-1000-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 50,00 € 40,00 € 30,00 € 24,00 €
12 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PA-1000-M-L 50x50 mm Papier Matt 50,00 € 40,00 € 30,00 € 24,00 €
13 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PE-1000-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 45,00 € 40,00 € 30,00 € 25,00 €
14 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PE-1000-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 45,00 € 40,00 € 30,00 € 25,00 €
15 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PE-1000-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 90,00 € 80,00 € 60,00 € 50,00 €
16 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PE-1000-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 90,00 € 80,00 € 60,00 € 50,00 €
17 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PA-1000-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
18 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PA-1000-M-NL 100x100 mm Papier Matt 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
19 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PA-1000-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
20 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PA-1000-M-L 100x100 mm Papier Matt 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
21 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PE-1000-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
22 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PE-1000-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
23 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PE-1000-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
24 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PE-1000-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak stuks Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
tot
1 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PA-50-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 50 9,00 €
2 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PA-50-M-NL 75x100 mm Papier Matt 50 9,00 €
3 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PA-50-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 50 18,00 €
4 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PA-50-M-L 75x100 mm Papier Matt 50 18,00 €
5 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PE-50-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 50 12,00 €
6 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PE-50-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 50 12,00 €
7 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PE-50-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 50 24,00 €
8 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PE-50-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 50 24,00 €
9 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PA-100-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 100 11,00 €
10 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PA-100-M-NL 75x100 mm Papier Matt 100 11,00 €
11 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PA-100-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 100 22,00 €
12 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PA-100-M-L 75x100 mm Papier Matt 100 22,00 €
13 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PE-100-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 100 22,00 €
14 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PE-100-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 100 22,00 €
15 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PE-100-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 100 44,00 €
16 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PE-100-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 100 44,00 €
17 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PA-500-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 500 37,00 €
18 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PA-500-M-NL 75x100 mm Papier Matt 500 37,00 €
19 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PA-500-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 500 74,00 €
20 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PA-500-M-L 75x100 mm Papier Matt 500 74,00 €
21 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PE-500-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 500 55,00 €
22 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PE-500-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 500 55,00 €
23 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PE-500-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 500 110,00 €
24 LO-TRANSPORT-UN1020-75x100-PE-500-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 500 110,00 €
25 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PA-50-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 50 8,00 €
26 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PA-50-M-NL 50x50 mm Papier Matt 50 8,00 €
27 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PA-50-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 50 16,00 €
28 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PA-50-M-L 50x50 mm Papier Matt 50 16,00 €
29 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PE-50-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 50 11,00 €
30 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PE-50-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 50 11,00 €
31 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PE-50-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 50 22,00 €
32 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PE-50-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 50 22,00 €
33 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PA-100-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 100 10,00 €
34 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PA-100-M-NL 50x50 mm Papier Matt 100 10,00 €
35 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PA-100-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 100 20,00 €
36 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PA-100-M-L 50x50 mm Papier Matt 100 20,00 €
37 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PE-100-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 100 18,00 €
38 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PE-100-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 100 18,00 €
39 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PE-100-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 100 36,00 €
40 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PE-100-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 100 36,00 €
41 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PA-500-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 500 25,00 €
42 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PA-500-M-NL 50x50 mm Papier Matt 500 25,00 €
43 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PA-500-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 500 50,00 €
44 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PA-500-M-L 50x50 mm Papier Matt 500 50,00 €
45 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PE-500-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 500 35,00 €
46 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PE-500-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 500 35,00 €
47 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PE-500-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 500 70,00 €
48 LO-TRANSPORT-UN1020-50x50-PE-500-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 500 70,00 €
49 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PA-50-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 50 10,00 €
50 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PA-50-M-NL 100x100 mm Papier Matt 50 10,00 €
51 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PA-50-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 50 20,00 €
52 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PA-50-M-L 100x100 mm Papier Matt 50 20,00 €
53 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PE-50-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 50 13,00 €
54 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PE-50-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 50 13,00 €
55 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PE-50-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 50 26,00 €
56 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PE-50-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 50 26,00 €
57 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PA-100-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 100 13,00 €
58 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PA-100-M-NL 100x100 mm Papier Matt 100 13,00 €
59 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PA-100-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 100 26,00 €
60 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PA-100-M-L 100x100 mm Papier Matt 100 26,00 €
61 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PE-100-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 100 25,00 €
62 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PE-100-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 100 25,00 €
63 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PE-100-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 100 50,00 €
64 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PE-100-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 100 50,00 €
65 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PA-500-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 500 30,00 €
66 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PA-500-M-NL 100x100 mm Papier Matt 500 30,00 €
67 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PA-500-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 500 60,00 €
68 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PA-500-M-L 100x100 mm Papier Matt 500 60,00 €
69 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PE-500-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 500 60,00 €
70 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PE-500-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 500 60,00 €
71 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PE-500-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 500 120,00 €
72 LO-TRANSPORT-UN1020-100x100-PE-500-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 500 120,00 €
UN Ihre Wunschnummer

Transportsticker voor lithiumbatterijen bedrukt met het door u gewenste nummer

Op deze transportstickers drukken wij uw nummer. Geef het nummer op bij het plaatsen van uw bestelling.

Technische details:
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 50x50 mm, 100x100 mm, 75x100 mm
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   Rollen van 10,50,100,500,1000 stuks
Prijs:  incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PA-1000-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
2 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PA-1000-M-NL 75x100 mm Papier Matt 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
3 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PA-1000-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
4 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PA-1000-M-L 75x100 mm Papier Matt 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
5 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PE-1000-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
6 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PE-1000-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
7 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PE-1000-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
8 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PE-1000-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
9 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PA-1000-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 25,00 € 20,00 € 15,00 € 12,00 €
10 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PA-1000-M-NL 50x50 mm Papier Matt 25,00 € 20,00 € 15,00 € 12,00 €
11 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PA-1000-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 50,00 € 40,00 € 30,00 € 24,00 €
12 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PA-1000-M-L 50x50 mm Papier Matt 50,00 € 40,00 € 30,00 € 24,00 €
13 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PE-1000-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 45,00 € 40,00 € 30,00 € 25,00 €
14 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PE-1000-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 45,00 € 40,00 € 30,00 € 25,00 €
15 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PE-1000-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 90,00 € 80,00 € 60,00 € 50,00 €
16 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PE-1000-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 90,00 € 80,00 € 60,00 € 50,00 €
17 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PA-1000-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
18 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PA-1000-M-NL 100x100 mm Papier Matt 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
19 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PA-1000-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
20 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PA-1000-M-L 100x100 mm Papier Matt 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
21 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PE-1000-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
22 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PE-1000-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
23 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PE-1000-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
24 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PE-1000-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak stuks Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
tot
1 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PA-50-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 50 9,00 €
2 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PA-50-M-NL 75x100 mm Papier Matt 50 9,00 €
3 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PA-50-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 50 18,00 €
4 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PA-50-M-L 75x100 mm Papier Matt 50 18,00 €
5 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PE-50-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 50 12,00 €
6 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PE-50-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 50 12,00 €
7 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PE-50-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 50 24,00 €
8 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PE-50-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 50 24,00 €
9 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PA-100-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 100 11,00 €
10 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PA-100-M-NL 75x100 mm Papier Matt 100 11,00 €
11 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PA-100-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 100 22,00 €
12 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PA-100-M-L 75x100 mm Papier Matt 100 22,00 €
13 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PE-100-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 100 22,00 €
14 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PE-100-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 100 22,00 €
15 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PE-100-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 100 44,00 €
16 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PE-100-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 100 44,00 €
17 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PA-500-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 500 37,00 €
18 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PA-500-M-NL 75x100 mm Papier Matt 500 37,00 €
19 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PA-500-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 500 74,00 €
20 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PA-500-M-L 75x100 mm Papier Matt 500 74,00 €
21 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PE-500-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 500 55,00 €
22 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PE-500-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 500 55,00 €
23 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PE-500-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 500 110,00 €
24 LO-TRANSPORT-UN1234-75x100-PE-500-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 500 110,00 €
25 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PA-50-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 50 8,00 €
26 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PA-50-M-NL 50x50 mm Papier Matt 50 8,00 €
27 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PA-50-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 50 16,00 €
28 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PA-50-M-L 50x50 mm Papier Matt 50 16,00 €
29 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PE-50-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 50 11,00 €
30 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PE-50-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 50 11,00 €
31 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PE-50-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 50 22,00 €
32 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PE-50-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 50 22,00 €
33 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PA-100-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 100 10,00 €
34 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PA-100-M-NL 50x50 mm Papier Matt 100 10,00 €
35 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PA-100-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 100 20,00 €
36 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PA-100-M-L 50x50 mm Papier Matt 100 20,00 €
37 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PE-100-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 100 18,00 €
38 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PE-100-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 100 18,00 €
39 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PE-100-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 100 36,00 €
40 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PE-100-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 100 36,00 €
41 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PA-500-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 500 25,00 €
42 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PA-500-M-NL 50x50 mm Papier Matt 500 25,00 €
43 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PA-500-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 500 50,00 €
44 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PA-500-M-L 50x50 mm Papier Matt 500 50,00 €
45 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PE-500-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 500 35,00 €
46 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PE-500-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 500 35,00 €
47 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PE-500-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 500 70,00 €
48 LO-TRANSPORT-UN1234-50x50-PE-500-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 500 70,00 €
49 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PA-50-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 50 10,00 €
50 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PA-50-M-NL 100x100 mm Papier Matt 50 10,00 €
51 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PA-50-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 50 20,00 €
52 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PA-50-M-L 100x100 mm Papier Matt 50 20,00 €
53 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PE-50-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 50 13,00 €
54 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PE-50-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 50 13,00 €
55 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PE-50-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 50 26,00 €
56 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PE-50-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 50 26,00 €
57 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PA-100-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 100 13,00 €
58 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PA-100-M-NL 100x100 mm Papier Matt 100 13,00 €
59 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PA-100-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 100 26,00 €
60 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PA-100-M-L 100x100 mm Papier Matt 100 26,00 €
61 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PE-100-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 100 25,00 €
62 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PE-100-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 100 25,00 €
63 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PE-100-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 100 50,00 €
64 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PE-100-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 100 50,00 €
65 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PA-500-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 500 30,00 €
66 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PA-500-M-NL 100x100 mm Papier Matt 500 30,00 €
67 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PA-500-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 500 60,00 €
68 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PA-500-M-L 100x100 mm Papier Matt 500 60,00 €
69 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PE-500-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 500 60,00 €
70 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PE-500-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 500 60,00 €
71 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PE-500-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 500 120,00 €
72 LO-TRANSPORT-UN1234-100x100-PE-500-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 500 120,00 €
UN 3090

Transportlabel voor lithium-metaalbatterijen UN-nummer 3090

Deze labels zijn van toepassing op alle verpakkingen die lithium-metaalbatterijen of lithium-gelegeerde batterijen bevatten.

Technische details:
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 50x50 mm, 100x100 mm, 75x100 mm
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   Rollen van 10,50,100,500,1000 stuks
Prijs:  incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PA-1000-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
2 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PA-1000-M-NL 75x100 mm Papier Matt 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
3 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PA-1000-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
4 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PA-1000-M-L 75x100 mm Papier Matt 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
5 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PE-1000-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
6 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PE-1000-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
7 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PE-1000-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
8 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PE-1000-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
9 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PA-1000-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 25,00 € 20,00 € 15,00 € 12,00 €
10 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PA-1000-M-NL 50x50 mm Papier Matt 25,00 € 20,00 € 15,00 € 12,00 €
11 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PA-1000-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 50,00 € 40,00 € 30,00 € 24,00 €
12 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PA-1000-M-L 50x50 mm Papier Matt 50,00 € 40,00 € 30,00 € 24,00 €
13 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PE-1000-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 45,00 € 40,00 € 30,00 € 25,00 €
14 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PE-1000-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 45,00 € 40,00 € 30,00 € 25,00 €
15 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PE-1000-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 90,00 € 80,00 € 60,00 € 50,00 €
16 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PE-1000-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 90,00 € 80,00 € 60,00 € 50,00 €
17 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PA-1000-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
18 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PA-1000-M-NL 100x100 mm Papier Matt 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
19 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PA-1000-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
20 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PA-1000-M-L 100x100 mm Papier Matt 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
21 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PE-1000-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
22 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PE-1000-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
23 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PE-1000-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
24 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PE-1000-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak stuks Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
tot
1 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PA-50-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 50 9,00 €
2 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PA-50-M-NL 75x100 mm Papier Matt 50 9,00 €
3 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PA-50-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 50 18,00 €
4 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PA-50-M-L 75x100 mm Papier Matt 50 18,00 €
5 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PE-50-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 50 12,00 €
6 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PE-50-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 50 12,00 €
7 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PE-50-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 50 24,00 €
8 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PE-50-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 50 24,00 €
9 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PA-100-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 100 11,00 €
10 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PA-100-M-NL 75x100 mm Papier Matt 100 11,00 €
11 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PA-100-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 100 22,00 €
12 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PA-100-M-L 75x100 mm Papier Matt 100 22,00 €
13 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PE-100-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 100 22,00 €
14 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PE-100-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 100 22,00 €
15 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PE-100-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 100 44,00 €
16 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PE-100-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 100 44,00 €
17 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PA-500-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 500 37,00 €
18 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PA-500-M-NL 75x100 mm Papier Matt 500 37,00 €
19 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PA-500-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 500 74,00 €
20 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PA-500-M-L 75x100 mm Papier Matt 500 74,00 €
21 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PE-500-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 500 55,00 €
22 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PE-500-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 500 55,00 €
23 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PE-500-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 500 110,00 €
24 LO-TRANSPORT-UN3090-75x100-PE-500-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 500 110,00 €
25 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PA-50-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 50 8,00 €
26 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PA-50-M-NL 50x50 mm Papier Matt 50 8,00 €
27 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PA-50-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 50 16,00 €
28 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PA-50-M-L 50x50 mm Papier Matt 50 16,00 €
29 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PE-50-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 50 11,00 €
30 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PE-50-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 50 11,00 €
31 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PE-50-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 50 22,00 €
32 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PE-50-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 50 22,00 €
33 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PA-100-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 100 10,00 €
34 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PA-100-M-NL 50x50 mm Papier Matt 100 10,00 €
35 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PA-100-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 100 20,00 €
36 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PA-100-M-L 50x50 mm Papier Matt 100 20,00 €
37 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PE-100-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 100 18,00 €
38 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PE-100-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 100 18,00 €
39 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PE-100-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 100 36,00 €
40 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PE-100-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 100 36,00 €
41 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PA-500-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 500 25,00 €
42 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PA-500-M-NL 50x50 mm Papier Matt 500 25,00 €
43 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PA-500-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 500 50,00 €
44 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PA-500-M-L 50x50 mm Papier Matt 500 50,00 €
45 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PE-500-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 500 35,00 €
46 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PE-500-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 500 35,00 €
47 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PE-500-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 500 70,00 €
48 LO-TRANSPORT-UN3090-50x50-PE-500-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 500 70,00 €
49 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PA-50-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 50 10,00 €
50 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PA-50-M-NL 100x100 mm Papier Matt 50 10,00 €
51 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PA-50-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 50 20,00 €
52 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PA-50-M-L 100x100 mm Papier Matt 50 20,00 €
53 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PE-50-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 50 13,00 €
54 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PE-50-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 50 13,00 €
55 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PE-50-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 50 26,00 €
56 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PE-50-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 50 26,00 €
57 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PA-100-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 100 13,00 €
58 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PA-100-M-NL 100x100 mm Papier Matt 100 13,00 €
59 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PA-100-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 100 26,00 €
60 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PA-100-M-L 100x100 mm Papier Matt 100 26,00 €
61 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PE-100-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 100 25,00 €
62 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PE-100-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 100 25,00 €
63 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PE-100-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 100 50,00 €
64 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PE-100-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 100 50,00 €
65 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PA-500-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 500 30,00 €
66 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PA-500-M-NL 100x100 mm Papier Matt 500 30,00 €
67 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PA-500-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 500 60,00 €
68 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PA-500-M-L 100x100 mm Papier Matt 500 60,00 €
69 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PE-500-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 500 60,00 €
70 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PE-500-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 500 60,00 €
71 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PE-500-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 500 120,00 €
72 LO-TRANSPORT-UN3090-100x100-PE-500-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 500 120,00 €
UN 3091

Transportlabel voor lithium-metaalbatterijen UN-nummer 3091

Deze labels zijn van toepassing op alle verpakkingen die lithium-metaal- of lithiumlegeringsbatterijen in of met apparatuur bevatten.

Technische details:
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 50x50 mm, 100x100 mm, 75x100 mm
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   Rollen van 10,50,100,500,1000 stuks
Prijs:  incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PA-1000-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
2 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PA-1000-M-NL 75x100 mm Papier Matt 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
3 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PA-1000-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
4 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PA-1000-M-L 75x100 mm Papier Matt 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
5 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PE-1000-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
6 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PE-1000-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
7 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PE-1000-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
8 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PE-1000-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
9 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PA-1000-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 25,00 € 20,00 € 15,00 € 12,00 €
10 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PA-1000-M-NL 50x50 mm Papier Matt 25,00 € 20,00 € 15,00 € 12,00 €
11 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PA-1000-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 50,00 € 40,00 € 30,00 € 24,00 €
12 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PA-1000-M-L 50x50 mm Papier Matt 50,00 € 40,00 € 30,00 € 24,00 €
13 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PE-1000-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 45,00 € 40,00 € 30,00 € 25,00 €
14 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PE-1000-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 45,00 € 40,00 € 30,00 € 25,00 €
15 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PE-1000-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 90,00 € 80,00 € 60,00 € 50,00 €
16 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PE-1000-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 90,00 € 80,00 € 60,00 € 50,00 €
17 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PA-1000-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
18 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PA-1000-M-NL 100x100 mm Papier Matt 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
19 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PA-1000-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
20 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PA-1000-M-L 100x100 mm Papier Matt 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
21 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PE-1000-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
22 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PE-1000-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
23 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PE-1000-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
24 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PE-1000-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak stuks Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
tot
1 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PA-50-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 50 9,00 €
2 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PA-50-M-NL 75x100 mm Papier Matt 50 9,00 €
3 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PA-50-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 50 18,00 €
4 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PA-50-M-L 75x100 mm Papier Matt 50 18,00 €
5 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PE-50-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 50 12,00 €
6 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PE-50-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 50 12,00 €
7 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PE-50-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 50 24,00 €
8 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PE-50-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 50 24,00 €
9 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PA-100-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 100 11,00 €
10 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PA-100-M-NL 75x100 mm Papier Matt 100 11,00 €
11 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PA-100-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 100 22,00 €
12 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PA-100-M-L 75x100 mm Papier Matt 100 22,00 €
13 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PE-100-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 100 22,00 €
14 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PE-100-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 100 22,00 €
15 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PE-100-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 100 44,00 €
16 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PE-100-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 100 44,00 €
17 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PA-500-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 500 37,00 €
18 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PA-500-M-NL 75x100 mm Papier Matt 500 37,00 €
19 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PA-500-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 500 74,00 €
20 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PA-500-M-L 75x100 mm Papier Matt 500 74,00 €
21 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PE-500-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 500 55,00 €
22 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PE-500-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 500 55,00 €
23 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PE-500-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 500 110,00 €
24 LO-TRANSPORT-UN3091-75x100-PE-500-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 500 110,00 €
25 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PA-50-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 50 8,00 €
26 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PA-50-M-NL 50x50 mm Papier Matt 50 8,00 €
27 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PA-50-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 50 16,00 €
28 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PA-50-M-L 50x50 mm Papier Matt 50 16,00 €
29 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PE-50-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 50 11,00 €
30 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PE-50-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 50 11,00 €
31 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PE-50-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 50 22,00 €
32 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PE-50-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 50 22,00 €
33 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PA-100-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 100 10,00 €
34 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PA-100-M-NL 50x50 mm Papier Matt 100 10,00 €
35 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PA-100-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 100 20,00 €
36 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PA-100-M-L 50x50 mm Papier Matt 100 20,00 €
37 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PE-100-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 100 18,00 €
38 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PE-100-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 100 18,00 €
39 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PE-100-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 100 36,00 €
40 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PE-100-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 100 36,00 €
41 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PA-500-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 500 25,00 €
42 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PA-500-M-NL 50x50 mm Papier Matt 500 25,00 €
43 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PA-500-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 500 50,00 €
44 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PA-500-M-L 50x50 mm Papier Matt 500 50,00 €
45 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PE-500-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 500 35,00 €
46 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PE-500-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 500 35,00 €
47 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PE-500-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 500 70,00 €
48 LO-TRANSPORT-UN3091-50x50-PE-500-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 500 70,00 €
49 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PA-50-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 50 10,00 €
50 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PA-50-M-NL 100x100 mm Papier Matt 50 10,00 €
51 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PA-50-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 50 20,00 €
52 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PA-50-M-L 100x100 mm Papier Matt 50 20,00 €
53 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PE-50-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 50 13,00 €
54 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PE-50-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 50 13,00 €
55 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PE-50-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 50 26,00 €
56 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PE-50-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 50 26,00 €
57 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PA-100-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 100 13,00 €
58 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PA-100-M-NL 100x100 mm Papier Matt 100 13,00 €
59 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PA-100-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 100 26,00 €
60 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PA-100-M-L 100x100 mm Papier Matt 100 26,00 €
61 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PE-100-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 100 25,00 €
62 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PE-100-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 100 25,00 €
63 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PE-100-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 100 50,00 €
64 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PE-100-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 100 50,00 €
65 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PA-500-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 500 30,00 €
66 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PA-500-M-NL 100x100 mm Papier Matt 500 30,00 €
67 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PA-500-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 500 60,00 €
68 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PA-500-M-L 100x100 mm Papier Matt 500 60,00 €
69 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PE-500-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 500 60,00 €
70 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PE-500-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 500 60,00 €
71 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PE-500-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 500 120,00 €
72 LO-TRANSPORT-UN3091-100x100-PE-500-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 500 120,00 €
UN 3480

Transportetiket voor lithium-ionbatterijen UN-nummer 3480

Deze labels zijn geldig voor alle pakketten die lithium-ionbatterijen bevatten (inclusief lithium-ion-polymeerbatterijen).

Technische details:
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 50x50 mm, 100x100 mm, 75x100 mm
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   Rollen van 10,50,100,500,1000 stuks
Prijs:  incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PA-1000-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
2 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PA-1000-M-NL 75x100 mm Papier Matt 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
3 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PA-1000-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
4 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PA-1000-M-L 75x100 mm Papier Matt 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
5 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PE-1000-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
6 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PE-1000-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
7 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PE-1000-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
8 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PE-1000-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
9 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PA-1000-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 25,00 € 20,00 € 15,00 € 12,00 €
10 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PA-1000-M-NL 50x50 mm Papier Matt 25,00 € 20,00 € 15,00 € 12,00 €
11 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PA-1000-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 50,00 € 40,00 € 30,00 € 24,00 €
12 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PA-1000-M-L 50x50 mm Papier Matt 50,00 € 40,00 € 30,00 € 24,00 €
13 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PE-1000-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 45,00 € 40,00 € 30,00 € 25,00 €
14 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PE-1000-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 45,00 € 40,00 € 30,00 € 25,00 €
15 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PE-1000-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 90,00 € 80,00 € 60,00 € 50,00 €
16 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PE-1000-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 90,00 € 80,00 € 60,00 € 50,00 €
17 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PA-1000-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
18 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PA-1000-M-NL 100x100 mm Papier Matt 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
19 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PA-1000-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
20 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PA-1000-M-L 100x100 mm Papier Matt 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
21 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PE-1000-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
22 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PE-1000-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
23 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PE-1000-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
24 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PE-1000-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak stuks Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
tot
1 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PA-50-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 50 9,00 €
2 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PA-50-M-NL 75x100 mm Papier Matt 50 9,00 €
3 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PA-50-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 50 18,00 €
4 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PA-50-M-L 75x100 mm Papier Matt 50 18,00 €
5 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PE-50-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 50 12,00 €
6 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PE-50-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 50 12,00 €
7 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PE-50-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 50 24,00 €
8 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PE-50-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 50 24,00 €
9 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PA-100-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 100 11,00 €
10 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PA-100-M-NL 75x100 mm Papier Matt 100 11,00 €
11 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PA-100-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 100 22,00 €
12 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PA-100-M-L 75x100 mm Papier Matt 100 22,00 €
13 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PE-100-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 100 22,00 €
14 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PE-100-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 100 22,00 €
15 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PE-100-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 100 44,00 €
16 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PE-100-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 100 44,00 €
17 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PA-500-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 500 37,00 €
18 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PA-500-M-NL 75x100 mm Papier Matt 500 37,00 €
19 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PA-500-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 500 74,00 €
20 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PA-500-M-L 75x100 mm Papier Matt 500 74,00 €
21 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PE-500-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 500 55,00 €
22 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PE-500-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 500 55,00 €
23 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PE-500-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 500 110,00 €
24 LO-TRANSPORT-UN3480-75x100-PE-500-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 500 110,00 €
25 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PA-50-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 50 8,00 €
26 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PA-50-M-NL 50x50 mm Papier Matt 50 8,00 €
27 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PA-50-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 50 16,00 €
28 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PA-50-M-L 50x50 mm Papier Matt 50 16,00 €
29 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PE-50-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 50 11,00 €
30 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PE-50-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 50 11,00 €
31 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PE-50-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 50 22,00 €
32 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PE-50-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 50 22,00 €
33 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PA-100-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 100 10,00 €
34 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PA-100-M-NL 50x50 mm Papier Matt 100 10,00 €
35 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PA-100-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 100 20,00 €
36 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PA-100-M-L 50x50 mm Papier Matt 100 20,00 €
37 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PE-100-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 100 18,00 €
38 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PE-100-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 100 18,00 €
39 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PE-100-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 100 36,00 €
40 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PE-100-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 100 36,00 €
41 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PA-500-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 500 25,00 €
42 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PA-500-M-NL 50x50 mm Papier Matt 500 25,00 €
43 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PA-500-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 500 50,00 €
44 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PA-500-M-L 50x50 mm Papier Matt 500 50,00 €
45 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PE-500-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 500 35,00 €
46 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PE-500-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 500 35,00 €
47 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PE-500-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 500 70,00 €
48 LO-TRANSPORT-UN3480-50x50-PE-500-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 500 70,00 €
49 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PA-50-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 50 10,00 €
50 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PA-50-M-NL 100x100 mm Papier Matt 50 10,00 €
51 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PA-50-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 50 20,00 €
52 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PA-50-M-L 100x100 mm Papier Matt 50 20,00 €
53 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PE-50-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 50 13,00 €
54 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PE-50-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 50 13,00 €
55 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PE-50-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 50 26,00 €
56 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PE-50-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 50 26,00 €
57 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PA-100-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 100 13,00 €
58 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PA-100-M-NL 100x100 mm Papier Matt 100 13,00 €
59 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PA-100-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 100 26,00 €
60 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PA-100-M-L 100x100 mm Papier Matt 100 26,00 €
61 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PE-100-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 100 25,00 €
62 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PE-100-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 100 25,00 €
63 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PE-100-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 100 50,00 €
64 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PE-100-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 100 50,00 €
65 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PA-500-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 500 30,00 €
66 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PA-500-M-NL 100x100 mm Papier Matt 500 30,00 €
67 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PA-500-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 500 60,00 €
68 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PA-500-M-L 100x100 mm Papier Matt 500 60,00 €
69 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PE-500-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 500 60,00 €
70 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PE-500-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 500 60,00 €
71 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PE-500-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 500 120,00 €
72 LO-TRANSPORT-UN3480-100x100-PE-500-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 500 120,00 €
UN 3481

Transportetiket voor lithium-ionbatterijen UN-nummer 3481

Deze labels zijn van toepassing op alle pakketten die lithium-ionbatterijen in of met apparatuur bevatten.

Technische details:
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 50x50 mm, 100x100 mm, 75x100 mm
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   Rollen van 10,50,100,500,1000 stuks
Prijs:  incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PA-1000-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
2 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PA-1000-M-NL 75x100 mm Papier Matt 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
3 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PA-1000-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
4 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PA-1000-M-L 75x100 mm Papier Matt 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
5 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PE-1000-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
6 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PE-1000-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
7 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PE-1000-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
8 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PE-1000-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
9 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PA-1000-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 25,00 € 20,00 € 15,00 € 12,00 €
10 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PA-1000-M-NL 50x50 mm Papier Matt 25,00 € 20,00 € 15,00 € 12,00 €
11 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PA-1000-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 50,00 € 40,00 € 30,00 € 24,00 €
12 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PA-1000-M-L 50x50 mm Papier Matt 50,00 € 40,00 € 30,00 € 24,00 €
13 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PE-1000-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 45,00 € 40,00 € 30,00 € 25,00 €
14 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PE-1000-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 45,00 € 40,00 € 30,00 € 25,00 €
15 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PE-1000-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 90,00 € 80,00 € 60,00 € 50,00 €
16 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PE-1000-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 90,00 € 80,00 € 60,00 € 50,00 €
17 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PA-1000-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
18 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PA-1000-M-NL 100x100 mm Papier Matt 45,00 € 30,00 € 26,00 € 22,00 €
19 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PA-1000-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
20 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PA-1000-M-L 100x100 mm Papier Matt 90,00 € 60,00 € 52,00 € 44,00 €
21 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PE-1000-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
22 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PE-1000-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 85,00 € 70,00 € 55,00 € 45,00 €
23 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PE-1000-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €
24 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PE-1000-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 170,00 € 140,00 € 110,00 € 90,00 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak stuks Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
tot
1 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PA-50-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 50 9,00 €
2 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PA-50-M-NL 75x100 mm Papier Matt 50 9,00 €
3 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PA-50-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 50 18,00 €
4 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PA-50-M-L 75x100 mm Papier Matt 50 18,00 €
5 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PE-50-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 50 12,00 €
6 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PE-50-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 50 12,00 €
7 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PE-50-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 50 24,00 €
8 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PE-50-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 50 24,00 €
9 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PA-100-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 100 11,00 €
10 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PA-100-M-NL 75x100 mm Papier Matt 100 11,00 €
11 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PA-100-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 100 22,00 €
12 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PA-100-M-L 75x100 mm Papier Matt 100 22,00 €
13 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PE-100-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 100 22,00 €
14 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PE-100-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 100 22,00 €
15 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PE-100-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 100 44,00 €
16 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PE-100-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 100 44,00 €
17 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PA-500-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 500 37,00 €
18 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PA-500-M-NL 75x100 mm Papier Matt 500 37,00 €
19 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PA-500-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 500 74,00 €
20 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PA-500-M-L 75x100 mm Papier Matt 500 74,00 €
21 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PE-500-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 500 55,00 €
22 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PE-500-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 500 55,00 €
23 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PE-500-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 500 110,00 €
24 LO-TRANSPORT-UN3481-75x100-PE-500-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 500 110,00 €
25 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PA-50-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 50 8,00 €
26 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PA-50-M-NL 50x50 mm Papier Matt 50 8,00 €
27 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PA-50-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 50 16,00 €
28 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PA-50-M-L 50x50 mm Papier Matt 50 16,00 €
29 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PE-50-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 50 11,00 €
30 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PE-50-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 50 11,00 €
31 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PE-50-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 50 22,00 €
32 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PE-50-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 50 22,00 €
33 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PA-100-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 100 10,00 €
34 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PA-100-M-NL 50x50 mm Papier Matt 100 10,00 €
35 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PA-100-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 100 20,00 €
36 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PA-100-M-L 50x50 mm Papier Matt 100 20,00 €
37 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PE-100-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 100 18,00 €
38 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PE-100-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 100 18,00 €
39 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PE-100-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 100 36,00 €
40 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PE-100-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 100 36,00 €
41 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PA-500-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 500 25,00 €
42 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PA-500-M-NL 50x50 mm Papier Matt 500 25,00 €
43 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PA-500-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 500 50,00 €
44 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PA-500-M-L 50x50 mm Papier Matt 500 50,00 €
45 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PE-500-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 500 35,00 €
46 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PE-500-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 500 35,00 €
47 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PE-500-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 500 70,00 €
48 LO-TRANSPORT-UN3481-50x50-PE-500-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 500 70,00 €
49 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PA-50-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 50 10,00 €
50 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PA-50-M-NL 100x100 mm Papier Matt 50 10,00 €
51 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PA-50-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 50 20,00 €
52 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PA-50-M-L 100x100 mm Papier Matt 50 20,00 €
53 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PE-50-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 50 13,00 €
54 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PE-50-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 50 13,00 €
55 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PE-50-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 50 26,00 €
56 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PE-50-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 50 26,00 €
57 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PA-100-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 100 13,00 €
58 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PA-100-M-NL 100x100 mm Papier Matt 100 13,00 €
59 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PA-100-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 100 26,00 €
60 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PA-100-M-L 100x100 mm Papier Matt 100 26,00 €
61 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PE-100-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 100 25,00 €
62 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PE-100-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 100 25,00 €
63 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PE-100-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 100 50,00 €
64 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PE-100-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 100 50,00 €
65 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PA-500-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 500 30,00 €
66 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PA-500-M-NL 100x100 mm Papier Matt 500 30,00 €
67 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PA-500-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 500 60,00 €
68 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PA-500-M-L 100x100 mm Papier Matt 500 60,00 €
69 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PE-500-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 500 60,00 €
70 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PE-500-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 500 60,00 €
71 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PE-500-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 500 120,00 €
72 LO-TRANSPORT-UN3481-100x100-PE-500-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 500 120,00 €
Zum selber Beschriften

Transportsticker voor lithiumbatterijen om zelf te beschrijven.

Op deze transportstickers kunt u zelf schrijven.

Technische details:
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 50x50 mm, 100x100 mm, 75x100 mm
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   Rollen van 10,50,100,500,1000 stuks
Prijs:  incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak stuks Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
tot
1 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PA-10-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 10 5,00 €
2 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PA-10-M-NL 75x100 mm Papier Matt 10 5,00 €
3 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PA-10-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 10 26,00 €
4 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PA-10-M-L 75x100 mm Papier Matt 10 26,00 €
5 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PE-10-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 10 7,00 €
6 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PE-10-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 10 7,00 €
7 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PE-10-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 10 50,00 €
8 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PE-10-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 10 50,00 €
9 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PA-50-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 50 9,00 €
10 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PA-50-M-NL 75x100 mm Papier Matt 50 9,00 €
11 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PA-50-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 50 10,00 €
12 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PA-50-M-L 75x100 mm Papier Matt 50 10,00 €
13 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PE-50-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 50 12,00 €
14 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PE-50-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 50 12,00 €
15 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PE-50-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 50 14,00 €
16 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PE-50-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 50 14,00 €
17 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PA-100-G-NL 75x100 mm Papier Glanzend 100 11,00 €
18 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PA-100-M-NL 75x100 mm Papier Matt 100 11,00 €
19 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PA-100-G-L 75x100 mm Papier Glanzend 100 18,00 €
20 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PA-100-M-L 75x100 mm Papier Matt 100 18,00 €
21 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PE-100-G-NL 75x100 mm PE-plastic Glanzend 100 22,00 €
22 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PE-100-M-NL 75x100 mm PE-plastic Matt 100 22,00 €
23 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PE-100-G-L 75x100 mm PE-plastic Glanzend 100 24,00 €
24 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-75x100-PE-100-M-L 75x100 mm PE-plastic Matt 100 24,00 €
25 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PA-10-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 10 4,00 €
26 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PA-10-M-NL 50x50 mm Papier Matt 10 4,00 €
27 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PA-10-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 10 22,00 €
28 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PA-10-M-L 50x50 mm Papier Matt 10 22,00 €
29 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PE-10-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 10 6,00 €
30 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PE-10-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 10 6,00 €
31 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PE-10-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 10 22,00 €
32 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PE-10-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 10 22,00 €
33 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PA-50-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 50 8,00 €
34 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PA-50-M-NL 50x50 mm Papier Matt 50 8,00 €
35 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PA-50-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 50 8,00 €
36 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PA-50-M-L 50x50 mm Papier Matt 50 8,00 €
37 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PE-50-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 50 11,00 €
38 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PE-50-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 50 11,00 €
39 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PE-50-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 50 12,00 €
40 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PE-50-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 50 12,00 €
41 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PA-100-G-NL 50x50 mm Papier Glanzend 100 10,00 €
42 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PA-100-M-NL 50x50 mm Papier Matt 100 10,00 €
43 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PA-100-G-L 50x50 mm Papier Glanzend 100 16,00 €
44 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PA-100-M-L 50x50 mm Papier Matt 100 16,00 €
45 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PE-100-G-NL 50x50 mm PE-plastic Glanzend 100 18,00 €
46 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PE-100-M-NL 50x50 mm PE-plastic Matt 100 18,00 €
47 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PE-100-G-L 50x50 mm PE-plastic Glanzend 100 22,00 €
48 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-50x50-PE-100-M-L 50x50 mm PE-plastic Matt 100 22,00 €
49 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PA-10-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 10 5,00 €
50 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PA-10-M-NL 100x100 mm Papier Matt 10 5,00 €
51 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PA-10-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 10 20,00 €
52 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PA-10-M-L 100x100 mm Papier Matt 10 20,00 €
53 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PE-10-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 10 8,00 €
54 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PE-10-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 10 8,00 €
55 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PE-10-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 10 36,00 €
56 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PE-10-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 10 36,00 €
57 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PA-50-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 50 10,00 €
58 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PA-50-M-NL 100x100 mm Papier Matt 50 10,00 €
59 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PA-50-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 50 10,00 €
60 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PA-50-M-L 100x100 mm Papier Matt 50 10,00 €
61 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PE-50-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 50 13,00 €
62 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PE-50-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 50 13,00 €
63 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PE-50-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 50 16,00 €
64 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PE-50-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 50 16,00 €
65 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PA-100-G-NL 100x100 mm Papier Glanzend 100 13,00 €
66 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PA-100-M-NL 100x100 mm Papier Matt 100 13,00 €
67 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PA-100-G-L 100x100 mm Papier Glanzend 100 20,00 €
68 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PA-100-M-L 100x100 mm Papier Matt 100 20,00 €
69 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PE-100-G-NL 100x100 mm PE-plastic Glanzend 100 25,00 €
70 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PE-100-M-NL 100x100 mm PE-plastic Matt 100 25,00 €
71 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PE-100-G-L 100x100 mm PE-plastic Glanzend 100 26,00 €
72 LO-TRANSPORT-UN1000-75100-100x100-PE-100-M-L 100x100 mm PE-plastic Matt 100 26,00 €
Ihr Wunschtext

Transportsticker voor lithiumbatterijen bedrukt met uw gewenste tekst

Op deze transportstickers drukken wij uw tekst. Gelieve de tekst bij uw bestelling te voegen.

Technische details:
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 50x50 mm, 100x100 mm, 75x100 mm