Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
VERBODEN TEKENS:
es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10
Een verboden bord is een veiligheidsteken dat gedrag verbiedt dat de gezondheid en veiligheid in gevaar kan brengen. Alle verboden borden hebben een ronde vorm met een rode rand met een rode diagonale lijn onder een hoek van 45 graden, die zich uitstrekt van linksboven naar rechtsonder. Het pictogram voor verboden is internationaal gedefinieerd in ISO 7010. Het pictogram is zwart op een witte achtergrond. De zwarte kleur geeft de aard van de opdracht aan. Op onze website maken we zowel binnen- als buitenstickers. Al uw wensen kunnen op onze website worden aangepast aan de vereiste specificaties. Het doel van verboden borden is om zichtbaar te zijn en daardoor elk soort gedrag te voorkomen dat tot gevaar of een ongeval kan leiden. Verboden borden worden gebruikt om verschillende activiteiten in verschillende situaties te voorkomen. Deze borden geven duidelijk een bericht aan iedereen die ze ziet, om aan te geven dat sommige acties niet veilig of niet toegestaan zijn. De verboden borden worden gebruikt om persoonlijk letsel en materiële schade te verminderen en de veiligheid te vergroten.
SOORTEN MATERIAAL:
InfoRoll1055896
PERMANENTE LIJM:
Permanent klevend materiaal is bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt ook de kleefkracht ondanks blootstelling aan UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
VERWIJDERBARE LIJM:
Verwijderbare lijm zorgt ervoor dat het etiket kan worden verwijderd zonder schade aan het etiket of het substraat. Deze lijm houdt het label stevig op zijn plaats, zonder lijmresten achter te laten wanneer het label wordt verwijderd.
HERPOSITIEBARE LIJM:
Herpositioneerbaar zelfklevend etiket wordt gebruikt voor optische opnamemedia. Bij veel toepassingen is dit type lijm nodig dat het label stevig op zijn plaats houdt, maar geen residu achterlaat als het label wordt verwijderd.
ANDERE MATERIALEN:
Materialen zoals zelfklevende polyesterfilm, polypropyleen, PVC-plastic, zelfklevend materiaal zijn ook beschikbaar.Polyesterfilm, die er bij daglicht wit uitziet en helder oplicht als er geen verlichting meer is.
Polypropyleen bevat bindmiddel en een fles oppervlakte-activator. Het hecht zich met hard en zacht plastic Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren. Polyvinylchloride is algemeen verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf. Flexibel PVC wordt gevormd door de toevoeging van compatibele weekmakers aan PVC die de kristalliniteit verlagen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibel plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.Hard PVC is een stijve en kosteneffectieve kunststof met een hoge weerstand tegen schokken, water, weer, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.
Zelfklevend is aan één zijde bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze aan oppervlakken blijft plakken.
KLEUR:
Colours-Mix-123333
Alle soorten kleuren zijn beschikbaar op onze website. Sommigen van hen zijn wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), wit, geel (HKS3K), oranje (HKS8K), rood (HKS14K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34), donkerblauw (HKS44K), lichtblauw (HKS50K), donkergroen (HKS54K), Licht Groen (HKS67K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), lichtgrijs (HKS91K), donkergrijs (HKS93K), fluorescerend groen (Pantone802), fluorescerend geel (Pantone803), fluorescerend oranje (Pantone811), fluorescerend rood (Pantone812). Volgens uw wensen passen we alle kleuren aan.
VORMEN GROOTTE:
Shapes-120998
Er zijn verschillende soorten vormen beschikbaar, waaronder Driehoek, Rechthoek, Rond, Vierkant, Parallellogram, Ruit, Ovaal, Vijfhoek, Zeshoek, Achthoek, Heptagon. Voor rechthoekige stickers is de maximale afmeting 1,5 mx 3 m. Voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,5m. Alle soorten maten en vormen zijn beschikbaar op onze website. We passen alle maten aan volgens uw behoeften.
HOE EEN STICKER BEVESTIGEN?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Breng de sticker aan op een schoon, droog oppervlak.
 2. U moet de sticker van het rugpapier verwijderen en een rand op uw oppervlak plakken. Druk vervolgens met het rechte voorwerp de rest van je sticker naar beneden. De rechte rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op de sticker, zodat deze gelijkmatig wordt aangebracht en er geen luchtbellen onder blijven.
HOE EEN STICKER VERWIJDEREN?
StickerFix155554
 1. Labelverwijderingsspray zoals Goo Gone kan geweldig werken als het gaat om het verwijderen van hardnekkige resten.
 2. Spray Goo Gone ofwel het residu zelf en leg er dan een doek / keukenrol overheen. Laat het 15-30 minuten intrekken.
 3. Verwijder je item en begin uit de hoeken te pellen.
 4. Gebruik een natte spons om eventuele restanten van het oppervlak te schrobben.

De verboden borden bevatten de volgende punten:

 1. Geen vermelding betekent geen toegang.
 2. Geen zware vrachtwagens, geen motorvoertuigen, geen motorfietsen worden gebruikt voor een regio die niet is toegestaan.
 3. Geen rechts, geen links, geen U-bocht worden aangegeven door een pijl die de bocht bedekt met een rode cirkel met een hoeklijn eroverheen.
 4. Afgesloten weg wordt gebruikt op afgesloten wegen, wat betekent dat er geen toegang is voor voertuigen.
 5. Er worden geen bussen gebruikt om aan te geven dat bussen niet zijn toegestaan.
 6. Niet inhalen betekent met zorg passen.
 7. Er wordt geen parkeergelegenheid gebruikt waar parkeren verboden is.
 8. Niet stoppen geeft aan waar zowel parkeren als stoppen verboden is.
 9. Geen rechtdoor rijden betekent dat het verkeer niet rechtdoor mag rijden en meestal moet afslaan.
 10. Geen voetgangers of fietsers betekent dat ze geen voetpad mogen volgen.
 11. Wrong-way betekent dat de weg alleen is voor verkeer in tegengestelde richting.
 12. Geen claxon geven aan, claxon is niet toegestaan voor voertuigen.
 13. Gewichtslimieten worden gebruikt om het maximale gewicht van bruggen aan te duiden.
 14. Breedtebeperkingen worden gebruikt om de maximale breedte op smalle wegen aan te duiden.
 15. Hoogtebegrenzingen worden gebruikt om de hoogtebeperking op bruggen en onderdoorgangen aan te duiden.
 16. Er worden lengtebeperkingen gebruikt om de maximale lengte aan te geven.
 17. Stop bij de douane wordt gebruikt bij grensovergang, tolwegen, politie.
 18. Het einde van beperkingen zijn de tekenen die een einde maken aan beperkingen.

Verboden bewegwijzering gaat vaak gepaard met de instructie “Nee” of “Niet doen”; zoals niet binnenkomen, en niet roken. Er zijn andere soorten verboden borden, waaronder niet roken, geen elektronische sigaretten, niet eten of drinken, geen honden, geen kinderen, niet zwemmen, niet rennen, geen rolschaatsen, geen scooters, geen mobiele telefoons gebruiken, geen lift gebruiken, Geen fotografie, Geen ladder gebruiken, Geen klimmen, Geen vorkheftrucks, Geen onvolledige steiger gebruiken, Niet bedienen, Machine niet gebruiken, Niet blussen met water, Niet buiten gebruik gebruiken, Niet in de deur staan manier, persoonlijk contact minimaliseren, Beperkt gebied, Beperkte toegang, Geen geautoriseerde toegang, Gebruik dit vuur niet in geval van brand, Geen toegang alleen geautoriseerd personeel, privé geen toegang, Geen alcohol of drugs om te consumeren, Kinderen mogen niet speel op deze site, Niet sluiten, Niet drinken, Niet betreden, Niet openen, Niet bedienen, Afschermingen niet verwijderen, Niet aanraken, Niet inschakelen, Niet uitschakelen, Industriële voertuigen verboden, Geen lucifers , Geen mobiele apparaten voorbij dit punt, Niet roken in de lift, Niet roken in de lift, Nee m Etalische artikelen of horloges, Geen vissen, Geen buitenschoeisel, Niet duiken, Geen olie of water gebruiken tijdens het gebruik, Dit artikel niet recyclen, Geen doppen, NIET op het oppervlak stappen, Geen open vuur, Geen windsurfen, Niet zeilen, Niet loop of sta hier, niet roeien, geen scherpe voorwerpen, deze lift is niet bedoeld voor mensen, geen toegang voor mensen met metalen implantaten, GEEN onderwaterapparatuur, geen vuurwapens voorbij dit punt.

Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Hartstickers

Hier heeft u een enorme keuze uit hart-stickers van verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Om zelf te bedrukken of te beschrijven of door ons bedrukt met opeenvolgende nummering, geleverd op rol of op vel.
Bovendien vindt u hier een ruim assortiment van “I love....”-stickers voorzien van standaard bedrukking of uw eigen tekst.
Verwante zoekbegrippen voor hart-stickers: hart stickers, stickers voor vrijgezellen feesten, vrijgezellen feesten stickers, plakhart(en), stickerharten.

Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren
Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 7-10 cm
Kleuren: 100% zwart, geel(HKS3), rood(HKS14),blauw(HKS50)
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZO-7-3 7 cm PE-Plastic geel 35,00 € 30,00 € 20,00 € 15,00 €
2 EW-HERZO-10-3 10 cm PE-Plastic geel 40,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
3 EW-HERZO-7-14 7 cm PE-Plastic rood 35,00 € 30,00 € 20,00 € 15,00 €
4 EW-HERZO-10-14 10 cm PE-Plastic rood 40,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
5 EW-HERZO-7-50 7 cm PE-Plastic blauw 35,00 € 30,00 € 20,00 € 15,00 €
6 EW-HERZO-10-50 10 cm PE-Plastic blauw 40,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren
Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 7-10 cm
Kleuren: 100% zwart, geel(HKS3), rood(HKS14),blauw(HKS50)
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZM-7-3 7 cm PE-Plastic geel 45,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
2 EW-HERZM-10-3 10 cm PE-Plastic geel 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
3 EW-HERZM-7-14 7 cm PE-Plastic rood 45,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
4 EW-HERZM-10-14 10 cm PE-Plastic rood 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
5 EW-HERZM-7-50 7 cm PE-Plastic blauw 45,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
6 EW-HERZM-10-50 10 cm PE-Plastic blauw 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
Geleverd op rol door ons bedrukt met iedere gewenste tekst.
Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 7-10 cm
Kleuren: 100% zwart, geel(HKS3), rood(HKS14),blauw(HKS50)
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZW-7-3 7 cm PE-Plastik geel 45,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
2 EW-HERZW-10-3 10 cm PE-Plastik geel 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
3 EW-HERZW-7-14 7 cm PE-Plastik rood 45,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
4 EW-HERZW-10-14 10 cm PE-Plastik rood 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
5 EW-HERZW-7-50 7 cm PE-Plastik blauw 45,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
6 EW-HERZW-10-50 10 cm PE-Plastik blauw 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
Geleverd op rol. De stickers kunnen worden geprint met een thermotransferprinter of met de hand beschreven worden.
Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend,metaalfolie
Afmetingen 1-10 cm
Kleuren: rood(HKS14),zilver mat,zilver glanzend,goud mat,goud glanzend
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-O-10-SIM 1 cm matte metaalfolie zilver mat 12,00 € 10,00 € 8,50 € 7,50 €
2 EW-HERZ-O-10-SIG 1 cm glanzende metaalfolie zilver glanzend 12,00 € 10,00 € 8,50 € 7,50 €
3 EW-HERZ-O-10-GOM 1 cm matte metaalfolie goud mat 12,00 € 10,00 € 8,50 € 7,50 €
4 EW-HERZ-O-10-GOG 1 cm glanzende metaalfolie goud glanzend 12,00 € 10,00 € 8,50 € 7,50 €
5 EW-HERZ-O-20-SIM 2 cm matte metaalfolie zilver mat 17,00 € 13,00 € 11,00 € 9,00 €
6 EW-HERZ-O-20-SIG 2 cm glanzende metaalfolie zilver glanzend 17,00 € 13,00 € 11,00 € 9,00 €
7 EW-HERZ-O-20-GOM 2 cm matte metaalfolie goud mat 17,00 € 13,00 € 11,00 € 9,00 €
8 EW-HERZ-O-20-GOG 2 cm glanzende metaalfolie goud glanzend 17,00 € 13,00 € 11,00 € 9,00 €
9 EW-HERZ-O-30-SIM 3 cm matte metaalfolie zilver mat 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
10 EW-HERZ-O-30-SIG 3 cm glanzende metaalfolie zilver glanzend 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
11 EW-HERZ-O-30-GOM 3 cm matte metaalfolie goud mat 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
12 EW-HERZ-O-30-GOG 3 cm glanzende metaalfolie goud glanzend 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
13 EW-HERZ-O-50-SIM 5 cm matte metaalfolie zilver mat 30,00 € 22,00 € 18,00 € 15,00 €
14 EW-HERZ-O-50-SIG 5 cm glanzende metaalfolie zilver glanzend 30,00 € 22,00 € 18,00 € 15,00 €
15 EW-HERZ-O-50-GOM 5 cm matte metaalfolie goud mat 30,00 € 22,00 € 18,00 € 15,00 €
16 EW-HERZ-O-50-GOG 5 cm glanzende metaalfolie goud glanzend 30,00 € 22,00 € 18,00 € 15,00 €
17 EW-HERZ-O-100-SIM 10 cm matte metaalfolie zilver mat 48,00 € 42,00 € 30,00 € 26,00 €
18 EW-HERZ-O-100-SIG 10 cm glanzende metaalfolie zilver glanzend 48,00 € 42,00 € 30,00 € 26,00 €
19 EW-HERZ-O-100-GOM 10 cm matte metaalfolie goud mat 48,00 € 42,00 € 30,00 € 26,00 €
20 EW-HERZ-O-100-GOG 10 cm glanzende metaalfolie goud glanzend 48,00 € 42,00 € 30,00 € 26,00 €
21 EW-HERZ-O-10-PE-14 1 cm PE-Plastic rood 10,00 € 8,00 € 7,00 € 6,00 €
22 EW-HERZ-O-20-PE-14 2 cm PE-Plastic rood 14,00 € 12,00 € 10,00 € 8,00 €
23 EW-HERZ-O-30-PE-14 3 cm PE-Plastic rood 17,00 € 13,00 € 11,00 € 9,50 €
24 EW-HERZ-O-50-PE-14 5 cm PE-Plastic rood 25,00 € 21,00 € 15,00 € 12,50 €
25 EW-HERZ-O-100-PE-14 10 cm PE-Plastic rood 40,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
Geleverd op rol bedrukt met uw tekst of nummering
Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend,metaalfolie
Afmetingen 1-10 cm
Kleuren: rood(HKS14),zilver mat,zilver glanzend,goud mat,goud glanzend
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-M-10-SIM 1 cm matte metaalfolie zilver mat 18,00 € 16,00 € 14,00 € 12,50 €
2 EW-HERZ-M-10-SIG 1 cm glanzende metaalfolie zilver glanzend 18,00 € 16,00 € 14,00 € 12,50 €
3 EW-HERZ-M-10-GOM 1 cm matte metaalfolie goud mat 18,00 € 16,00 € 14,00 € 12,50 €
4 EW-HERZ-M-10-GOG 1 cm glanzende metaalfolie goud glanzend 18,00 € 16,00 € 14,00 € 12,50 €
5 EW-HERZ-M-20-SIM 2 cm matte metaalfolie zilver mat 24,00 € 20,00 € 18,00 € 16,00 €
6 EW-HERZ-M-20-SIG 2 cm glanzende metaalfolie zilver glanzend 24,00 € 20,00 € 18,00 € 16,00 €
7 EW-HERZ-M-20-GOM 2 cm matte metaalfolie goud mat 24,00 € 20,00 € 18,00 € 16,00 €
8 EW-HERZ-M-20-GOG 2 cm glanzende metaalfolie goud glanzend 24,00 € 20,00 € 18,00 € 16,00 €
9 EW-HERZ-M-30-SIM 3 cm matte metaalfolie zilver mat 28,00 € 22,00 € 19,00 € 17,00 €
10 EW-HERZ-M-30-SIG 3 cm glanzende metaalfolie zilver glanzend 28,00 € 22,00 € 19,00 € 17,00 €
11 EW-HERZ-M-30-GOM 3 cm matte metaalfolie goud mat 28,00 € 22,00 € 19,00 € 17,00 €
12 EW-HERZ-M-30-GOG 3 cm glanzende metaalfolie goud glanzend 28,00 € 22,00 € 19,00 € 17,00 €
13 EW-HERZ-M-50-SIM 5 cm matte metaalfolie zilver mat 39,00 € 34,00 € 29,00 € 26,00 €
14 EW-HERZ-M-50-SIG 5 cm glanzende metaalfolie zilver glanzend 39,00 € 34,00 € 29,00 € 26,00 €
15 EW-HERZ-M-50-GOM 5 cm matte metaalfolie goud mat 39,00 € 34,00 € 29,00 € 26,00 €
16 EW-HERZ-M-50-GOG 5 cm glanzende metaalfolie goud glanzend 39,00 € 34,00 € 29,00 € 26,00 €
17 EW-HERZ-M-100-SIM 10 cm matte metaalfolie zilver mat 60,00 € 50,00 € 40,00 € 35,00 €
18 EW-HERZ-M-100-SIG 10 cm glanzende metaalfolie zilver glanzend 60,00 € 50,00 € 40,00 € 35,00 €
19 EW-HERZ-M-100-GOM 10 cm matte metaalfolie goud mat 60,00 € 50,00 € 40,00 € 35,00 €
20 EW-HERZ-M-100-GOG 10 cm glanzende metaalfolie goud glanzend 60,00 € 50,00 € 40,00 € 35,00 €
21 EW-HERZ-M-10-PE-14 1 cm PE-Plastic rood 16,00 € 14,00 € 13,00 € 12,00 €
22 EW-HERZ-M-20-PE-14 2 cm PE-Plastic rood 20,00 € 17,00 € 15,00 € 13,00 €
23 EW-HERZ-M-30-PE-14 3 cm PE-Plastic rood 23,00 € 19,00 € 17,00 € 15,00 €
24 EW-HERZ-M-50-PE-14 5 cm PE-Plastic rood 32,00 € 28,00 € 25,00 € 22,00 €
25 EW-HERZ-M-100-PE-14 10 cm PE-Plastic rood 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Geleverd op rol om zelf verder te bedrukken met een laserprinter en inkjetprinter of om met de hand te beschrijven.

Technische details:-
Materiaal: papier
Afmetingen 5.5 cm
Kleuren: rood(HKS14)
Verpakkingseenheid:   100 A4 vellen (1.200 stuks)
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-M-55-14 5.5 cm Papier rood 30,00 € 22,00 € 15,00 € 12,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hartstickers met "I love" en met uw eigen tekst (tot maximaal 20 leestekens, indien u meer tekst wenst vraagt u gerust een offerte aan) in verschillende afmetingen en zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik. Wij kunnen deze stickers in alle kleuren maken. Kunnen per stuk worden geleverd, op vellen of op rol. Vraag het ons gerust indien de sticker die u zoekt niet in ons standaardassortiment zit.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8x1,6 cm tot 132x26 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-50-3366-14 33 x 6.6 cm rood 6,50 € 5,50 € 4,00 € 3,50 €
2 EW-HERZ-50-6613-14 66 x 13 cm rood 12,00 € 9,50 € 7,00 € 5,00 €
3 EW-HERZ-50-8816-14 8.8 x 1.6 cm rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
4 EW-HERZ-50-13226-14 132 x 26 cm rood 20,00 € 15,00 € 11,50 € 8,50 €
5 EW-HERZ-50-16533-14 16.5 x 3.3 cm rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love Berlin in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-10-3510-14 35 x 10 cm PE-Plastic rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,00 €
2 EW-HERZ-10-7020-14 70 x 20 cm PE-Plastic rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
3 EW-HERZ-10-8825-14 8,8 x 2,5 cm PE-Plastic rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
4 EW-HERZ-10-14040-14 140 x 40 cm PE-Plastic rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
5 EW-HERZ-10-17550-14 17,5 x 5 cm PE-Plastic rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love Dich in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-20-3510-14 35 x 10 cm PE-Plastic rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,00 €
2 EW-HERZ-20-7020-14 70 x 20 cm PE-Plastic rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
3 EW-HERZ-20-8825-14 8,8 x 2,5 cm PE-Plastic rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
4 EW-HERZ-20-14040-14 140 x 40 cm PE-Plastic rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
5 EW-HERZ-20-17550-14 17,5 x 5 cm PE-Plastic rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love Polizei in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 136x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-30-1750-14 17 x 5 cm PE-Plastic rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
2 EW-HERZ-30-3410-14 34 x 10 cm PE-Plastic rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,00 €
3 EW-HERZ-30-6820-14 68 x 20 cm PE-Plastic rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
4 EW-HERZ-30-8525-14 8,5 x 2,5 cm PE-Plastic rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
5 EW-HERZ-30-13640-14 136 x 40 cm PE-Plastic rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love LabelHeaven in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 132x26 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-40-816-14 8 x 1,6 cm PE-Plastic rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
2 EW-HERZ-40-3366-14 33 x 6,6 cm PE-Plastic rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,00 €
3 EW-HERZ-40-6613-14 66 x 13 cm PE-Plastic rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
4 EW-HERZ-40-13226-14 132 x 26 cm PE-Plastic rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
5 EW-HERZ-40-16533-14 16,5 x 3,3 cm PE-Plastic rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love Uw eigen tekst in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HART-100-1755-14 17,5 x 5 cm rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
2 EW-HART-100-3510-14 35 x 10 cm rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
3 EW-HART-100-7020-14 70 x 20 cm rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
4 EW-HART-100-8825-14 8,8 x 2,5 cm rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
5 EW-HART-100-14040-14 140 x 40 cm rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love TEXEL in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HART-200-1755-14 17,5 x 5 cm rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
2 EW-HART-200-3510-14 35 x 10 cm rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
3 EW-HART-200-7020-14 70 x 20 cm rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
4 EW-HART-200-8825-14 8,8 x 2,5 cm rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
5 EW-HART-200-14040-14 140 x 40 cm rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love HOLLAND in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HART-300-1755-14 17,5 x 5 cm rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
2 EW-HART-300-3510-14 35 x 10 cm rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
3 EW-HART-300-7020-14 70 x 20 cm rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
4 EW-HART-300-8825-14 8,8 x 2,5 cm rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
5 EW-HART-300-14040-14 140 x 40 cm rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love AMSTERDAM in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HART-400-1755-14 17,5 x 5 cm rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
2 EW-HART-400-3510-14 35 x 10 cm rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
3 EW-HART-400-7020-14 70 x 20 cm rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
4 EW-HART-400-8825-14 8,8 x 2,5 cm rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
5 EW-HART-400-14040-14 140 x 40 cm rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love GRUNN in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HART-500-1755-14 17,5 x 5 cm rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
2 EW-HART-500-3510-14 35 x 10 cm rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
3 EW-HART-500-7020-14 70 x 20 cm rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
4 EW-HART-500-8825-14 8,8 x 2,5 cm rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
5 EW-HART-500-14040-14 140 x 40 cm rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love Your Requested Text Here in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HEART-100-1755-14 17,5 x 5 cm rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
2 EW-HEART-100-3510-14 35 x 10 cm rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
3 EW-HEART-100-7020-14 70 x 20 cm rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
4 EW-HEART-100-8825-14 8,8 x 2,5 cm rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
5 EW-HEART-100-14040-14 140 x 40 cm rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love London in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HEART-200-1755-14 17,5 x 5 cm rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
2 EW-HEART-200-3510-14 35 x 10 cm rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
3 EW-HEART-200-7020-14 70 x 20 cm rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
4 EW-HEART-200-8825-14 8,8 x 2,5 cm rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
5 EW-HEART-200-14040-14 140 x 40 cm rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love UK in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HEART-300-1755-14 17,5 x 5 cm rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
2 EW-HEART-300-3510-14 35 x 10 cm rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
3 EW-HEART-300-7020-14 70 x 20 cm rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
4 EW-HEART-300-8825-14 8,8 x 2,5 cm rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
5 EW-HEART-300-14040-14 140 x 40 cm rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love England in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HEART-400-1755-14 17,5 x 5 cm rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
2 EW-HEART-400-3510-14 35 x 10 cm rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
3 EW-HEART-400-7020-14 70 x 20 cm rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
4 EW-HEART-400-8825-14 8,8 x 2,5 cm rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
5 EW-HEART-400-14040-14 140 x 40 cm rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love Wales in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HEART-500-1755-14 17,5 x 5 cm rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
2 EW-HEART-500-3510-14 35 x 10 cm rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
3 EW-HEART-500-7020-14 70 x 20 cm rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
4 EW-HEART-500-8825-14 8,8 x 2,5 cm rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
5 EW-HEART-500-14040-14 140 x 40 cm rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love Scotland in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HEART-600-1755-14 17,5 x 5 cm rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
2 EW-HEART-600-3510-14 35 x 10 cm rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
3 EW-HEART-600-7020-14 70 x 20 cm rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
4 EW-HEART-600-8825-14 8,8 x 2,5 cm rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
5 EW-HEART-600-14040-14 140 x 40 cm rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende regenboog-hartstickers in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 6,5 cmx6 cm tot 52x48 cm
Kleuren: rood
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-2-656-14 6,5 x 6 cm PVC-Plastic rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,90 €
2 EW-HERZ-2-1312-14 13 x 12 cm PVC-Plastic rood 4,50 € 3,90 € 3,40 € 2,50 €
3 EW-HERZ-2-3510-14 35 x 10 cm PVC-Plastic rood 5,50 € 4,80 € 4,30 € 3,00 €
4 EW-HERZ-2-5248-14 52 x 48 cm PVC-Plastic rood 20,00 € 15,00 € 13,00 € 10,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hartstickers met pijl in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 3,8 cmx7,5 cm tot 30x60 cm
Kleuren: rood
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-3-1330-14 15 x 30 cm PVC-Plastic rood 5,50 € 4,80 € 4,30 € 3,00 €
2 EW-HERZ-3-3060-14 30 x 60 cm PVC-Plastic rood 20,00 € 15,00 € 13,00 € 10,00 €
3 EW-HERZ-3-3875-14 3,8 x 7,5 cm PVC-Plastic rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,90 €
4 EW-HERZ-3-7515-14 7,5 x 15 cm PVC-Plastic rood 4,50 € 3,90 € 3,40 € 2,50 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hartstickers met Love in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 5 cmx3,3 cm tot 80x52 cm
Kleuren: rood
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-4-533-14 5 x 3,3 cm PVC-Plastic rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,90 €
2 EW-HERZ-4-1065-14 10 x 6,5 cm PVC-Plastic rood 4,50 € 3,90 € 3,40 € 2,50 €
3 EW-HERZ-4-2013-14 20 x 13 cm PVC-Plastic rood 5,50 € 4,80 € 4,30 € 3,00 €
4 EW-HERZ-4-4026-14 40 x 26 cm PVC-Plastic rood 18,00 € 14,00 € 11,00 € 9,00 €
5 EW-HERZ-4-8052-14 80 x 52 cm PVC-Plastic rood 30,00 € 20,00 € 15,00 € 13,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hartstickers met 3 harten in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:-
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 3,5 cmx4 cm tot 56x64 cm
Kleuren: rood
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-5-78-14 7 x 8 cm PVC-Plastic rood 4,50 € 3,90 € 3,40 € 2,50 €
2 EW-HERZ-5-354-14 3,5 x 4 cm PVC-Plastic rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,90 €
3 EW-HERZ-5-1416-14 14 x 16 cm PVC-Plastic rood 5,50 € 4,80 € 4,30 € 3,00 €
4 EW-HERZ-5-2832-14 28 x 32 cm PVC-Plastic rood 18,00 € 14,00 € 11,00 € 9,00 €
5 EW-HERZ-5-5664-14 56 x 64 cm PVC-Plastic rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €

   Aanvraag formulier

Contact/bedrijfsgegevens
  Naam
  Straat
  Postcode + woonplaats
  Telefoon:
  Fax
*Dit email-veld moet ingevuld zijn
Kies het gewenst product
Product :
Aantal kleuren :
Materiaal :
Hoe lang weersbestendig- en lichtechtheid :
Afmetingen :
Mag het formaat afwijkend zijn ? :
Aantal 1 :
Aantal 2 :
Aantal 3 :
Belt u mij a.u.b. op voor uitgebreid advies :

Overige aan- of opmerkingen
  
Ja, ik zou graag speciale aanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Ja, ik zou graag advertentieaanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Nee, ik wil geen informatie over nieuwe producten en aanbiedingen ontvangen.
Bij EtikettenWorld vindt u een enorme keuze aan hartstickers in verschillende kleuren, vormen en maten, voor zelfbedrukking of zelfetikettering, allemaal gedrukt op vellen of rollen. Wij bedrukken uw hartsticker graag met uw gewenste tekst.

wij hebben ook een groot assortiment "I Love …. " stickers met standaard bedrukking of bedrukt met uw gewenste tekst.
 
We willen graag uw ervaringen op onze site verbeteren. Zou u ons willen helpen door een aantal vragen te beantwoorden?
Ja
Nee