Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL 7.50 €
Zending tot 10kg DHL 9.50 €
Zending tot 20kg DHL 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DHL 9.50 €
Zending tot 10kg DHL 11.50 €
Zending tot 20kg DHL 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DHL 18.00 €
Zending tot 10kg DHL 20.50 €
Zending tot 20kg DHL 28.50 €
Zending tot 31,5 kg DHL 39.50 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
VERBODEN TEKENS:
es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10
Een verboden bord is een veiligheidsteken dat gedrag verbiedt dat de gezondheid en veiligheid in gevaar kan brengen. Alle verboden borden hebben een ronde vorm met een rode rand met een rode diagonale lijn onder een hoek van 45 graden, die zich uitstrekt van linksboven naar rechtsonder. Het pictogram voor verboden is internationaal gedefinieerd in ISO 7010. Het pictogram is zwart op een witte achtergrond. De zwarte kleur geeft de aard van de opdracht aan. Op onze website maken we zowel binnen- als buitenstickers. Al uw wensen kunnen op onze website worden aangepast aan de vereiste specificaties. Het doel van verboden borden is om zichtbaar te zijn en daardoor elk soort gedrag te voorkomen dat tot gevaar of een ongeval kan leiden. Verboden borden worden gebruikt om verschillende activiteiten in verschillende situaties te voorkomen. Deze borden geven duidelijk een bericht aan iedereen die ze ziet, om aan te geven dat sommige acties niet veilig of niet toegestaan zijn. De verboden borden worden gebruikt om persoonlijk letsel en materiële schade te verminderen en de veiligheid te vergroten.
SOORTEN MATERIAAL:
InfoRoll1055896
PERMANENTE LIJM:
Permanent klevend materiaal is bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt ook de kleefkracht ondanks blootstelling aan UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
VERWIJDERBARE LIJM:
Verwijderbare lijm zorgt ervoor dat het etiket kan worden verwijderd zonder schade aan het etiket of het substraat. Deze lijm houdt het label stevig op zijn plaats, zonder lijmresten achter te laten wanneer het label wordt verwijderd.
HERPOSITIEBARE LIJM:
Herpositioneerbaar zelfklevend etiket wordt gebruikt voor optische opnamemedia. Bij veel toepassingen is dit type lijm nodig dat het label stevig op zijn plaats houdt, maar geen residu achterlaat als het label wordt verwijderd.
ANDERE MATERIALEN:
Materialen zoals zelfklevende polyesterfilm, polypropyleen, PVC-plastic, zelfklevend materiaal zijn ook beschikbaar.Polyesterfilm, die er bij daglicht wit uitziet en helder oplicht als er geen verlichting meer is.
Polypropyleen bevat bindmiddel en een fles oppervlakte-activator. Het hecht zich met hard en zacht plastic Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren. Polyvinylchloride is algemeen verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf. Flexibel PVC wordt gevormd door de toevoeging van compatibele weekmakers aan PVC die de kristalliniteit verlagen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibel plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.Hard PVC is een stijve en kosteneffectieve kunststof met een hoge weerstand tegen schokken, water, weer, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.
Zelfklevend is aan één zijde bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze aan oppervlakken blijft plakken.
KLEUR:
Colours-Mix-123333
Alle soorten kleuren zijn beschikbaar op onze website. Sommigen van hen zijn wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), wit, geel (HKS3K), oranje (HKS8K), rood (HKS14K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34), donkerblauw (HKS44K), lichtblauw (HKS50K), donkergroen (HKS54K), Licht Groen (HKS67K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), lichtgrijs (HKS91K), donkergrijs (HKS93K), fluorescerend groen (Pantone802), fluorescerend geel (Pantone803), fluorescerend oranje (Pantone811), fluorescerend rood (Pantone812). Volgens uw wensen passen we alle kleuren aan.
VORMEN GROOTTE:
Shapes-120998
Er zijn verschillende soorten vormen beschikbaar, waaronder Driehoek, Rechthoek, Rond, Vierkant, Parallellogram, Ruit, Ovaal, Vijfhoek, Zeshoek, Achthoek, Heptagon. Voor rechthoekige stickers is de maximale afmeting 1,5 mx 3 m. Voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,5m. Alle soorten maten en vormen zijn beschikbaar op onze website. We passen alle maten aan volgens uw behoeften.
HOE EEN STICKER BEVESTIGEN?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Breng de sticker aan op een schoon, droog oppervlak.
 2. U moet de sticker van het rugpapier verwijderen en een rand op uw oppervlak plakken. Druk vervolgens met het rechte voorwerp de rest van je sticker naar beneden. De rechte rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op de sticker, zodat deze gelijkmatig wordt aangebracht en er geen luchtbellen onder blijven.
HOE EEN STICKER VERWIJDEREN?
StickerFix155554
 1. Labelverwijderingsspray zoals Goo Gone kan geweldig werken als het gaat om het verwijderen van hardnekkige resten.
 2. Spray Goo Gone ofwel het residu zelf en leg er dan een doek / keukenrol overheen. Laat het 15-30 minuten intrekken.
 3. Verwijder je item en begin uit de hoeken te pellen.
 4. Gebruik een natte spons om eventuele restanten van het oppervlak te schrobben.

De verboden borden bevatten de volgende punten:

 1. Geen vermelding betekent geen toegang.
 2. Geen zware vrachtwagens, geen motorvoertuigen, geen motorfietsen worden gebruikt voor een regio die niet is toegestaan.
 3. Geen rechts, geen links, geen U-bocht worden aangegeven door een pijl die de bocht bedekt met een rode cirkel met een hoeklijn eroverheen.
 4. Afgesloten weg wordt gebruikt op afgesloten wegen, wat betekent dat er geen toegang is voor voertuigen.
 5. Er worden geen bussen gebruikt om aan te geven dat bussen niet zijn toegestaan.
 6. Niet inhalen betekent met zorg passen.
 7. Er wordt geen parkeergelegenheid gebruikt waar parkeren verboden is.
 8. Niet stoppen geeft aan waar zowel parkeren als stoppen verboden is.
 9. Geen rechtdoor rijden betekent dat het verkeer niet rechtdoor mag rijden en meestal moet afslaan.
 10. Geen voetgangers of fietsers betekent dat ze geen voetpad mogen volgen.
 11. Wrong-way betekent dat de weg alleen is voor verkeer in tegengestelde richting.
 12. Geen claxon geven aan, claxon is niet toegestaan voor voertuigen.
 13. Gewichtslimieten worden gebruikt om het maximale gewicht van bruggen aan te duiden.
 14. Breedtebeperkingen worden gebruikt om de maximale breedte op smalle wegen aan te duiden.
 15. Hoogtebegrenzingen worden gebruikt om de hoogtebeperking op bruggen en onderdoorgangen aan te duiden.
 16. Er worden lengtebeperkingen gebruikt om de maximale lengte aan te geven.
 17. Stop bij de douane wordt gebruikt bij grensovergang, tolwegen, politie.
 18. Het einde van beperkingen zijn de tekenen die een einde maken aan beperkingen.

Verboden bewegwijzering gaat vaak gepaard met de instructie “Nee” of “Niet doen”; zoals niet binnenkomen, en niet roken. Er zijn andere soorten verboden borden, waaronder niet roken, geen elektronische sigaretten, niet eten of drinken, geen honden, geen kinderen, niet zwemmen, niet rennen, geen rolschaatsen, geen scooters, geen mobiele telefoons gebruiken, geen lift gebruiken, Geen fotografie, Geen ladder gebruiken, Geen klimmen, Geen vorkheftrucks, Geen onvolledige steiger gebruiken, Niet bedienen, Machine niet gebruiken, Niet blussen met water, Niet buiten gebruik gebruiken, Niet in de deur staan manier, persoonlijk contact minimaliseren, Beperkt gebied, Beperkte toegang, Geen geautoriseerde toegang, Gebruik dit vuur niet in geval van brand, Geen toegang alleen geautoriseerd personeel, privé geen toegang, Geen alcohol of drugs om te consumeren, Kinderen mogen niet speel op deze site, Niet sluiten, Niet drinken, Niet betreden, Niet openen, Niet bedienen, Afschermingen niet verwijderen, Niet aanraken, Niet inschakelen, Niet uitschakelen, Industriële voertuigen verboden, Geen lucifers , Geen mobiele apparaten voorbij dit punt, Niet roken in de lift, Niet roken in de lift, Nee m Etalische artikelen of horloges, Geen vissen, Geen buitenschoeisel, Niet duiken, Geen olie of water gebruiken tijdens het gebruik, Dit artikel niet recyclen, Geen doppen, NIET op het oppervlak stappen, Geen open vuur, Geen windsurfen, Niet zeilen, Niet loop of sta hier, niet roeien, geen scherpe voorwerpen, deze lift is niet bedoeld voor mensen, geen toegang voor mensen met metalen implantaten, GEEN onderwaterapparatuur, geen vuurwapens voorbij dit punt.

Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL 7.50 €
Zending tot 10kg DHL 9.50 €
Zending tot 20kg DHL 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DHL 9.50 €
Zending tot 10kg DHL 11.50 €
Zending tot 20kg DHL 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DHL 18.00 €
Zending tot 10kg DHL 20.50 €
Zending tot 20kg DHL 28.50 €
Zending tot 31,5 kg DHL 39.50 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Kenteken EU
Oostenrijk
Kenteken EU

Oostenrijk

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499535905
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-A-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-A-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-A-10 5x set van 2 3,79 €
België
Kenteken EU

België

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499535912
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-B-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-B-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-B-10 5x set van 2 3,79 €
Bulagrije
Kenteken EU

Bulagrije

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499535929
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-BG-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-BG-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-BG-10 5x set van 2 3,79 €
Cyprus
Kenteken EU

Cyprus

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499535936
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-CY-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-CY-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-CY-10 5x set van 2 3,79 €
Tsjechië
Kenteken EU

Tsjechië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499535943
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-CZ-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-CZ-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-CZ-10 5x set van 2 3,79 €
Duitsland
Kenteken EU

Duitsland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499535950
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-D-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-D-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-D-10 5x set van 2 3,79 €
Denemarken
Kenteken EU

Denemarken

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499535967
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-DK-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-DK-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-DK-10 5x set van 2 3,79 €
Spanje
Kenteken EU

Spanje

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499535974
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-E-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-E-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-E-10 5x set van 2 3,79 €
Estland
Kenteken EU

Estland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499535981
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-EST-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-EST-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-EST-10 5x set van 2 3,79 €
Frankrijk
Kenteken EU

Frankrijk

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499535998
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-F-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-F-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-F-10 5x set van 2 3,79 €
Finland
Kenteken EU

Finland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499536001
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-FIN-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-FIN-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-FIN-10 5x set van 2 3,79 €
Groot-Brittannië
Kenteken EU

Groot-Brittannië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499536018
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-GB-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-GB-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-GB-10 5x set van 2 3,79 €
Griekenland
Kenteken EU

Griekenland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499536025
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-GR-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-GR-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-GR-10 5x set van 2 3,79 €
Hongarije
Kenteken EU

Hongarije

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499536032
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-H-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-H-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-H-10 5x set van 2 3,79 €
Kroatië 
Kenteken EU

Kroatië 

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499536049
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-HR-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-HR-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-HR-10 5x set van 2 3,79 €
Italië
Kenteken EU

Italië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499536056
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-I-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-I-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-I-10 5x set van 2 3,79 €
Ierland
Kenteken EU

Ierland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499536063
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-IRL-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-IRL-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-IRL-10 5x set van 2 3,79 €
Luxemburg
Kenteken EU

Luxemburg

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499536070
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-10 5x set van 2 3,79 €
Litouwen
Kenteken EU

Litouwen

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499536087
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATET-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATET-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATET-10 5x set van 2 3,79 €
Letland
Kenteken EU

Letland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499536094
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATEV-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATEV-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATEV-10 5x set van 2 3,79 €
Malta
Kenteken EU

Malta

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499536100
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-10 5x set van 2 3,79 €
Nederland
Kenteken EU

Nederland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499536117
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-10 5x set van 2 3,79 €
Portugal
Kenteken EU

Portugal

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499536124
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-P-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-P-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-P-10 5x set van 2 3,79 €
Polen
Kenteken EU

Polen

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499536131
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-PL-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-PL-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-PL-10 5x set van 2 3,79 €
Roemenië
Kenteken EU

Roemenië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499536148
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-RO-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-RO-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-RO-10 5x set van 2 3,79 €
Zweden
Kenteken EU

Zweden

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499536155
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-S-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-S-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-S-10 5x set van 2 3,79 €
Slowakije
Kenteken EU

Slowakije

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499536162
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-SK-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-SK-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-SK-10 5x set van 2 3,79 €
Slovenië
Kenteken EU

 Slovenië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499536179
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-SLO-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-SLO-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-SLO-10 5x set van 2 3,79 €
Oostenrijk
Kenteken EU

Oostenrijk

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606193
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-A-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-A-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-A-10 5x set van 2 3,79 €
België
Kenteken EU

België

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606209
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-B-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-B-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-B-10 5x set van 2 3,79 €
Bulagrije
Kenteken EU

Bulagrije

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606216
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-BG-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-BG-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-BG-10 5x set van 2 3,79 €
Cyprus
Kenteken EU

Cyprus

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606223
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-CY-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-CY-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-CY-10 5x set van 2 3,79 €
Tsjechië
Kenteken EU

Tsjechië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606230
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-CZ-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-CZ-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-CZ-10 5x set van 2 3,79 €
Duitsland
Kenteken EU

Duitsland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606247
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-D-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-D-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-D-10 5x set van 2 3,79 €
Denemarken
Kenteken EU

Denemarken

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606254
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-DK-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-DK-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-DK-10 5x set van 2 3,79 €
Spanje
Kenteken EU

Spanje

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606261
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-E-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-E-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-E-10 5x set van 2 3,79 €
Estland
Kenteken EU

Estland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606278
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-EST-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-EST-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-EST-10 5x set van 2 3,79 €
Frankrijk
Kenteken EU

Frankrijk

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606285
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-F-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-F-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-F-10 5x set van 2 3,79 €
Finland
Kenteken EU

Finland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606292
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-FIN-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-FIN-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-FIN-10 5x set van 2 3,79 €
Groot-Brittannië
Kenteken EU

Groot-Brittannië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606308
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-GB-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-GB-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-GB-10 5x set van 2 3,79 €
Griekenland
Kenteken EU

Griekenland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606315
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-GR-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-GR-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-GR-10 5x set van 2 3,79 €
Hongarije
Kenteken EU

Hongarije

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606322
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-H-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-H-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-H-10 5x set van 2 3,79 €
Kroatië 
Kenteken EU

Kroatië 

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606339
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-HR-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-HR-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-HR-10 5x set van 2 3,79 €
Italië
Kenteken EU

Italië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606346
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-I-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-I-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-I-10 5x set van 2 3,79 €
Ierland
Kenteken EU

Ierland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606353
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-IRL-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-IRL-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-IRL-10 5x set van 2 3,79 €
Luxemburg
Kenteken EU

Luxemburg

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606360
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-10 5x set van 2 3,79 €
Litouwen
Kenteken EU

Litouwen

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606377
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0T-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0T-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0T-10 5x set van 2 3,79 €
Letland
Kenteken EU

Letland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606384
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0V-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0V-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0V-10 5x set van 2 3,79 €
Malta
Kenteken EU

Malta

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606391
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-M-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-M-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-M-10 5x set van 2 3,79 €
Nederland
Kenteken EU

Nederland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606407
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-10 5x set van 2 3,79 €
Portugal
Kenteken EU

Portugal

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606414
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-P-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-P-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-P-10 5x set van 2 3,79 €
Polen
Kenteken EU

Polen

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606421
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-PL-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-PL-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-PL-10 5x set van 2 3,79 €
Roemenië
Kenteken EU

Roemenië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606438
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-RO-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-RO-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-RO-10 5x set van 2 3,79 €
Zweden
Kenteken EU

Zweden

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606445
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-S-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-S-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-S-10 5x set van 2 3,79 €
Slowakije
Kenteken EU

Slowakije

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606452
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-SK-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-SK-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-SK-10 5x set van 2 3,79 €
Slovenië
Kenteken EU

 Slovenië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4,9x11 cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606469
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-0-SLO-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-0-SLO-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-0-SLO-10 5x set van 2 3,79 €
Oostenrijk
Kenteken EU

Oostenrijk

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606476
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-A-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-A-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-A-10 5x set van 2 3,79 €
België
Kenteken EU

België

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606483
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-B-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-B-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-B-10 5x set van 2 3,79 €
Bulagrije
Kenteken EU

Bulagrije

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606490
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-BG-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-BG-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-BG-10 5x set van 2 3,79 €
Cyprus
Kenteken EU

Cyprus

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606506
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-CY-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-CY-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-CY-10 5x set van 2 3,79 €
Tsjechië
Kenteken EU

Tsjechië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606513
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-CZ-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-CZ-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-CZ-10 5x set van 2 3,79 €
Duitsland
Kenteken EU

Duitsland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606520
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-D-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-D-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-D-10 5x set van 2 3,79 €
Denemarken
Kenteken EU

Denemarken

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606537
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-DK-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-DK-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-DK-10 5x set van 2 3,79 €
Spanje
Kenteken EU

Spanje

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606544
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-E-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-E-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-E-10 5x set van 2 3,79 €
Estland
Kenteken EU

Estland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606551
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-EST-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-EST-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-EST-10 5x set van 2 3,79 €
Frankrijk
Kenteken EU

Frankrijk

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606568
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-F-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-F-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-F-10 5x set van 2 3,79 €
Finland
Kenteken EU

Finland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606575
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-FIN-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-FIN-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-FIN-10 5x set van 2 3,79 €
Groot-Brittannië
Kenteken EU

Groot-Brittannië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606582
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-GB-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-GB-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-GB-10 5x set van 2 3,79 €
Griekenland
Kenteken EU

Griekenland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606599
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-GR-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-GR-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-GR-10 5x set van 2 3,79 €
Hongarije
Kenteken EU

Hongarije

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606605
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-H-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-H-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-H-10 5x set van 2 3,79 €
Kroatië 
Kenteken EU

Kroatië 

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606612
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-HR-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-HR-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-HR-10 5x set van 2 3,79 €
Italië
Kenteken EU

Italië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606629
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-I-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-I-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-I-10 5x set van 2 3,79 €
Ierland
Kenteken EU

Ierland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606636
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-IRL-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-IRL-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-IRL-10 5x set van 2 3,79 €
Luxemburg
Kenteken EU

Luxemburg

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606643
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-10 5x set van 2 3,79 €
Litouwen
Kenteken EU

Litouwen

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606650
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0T-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0T-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0T-10 5x set van 2 3,79 €
Letland
Kenteken EU

Letland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606667
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0V-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0V-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0V-10 5x set van 2 3,79 €
Malta
Kenteken EU

Malta

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606674
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-M-0-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-M-0-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-M-0-10 5x set van 2 3,79 €
Nederland
Kenteken EU

Nederland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606681
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-10 5x set van 2 3,79 €
Portugal
Kenteken EU

Portugal

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606698
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-P-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-P-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-P-10 5x set van 2 3,79 €
Polen
Kenteken EU

Polen

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606704
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-PL-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-PL-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-PL-10 5x set van 2 3,79 €
Roemenië
Kenteken EU

Roemenië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606711
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-RO-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-RO-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-RO-10 5x set van 2 3,79 €
Zweden
Kenteken EU

Zweden

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606728
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-S-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-S-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-S-10 5x set van 2 3,79 €
Slowakije
Kenteken EU

Slowakije

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606735
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-SK-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-SK-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-SK-10 5x set van 2 3,79 €
Slovenië
Kenteken EU

 Slovenië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606742
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-0-SLO-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-0-SLO-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-0-SLO-10 5x set van 2 3,79 €
Oostenrijk
Kenteken EU

Oostenrijk

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606759
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-A-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-A-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-A-10 5x set van 2 3,79 €
België
Kenteken EU

België

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606766
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-B-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-B-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-B-10 5x set van 2 3,79 €
Bulagrije
Kenteken EU

Bulagrije

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606773
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-BG-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-BG-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-BG-10 5x set van 2 3,79 €
Cyprus
Kenteken EU

Cyprus

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606780
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-CY-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-CY-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-CY-10 5x set van 2 3,79 €
Tsjechië
Kenteken EU

Tsjechië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606797
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-CZ-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-CZ-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-CZ-10 5x set van 2 3,79 €
Duitsland
Kenteken EU

Duitsland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606803
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-D-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-D-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-D-10 5x set van 2 3,79 €
Denemarken
Kenteken EU

Denemarken

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606810
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-DK-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-DK-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-DK-10 5x set van 2 3,79 €
Spanje
Kenteken EU

Spanje

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606827
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-E-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-E-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-E-10 5x set van 2 3,79 €
Estland
Kenteken EU

Estland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606834
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-EST-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-EST-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-EST-10 5x set van 2 3,79 €
Frankrijk
Kenteken EU

Frankrijk

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606841
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-F-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-F-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-F-10 5x set van 2 3,79 €
Finland
Kenteken EU

Finland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606858
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-FIN-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-FIN-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-FIN-10 5x set van 2 3,79 €
Groot-Brittannië
Kenteken EU

Groot-Brittannië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606865
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-GB-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-GB-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-GB-10 5x set van 2 3,79 €
Griekenland
Kenteken EU

Griekenland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606872
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-GR-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-GR-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-GR-10 5x set van 2 3,79 €
Hongarije
Kenteken EU

Hongarije

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606889
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-H-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-H-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-H-10 5x set van 2 3,79 €
Kroatië 
Kenteken EU

Kroatië 

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606896
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-HR-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-HR-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-HR-10 5x set van 2 3,79 €
Italië
Kenteken EU

Italië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606902
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-I-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-I-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-I-10 5x set van 2 3,79 €
Ierland
Kenteken EU

Ierland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606919
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-IRL-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-IRL-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-IRL-10 5x set van 2 3,79 €
Luxemburg
Kenteken EU

Luxemburg

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606926
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-10 5x set van 2 3,79 €
Litouwen
Kenteken EU

Litouwen

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606933
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3T-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3T-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3T-10 5x set van 2 3,79 €
Letland
Kenteken EU

Letland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606940
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3V-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3V-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3V-10 5x set van 2 3,79 €
Malta
Kenteken EU

Malta

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606957
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-M-3-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-M-3-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-M-3-10 5x set van 2 3,79 €
Nederland
Kenteken EU

Nederland

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606964
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-10 5x set van 2 3,79 €
Portugal
Kenteken EU

Portugal

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606971
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-P-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-P-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-P-10 5x set van 2 3,79 €
Polen
Kenteken EU

Polen

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606988
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-PL-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-PL-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-PL-10 5x set van 2 3,79 €
Roemenië
Kenteken EU

Roemenië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499606995
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-RO-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-RO-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-RO-10 5x set van 2 3,79 €
Zweden
Kenteken EU

Zweden

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499607008
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-S-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-S-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-S-10 5x set van 2 3,79 €
Slowakije
Kenteken EU

Slowakije

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499607015
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-SK-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-SK-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-SK-10 5x set van 2 3,79 €
Slovenië
Kenteken EU

 Slovenië

Technische details :-
Materiaal: PVC – Plastik
Afmetingen : 4.5 x 9.cm
Kleuren: zwart, wit, geel
Ean nummer:   4058499607022
Verpakkingseenheid:   set van 2
Prijs:   Inclusief BTW. exclu.verzendkosten

Pos. Bestelnummer Aantal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 LOICPLATE-M-3-SLO-2 1x set van 2 1,99 €
2 LOICPLATE-M-3-SLO-4 2x set van 2 2,49 €
3 LOICPLATE-M-3-SLO-10 5x set van 2 3,79 €

   Aanvraag formulier

Contact/bedrijfsgegevens
  Naam
  Straat
  Postcode + woonplaats
  Telefoon:
  Fax
*Dit email-veld moet ingevuld zijn
Kies het gewenst product
Product :
Materiaal :
Hoe lang weersbestendig- en lichtechtheid :
Afmetingen :
Mag het formaat afwijkend zijn ? :
Aantal 1 :
Aantal 2 :
Aantal 3 :
Belt u mij a.u.b. op voor uitgebreid advies :

Overige aan- of opmerkingen
  
Ja, ik zou graag speciale aanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Ja, ik zou graag advertentieaanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Nee, ik wil geen informatie over nieuwe producten en aanbiedingen ontvangen.