Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL 7.50 €
Zending tot 10kg DHL 9.50 €
Zending tot 20kg DHL 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DHL 9.50 €
Zending tot 10kg DHL 11.50 €
Zending tot 20kg DHL 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DHL 18.00 €
Zending tot 10kg DHL 20.50 €
Zending tot 20kg DHL 28.50 €
Zending tot 31,5 kg DHL 39.50 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
VERBODEN TEKENS:
es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10
Een verboden bord is een veiligheidsteken dat gedrag verbiedt dat de gezondheid en veiligheid in gevaar kan brengen. Alle verboden borden hebben een ronde vorm met een rode rand met een rode diagonale lijn onder een hoek van 45 graden, die zich uitstrekt van linksboven naar rechtsonder. Het pictogram voor verboden is internationaal gedefinieerd in ISO 7010. Het pictogram is zwart op een witte achtergrond. De zwarte kleur geeft de aard van de opdracht aan. Op onze website maken we zowel binnen- als buitenstickers. Al uw wensen kunnen op onze website worden aangepast aan de vereiste specificaties. Het doel van verboden borden is om zichtbaar te zijn en daardoor elk soort gedrag te voorkomen dat tot gevaar of een ongeval kan leiden. Verboden borden worden gebruikt om verschillende activiteiten in verschillende situaties te voorkomen. Deze borden geven duidelijk een bericht aan iedereen die ze ziet, om aan te geven dat sommige acties niet veilig of niet toegestaan zijn. De verboden borden worden gebruikt om persoonlijk letsel en materiële schade te verminderen en de veiligheid te vergroten.
SOORTEN MATERIAAL:
InfoRoll1055896
PERMANENTE LIJM:
Permanent klevend materiaal is bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt ook de kleefkracht ondanks blootstelling aan UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
VERWIJDERBARE LIJM:
Verwijderbare lijm zorgt ervoor dat het etiket kan worden verwijderd zonder schade aan het etiket of het substraat. Deze lijm houdt het label stevig op zijn plaats, zonder lijmresten achter te laten wanneer het label wordt verwijderd.
HERPOSITIEBARE LIJM:
Herpositioneerbaar zelfklevend etiket wordt gebruikt voor optische opnamemedia. Bij veel toepassingen is dit type lijm nodig dat het label stevig op zijn plaats houdt, maar geen residu achterlaat als het label wordt verwijderd.
ANDERE MATERIALEN:
Materialen zoals zelfklevende polyesterfilm, polypropyleen, PVC-plastic, zelfklevend materiaal zijn ook beschikbaar.Polyesterfilm, die er bij daglicht wit uitziet en helder oplicht als er geen verlichting meer is.
Polypropyleen bevat bindmiddel en een fles oppervlakte-activator. Het hecht zich met hard en zacht plastic Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren. Polyvinylchloride is algemeen verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf. Flexibel PVC wordt gevormd door de toevoeging van compatibele weekmakers aan PVC die de kristalliniteit verlagen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibel plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.Hard PVC is een stijve en kosteneffectieve kunststof met een hoge weerstand tegen schokken, water, weer, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.
Zelfklevend is aan één zijde bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze aan oppervlakken blijft plakken.
KLEUR:
Colours-Mix-123333
Alle soorten kleuren zijn beschikbaar op onze website. Sommigen van hen zijn wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), wit, geel (HKS3K), oranje (HKS8K), rood (HKS14K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34), donkerblauw (HKS44K), lichtblauw (HKS50K), donkergroen (HKS54K), Licht Groen (HKS67K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), lichtgrijs (HKS91K), donkergrijs (HKS93K), fluorescerend groen (Pantone802), fluorescerend geel (Pantone803), fluorescerend oranje (Pantone811), fluorescerend rood (Pantone812). Volgens uw wensen passen we alle kleuren aan.
VORMEN GROOTTE:
Shapes-120998
Er zijn verschillende soorten vormen beschikbaar, waaronder Driehoek, Rechthoek, Rond, Vierkant, Parallellogram, Ruit, Ovaal, Vijfhoek, Zeshoek, Achthoek, Heptagon. Voor rechthoekige stickers is de maximale afmeting 1,5 mx 3 m. Voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,5m. Alle soorten maten en vormen zijn beschikbaar op onze website. We passen alle maten aan volgens uw behoeften.
HOE EEN STICKER BEVESTIGEN?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Breng de sticker aan op een schoon, droog oppervlak.
 2. U moet de sticker van het rugpapier verwijderen en een rand op uw oppervlak plakken. Druk vervolgens met het rechte voorwerp de rest van je sticker naar beneden. De rechte rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op de sticker, zodat deze gelijkmatig wordt aangebracht en er geen luchtbellen onder blijven.
HOE EEN STICKER VERWIJDEREN?
StickerFix155554
 1. Labelverwijderingsspray zoals Goo Gone kan geweldig werken als het gaat om het verwijderen van hardnekkige resten.
 2. Spray Goo Gone ofwel het residu zelf en leg er dan een doek / keukenrol overheen. Laat het 15-30 minuten intrekken.
 3. Verwijder je item en begin uit de hoeken te pellen.
 4. Gebruik een natte spons om eventuele restanten van het oppervlak te schrobben.

De verboden borden bevatten de volgende punten:

 1. Geen vermelding betekent geen toegang.
 2. Geen zware vrachtwagens, geen motorvoertuigen, geen motorfietsen worden gebruikt voor een regio die niet is toegestaan.
 3. Geen rechts, geen links, geen U-bocht worden aangegeven door een pijl die de bocht bedekt met een rode cirkel met een hoeklijn eroverheen.
 4. Afgesloten weg wordt gebruikt op afgesloten wegen, wat betekent dat er geen toegang is voor voertuigen.
 5. Er worden geen bussen gebruikt om aan te geven dat bussen niet zijn toegestaan.
 6. Niet inhalen betekent met zorg passen.
 7. Er wordt geen parkeergelegenheid gebruikt waar parkeren verboden is.
 8. Niet stoppen geeft aan waar zowel parkeren als stoppen verboden is.
 9. Geen rechtdoor rijden betekent dat het verkeer niet rechtdoor mag rijden en meestal moet afslaan.
 10. Geen voetgangers of fietsers betekent dat ze geen voetpad mogen volgen.
 11. Wrong-way betekent dat de weg alleen is voor verkeer in tegengestelde richting.
 12. Geen claxon geven aan, claxon is niet toegestaan voor voertuigen.
 13. Gewichtslimieten worden gebruikt om het maximale gewicht van bruggen aan te duiden.
 14. Breedtebeperkingen worden gebruikt om de maximale breedte op smalle wegen aan te duiden.
 15. Hoogtebegrenzingen worden gebruikt om de hoogtebeperking op bruggen en onderdoorgangen aan te duiden.
 16. Er worden lengtebeperkingen gebruikt om de maximale lengte aan te geven.
 17. Stop bij de douane wordt gebruikt bij grensovergang, tolwegen, politie.
 18. Het einde van beperkingen zijn de tekenen die een einde maken aan beperkingen.

Verboden bewegwijzering gaat vaak gepaard met de instructie “Nee” of “Niet doen”; zoals niet binnenkomen, en niet roken. Er zijn andere soorten verboden borden, waaronder niet roken, geen elektronische sigaretten, niet eten of drinken, geen honden, geen kinderen, niet zwemmen, niet rennen, geen rolschaatsen, geen scooters, geen mobiele telefoons gebruiken, geen lift gebruiken, Geen fotografie, Geen ladder gebruiken, Geen klimmen, Geen vorkheftrucks, Geen onvolledige steiger gebruiken, Niet bedienen, Machine niet gebruiken, Niet blussen met water, Niet buiten gebruik gebruiken, Niet in de deur staan manier, persoonlijk contact minimaliseren, Beperkt gebied, Beperkte toegang, Geen geautoriseerde toegang, Gebruik dit vuur niet in geval van brand, Geen toegang alleen geautoriseerd personeel, privé geen toegang, Geen alcohol of drugs om te consumeren, Kinderen mogen niet speel op deze site, Niet sluiten, Niet drinken, Niet betreden, Niet openen, Niet bedienen, Afschermingen niet verwijderen, Niet aanraken, Niet inschakelen, Niet uitschakelen, Industriële voertuigen verboden, Geen lucifers , Geen mobiele apparaten voorbij dit punt, Niet roken in de lift, Niet roken in de lift, Nee m Etalische artikelen of horloges, Geen vissen, Geen buitenschoeisel, Niet duiken, Geen olie of water gebruiken tijdens het gebruik, Dit artikel niet recyclen, Geen doppen, NIET op het oppervlak stappen, Geen open vuur, Geen windsurfen, Niet zeilen, Niet loop of sta hier, niet roeien, geen scherpe voorwerpen, deze lift is niet bedoeld voor mensen, geen toegang voor mensen met metalen implantaten, GEEN onderwaterapparatuur, geen vuurwapens voorbij dit punt.

Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL 7.50 €
Zending tot 10kg DHL 9.50 €
Zending tot 20kg DHL 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DHL 9.50 €
Zending tot 10kg DHL 11.50 €
Zending tot 20kg DHL 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DHL 18.00 €
Zending tot 10kg DHL 20.50 €
Zending tot 20kg DHL 28.50 €
Zending tot 31,5 kg DHL 39.50 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Verkeersborden driehoekig
Gevaar

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaar

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-101-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-101-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-101-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-101-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-101-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-101-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-101-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-101-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-101-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-101-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-101-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-101-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-101-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-101-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijk kruispunt

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijk kruispunt

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-102-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-102-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-102-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-102-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-102-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-102-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-102-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-102-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-102-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-102-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-102-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-102-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-102-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-102-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Bocht naar links

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Bocht naar links

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-103-10-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-103-10-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-103-10-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-103-10-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-103-10-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-103-10-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-103-10-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-103-10-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-103-10-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-103-10-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-103-10-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-103-10-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-103-10-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-103-10-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Bocht naar rechts

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Bocht naar rechts

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-103-20-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-103-20-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-103-20-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-103-20-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-103-20-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-103-20-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-103-20-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-103-20-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-103-20-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-103-20-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-103-20-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-103-20-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-103-20-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-103-20-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
S-bocht, eerst naar links

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

S-bocht, eerst naar links

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-105-10-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-105-10-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-105-10-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-105-10-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-105-10-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-105-10-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-105-10-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-105-10-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-105-10-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-105-10-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-105-10-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-105-10-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-105-10-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-105-10-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
S-bocht, eerst naar rechts

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

S-bocht, eerst naar rechts

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-105-20-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-105-20-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-105-20-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-105-20-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-105-20-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-105-20-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-105-20-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-105-20-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-105-20-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-105-20-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-105-20-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-105-20-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-105-20-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-105-20-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 4%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 4%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-50-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-50-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-50-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-50-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-50-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-50-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-50-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-50-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-50-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-50-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-50-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-50-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-50-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-50-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 5%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 5%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-51-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-51-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-51-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-51-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-51-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-51-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-51-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-51-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-51-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-51-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-51-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-51-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-51-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-51-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 6%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 6%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-52-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-52-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-52-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-52-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-52-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-52-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-52-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-52-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-52-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-52-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-52-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-52-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-52-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-52-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 7%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 7%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-53-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-53-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-53-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-53-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-53-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-53-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-53-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-53-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-53-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-53-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-53-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-53-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-53-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-53-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 8%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 8%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-54-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-54-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-54-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-54-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-54-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-54-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-54-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-54-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-54-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-54-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-54-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-54-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-54-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-54-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 9%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 9%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-55-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-55-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-55-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-55-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-55-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-55-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-55-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-55-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-55-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-55-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-55-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-55-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-55-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-55-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 10%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 10%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-56-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-56-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-56-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-56-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-56-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-56-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-56-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-56-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-56-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-56-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-56-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-56-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-56-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-56-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 11%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 11%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-57-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-57-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-57-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-57-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-57-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-57-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-57-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-57-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-57-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-57-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-57-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-57-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-57-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-57-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 12%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 12%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-58-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-58-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-58-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-58-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-58-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-58-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-58-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-58-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-58-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-58-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-58-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-58-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-58-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-58-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 13%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 13%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-59-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-59-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-59-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-59-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-59-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-59-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-59-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-59-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-59-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-59-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-59-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-59-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-59-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-59-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 14%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 14%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-60-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-60-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-60-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-60-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-60-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-60-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-60-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-60-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-60-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-60-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-60-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-60-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-60-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-60-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 15%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 15%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-61-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-61-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-61-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-61-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-61-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-61-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-61-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-61-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-61-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-61-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-61-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-61-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-61-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-61-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 16%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 16%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-62-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-62-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-62-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-62-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-62-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-62-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-62-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-62-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-62-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-62-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-62-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-62-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-62-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-62-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 17%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 17%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-63-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-63-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-63-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-63-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-63-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-63-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-63-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-63-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-63-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-63-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-63-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-63-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-63-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-63-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 18%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 18%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-64-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-64-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-64-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-64-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-64-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-64-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-64-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-64-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-64-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-64-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-64-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-64-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-64-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-64-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 19%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 19%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-65-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-65-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-65-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-65-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-65-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-65-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-65-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-65-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-65-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-65-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-65-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-65-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-65-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-65-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 20%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 20%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-66-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-66-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-66-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-66-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-66-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-66-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-66-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-66-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-66-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-66-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-66-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-66-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-66-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-66-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 21%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 21%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-67-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-67-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-67-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-67-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-67-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-67-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-67-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-67-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-67-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-67-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-67-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-67-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-67-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-67-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 226%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 22%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-68-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-68-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-68-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-68-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-68-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-68-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-68-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-68-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-68-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-68-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-68-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-68-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-68-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-68-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 23%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 23%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-69-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-69-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-69-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-69-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-69-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-69-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-69-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-69-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-69-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-69-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-69-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-69-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-69-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-69-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 24%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 24%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-70-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-70-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-70-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-70-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-70-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-70-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-70-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-70-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-70-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-70-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-70-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-70-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-70-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-70-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Gevaarlijke daling 25%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Gevaarlijke daling 25%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-108-71-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-108-71-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-108-71-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-108-71-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-108-71-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-108-71-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-108-71-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-108-71-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-108-71-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-108-71-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-108-71-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-108-71-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-108-71-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-108-71-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Steile helling 4%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Steile helling 4%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-110-50-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-110-50-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-110-50-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-110-50-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-110-50-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-110-50-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-110-50-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-110-50-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-110-50-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-110-50-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-110-50-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-110-50-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-110-50-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-110-50-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Steile helling 5%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Steile helling 5%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-110-51-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-110-51-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-110-51-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-110-51-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-110-51-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-110-51-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-110-51-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-110-51-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-110-51-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-110-51-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-110-51-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-110-51-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-110-51-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-110-51-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Steile helling 6%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Steile helling 6%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-110-52-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-110-52-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-110-52-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-110-52-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-110-52-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-110-52-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-110-52-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-110-52-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-110-52-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-110-52-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-110-52-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-110-52-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-110-52-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-110-52-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Steile helling 7%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Steile helling 7%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-110-53-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-110-53-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-110-53-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-110-53-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-110-53-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-110-53-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-110-53-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-110-53-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-110-53-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-110-53-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-110-53-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-110-53-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-110-53-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-110-53-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Steile helling 8%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Steile helling 8%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-110-54-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-110-54-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-110-54-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-110-54-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-110-54-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-110-54-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-110-54-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-110-54-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-110-54-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-110-54-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-110-54-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-110-54-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-110-54-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-110-54-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Steile helling 9%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Steile helling 9%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-110-55-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-110-55-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-110-55-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-110-55-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-110-55-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-110-55-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-110-55-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-110-55-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-110-55-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-110-55-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-110-55-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-110-55-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-110-55-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-110-55-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Steile helling 10%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Steile helling 10%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-110-56-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-110-56-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-110-56-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-110-56-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-110-56-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-110-56-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-110-56-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-110-56-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-110-56-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-110-56-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-110-56-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-110-56-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-110-56-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-110-56-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Steile helling 11%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Steile helling 11%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-110-57-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-110-57-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-110-57-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-110-57-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-110-57-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-110-57-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-110-57-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-110-57-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-110-57-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-110-57-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-110-57-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-110-57-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-110-57-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-110-57-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Steile helling 12%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Steile helling 12%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-Verk-110-58-5-G 5 cm Glanzend rood/zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-Verk-110-58-5-M 5 cm Matt rood/zwart 2,40 € 2,00 € 1,60 € 1,20 €
3 ES-Verk-110-58-10-G 10 cm Glanzend rood/zwart 1,90 € 1,80 € 1,70 € 1,60 €
4 ES-Verk-110-58-10-M 10 cm Matt rood/zwart 2,70 € 2,58 € 2,46 € 2,34 €
5 ES-Verk-110-58-20-G 20 cm Glanzend rood/zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-Verk-110-58-20-M 20 cm Matt rood/zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-Verk-110-58-30-G 30 cm Glanzend rood/zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-Verk-110-58-30-M 30 cm Matt rood/zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-Verk-110-58-40-G 40 cm Glanzend rood/zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-Verk-110-58-40-M 40 cm Matt rood/zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-Verk-110-58-50-G 50 cm Glanzend rood/zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-Verk-110-58-50-M 50 cm Matt rood/zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-Verk-110-58-60-G 60 cm Glanzend rood/zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-Verk-110-58-60-M 60 cm Matt rood/zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Steile helling 13%

Driehoekige verkeersborden. Zelfklevend gemaakt van PVC folie. Deze zijn niet volgens de normen gemaakt dus niet te gebruiken op de openbare weg. In verschillende afmetingen, ook voor buiten gebruik.

Steile helling 13%

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen: 5-60 cm
Kleuren: rood/zwart
Gewicht: 5 cm = 1g, 10 cm = 3g, 20 cm = 12g, 30 cm = 27g, 40 cm = 48g, 50 cm = 75g, 60 cm = 108g
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat