Beveiligingsstickers

Wij kunnen u verschillende soorten beveiligsstickers bieden tegen gunstige prijzen. Hier treft u VOID-etiketten, zelfvernietigende etiketten, krasstickers en hologrammen in verschillende varianten. Klikt u voor meer informatie op de link “hier” bij het desbetreffende product. Wij produceren graag stickers naar uw wens tegen gunstige prijzen. Neemt u gerust contact met ons op, wij informeren u graag omtrent de mogelijkheden! U kunt ook ons offerte aanvraagformulier invullen voor een vrijblijvende offerte.

Promotionetiketten

VOID-etiketten

Deze speciale veiligheidsetiketten beschermen u tegen bijvoorbeeld onterechte aanspraak op garantieclaims. Als het etiket wordt verwijderd blijft de tekst “VOID” achter en weet u dat de garantie daarmee is beëindigd. Het opnieuw opplakken van het etiket is niet mogelijk. Klikt u hier voor meer informatie.
Promotionetiketten

Zelfvernietigende etiketten

Bij gebruik van zelfvernietigende PE-folie ontstaat een etiket wat niet verwijderbaar is zonder deze blijvend te beschadigen. Het etiket kan slechts éénmalig worden opgeplakt. Wordt het alsnog geprobeerd om het etiket te verwijderen dan gaat deze stuk en wordt daarmee onbruikbaar. Op deze manier kunt u ongeoorloofd omlabelen van producten verhinderen. Klikt u hier voor meer informatie.
Promotionetiketten

Krasstickers

De bovenliggend laag op de sticker kan er vanaf worden gekrast waardoor de onderliggende opdruk zichtbaar wordt. Dit wordt o.a. toegepast in krasloterijen of bij PIN-stickers. Klikt u hier voor meer informatie.
Promotionetiketten

Hologrammen

Hologrammen zijn bij uitstek geschikt als veiligheidsetiketten omdat ze nagenoeg niet na te maken zijn. Hologrammen kunnen niet worden gefotokopieerd. Wij hebben verschillende hologrammen in ons standaard assortiment en hologrammen kunnen ook naar eigen ontwerp worden geproduceerd. Klikt u hier voor meer informatie.

   Aanvraag formulier

Contact/bedrijfsgegevens
  Naam
  Straat
  Postcode + woonplaats
  Telefoon:
  Fax
*Dit email-veld moet ingevuld zijn
Kies het gewenst product
Product :
Aantal kleuren :
Materiaal :
Hoe lang weersbestendig- en lichtechtheid :
Afmetingen :
Mag het formaat afwijkend zijn ? :
Aantal 1 :
Aantal 2 :
Aantal 3 :
Belt u mij a.u.b. op voor uitgebreid advies :

Overige aan- of opmerkingen
  
Ja, ik zou graag speciale aanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Ja, ik zou graag advertentieaanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Nee, ik wil geen informatie over nieuwe producten en aanbiedingen ontvangen.
 
We willen graag uw ervaringen op onze site verbeteren. Zou u ons willen helpen door een aantal vragen te beantwoorden?
Ja
Nee