Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
VERBODEN TEKENS:
es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10
Een verboden bord is een veiligheidsteken dat gedrag verbiedt dat de gezondheid en veiligheid in gevaar kan brengen. Alle verboden borden hebben een ronde vorm met een rode rand met een rode diagonale lijn onder een hoek van 45 graden, die zich uitstrekt van linksboven naar rechtsonder. Het pictogram voor verboden is internationaal gedefinieerd in ISO 7010. Het pictogram is zwart op een witte achtergrond. De zwarte kleur geeft de aard van de opdracht aan. Op onze website maken we zowel binnen- als buitenstickers. Al uw wensen kunnen op onze website worden aangepast aan de vereiste specificaties. Het doel van verboden borden is om zichtbaar te zijn en daardoor elk soort gedrag te voorkomen dat tot gevaar of een ongeval kan leiden. Verboden borden worden gebruikt om verschillende activiteiten in verschillende situaties te voorkomen. Deze borden geven duidelijk een bericht aan iedereen die ze ziet, om aan te geven dat sommige acties niet veilig of niet toegestaan zijn. De verboden borden worden gebruikt om persoonlijk letsel en materiële schade te verminderen en de veiligheid te vergroten.
SOORTEN MATERIAAL:
InfoRoll1055896
PERMANENTE LIJM:
Permanent klevend materiaal is bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt ook de kleefkracht ondanks blootstelling aan UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
VERWIJDERBARE LIJM:
Verwijderbare lijm zorgt ervoor dat het etiket kan worden verwijderd zonder schade aan het etiket of het substraat. Deze lijm houdt het label stevig op zijn plaats, zonder lijmresten achter te laten wanneer het label wordt verwijderd.
HERPOSITIEBARE LIJM:
Herpositioneerbaar zelfklevend etiket wordt gebruikt voor optische opnamemedia. Bij veel toepassingen is dit type lijm nodig dat het label stevig op zijn plaats houdt, maar geen residu achterlaat als het label wordt verwijderd.
ANDERE MATERIALEN:
Materialen zoals zelfklevende polyesterfilm, polypropyleen, PVC-plastic, zelfklevend materiaal zijn ook beschikbaar.Polyesterfilm, die er bij daglicht wit uitziet en helder oplicht als er geen verlichting meer is.
Polypropyleen bevat bindmiddel en een fles oppervlakte-activator. Het hecht zich met hard en zacht plastic Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren. Polyvinylchloride is algemeen verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf. Flexibel PVC wordt gevormd door de toevoeging van compatibele weekmakers aan PVC die de kristalliniteit verlagen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibel plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.Hard PVC is een stijve en kosteneffectieve kunststof met een hoge weerstand tegen schokken, water, weer, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.
Zelfklevend is aan één zijde bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze aan oppervlakken blijft plakken.
KLEUR:
Colours-Mix-123333
Alle soorten kleuren zijn beschikbaar op onze website. Sommigen van hen zijn wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), wit, geel (HKS3K), oranje (HKS8K), rood (HKS14K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34), donkerblauw (HKS44K), lichtblauw (HKS50K), donkergroen (HKS54K), Licht Groen (HKS67K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), lichtgrijs (HKS91K), donkergrijs (HKS93K), fluorescerend groen (Pantone802), fluorescerend geel (Pantone803), fluorescerend oranje (Pantone811), fluorescerend rood (Pantone812). Volgens uw wensen passen we alle kleuren aan.
VORMEN GROOTTE:
Shapes-120998
Er zijn verschillende soorten vormen beschikbaar, waaronder Driehoek, Rechthoek, Rond, Vierkant, Parallellogram, Ruit, Ovaal, Vijfhoek, Zeshoek, Achthoek, Heptagon. Voor rechthoekige stickers is de maximale afmeting 1,5 mx 3 m. Voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,5m. Alle soorten maten en vormen zijn beschikbaar op onze website. We passen alle maten aan volgens uw behoeften.
HOE EEN STICKER BEVESTIGEN?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Breng de sticker aan op een schoon, droog oppervlak.
 2. U moet de sticker van het rugpapier verwijderen en een rand op uw oppervlak plakken. Druk vervolgens met het rechte voorwerp de rest van je sticker naar beneden. De rechte rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op de sticker, zodat deze gelijkmatig wordt aangebracht en er geen luchtbellen onder blijven.
HOE EEN STICKER VERWIJDEREN?
StickerFix155554
 1. Labelverwijderingsspray zoals Goo Gone kan geweldig werken als het gaat om het verwijderen van hardnekkige resten.
 2. Spray Goo Gone ofwel het residu zelf en leg er dan een doek / keukenrol overheen. Laat het 15-30 minuten intrekken.
 3. Verwijder je item en begin uit de hoeken te pellen.
 4. Gebruik een natte spons om eventuele restanten van het oppervlak te schrobben.

De verboden borden bevatten de volgende punten:

 1. Geen vermelding betekent geen toegang.
 2. Geen zware vrachtwagens, geen motorvoertuigen, geen motorfietsen worden gebruikt voor een regio die niet is toegestaan.
 3. Geen rechts, geen links, geen U-bocht worden aangegeven door een pijl die de bocht bedekt met een rode cirkel met een hoeklijn eroverheen.
 4. Afgesloten weg wordt gebruikt op afgesloten wegen, wat betekent dat er geen toegang is voor voertuigen.
 5. Er worden geen bussen gebruikt om aan te geven dat bussen niet zijn toegestaan.
 6. Niet inhalen betekent met zorg passen.
 7. Er wordt geen parkeergelegenheid gebruikt waar parkeren verboden is.
 8. Niet stoppen geeft aan waar zowel parkeren als stoppen verboden is.
 9. Geen rechtdoor rijden betekent dat het verkeer niet rechtdoor mag rijden en meestal moet afslaan.
 10. Geen voetgangers of fietsers betekent dat ze geen voetpad mogen volgen.
 11. Wrong-way betekent dat de weg alleen is voor verkeer in tegengestelde richting.
 12. Geen claxon geven aan, claxon is niet toegestaan voor voertuigen.
 13. Gewichtslimieten worden gebruikt om het maximale gewicht van bruggen aan te duiden.
 14. Breedtebeperkingen worden gebruikt om de maximale breedte op smalle wegen aan te duiden.
 15. Hoogtebegrenzingen worden gebruikt om de hoogtebeperking op bruggen en onderdoorgangen aan te duiden.
 16. Er worden lengtebeperkingen gebruikt om de maximale lengte aan te geven.
 17. Stop bij de douane wordt gebruikt bij grensovergang, tolwegen, politie.
 18. Het einde van beperkingen zijn de tekenen die een einde maken aan beperkingen.

Verboden bewegwijzering gaat vaak gepaard met de instructie “Nee” of “Niet doen”; zoals niet binnenkomen, en niet roken. Er zijn andere soorten verboden borden, waaronder niet roken, geen elektronische sigaretten, niet eten of drinken, geen honden, geen kinderen, niet zwemmen, niet rennen, geen rolschaatsen, geen scooters, geen mobiele telefoons gebruiken, geen lift gebruiken, Geen fotografie, Geen ladder gebruiken, Geen klimmen, Geen vorkheftrucks, Geen onvolledige steiger gebruiken, Niet bedienen, Machine niet gebruiken, Niet blussen met water, Niet buiten gebruik gebruiken, Niet in de deur staan manier, persoonlijk contact minimaliseren, Beperkt gebied, Beperkte toegang, Geen geautoriseerde toegang, Gebruik dit vuur niet in geval van brand, Geen toegang alleen geautoriseerd personeel, privé geen toegang, Geen alcohol of drugs om te consumeren, Kinderen mogen niet speel op deze site, Niet sluiten, Niet drinken, Niet betreden, Niet openen, Niet bedienen, Afschermingen niet verwijderen, Niet aanraken, Niet inschakelen, Niet uitschakelen, Industriële voertuigen verboden, Geen lucifers , Geen mobiele apparaten voorbij dit punt, Niet roken in de lift, Niet roken in de lift, Nee m Etalische artikelen of horloges, Geen vissen, Geen buitenschoeisel, Niet duiken, Geen olie of water gebruiken tijdens het gebruik, Dit artikel niet recyclen, Geen doppen, NIET op het oppervlak stappen, Geen open vuur, Geen windsurfen, Niet zeilen, Niet loop of sta hier, niet roeien, geen scherpe voorwerpen, deze lift is niet bedoeld voor mensen, geen toegang voor mensen met metalen implantaten, GEEN onderwaterapparatuur, geen vuurwapens voorbij dit punt.

Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261389
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-1000-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-1000-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-1000-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-1000-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261396
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-1100-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-1100-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-1100-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-1100-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261402
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-1200-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-1200-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-1200-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-1200-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261419
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-1300-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-1300-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-1300-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-1300-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261426
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-1400-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-1400-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-1400-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-1400-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261433
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-1500-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-1500-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-1500-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-1500-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261440
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-1600-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-1600-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-1600-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-1600-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261457
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-1700-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-1700-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-1700-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-1700-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261464
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-1800-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-1800-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-1800-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-1800-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261471
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-1900-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-1900-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-1900-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-1900-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261488
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-2000-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-2000-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-2000-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-2000-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261495
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-2100-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-2100-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-2100-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-2100-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261501
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-2200-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-2200-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-2200-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-2200-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261518
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-2300-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-2300-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-2300-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-2300-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261525
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-2400-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-2400-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-2400-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-2400-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261532
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-2500-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-2500-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-2500-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-2500-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261549
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-2600-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-2600-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-2600-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-2600-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261556
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-2700-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-2700-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-2700-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-2700-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261563
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-2800-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-2800-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-2800-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-2800-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261570
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-2900-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-2900-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-2900-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-2900-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261587
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-3000-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-3000-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-3000-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-3000-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261594
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-3100-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-3100-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-3100-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-3100-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261600
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-3200-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-3200-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-3200-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-3200-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261617
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-3300-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-3300-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-3300-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-3300-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261624
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-3400-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-3400-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-3400-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-3400-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261631
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-3500-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-3500-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-3500-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-3500-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261648
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-3600-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-3600-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-3600-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-3600-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261655
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-3700-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-3700-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-3700-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-3700-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261662
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-3800-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-3800-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-3800-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-3800-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261679
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-3900-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-3900-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-3900-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-3900-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261686
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-4000-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-4000-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-4000-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-4000-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261693
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-4100-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-4100-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-4100-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-4100-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261709
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-4200-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-4200-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-4200-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-4200-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261716
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-4300-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-4300-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-4300-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-4300-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261723
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-4400-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-4400-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-4400-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-4400-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261730
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-4500-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-4500-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-4500-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-4500-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261747
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-4600-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-4600-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-4600-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-4600-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261754
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-4700-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-4700-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-4700-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-4700-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261761
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-4800-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-4800-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-4800-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-4800-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
Tegelstickers

U ontvangt een stickervel zoals op de afbeelding hiernaast. De maat verwijst altijd naar de afmetingen van een tegelsticker.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen: 10x10 cm, 15x15 cm, 20x20 cm, 25x4 cm
Kleuren: kleurrijk
EAN Nummer:   4058501261778
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-FLIESEN-4900-10x10 10X10 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €
2 LO-FLIESEN-4900-15x15 15x15 cm 4,49 € 3,49 € 2,99 € 2,49 €
3 LO-FLIESEN-4900-20x20 20x20 cm 4,99 € 3,99 € 3,49 € 2,99 €
4 LO-FLIESEN-4900-25x4 25x4 cm 3,99 € 2,99 € 2,49 € 1,99 €

   Aanvraag formulier

Contact/bedrijfsgegevens
  Naam
  Straat
  Postcode + woonplaats
  Telefoon:
  Fax
*Dit email-veld moet ingevuld zijn
Kies het gewenst product
Product :
Aantal kleuren :
Materiaal :
Hoe lang weersbestendig- en lichtechtheid :
Afmetingen :
Mag het formaat afwijkend zijn ? :
Aantal 1 :
Aantal 2 :
Aantal 3 :
Belt u mij a.u.b. op voor uitgebreid advies :

Overige aan- of opmerkingen
  
Ja, ik zou graag speciale aanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Ja, ik zou graag advertentieaanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Nee, ik wil geen informatie over nieuwe producten en aanbiedingen ontvangen.
 
We willen graag uw ervaringen op onze site verbeteren. Zou u ons willen helpen door een aantal vragen te beantwoorden?
Ja
Nee