Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
VERBODEN TEKENS:
es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10
Een verboden bord is een veiligheidsteken dat gedrag verbiedt dat de gezondheid en veiligheid in gevaar kan brengen. Alle verboden borden hebben een ronde vorm met een rode rand met een rode diagonale lijn onder een hoek van 45 graden, die zich uitstrekt van linksboven naar rechtsonder. Het pictogram voor verboden is internationaal gedefinieerd in ISO 7010. Het pictogram is zwart op een witte achtergrond. De zwarte kleur geeft de aard van de opdracht aan. Op onze website maken we zowel binnen- als buitenstickers. Al uw wensen kunnen op onze website worden aangepast aan de vereiste specificaties. Het doel van verboden borden is om zichtbaar te zijn en daardoor elk soort gedrag te voorkomen dat tot gevaar of een ongeval kan leiden. Verboden borden worden gebruikt om verschillende activiteiten in verschillende situaties te voorkomen. Deze borden geven duidelijk een bericht aan iedereen die ze ziet, om aan te geven dat sommige acties niet veilig of niet toegestaan zijn. De verboden borden worden gebruikt om persoonlijk letsel en materiële schade te verminderen en de veiligheid te vergroten.
SOORTEN MATERIAAL:
InfoRoll1055896
PERMANENTE LIJM:
Permanent klevend materiaal is bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt ook de kleefkracht ondanks blootstelling aan UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
VERWIJDERBARE LIJM:
Verwijderbare lijm zorgt ervoor dat het etiket kan worden verwijderd zonder schade aan het etiket of het substraat. Deze lijm houdt het label stevig op zijn plaats, zonder lijmresten achter te laten wanneer het label wordt verwijderd.
HERPOSITIEBARE LIJM:
Herpositioneerbaar zelfklevend etiket wordt gebruikt voor optische opnamemedia. Bij veel toepassingen is dit type lijm nodig dat het label stevig op zijn plaats houdt, maar geen residu achterlaat als het label wordt verwijderd.
ANDERE MATERIALEN:
Materialen zoals zelfklevende polyesterfilm, polypropyleen, PVC-plastic, zelfklevend materiaal zijn ook beschikbaar.Polyesterfilm, die er bij daglicht wit uitziet en helder oplicht als er geen verlichting meer is.
Polypropyleen bevat bindmiddel en een fles oppervlakte-activator. Het hecht zich met hard en zacht plastic Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren. Polyvinylchloride is algemeen verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf. Flexibel PVC wordt gevormd door de toevoeging van compatibele weekmakers aan PVC die de kristalliniteit verlagen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibel plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.Hard PVC is een stijve en kosteneffectieve kunststof met een hoge weerstand tegen schokken, water, weer, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.
Zelfklevend is aan één zijde bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze aan oppervlakken blijft plakken.
KLEUR:
Colours-Mix-123333
Alle soorten kleuren zijn beschikbaar op onze website. Sommigen van hen zijn wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), wit, geel (HKS3K), oranje (HKS8K), rood (HKS14K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34), donkerblauw (HKS44K), lichtblauw (HKS50K), donkergroen (HKS54K), Licht Groen (HKS67K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), lichtgrijs (HKS91K), donkergrijs (HKS93K), fluorescerend groen (Pantone802), fluorescerend geel (Pantone803), fluorescerend oranje (Pantone811), fluorescerend rood (Pantone812). Volgens uw wensen passen we alle kleuren aan.
VORMEN GROOTTE:
Shapes-120998
Er zijn verschillende soorten vormen beschikbaar, waaronder Driehoek, Rechthoek, Rond, Vierkant, Parallellogram, Ruit, Ovaal, Vijfhoek, Zeshoek, Achthoek, Heptagon. Voor rechthoekige stickers is de maximale afmeting 1,5 mx 3 m. Voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,5m. Alle soorten maten en vormen zijn beschikbaar op onze website. We passen alle maten aan volgens uw behoeften.
HOE EEN STICKER BEVESTIGEN?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Breng de sticker aan op een schoon, droog oppervlak.
 2. U moet de sticker van het rugpapier verwijderen en een rand op uw oppervlak plakken. Druk vervolgens met het rechte voorwerp de rest van je sticker naar beneden. De rechte rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op de sticker, zodat deze gelijkmatig wordt aangebracht en er geen luchtbellen onder blijven.
HOE EEN STICKER VERWIJDEREN?
StickerFix155554
 1. Labelverwijderingsspray zoals Goo Gone kan geweldig werken als het gaat om het verwijderen van hardnekkige resten.
 2. Spray Goo Gone ofwel het residu zelf en leg er dan een doek / keukenrol overheen. Laat het 15-30 minuten intrekken.
 3. Verwijder je item en begin uit de hoeken te pellen.
 4. Gebruik een natte spons om eventuele restanten van het oppervlak te schrobben.

De verboden borden bevatten de volgende punten:

 1. Geen vermelding betekent geen toegang.
 2. Geen zware vrachtwagens, geen motorvoertuigen, geen motorfietsen worden gebruikt voor een regio die niet is toegestaan.
 3. Geen rechts, geen links, geen U-bocht worden aangegeven door een pijl die de bocht bedekt met een rode cirkel met een hoeklijn eroverheen.
 4. Afgesloten weg wordt gebruikt op afgesloten wegen, wat betekent dat er geen toegang is voor voertuigen.
 5. Er worden geen bussen gebruikt om aan te geven dat bussen niet zijn toegestaan.
 6. Niet inhalen betekent met zorg passen.
 7. Er wordt geen parkeergelegenheid gebruikt waar parkeren verboden is.
 8. Niet stoppen geeft aan waar zowel parkeren als stoppen verboden is.
 9. Geen rechtdoor rijden betekent dat het verkeer niet rechtdoor mag rijden en meestal moet afslaan.
 10. Geen voetgangers of fietsers betekent dat ze geen voetpad mogen volgen.
 11. Wrong-way betekent dat de weg alleen is voor verkeer in tegengestelde richting.
 12. Geen claxon geven aan, claxon is niet toegestaan voor voertuigen.
 13. Gewichtslimieten worden gebruikt om het maximale gewicht van bruggen aan te duiden.
 14. Breedtebeperkingen worden gebruikt om de maximale breedte op smalle wegen aan te duiden.
 15. Hoogtebegrenzingen worden gebruikt om de hoogtebeperking op bruggen en onderdoorgangen aan te duiden.
 16. Er worden lengtebeperkingen gebruikt om de maximale lengte aan te geven.
 17. Stop bij de douane wordt gebruikt bij grensovergang, tolwegen, politie.
 18. Het einde van beperkingen zijn de tekenen die een einde maken aan beperkingen.

Verboden bewegwijzering gaat vaak gepaard met de instructie “Nee” of “Niet doen”; zoals niet binnenkomen, en niet roken. Er zijn andere soorten verboden borden, waaronder niet roken, geen elektronische sigaretten, niet eten of drinken, geen honden, geen kinderen, niet zwemmen, niet rennen, geen rolschaatsen, geen scooters, geen mobiele telefoons gebruiken, geen lift gebruiken, Geen fotografie, Geen ladder gebruiken, Geen klimmen, Geen vorkheftrucks, Geen onvolledige steiger gebruiken, Niet bedienen, Machine niet gebruiken, Niet blussen met water, Niet buiten gebruik gebruiken, Niet in de deur staan manier, persoonlijk contact minimaliseren, Beperkt gebied, Beperkte toegang, Geen geautoriseerde toegang, Gebruik dit vuur niet in geval van brand, Geen toegang alleen geautoriseerd personeel, privé geen toegang, Geen alcohol of drugs om te consumeren, Kinderen mogen niet speel op deze site, Niet sluiten, Niet drinken, Niet betreden, Niet openen, Niet bedienen, Afschermingen niet verwijderen, Niet aanraken, Niet inschakelen, Niet uitschakelen, Industriële voertuigen verboden, Geen lucifers , Geen mobiele apparaten voorbij dit punt, Niet roken in de lift, Niet roken in de lift, Nee m Etalische artikelen of horloges, Geen vissen, Geen buitenschoeisel, Niet duiken, Geen olie of water gebruiken tijdens het gebruik, Dit artikel niet recyclen, Geen doppen, NIET op het oppervlak stappen, Geen open vuur, Geen windsurfen, Niet zeilen, Niet loop of sta hier, niet roeien, geen scherpe voorwerpen, deze lift is niet bedoeld voor mensen, geen toegang voor mensen met metalen implantaten, GEEN onderwaterapparatuur, geen vuurwapens voorbij dit punt.

Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
verkeersborden rond
Tegenliggers voorrang verlenen

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Tegenliggers voorrang verlenen

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-208-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-208-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-208-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-208-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-208-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-208-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-208-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-208-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-208-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-208-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-208-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-208-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-208-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-208-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Verplichte rijrichting

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Verplichte rijrichting

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: blauw
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-209-10-5-G 5 cm Glanzend blauw/wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-209-10-5-M 5 cm Matt blauw/wit 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-209-10-10-G 10 cm Glanzend blauw/wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-209-10-10-M 10 cm Matt blauw/wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-209-10-20-G 20 cm Glanzend blauw/wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-209-10-20-M 20 cm Matt blauw/wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-209-10-30-G 30 cm Glanzend blauw/wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-209-10-30-M 30 cm Matt blauw/wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-209-10-40-G 40 cm Glanzend blauw/wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-209-10-40-M 40 cm Matt blauw/wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-209-10-50-G 50 cm Glanzend blauw/wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-209-10-50-M 50 cm Matt blauw/wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-209-10-60-G 60 cm Glanzend blauw/wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-209-10-60-M 60 cm Matt blauw/wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Verplichte rijrichting

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Verplichte rijrichting

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: blauw
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-209-20-5-G 5 cm Glanzend blauw/wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-209-20-5-M 5 cm Matt blauw/wit 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-209-20-10-G 10 cm Glanzend blauw/wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-209-20-10-M 10 cm Matt blauw/wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-209-20-20-G 20 cm Glanzend blauw/wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-209-20-20-M 20 cm Matt blauw/wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-209-20-30-G 30 cm Glanzend blauw/wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-209-20-30-M 30 cm Matt blauw/wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-209-20-40-G 40 cm Glanzend blauw/wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-209-20-40-M 40 cm Matt blauw/wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-209-20-50-G 50 cm Glanzend blauw/wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-209-20-50-M 50 cm Matt blauw/wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-209-20-60-G 60 cm Glanzend blauw/wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-209-20-60-M 60 cm Matt blauw/wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Verplichte rijrichting

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Verplichte rijrichting

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: blauw
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-209-30-5-G 5 cm Glanzend blauw/wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-209-30-5-M 5 cm Matt blauw/wit 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-209-30-10-G 10 cm Glanzend blauw/wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-209-30-10-M 10 cm Matt blauw/wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-209-30-20-G 20 cm Glanzend blauw/wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-209-30-20-M 20 cm Matt blauw/wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-209-30-30-G 30 cm Glanzend blauw/wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-209-30-30-M 30 cm Matt blauw/wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-209-30-40-G 40 cm Glanzend blauw/wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-209-30-40-M 40 cm Matt blauw/wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-209-30-50-G 50 cm Glanzend blauw/wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-209-30-50-M 50 cm Matt blauw/wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-209-30-60-G 60 cm Glanzend blauw/wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-209-30-60-M 60 cm Matt blauw/wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Verplichte rijrichting

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Verplichte rijrichting

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: blauw
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-211-10-5-G 5 cm Glanzend blauw/wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-211-10-5-M 5 cm Matt blauw/wit 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-211-10-10-G 10 cm Glanzend blauw/wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-211-10-10-M 10 cm Matt blauw/wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-211-10-20-G 20 cm Glanzend blauw/wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-211-10-20-M 20 cm Matt blauw/wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-211-10-30-G 30 cm Glanzend blauw/wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-211-10-30-M 30 cm Matt blauw/wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-211-10-40-G 40 cm Glanzend blauw/wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-211-10-40-M 40 cm Matt blauw/wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-211-10-50-G 50 cm Glanzend blauw/wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-211-10-50-M 50 cm Matt blauw/wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-211-10-60-G 60 cm Glanzend blauw/wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-211-10-60-M 60 cm Matt blauw/wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Verplichte rijrichting

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Verplichte rijrichting

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: blauw
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-211-20-5-G 5 cm Glanzend blauw/wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-211-20-5-M 5 cm Matt blauw/wit 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-211-20-10-G 10 cm Glanzend blauw/wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-211-20-10-M 10 cm Matt blauw/wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-211-20-20-G 20 cm Glanzend blauw/wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-211-20-20-M 20 cm Matt blauw/wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-211-20-30-G 30 cm Glanzend blauw/wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-211-20-30-M 30 cm Matt blauw/wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-211-20-40-G 40 cm Glanzend blauw/wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-211-20-40-M 40 cm Matt blauw/wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-211-20-50-G 50 cm Glanzend blauw/wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-211-20-50-M 50 cm Matt blauw/wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-211-20-60-G 60 cm Glanzend blauw/wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-211-20-60-M 60 cm Matt blauw/wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Verplichte rijrichting

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Verplichte rijrichting

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: blauw
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-214-10-5-G 5 cm Glanzend blauw/wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-214-10-5-M 5 cm Matt blauw/wit 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-214-10-10-G 10 cm Glanzend blauw/wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-214-10-10-M 10 cm Matt blauw/wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-214-10-20-G 20 cm Glanzend blauw/wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-214-10-20-M 20 cm Matt blauw/wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-214-10-30-G 30 cm Glanzend blauw/wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-214-10-30-M 30 cm Matt blauw/wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-214-10-40-G 40 cm Glanzend blauw/wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-214-10-40-M 40 cm Matt blauw/wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-214-10-50-G 50 cm Glanzend blauw/wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-214-10-50-M 50 cm Matt blauw/wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-214-10-60-G 60 cm Glanzend blauw/wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-214-10-60-M 60 cm Matt blauw/wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Verplichte rijrichting

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Verplichte rijrichting

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: blauw
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-214-20-5-G 5 cm Glanzend blauw/wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-214-20-5-M 5 cm Matt blauw/wit 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-214-20-10-G 10 cm Glanzend blauw/wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-214-20-10-M 10 cm Matt blauw/wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-214-20-20-G 20 cm Glanzend blauw/wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-214-20-20-M 20 cm Matt blauw/wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-214-20-30-G 30 cm Glanzend blauw/wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-214-20-30-M 30 cm Matt blauw/wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-214-20-40-G 40 cm Glanzend blauw/wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-214-20-40-M 40 cm Matt blauw/wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-214-20-50-G 50 cm Glanzend blauw/wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-214-20-50-M 50 cm Matt blauw/wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-214-20-60-G 60 cm Glanzend blauw/wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-214-20-60-M 60 cm Matt blauw/wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Rotonde

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Rotonde

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: blauw
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-215-5-G 5 cm Glanzend blauw/wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-215-5-M 5 cm Matt blauw/wit 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-215-10-G 10 cm Glanzend blauw/wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-215-10-M 10 cm Matt blauw/wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-215-20-G 20 cm Glanzend blauw/wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-215-20-M 20 cm Matt blauw/wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-215-30-G 30 cm Glanzend blauw/wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-215-30-M 30 cm Matt blauw/wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-215-40-G 40 cm Glanzend blauw/wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-215-40-M 40 cm Matt blauw/wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-215-50-G 50 cm Glanzend blauw/wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-215-50-M 50 cm Matt blauw/wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-215-60-G 60 cm Glanzend blauw/wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-215-60-M 60 cm Matt blauw/wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Verplichte rijrichting

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Verplichte rijrichting

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: blauw
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-222-5-G 5 cm Glanzend blauw/wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-222-5-M 5 cm Matt blauw/wit 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-222-10-G 10 cm Glanzend blauw/wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-222-10-M 10 cm Matt blauw/wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-222-20-G 20 cm Glanzend blauw/wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-222-20-M 20 cm Matt blauw/wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-222-30-G 30 cm Glanzend blauw/wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-222-30-M 30 cm Matt blauw/wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-222-40-G 40 cm Glanzend blauw/wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-222-40-M 40 cm Matt blauw/wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-222-50-G 50 cm Glanzend blauw/wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-222-50-M 50 cm Matt blauw/wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-222-60-G 60 cm Glanzend blauw/wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-222-60-M 60 cm Matt blauw/wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Verplichte rijrichting

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Verplichte rijrichting

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: blauw
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-222-20-5-G 5 cm Glanzend blauw/wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-222-20-5-M 5 cm Matt blauw/wit 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-222-20-10-G 10 cm Glanzend blauw/wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-222-20-10-M 10 cm Matt blauw/wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-222-20-20-G 20 cm Glanzend blauw/wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-222-20-20-M 20 cm Matt blauw/wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-222-20-30-G 30 cm Glanzend blauw/wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-222-20-30-M 30 cm Matt blauw/wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-222-20-40-G 40 cm Glanzend blauw/wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-222-20-40-M 40 cm Matt blauw/wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-222-20-50-G 50 cm Glanzend blauw/wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-222-20-50-M 50 cm Matt blauw/wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-222-20-60-G 60 cm Glanzend blauw/wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-222-20-60-M 60 cm Matt blauw/wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Halte voor tram of bus

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Halte voor tram of bus

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: groen/geel
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-224-50-5-G 5 cm Glanzend groen/geel 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-224-50-5-M 5 cm Matt groen/geel 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-224-50-10-G 10 cm Glanzend groen/geel 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-224-50-10-M 10 cm Matt groen/geel 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-224-50-20-G 20 cm Glanzend groen/geel 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-224-50-20-M 20 cm Matt groen/geel 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-224-50-30-G 30 cm Glanzend groen/geel 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-224-50-30-M 30 cm Matt groen/geel 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-224-50-40-G 40 cm Glanzend groen/geel 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-224-50-40-M 40 cm Matt groen/geel 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-224-50-50-G 50 cm Glanzend groen/geel 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-224-50-50-M 50 cm Matt groen/geel 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-224-50-60-G 60 cm Glanzend groen/geel 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-224-50-60-M 60 cm Matt groen/geel 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Verplicht fietspad

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Verplicht fietspad

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: blauw
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-237-5-G 5 cm Glanzend blauw/wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-237-5-M 5 cm Matt blauw/wit 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-237-10-G 10 cm Glanzend blauw/wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-237-10-M 10 cm Matt blauw/wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-237-20-G 20 cm Glanzend blauw/wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-237-20-M 20 cm Matt blauw/wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-237-30-G 30 cm Glanzend blauw/wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-237-30-M 30 cm Matt blauw/wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-237-40-G 40 cm Glanzend blauw/wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-237-40-M 40 cm Matt blauw/wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-237-50-G 50 cm Glanzend blauw/wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-237-50-M 50 cm Matt blauw/wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-237-60-G 60 cm Glanzend blauw/wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-237-60-M 60 cm Matt blauw/wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Voetpad

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Voetpad

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: blauw
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-239-5-G 5 cm Glanzend blauw/wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-239-5-M 5 cm Matt blauw/wit 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-239-10-G 10 cm Glanzend blauw/wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-239-10-M 10 cm Matt blauw/wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-239-20-G 20 cm Glanzend blauw/wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-239-20-M 20 cm Matt blauw/wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-239-30-G 30 cm Glanzend blauw/wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-239-30-M 30 cm Matt blauw/wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-239-40-G 40 cm Glanzend blauw/wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-239-40-M 40 cm Matt blauw/wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-239-50-G 50 cm Glanzend blauw/wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-239-50-M 50 cm Matt blauw/wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-239-60-G 60 cm Glanzend blauw/wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-239-60-M 60 cm Matt blauw/wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Zowel voet- als fietspad

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Zowel voet- als fietspad

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: blauw
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-240-5-G 5 cm Glanzend blauw/wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-240-5-M 5 cm Matt blauw/wit 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-240-10-G 10 cm Glanzend blauw/wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-240-10-M 10 cm Matt blauw/wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-240-20-G 20 cm Glanzend blauw/wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-240-20-M 20 cm Matt blauw/wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-240-30-G 30 cm Glanzend blauw/wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-240-30-M 30 cm Matt blauw/wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-240-40-G 40 cm Glanzend blauw/wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-240-40-M 40 cm Matt blauw/wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-240-50-G 50 cm Glanzend blauw/wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-240-50-M 50 cm Matt blauw/wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-240-60-G 60 cm Glanzend blauw/wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-240-60-M 60 cm Matt blauw/wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gescheiden fiets- en voetpad

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gescheiden fiets- en voetpad

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: blauw
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-241-30-5-G 5 cm Glanzend blauw/wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-241-30-5-M 5 cm Matt blauw/wit 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-241-30-10-G 10 cm Glanzend blauw/wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-241-30-10-M 10 cm Matt blauw/wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-241-30-20-G 20 cm Glanzend blauw/wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-241-30-20-M 20 cm Matt blauw/wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-241-30-30-G 30 cm Glanzend blauw/wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-241-30-30-M 30 cm Matt blauw/wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-241-30-40-G 40 cm Glanzend blauw/wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-241-30-40-M 40 cm Matt blauw/wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-241-30-50-G 50 cm Glanzend blauw/wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-241-30-50-M 50 cm Matt blauw/wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-241-30-60-G 60 cm Glanzend blauw/wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-241-30-60-M 60 cm Matt blauw/wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gescheiden fiets- en voetpad

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gescheiden fiets- en voetpad

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: blauw
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-241-31-5-G 5 cm Glanzend blauw/wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-241-31-5-M 5 cm Matt blauw/wit 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-241-31-10-G 10 cm Glanzend blauw/wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-241-31-10-M 10 cm Matt blauw/wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-241-31-20-G 20 cm Glanzend blauw/wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-241-31-20-M 20 cm Matt blauw/wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-241-31-30-G 30 cm Glanzend blauw/wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-241-31-30-M 30 cm Matt blauw/wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-241-31-40-G 40 cm Glanzend blauw/wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-241-31-40-M 40 cm Matt blauw/wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-241-31-50-G 50 cm Glanzend blauw/wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-241-31-50-M 50 cm Matt blauw/wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-241-31-60-G 60 cm Glanzend blauw/wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-241-31-60-M 60 cm Matt blauw/wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Bus

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Bus

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: blauw
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-245-5-G 5 cm Glanzend blauw/wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-245-5-M 5 cm Matt blauw/wit 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-245-10-G 10 cm Glanzend blauw/wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-245-10-M 10 cm Matt blauw/wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-245-20-G 20 cm Glanzend blauw/wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-245-20-M 20 cm Matt blauw/wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-245-30-G 30 cm Glanzend blauw/wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-245-30-M 30 cm Matt blauw/wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-245-40-G 40 cm Glanzend blauw/wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-245-40-M 40 cm Matt blauw/wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-245-50-G 50 cm Glanzend blauw/wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-245-50-M 50 cm Matt blauw/wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-245-60-G 60 cm Glanzend blauw/wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-245-60-M 60 cm Matt blauw/wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gesloten voor alle verkeer

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gesloten voor alle verkeer

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-250-5-G 5 cm Glanzend rood 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-250-5-M 5 cm Matt rood 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-250-10-G 10 cm Glanzend rood 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-250-10-M 10 cm Matt rood 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-250-20-G 20 cm Glanzend rood 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-250-20-M 20 cm Matt rood 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-250-30-G 30 cm Glanzend rood 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-250-30-M 30 cm Matt rood 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-250-40-G 40 cm Glanzend rood 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-250-40-M 40 cm Matt rood 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-250-50-G 50 cm Glanzend rood 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-250-50-M 50 cm Matt rood 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-250-60-G 60 cm Glanzend rood 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-250-60-M 60 cm Matt rood 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gesloten voor voertuigen

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gesloten voor voertuigen

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-251-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-251-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-251-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-251-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-251-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-251-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-251-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-251-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-251-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-251-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-251-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-251-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-251-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-251-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gesloten voor vrachtauto's

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gesloten voor vrachtauto's

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-253-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-253-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-253-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-253-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-253-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-253-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-253-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-253-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-253-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-253-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-253-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-253-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-253-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-253-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gesloten voor fietsers

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gesloten voor fietsers

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-254-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-254-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-254-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-254-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-254-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-254-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-254-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-254-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-254-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-254-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-254-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-254-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-254-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-254-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gesloten voor motoren

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gesloten voor motoren

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-255-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-255-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-255-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-255-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-255-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-255-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-255-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-255-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-255-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-255-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-255-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-255-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-255-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-255-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gesloten voor bromfietsen

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gesloten voor bromfietsen

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-256-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-256-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-256-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-256-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-256-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-256-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-256-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-256-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-256-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-256-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-256-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-256-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-256-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-256-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gesloten voor ruiters

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gesloten voor ruiters

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-258-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-258-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-258-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-258-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-258-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-258-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-258-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-258-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-258-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-258-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-258-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-258-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-258-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-258-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gesloten voor voetgangers

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gesloten voor voetgangers

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-259-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-259-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-259-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-259-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-259-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-259-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-259-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-259-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-259-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-259-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-259-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-259-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-259-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-259-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gesloten voor alle motorvoertuigen

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gesloten voor alle motorvoertuigen

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-260-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-260-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-260-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-260-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-260-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-260-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-260-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-260-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-260-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-260-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-260-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-260-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-260-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-260-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gesloten voor voertuigen met bepaalde gevaarlijke stoffen

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gesloten voor voertuigen met bepaalde gevaarlijke stoffen

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart/oranje
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-261-5-G 5 cm Glanzend rood/oranje/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-261-5-M 5 cm Matt rood/oranje/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-261-10-G 10 cm Glanzend rood/oranje/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-261-10-M 10 cm Matt rood/oranje/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-261-20-G 20 cm Glanzend rood/oranje/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-261-20-M 20 cm Matt rood/oranje/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-261-30-G 30 cm Glanzend rood/oranje/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-261-30-M 30 cm Matt rood/oranje/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-261-40-G 40 cm Glanzend rood/oranje/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-261-40-M 40 cm Matt rood/oranje/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-261-50-G 50 cm Glanzend rood/oranje/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-261-50-M 50 cm Matt rood/oranje/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-261-60-G 60 cm Glanzend rood/oranje/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-261-60-M 60 cm Matt rood/oranje/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gesloten voor voertuigen en samengestelde voertuigen, waarvan het totaalgewicht meer is dan op het bord aangegeven
Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 7-10 cm
Kleuren: 100% zwart, geel(HKS3), rood(HKS14), blauw(HKS50)
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-262-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-262-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-262-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-262-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-262-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-262-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-262-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-262-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-262-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-262-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-262-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-262-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-262-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-262-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gesloten voor voertuigen waarvan de aslast hoger is dan op het bord is aangegeven

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gesloten voor voertuigen waarvan de aslast hoger is dan op het bord is aangegeven

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-263-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-263-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-263-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-263-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-263-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-263-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-263-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-263-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-263-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-263-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-263-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-263-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-263-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-263-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gesloten voor voertuigen die, met inbegrip van de lading, breder zijn dan op het bord aangegeven

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gesloten voor voertuigen die, met inbegrip van de lading, breder zijn dan op het bord aangegeven

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-264-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-264-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-264-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-264-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-264-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-264-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-264-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-264-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-264-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-264-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-264-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-264-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-264-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-264-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gesloten voor voertuigen en samengestelde voertuigen waarvan de hoogte meer is dan op het bord aangegeven.

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gesloten voor voertuigen en samengestelde voertuigen waarvan de hoogte meer is dan op het bord aangegeven.

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-265-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-265-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-265-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-265-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-265-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-265-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-265-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-265-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-265-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-265-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-265-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-265-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-265-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-265-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gesloten voor voertuigen en samengestelde voertuigen, waarvan de lengte meer is dan op het bord aangegeven

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gesloten voor voertuigen en samengestelde voertuigen, waarvan de lengte meer is dan op het bord aangegeven

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-266-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-266-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-266-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-266-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-266-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-266-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-266-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-266-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-266-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-266-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-266-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-266-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-266-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-266-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gesloten in deze richting voor voertuigen

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gesloten in deze richting voor voertuigen

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-267-5-G 5 cm Glanzend rood 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-267-5-M 5 cm Matt rood 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-267-10-G 10 cm Glanzend rood 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-267-10-M 10 cm Matt rood 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-267-20-G 20 cm Glanzend rood 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-267-20-M 20 cm Matt rood 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-267-30-G 30 cm Glanzend rood 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-267-30-M 30 cm Matt rood 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-267-40-G 40 cm Glanzend rood 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-267-40-M 40 cm Matt rood 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-267-50-G 50 cm Glanzend rood 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-267-50-M 50 cm Matt rood 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-267-60-G 60 cm Glanzend rood 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-267-60-M 60 cm Matt rood 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Sneeuwkettingen verplicht

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Sneeuwkettingen verplicht

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: zwart/blauw
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-268-5-G 5 cm Glanzend blauw/wit/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-268-5-M 5 cm Matt blauw/wit/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-268-10-G 10 cm Glanzend blauw/wit/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-268-10-M 10 cm Matt blauw/wit/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-268-20-G 20 cm Glanzend blauw/wit/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-268-20-M 20 cm Matt blauw/wit/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-268-30-G 30 cm Glanzend blauw/wit/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-268-30-M 30 cm Matt blauw/wit/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-268-40-G 40 cm Glanzend blauw/wit/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-268-40-M 40 cm Matt blauw/wit/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-268-50-G 50 cm Glanzend blauw/wit/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-268-50-M 50 cm Matt blauw/wit/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-268-60-G 60 cm Glanzend blauw/wit/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-268-60-M 60 cm Matt blauw/wit/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Verbod voor voertuigen met vloeibare lading

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Verbod voor voertuigen met vloeibare lading

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart/blauw/oranje
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-269-5-G 5 cm Glanzend rood/blauw/oranje/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-269-5-M 5 cm Matt rood/blauw/oranje/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-269-10-G 10 cm Glanzend rood/blauw/oranje/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-269-10-M 10 cm Matt rood/blauw/oranje/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-269-20-G 20 cm Glanzend rood/blauw/oranje/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-269-20-M 20 cm Matt rood/blauw/oranje/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-269-30-G 30 cm Glanzend rood/blauw/oranje/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-269-30-M 30 cm Matt rood/blauw/oranje/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-269-40-G 40 cm Glanzend rood/blauw/oranje/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-269-40-M 40 cm Matt rood/blauw/oranje/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-269-50-G 50 cm Glanzend rood/blauw/oranje/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-269-50-M 50 cm Matt rood/blauw/oranje/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-269-60-G 60 cm Glanzend rood/blauw/oranje/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-269-60-M 60 cm Matt rood/blauw/oranje/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Verboden te keren

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Verboden te keren

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-272-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-272-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-272-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-272-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-272-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-272-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-272-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-272-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-272-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-272-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-272-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-272-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-272-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-272-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Verboden dichter op het voorgaande voertuig te rijden dan de aangegeven afstand

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Verboden dichter op het voorgaande voertuig te rijden dan de aangegeven afstand

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-273-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-273-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-273-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-273-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-273-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-273-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-273-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-273-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-273-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-273-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-273-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-273-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-273-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-273-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Maximum snelheid 5 km.

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Maximum snelheid 5 km.

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-274-50-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-274-50-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-274-50-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-274-50-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-274-50-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-274-50-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-274-50-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-274-50-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-274-50-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-274-50-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-274-50-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-274-50-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-274-50-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-274-50-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Maximum snelheid 10 km.

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Maximum snelheid 10 km.

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-274-51-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-274-51-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-274-51-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-274-51-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-274-51-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-274-51-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-274-51-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-274-51-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-274-51-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-274-51-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-274-51-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-274-51-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-274-51-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-274-51-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Maximum snelheid 20 km.

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Maximum snelheid 20 km.

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-274-52-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-274-52-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-274-52-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-274-52-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-274-52-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-274-52-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-274-52-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-274-52-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-274-52-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-274-52-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-274-52-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-274-52-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-274-52-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-274-52-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Maximum snelheid 30 km.

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Maximum snelheid 30 km.

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-274-53-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-274-53-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-274-53-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-274-53-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-274-53-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-274-53-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-274-53-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-274-53-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-274-53-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-274-53-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-274-53-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-274-53-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-274-53-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-274-53-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Maximum snelheid 40 km.

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Maximum snelheid 40 km.

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-274-54-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-274-54-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-274-54-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-274-54-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-274-54-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-274-54-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-274-54-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-274-54-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-274-54-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-274-54-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-274-54-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-274-54-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-274-54-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-274-54-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Maximum snelheid 50 km.

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Maximum snelheid 50 km.

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-274-55-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-274-55-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-274-55-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-274-55-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-274-55-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-274-55-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-274-55-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-274-55-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-274-55-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-274-55-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-274-55-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-274-55-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-274-55-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-274-55-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Maximum snelheid 60 km.

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Maximum snelheid 60 km.

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-274-56-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-274-56-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-274-56-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-274-56-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-274-56-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-274-56-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-274-56-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-274-56-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-274-56-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-274-56-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-274-56-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-274-56-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-274-56-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-274-56-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Maximum snelheid 70 km.

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Maximum snelheid 70 km.

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-274-57-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-274-57-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-274-57-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-274-57-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-274-57-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-274-57-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-274-57-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-274-57-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-274-57-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-274-57-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-274-57-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-274-57-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-274-57-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-274-57-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Maximum snelheid 80 km.

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Maximum snelheid 80 km.

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-274-58-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-274-58-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-274-58-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-274-58-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-274-58-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-274-58-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-274-58-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-274-58-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-274-58-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-274-58-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-274-58-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-274-58-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-274-58-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-274-58-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Maximum snelheid 90 km.

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Maximum snelheid 90 km.

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-274-59-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-274-59-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-274-59-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-274-59-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-274-59-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-274-59-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-274-59-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-274-59-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-274-59-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-274-59-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-274-59-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-274-59-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-274-59-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-274-59-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Maximum snelheid 100 km.

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Maximum snelheid 100 km.

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-274-60-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-274-60-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-274-60-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-274-60-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-274-60-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-274-60-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-274-60-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-274-60-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-274-60-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-274-60-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-274-60-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-274-60-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-274-60-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-274-60-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Maximum snelheid 110 km.

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Maximum snelheid 110 km.

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-274-61-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-274-61-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-274-61-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-274-61-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-274-61-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-274-61-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-274-61-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-274-61-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-274-61-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-274-61-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-274-61-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-274-61-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-274-61-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-274-61-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Maximum snelheid 120 km.

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Maximum snelheid 120 km.

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-274-62-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-274-62-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-274-62-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-274-62-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-274-62-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-274-62-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-274-62-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-274-62-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-274-62-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-274-62-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-274-62-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-274-62-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-274-62-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-274-62-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Maximum snelheid 130 km.

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Maximum snelheid 130 km.

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-274-63-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-274-63-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-274-63-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-274-63-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-274-63-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-274-63-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-274-63-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-274-63-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-274-63-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-274-63-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-274-63-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-274-63-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-274-63-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-274-63-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Voorgeschreven minimum snelheid

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Voorgeschreven minimum snelheid

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: blauw
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-275-5-G 5 cm Glanzend blauw/wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-275-5-M 5 cm Matt blauw/wit 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-275-10-G 10 cm Glanzend blauw/wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-275-10-M 10 cm Matt blauw/wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-275-20-G 20 cm Glanzend blauw/wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-275-20-M 20 cm Matt blauw/wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-275-30-G 30 cm Glanzend blauw/wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-275-30-M 30 cm Matt blauw/wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-275-40-G 40 cm Glanzend blauw/wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-275-40-M 40 cm Matt blauw/wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-275-50-G 50 cm Glanzend blauw/wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-275-50-M 50 cm Matt blauw/wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-275-60-G 60 cm Glanzend blauw/wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-275-60-M 60 cm Matt blauw/wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Verboden in te halen voor motorvoertuigen

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Verboden in te halen voor motorvoertuigen

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-276-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-276-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-276-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-276-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-276-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-276-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-276-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-276-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-276-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-276-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-276-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-276-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-276-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-276-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Verbod voor vrachtwagens om gemotoriseerde voertuigen in te halen

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Verbod voor vrachtwagens om gemotoriseerde voertuigen in te halen

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-277-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-277-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-277-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-277-10-M 10 cm Matt rood/zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-277-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-277-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-277-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-277-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-277-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-277-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-277-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-277-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-277-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-277-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Einde aangegeven maximumsnelheid

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Einde aangegeven maximumsnelheid

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-278-50-5-G 5 cm Glanzend zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-278-50-5-M 5 cm Matt zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-278-50-10-G 10 cm Glanzend zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-278-50-10-M 10 cm Matt zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-278-50-20-G 20 cm Glanzend zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-278-50-20-M 20 cm Matt zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-278-50-30-G 30 cm Glanzend zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-278-50-30-M 30 cm Matt zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-278-50-40-G 40 cm Glanzend zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-278-50-40-M 40 cm Matt zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-278-50-50-G 50 cm Glanzend zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-278-50-50-M 50 cm Matt zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-278-50-60-G 60 cm Glanzend zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-278-50-60-M 60 cm Matt zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Einde aangegeven maximumsnelheid

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Einde aangegeven maximumsnelheid

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-278-501-5-G 5 cm Glanzend zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-278-501-5-M 5 cm Matt zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-278-501-10-G 10 cm Glanzend zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-278-501-10-M 10 cm Matt zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-278-501-20-G 20 cm Glanzend zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-278-501-20-M 20 cm Matt zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-278-501-30-G 30 cm Glanzend zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-278-501-30-M 30 cm Matt zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-278-501-40-G 40 cm Glanzend zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-278-501-40-M 40 cm Matt zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-278-501-50-G 50 cm Glanzend zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-278-501-50-M 50 cm Matt zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-278-501-60-G 60 cm Glanzend zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-278-501-60-M 60 cm Matt zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Einde aangegeven maximumsnelheid

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Einde aangegeven maximumsnelheid

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-278-52-5-G 5 cm Glanzend zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-278-52-5-M 5 cm Matt zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-278-52-10-G 10 cm Glanzend zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-278-52-10-M 10 cm Matt zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-278-52-20-G 20 cm Glanzend zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-278-52-20-M 20 cm Matt zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-278-52-30-G 30 cm Glanzend zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-278-52-30-M 30 cm Matt zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-278-52-40-G 40 cm Glanzend zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-278-52-40-M 40 cm Matt zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-278-52-50-G 50 cm Glanzend zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-278-52-50-M 50 cm Matt zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-278-52-60-G 60 cm Glanzend zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-278-52-60-M 60 cm Matt zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Einde aangegeven maximumsnelheid

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Einde aangegeven maximumsnelheid

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-278-53-5-G 5 cm Glanzend zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-278-53-5-M 5 cm Matt zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-278-53-10-G 10 cm Glanzend zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-278-53-10-M 10 cm Matt zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-278-53-20-G 20 cm Glanzend zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-278-53-20-M 20 cm Matt zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-278-53-30-G 30 cm Glanzend zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-278-53-30-M 30 cm Matt zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-278-53-40-G 40 cm Glanzend zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-278-53-40-M 40 cm Matt zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-278-53-50-G 50 cm Glanzend zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-278-53-50-M 50 cm Matt zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-278-53-60-G 60 cm Glanzend zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-278-53-60-M 60 cm Matt zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Einde aangegeven maximumsnelheid

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Einde aangegeven maximumsnelheid

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-278-54-5-G 5 cm Glanzend zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-278-54-5-M 5 cm Matt zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-278-54-10-G 10 cm Glanzend zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-278-54-10-M 10 cm Matt zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-278-54-20-G 20 cm Glanzend zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-278-54-20-M 20 cm Matt zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-278-54-30-G 30 cm Glanzend zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-278-54-30-M 30 cm Matt zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-278-54-40-G 40 cm Glanzend zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-278-54-40-M 40 cm Matt zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-278-54-50-G 50 cm Glanzend zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-278-54-50-M 50 cm Matt zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-278-54-60-G 60 cm Glanzend zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-278-54-60-M 60 cm Matt zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Einde aangegeven maximumsnelheid

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Einde aangegeven maximumsnelheid

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-VERK-278-55-5-G 5 cm Glanzend zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-VERK-278-55-5-M 5 cm Matt zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-VERK-278-55-10-G 10 cm Glanzend zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-VERK-278-55-10-M 10 cm Matt zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-VERK-278-55-20-G 20 cm Glanzend zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-VERK-278-55-20-M 20 cm Matt zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-VERK-278-55-30-G 30 cm Glanzend zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-VERK-278-55-30-M 30 cm Matt zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-VERK-278-55-40-G 40 cm Glanzend zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-VERK-278-55-40-M 40 cm Matt zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-VERK-278-55-50-G 50 cm Glanzend zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-VERK-278-55-50-M 50 cm Matt zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-VERK-278-55-60-G 60 cm Glanzend zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-VERK-278-55-60-M 60 cm Matt zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Einde aangegeven maximumsnelheid

Ronde verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Einde aangegeven maximumsnelheid

Technische details:
Materiaal: PVC-plastic
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

</
Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.