Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Cijfers en letters

Standaard stickers.

Cijfers en letters. Zelfklevend van PVC folie voor het markeren van (boeken)planken, bakken etc. In verschillende kleuren en afmetingen. Ook voor buitengebruik.


Cijfers en letters Cijfers en letters Cijfers en letters Cijfers en letters Cijfers en letters

Cijfers en letters. Zelfklevend van PVC folie voor het markeren van (boeken)planken, bakken etc. In verschillende kleuren en afmetingen. Ook voor buitengebruik.

Details

Cijfers en letters. Zelfklevend van PVC folie voor het markeren van (boeken)planken, bakken etc. In verschillende kleuren en afmetingen. Ook voor buitengebruik.

Details

Cijfers en letters. Zelfklevend van PVC folie voor het markeren van (boeken)planken, bakken etc. In verschillende kleuren en afmetingen. Ook voor buitengebruik.

Details

Cijfers en letters. Zelfklevend van PVC folie voor het markeren van (boeken)planken, bakken etc. In verschillende kleuren en afmetingen. Ook voor buitengebruik.

Details

Cijfers en letters. Zelfklevend van PVC folie voor het markeren van (boeken)planken, bakken etc. In verschillende kleuren en afmetingen. Ook voor buitengebruik.

Details

   Aanvraag formulier

Contact/bedrijfsgegevens
  Naam
  Straat
  Postcode + woonplaats
  Telefoon:
  Fax
*Dit email-veld moet ingevuld zijn
Kies het gewenst product
Product :
Aantal kleuren :
Materiaal :
Hoe lang weersbestendig- en lichtechtheid :
Afmetingen :
Mag het formaat afwijkend zijn ? :
Aantal 1 :
Aantal 2 :
Aantal 3 :
Belt u mij a.u.b. op voor uitgebreid advies :

Overige aan- of opmerkingen
  
Ja, ik zou graag speciale aanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Ja, ik zou graag advertentieaanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Nee, ik wil geen informatie over nieuwe producten en aanbiedingen ontvangen.
letters en cijfers
Markeer schappen, bakken en andere zaken in uw bedrijf permanent en betrouwbaar met zelfklevende letters en cijfers. Creëer betere oriëntatie voor uw medewerkers, leveranciers en klanten. Van A tot Z en van 0 tot 9, elke letter van het alfabet en elk cijfer is verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Uiteraard bieden wij u op onze website niet alleen het Latijnse schrift en het Arabische cijfersysteem aan, maar ook alle andere talen ter wereld. Als glitterstickers, verijdelde nummerstickers, baknummerstickers, streepstickers, tafelnummerstickers, deurnummerstickers, gouden glitternummers of vinylstickers. Onze zelfklevende letters en cijfers zijn gesneden uit PVC-folie en zijn weerbestendig en gaan jaren mee. Als u vragen heeft, bel dan onze experts! Wij helpen u bij het kiezen van het lettertype, de kleur en het materiaal en passen de gewenste sticker aan uw wensen aan.
Onze materialen
InfoRoll1055896
Permanent klevend:
Permanente lijm, bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt zijn lijmprestaties ondanks UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
Verwijderbare lijm:
Dankzij de verwijderbare lijm kan de sticker worden verwijderd zonder het etiket of de ondergrond te beschadigen. De lijm is nog steeds sterk genoeg om het label op zijn plaats te houden.
Herpositioneerbare lijm:
Herbruikbare en herpositioneerbare stickers gebruiken een lijm die licht genoeg is om de sticker opnieuw te positioneren zonder de hechting te beïnvloeden en die sterk genoeg is om het materiaal te laten hechten zonder een residu achter te laten.
Andere materialen:
Zelfklevende polyesterfolie, polypropyleen, PVC-kunststof en andere zelfklevende materialen zijn ook beschikbaar.

Fluorescerende folie, die bij daglicht wit lijkt en begint te gloeien nadat de lichtbron is gedoofd.

Polypropyleen bevat bindmiddelen en kan zowel op zachte als harde kunststof worden verlijmd.

Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren en is verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf.
Flexibel PVC wordt gevormd door compatibele weekmakers aan PVC toe te voegen die de kristalliniteit verminderen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibeler plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.
Hard PVC is een stijvere en goedkopere kunststof met een hoge weerstand tegen externe invloeden zoals vocht, weersomstandigheden, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.

Zelfklevend betekent dat een van de twee oppervlaktezijden is bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze blijft plakken. Vrijwel alle conventionele stickers hebben deze eigenschap. Ze hechten het beste tussen 12°C en 15°C graden.

Al onze materialen zijn oliebestendig, UV-bestendig, verwijderbaar, weerbestendig, afpelbaar, water- en vlekbestendig, duurzaam, waterbestendig, zelfvernietigend en overdrachtsbestendig indien gevraagd.
Onze kleuren
Colours-Mix-123333
Alle kleuren die je maar kunt bedenken zijn bij ons verkrijgbaar. Om er een paar te noemen: wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), oranje (HKS8K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34) , donkerblauw ( HKS44K), lichtblauw, donkergroen (HKS54K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), Lichtgrijs (HKS91K), Donkergrijs (HKS93K), Fluorescerend Groen (Pantone802), Fluorescerend Geel (Pantone803), Fluorescerend Oranje (Pantone811), Fluorescerend Rood (Pantone812).
Uw wens is ons bevel!
vormen en maten
Shapes-120998
Onze stickers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Diverse veel voorkomende vormen zijn bijvoorbeeld de driehoek, de rechthoek, rond of vierkant, als parallellogram, ruit, ovaal, vijfhoek, zeshoek, zevenhoek of achthoek. De maximale afmeting voor rechthoekige stickers is 1,50 m x 3,00 m, voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,50 m x 1,50 m.

Is uw gewenste stickermaat groter dan de hier aangeboden gebruikelijke maten, dan bespreken wij uw individuele wensen graag telefonisch met u door!
Hoe plak je een sticker?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Plak de sticker op een droge, stof- en vetvrije ondergrond.
 2. Haal de sticker van het rugpapier en plak een hoek van de sticker op het door u gekozen oppervlak. Gebruik vervolgens de rechte rand van de sticker om de rest van uw sticker naar beneden te drukken, in wezen uitrollen. De rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op het embleem, zodat het gelijkmatig wordt verdeeld en er geen luchtbellen onder blijven.
Hoe verwijder je een sticker?
StickerFix155554
 1. Nagellakremover en andere oplosmiddelen zijn geweldig voor het verwijderen van hardnekkige stickers en hun resten.
 2. Verwijder de sticker van het oppervlak, beginnend bij de hoeken.
 3. Gebruik een vochtige spons om eventuele resten volledig te verwijderen.
Onze letter- en cijferstickers zijn verkrijgbaar met een satijnmat of glanzende afwerking, afhankelijk van uw voorkeur. Het hoogtepunt van ons bedrijf, de UV-printer, is bijzonder geschikt voor het halfmatte oppervlak: hij is snel, nauwkeurig en effectief. Bij deze druktechniek wordt de kleur gefixeerd en uitgehard op de folie met UV-licht, deze wordt iets opgelicht en opgeruwd. Maar ondanks deze kleine oneffenheden kan vuil net zo gemakkelijk van het semi-matte oppervlak worden verwijderd als een glanzende sticker met een glad oppervlak. De sticker is direct na het printen al zeer goed bestand tegen invloeden van buitenaf. Met een UV-printer is het mogelijk om op verschillende soorten relatief vlakke ondergronden te printen, zoals folie, hout en hard plastic.
De UV-printer print alleen met een satijnen afwerking, dus er is geen extra laminering nodig om de sticker een verfijnde satijnen afwerking te geven. Een semi-mat oppervlak biedt u talloze voordelen, het reflecteert en verblindt bijvoorbeeld niet bij blootstelling aan licht zoals een glanzend oppervlak, maar garandeert een uitstekende leesbaarheid, zelfs onder de helderste hemel en in de mooiste zonneschijn. De meeste van onze medewerkers vinden het semi-matte design optisch mooier en van hogere kwaliteit dan het glanzende design.
De UV-printer biedt u een relatief korte productietijd in vergelijking met conventioneel eco-solvent printen, omdat er geen tijd is om te berekenen voor het drogen.
Ook in het assortiment:
 1. Verbodstekens en tekens
 2. waarschuwingssticker
 3. afstand sticker
 4. Covid-19 afstandssticker
 5. noodsignalen
 6. vuurteken
 7. vlaggen en spandoeken
 8. kenteken plaat
 9. lijm stippen
 10. kantoor organisatie
 11. inventarislabels
 12. elektrische identificatie:
 13. GHS-labels
 14. VN gevaar teken
 15. Verkeersborden
 16. Groene stip
 17. Organische zegelsticker
 18. hartvormige etiketten
 19. letters en cijfers
 20. eiland sticker
 21. pictogrammen
 22. kwaliteitscontrolelabels
 23. Rode Kruis-sticker
 24. Sticker Niet storen
 25. plotten
 26. zeefdruk
 27. A4-etiketten
 28. thermische transferlabels
 29. Directe thermische labels
 30. tuin etiketten
 31. hologrammen
 32. veiligheidslabels
 33. Blanco etiketten
 34. lamineerfilm
 35. Zelfklevend fotopapier
 36. poster
 37. magnetisch papier
 38. textiel labels
 39. Gebogen stickers
 40. Handgeschreven etiketten
 41. Certificaten van echtheid
 42. laser sticker
 43. Tatoeagesticker
 44. warmteoverdracht linten
 45. Printer
 46. Tickets swing tags (hangt)
 47. Inkjet fotopapier
 
We willen graag uw ervaringen op onze site verbeteren. Zou u ons willen helpen door een aantal vragen te beantwoorden?
Ja
Nee