Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL 7.50 €
Zending tot 10kg DHL 9.50 €
Zending tot 20kg DHL 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DHL 9.50 €
Zending tot 10kg DHL 11.50 €
Zending tot 20kg DHL 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DHL 18.00 €
Zending tot 10kg DHL 20.50 €
Zending tot 20kg DHL 28.50 €
Zending tot 31,5 kg DHL 39.50 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
VERBODEN TEKENS:
es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10
Een verboden bord is een veiligheidsteken dat gedrag verbiedt dat de gezondheid en veiligheid in gevaar kan brengen. Alle verboden borden hebben een ronde vorm met een rode rand met een rode diagonale lijn onder een hoek van 45 graden, die zich uitstrekt van linksboven naar rechtsonder. Het pictogram voor verboden is internationaal gedefinieerd in ISO 7010. Het pictogram is zwart op een witte achtergrond. De zwarte kleur geeft de aard van de opdracht aan. Op onze website maken we zowel binnen- als buitenstickers. Al uw wensen kunnen op onze website worden aangepast aan de vereiste specificaties. Het doel van verboden borden is om zichtbaar te zijn en daardoor elk soort gedrag te voorkomen dat tot gevaar of een ongeval kan leiden. Verboden borden worden gebruikt om verschillende activiteiten in verschillende situaties te voorkomen. Deze borden geven duidelijk een bericht aan iedereen die ze ziet, om aan te geven dat sommige acties niet veilig of niet toegestaan zijn. De verboden borden worden gebruikt om persoonlijk letsel en materiële schade te verminderen en de veiligheid te vergroten.
SOORTEN MATERIAAL:
InfoRoll1055896
PERMANENTE LIJM:
Permanent klevend materiaal is bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt ook de kleefkracht ondanks blootstelling aan UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
VERWIJDERBARE LIJM:
Verwijderbare lijm zorgt ervoor dat het etiket kan worden verwijderd zonder schade aan het etiket of het substraat. Deze lijm houdt het label stevig op zijn plaats, zonder lijmresten achter te laten wanneer het label wordt verwijderd.
HERPOSITIEBARE LIJM:
Herpositioneerbaar zelfklevend etiket wordt gebruikt voor optische opnamemedia. Bij veel toepassingen is dit type lijm nodig dat het label stevig op zijn plaats houdt, maar geen residu achterlaat als het label wordt verwijderd.
ANDERE MATERIALEN:
Materialen zoals zelfklevende polyesterfilm, polypropyleen, PVC-plastic, zelfklevend materiaal zijn ook beschikbaar.Polyesterfilm, die er bij daglicht wit uitziet en helder oplicht als er geen verlichting meer is.
Polypropyleen bevat bindmiddel en een fles oppervlakte-activator. Het hecht zich met hard en zacht plastic Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren. Polyvinylchloride is algemeen verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf. Flexibel PVC wordt gevormd door de toevoeging van compatibele weekmakers aan PVC die de kristalliniteit verlagen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibel plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.Hard PVC is een stijve en kosteneffectieve kunststof met een hoge weerstand tegen schokken, water, weer, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.
Zelfklevend is aan één zijde bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze aan oppervlakken blijft plakken.
KLEUR:
Colours-Mix-123333
Alle soorten kleuren zijn beschikbaar op onze website. Sommigen van hen zijn wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), wit, geel (HKS3K), oranje (HKS8K), rood (HKS14K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34), donkerblauw (HKS44K), lichtblauw (HKS50K), donkergroen (HKS54K), Licht Groen (HKS67K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), lichtgrijs (HKS91K), donkergrijs (HKS93K), fluorescerend groen (Pantone802), fluorescerend geel (Pantone803), fluorescerend oranje (Pantone811), fluorescerend rood (Pantone812). Volgens uw wensen passen we alle kleuren aan.
VORMEN GROOTTE:
Shapes-120998
Er zijn verschillende soorten vormen beschikbaar, waaronder Driehoek, Rechthoek, Rond, Vierkant, Parallellogram, Ruit, Ovaal, Vijfhoek, Zeshoek, Achthoek, Heptagon. Voor rechthoekige stickers is de maximale afmeting 1,5 mx 3 m. Voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,5m. Alle soorten maten en vormen zijn beschikbaar op onze website. We passen alle maten aan volgens uw behoeften.
HOE EEN STICKER BEVESTIGEN?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Breng de sticker aan op een schoon, droog oppervlak.
 2. U moet de sticker van het rugpapier verwijderen en een rand op uw oppervlak plakken. Druk vervolgens met het rechte voorwerp de rest van je sticker naar beneden. De rechte rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op de sticker, zodat deze gelijkmatig wordt aangebracht en er geen luchtbellen onder blijven.
HOE EEN STICKER VERWIJDEREN?
StickerFix155554
 1. Labelverwijderingsspray zoals Goo Gone kan geweldig werken als het gaat om het verwijderen van hardnekkige resten.
 2. Spray Goo Gone ofwel het residu zelf en leg er dan een doek / keukenrol overheen. Laat het 15-30 minuten intrekken.
 3. Verwijder je item en begin uit de hoeken te pellen.
 4. Gebruik een natte spons om eventuele restanten van het oppervlak te schrobben.

De verboden borden bevatten de volgende punten:

 1. Geen vermelding betekent geen toegang.
 2. Geen zware vrachtwagens, geen motorvoertuigen, geen motorfietsen worden gebruikt voor een regio die niet is toegestaan.
 3. Geen rechts, geen links, geen U-bocht worden aangegeven door een pijl die de bocht bedekt met een rode cirkel met een hoeklijn eroverheen.
 4. Afgesloten weg wordt gebruikt op afgesloten wegen, wat betekent dat er geen toegang is voor voertuigen.
 5. Er worden geen bussen gebruikt om aan te geven dat bussen niet zijn toegestaan.
 6. Niet inhalen betekent met zorg passen.
 7. Er wordt geen parkeergelegenheid gebruikt waar parkeren verboden is.
 8. Niet stoppen geeft aan waar zowel parkeren als stoppen verboden is.
 9. Geen rechtdoor rijden betekent dat het verkeer niet rechtdoor mag rijden en meestal moet afslaan.
 10. Geen voetgangers of fietsers betekent dat ze geen voetpad mogen volgen.
 11. Wrong-way betekent dat de weg alleen is voor verkeer in tegengestelde richting.
 12. Geen claxon geven aan, claxon is niet toegestaan voor voertuigen.
 13. Gewichtslimieten worden gebruikt om het maximale gewicht van bruggen aan te duiden.
 14. Breedtebeperkingen worden gebruikt om de maximale breedte op smalle wegen aan te duiden.
 15. Hoogtebegrenzingen worden gebruikt om de hoogtebeperking op bruggen en onderdoorgangen aan te duiden.
 16. Er worden lengtebeperkingen gebruikt om de maximale lengte aan te geven.
 17. Stop bij de douane wordt gebruikt bij grensovergang, tolwegen, politie.
 18. Het einde van beperkingen zijn de tekenen die een einde maken aan beperkingen.

Verboden bewegwijzering gaat vaak gepaard met de instructie “Nee” of “Niet doen”; zoals niet binnenkomen, en niet roken. Er zijn andere soorten verboden borden, waaronder niet roken, geen elektronische sigaretten, niet eten of drinken, geen honden, geen kinderen, niet zwemmen, niet rennen, geen rolschaatsen, geen scooters, geen mobiele telefoons gebruiken, geen lift gebruiken, Geen fotografie, Geen ladder gebruiken, Geen klimmen, Geen vorkheftrucks, Geen onvolledige steiger gebruiken, Niet bedienen, Machine niet gebruiken, Niet blussen met water, Niet buiten gebruik gebruiken, Niet in de deur staan manier, persoonlijk contact minimaliseren, Beperkt gebied, Beperkte toegang, Geen geautoriseerde toegang, Gebruik dit vuur niet in geval van brand, Geen toegang alleen geautoriseerd personeel, privé geen toegang, Geen alcohol of drugs om te consumeren, Kinderen mogen niet speel op deze site, Niet sluiten, Niet drinken, Niet betreden, Niet openen, Niet bedienen, Afschermingen niet verwijderen, Niet aanraken, Niet inschakelen, Niet uitschakelen, Industriële voertuigen verboden, Geen lucifers , Geen mobiele apparaten voorbij dit punt, Niet roken in de lift, Niet roken in de lift, Nee m Etalische artikelen of horloges, Geen vissen, Geen buitenschoeisel, Niet duiken, Geen olie of water gebruiken tijdens het gebruik, Dit artikel niet recyclen, Geen doppen, NIET op het oppervlak stappen, Geen open vuur, Geen windsurfen, Niet zeilen, Niet loop of sta hier, niet roeien, geen scherpe voorwerpen, deze lift is niet bedoeld voor mensen, geen toegang voor mensen met metalen implantaten, GEEN onderwaterapparatuur, geen vuurwapens voorbij dit punt.

Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL 7.50 €
Zending tot 10kg DHL 9.50 €
Zending tot 20kg DHL 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DHL 9.50 €
Zending tot 10kg DHL 11.50 €
Zending tot 20kg DHL 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DHL 18.00 €
Zending tot 10kg DHL 20.50 €
Zending tot 20kg DHL 28.50 €
Zending tot 31,5 kg DHL 39.50 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Hartstickers

Hier heeft u een enorme keuze uit hart-stickers van verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Om zelf te bedrukken of te beschrijven of door ons bedrukt met opeenvolgende nummering, geleverd op rol of op vel.
Bovendien vindt u hier een ruim assortiment van “I love....”-stickers voorzien van standaard bedrukking of uw eigen tekst.
Verwante zoekbegrippen voor hart-stickers: hart stickers, stickers voor vrijgezellen feesten, vrijgezellen feesten stickers, plakhart(en), stickerharten.

Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren
Technische details:
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 7-10 cm
Kleuren: 100% zwart, geel(HKS3), rood(HKS14),blauw(HKS50)
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZO-3-10-PE-G 10 cm PE-Plastic Glanzend geel 40,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
2 EW-HERZO-3-10-PE-M 10 cm PE-Plastic Matt geel 40,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
3 EW-HERZO-3-10-PE-G 10 cm PE-Plastic Glanzend geel 80,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
4 EW-HERZO-3-10-PE-M 10 cm PE-Plastic Matt geel 80,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
5 EW-HERZO-3-7-PE-G 7 cm PE-Plastic Glanzend geel 35,00 € 30,00 € 20,00 € 15,00 €
6 EW-HERZO-3-7-PE-M 7 cm PE-Plastic Matt geel 35,00 € 30,00 € 20,00 € 15,00 €
7 EW-HERZO-3-7-PE-G 7 cm PE-Plastic Glanzend geel 70,00 € 60,00 € 40,00 € 30,00 €
8 EW-HERZO-3-7-PE-M 7 cm PE-Plastic Matt geel 70,00 € 60,00 € 40,00 € 30,00 €
9 EW-HERZO-14-10-PE-G 10 cm PE-Plastic Glanzend rood 40,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
10 EW-HERZO-14-10-PE-M 10 cm PE-Plastic Matt rood 40,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
11 EW-HERZO-14-10-PE-G 10 cm PE-Plastic Glanzend rood 80,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
12 EW-HERZO-14-10-PE-M 10 cm PE-Plastic Matt rood 80,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
13 EW-HERZO-14-7-PE-G 7 cm PE-Plastic Glanzend rood 35,00 € 30,00 € 20,00 € 15,00 €
14 EW-HERZO-14-7-PE-M 7 cm PE-Plastic Matt rood 35,00 € 30,00 € 20,00 € 15,00 €
15 EW-HERZO-14-7-PE-G 7 cm PE-Plastic Glanzend rood 70,00 € 60,00 € 40,00 € 30,00 €
16 EW-HERZO-14-7-PE-M 7 cm PE-Plastic Matt rood 70,00 € 60,00 € 40,00 € 30,00 €
17 EW-HERZO-50-10-PE-G 10 cm PE-Plastic Glanzend lichtblauw 40,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
18 EW-HERZO-50-10-PE-M 10 cm PE-Plastic Matt lichtblauw 40,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
19 EW-HERZO-50-10-PE-G 10 cm PE-Plastic Glanzend lichtblauw 80,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
20 EW-HERZO-50-10-PE-M 10 cm PE-Plastic Matt lichtblauw 80,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
21 EW-HERZO-50-7-PE-G 7 cm PE-Plastic Glanzend lichtblauw 35,00 € 30,00 € 20,00 € 15,00 €
22 EW-HERZO-50-7-PE-M 7 cm PE-Plastic Matt lichtblauw 35,00 € 30,00 € 20,00 € 15,00 €
23 EW-HERZO-50-7-PE-G 7 cm PE-Plastic Glanzend lichtblauw 70,00 € 60,00 € 40,00 € 30,00 €
24 EW-HERZO-50-7-PE-M 7 cm PE-Plastic Matt lichtblauw 70,00 € 60,00 € 40,00 € 30,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren
Technische details:
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 7-10 cm
Kleuren: 100% zwart, geel(HKS3), rood(HKS14),blauw(HKS50)
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-ERZM-3-10-PE-G 10 cm PE-Plastic Glanzend geel 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
2 EW-ERZM-3-10-PE-M 10 cm PE-Plastic Matt geel 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
3 EW-ERZM-3-10-PE-G 10 cm PE-Plastic Glanzend geel 110,00 € 90,00 € 70,00 € 60,00 €
4 EW-ERZM-3-10-PE-M 10 cm PE-Plastic Matt geel 110,00 € 90,00 € 70,00 € 60,00 €
5 EW-ERZM-3-7-PE-G 7 cm PE-Plastic Glanzend geel 45,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
6 EW-ERZM-3-7-PE-M 7 cm PE-Plastic Matt geel 45,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
7 EW-ERZM-3-7-PE-G 7 cm PE-Plastic Glanzend geel 90,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
8 EW-ERZM-3-7-PE-M 7 cm PE-Plastic Matt geel 90,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
9 EW-ERZM-14-10-PE-G 10 cm PE-Plastic Glanzend rood 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
10 EW-ERZM-14-10-PE-M 10 cm PE-Plastic Matt rood 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
11 EW-ERZM-14-10-PE-G 10 cm PE-Plastic Glanzend rood 110,00 € 90,00 € 70,00 € 60,00 €
12 EW-ERZM-14-10-PE-M 10 cm PE-Plastic Matt rood 110,00 € 90,00 € 70,00 € 60,00 €
13 EW-ERZM-14-7-PE-G 7 cm PE-Plastic Glanzend rood 45,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
14 EW-ERZM-14-7-PE-M 7 cm PE-Plastic Matt rood 45,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
15 EW-ERZM-14-7-PE-G 7 cm PE-Plastic Glanzend rood 90,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
16 EW-ERZM-14-7-PE-M 7 cm PE-Plastic Matt rood 90,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
17 EW-ERZM-50-10-PE-G 10 cm PE-Plastic Glanzend lichtblauw 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
18 EW-ERZM-50-10-PE-M 10 cm PE-Plastic Matt lichtblauw 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
19 EW-ERZM-50-10-PE-G 10 cm PE-Plastic Glanzend lichtblauw 110,00 € 90,00 € 70,00 € 60,00 €
20 EW-ERZM-50-10-PE-M 10 cm PE-Plastic Matt lichtblauw 110,00 € 90,00 € 70,00 € 60,00 €
21 EW-ERZM-50-7-PE-G 7 cm PE-Plastic Glanzend lichtblauw 45,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
22 EW-ERZM-50-7-PE-M 7 cm PE-Plastic Matt lichtblauw 45,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
23 EW-ERZM-50-7-PE-G 7 cm PE-Plastic Glanzend lichtblauw 90,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
24 EW-ERZM-50-7-PE-M 7 cm PE-Plastic Matt lichtblauw 90,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
Geleverd op rol door ons bedrukt met iedere gewenste tekst.
Technische details:
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 7-10 cm
Kleuren: 100% zwart, geel(HKS3), rood(HKS14),blauw(HKS50)
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-ERZW-3-10-PE-G 10 cm PE-Plastik Glanzend geel 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
2 EW-ERZW-3-10-PE-M 10 cm PE-Plastik Matt geel 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
3 EW-ERZW-3-10-PE-G 10 cm PE-Plastik Glanzend geel 110,00 € 90,00 € 70,00 € 60,00 €
4 EW-ERZW-3-10-PE-M 10 cm PE-Plastik Matt geel 110,00 € 90,00 € 70,00 € 60,00 €
5 EW-ERZW-3-7-PE-G 7 cm PE-Plastik Glanzend geel 45,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
6 EW-ERZW-3-7-PE-M 7 cm PE-Plastik Matt geel 45,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
7 EW-ERZW-3-7-PE-G 7 cm PE-Plastik Glanzend geel 90,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
8 EW-ERZW-3-7-PE-M 7 cm PE-Plastik Matt geel 90,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
9 EW-ERZW-14-10-PE-G 10 cm PE-Plastik Glanzend rood 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
10 EW-ERZW-14-10-PE-M 10 cm PE-Plastik Matt rood 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
11 EW-ERZW-14-10-PE-G 10 cm PE-Plastik Glanzend rood 110,00 € 90,00 € 70,00 € 60,00 €
12 EW-ERZW-14-10-PE-M 10 cm PE-Plastik Matt rood 110,00 € 90,00 € 70,00 € 60,00 €
13 EW-ERZW-14-7-PE-G 7 cm PE-Plastik Glanzend rood 45,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
14 EW-ERZW-14-7-PE-M 7 cm PE-Plastik Matt rood 45,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
15 EW-ERZW-14-7-PE-G 7 cm PE-Plastik Glanzend rood 90,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
16 EW-ERZW-14-7-PE-M 7 cm PE-Plastik Matt rood 90,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
17 EW-ERZW-50-10-PE-G 10 cm PE-Plastik Glanzend lichtblauw 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
18 EW-ERZW-50-10-PE-M 10 cm PE-Plastik Matt lichtblauw 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
19 EW-ERZW-50-10-PE-G 10 cm PE-Plastik Glanzend lichtblauw 110,00 € 90,00 € 70,00 € 60,00 €
20 EW-ERZW-50-10-PE-M 10 cm PE-Plastik Matt lichtblauw 110,00 € 90,00 € 70,00 € 60,00 €
21 EW-ERZW-50-7-PE-G 7 cm PE-Plastik Glanzend lichtblauw 45,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
22 EW-ERZW-50-7-PE-M 7 cm PE-Plastik Matt lichtblauw 45,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
23 EW-ERZW-50-7-PE-G 7 cm PE-Plastik Glanzend lichtblauw 90,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
24 EW-ERZW-50-7-PE-M 7 cm PE-Plastik Matt lichtblauw 90,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
Geleverd op rol. De stickers kunnen worden geprint met een thermotransferprinter of met de hand beschreven worden.
Technische details:
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend,metaalfolie
Afmetingen 1-10 cm
Kleuren: rood(HKS14),zilver mat,zilver glanzend,goud mat,goud glanzend
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-O-14-1-PE-G 1 cm PE-Plastic Glanzend rood 10,00 € 8,00 € 7,00 € 6,00 €
2 EW-HERZ-O-14-1-PE-M 1 cm PE-Plastic Matt rood 10,00 € 8,00 € 7,00 € 6,00 €
3 EW-HERZ-O-14-1-PE-G 1 cm PE-Plastic Glanzend rood 20,00 € 16,00 € 14,00 € 12,00 €
4 EW-HERZ-O-14-1-PE-M 1 cm PE-Plastic Matt rood 20,00 € 16,00 € 14,00 € 12,00 €
5 EW-HERZ-O-14-2-PE-G 2 cm PE-Plastic Glanzend rood 14,00 € 12,00 € 10,00 € 8,00 €
6 EW-HERZ-O-14-2-PE-M 2 cm PE-Plastic Matt rood 14,00 € 12,00 € 10,00 € 8,00 €
7 EW-HERZ-O-14-2-PE-G 2 cm PE-Plastic Glanzend rood 28,00 € 24,00 € 20,00 € 16,00 €
8 EW-HERZ-O-14-2-PE-M 2 cm PE-Plastic Matt rood 28,00 € 24,00 € 20,00 € 16,00 €
9 EW-HERZ-O-14-3-PE-G 3 cm PE-Plastic Glanzend rood 17,00 € 13,00 € 11,00 € 9,50 €
10 EW-HERZ-O-14-3-PE-M 3 cm PE-Plastic Matt rood 17,00 € 13,00 € 11,00 € 9,50 €
11 EW-HERZ-O-14-3-PE-G 3 cm PE-Plastic Glanzend rood 34,00 € 26,00 € 22,00 € 19,00 €
12 EW-HERZ-O-14-3-PE-M 3 cm PE-Plastic Matt rood 34,00 € 26,00 € 22,00 € 19,00 €
13 EW-HERZ-O-14-5-PE-G 5 cm PE-Plastic Glanzend rood 25,00 € 21,00 € 15,00 € 12,50 €
14 EW-HERZ-O-14-5-PE-M 5 cm PE-Plastic Matt rood 25,00 € 21,00 € 15,00 € 12,50 €
15 EW-HERZ-O-14-5-PE-G 5 cm PE-Plastic Glanzend rood 50,00 € 42,00 € 30,00 € 25,00 €
16 EW-HERZ-O-14-5-PE-M 5 cm PE-Plastic Matt rood 50,00 € 42,00 € 30,00 € 25,00 €
17 EW-HERZ-O-14-10-PE-G 10 cm PE-Plastic Glanzend rood 40,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
18 EW-HERZ-O-14-10-PE-M 10 cm PE-Plastic Matt rood 40,00 € 35,00 € 25,00 € 20,00 €
19 EW-HERZ-O-14-10-PE-G 10 cm PE-Plastic Glanzend rood 80,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
20 EW-HERZ-O-14-10-PE-M 10 cm PE-Plastic Matt rood 80,00 € 70,00 € 50,00 € 40,00 €
21 EW-HERZ-O-SIG-1-M-G 1 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 12,00 € 10,00 € 8,50 € 7,50 €
22 EW-HERZ-O-SIG-1-M-M 1 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 12,00 € 10,00 € 8,50 € 7,50 €
23 EW-HERZ-O-SIG-1-M-G 1 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 24,00 € 20,00 € 17,00 € 15,00 €
24 EW-HERZ-O-SIG-1-M-M 1 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 24,00 € 20,00 € 17,00 € 15,00 €
25 EW-HERZ-O-SIG-2-M-G 2 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 17,00 € 13,00 € 11,00 € 9,00 €
26 EW-HERZ-O-SIG-2-M-M 2 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 17,00 € 13,00 € 11,00 € 9,00 €
27 EW-HERZ-O-SIG-2-M-G 2 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 34,00 € 26,00 € 22,00 € 18,00 €
28 EW-HERZ-O-SIG-2-M-M 2 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 34,00 € 26,00 € 22,00 € 18,00 €
29 EW-HERZ-O-SIG-3-M-G 3 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
30 EW-HERZ-O-SIG-3-M-M 3 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
31 EW-HERZ-O-SIG-3-M-G 3 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 40,00 € 32,00 € 26,00 € 22,00 €
32 EW-HERZ-O-SIG-3-M-M 3 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 40,00 € 32,00 € 26,00 € 22,00 €
33 EW-HERZ-O-SIG-5-M-G 5 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 30,00 € 22,00 € 18,00 € 15,00 €
34 EW-HERZ-O-SIG-5-M-M 5 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 30,00 € 22,00 € 18,00 € 15,00 €
35 EW-HERZ-O-SIG-5-M-G 5 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 60,00 € 44,00 € 36,00 € 30,00 €
36 EW-HERZ-O-SIG-5-M-M 5 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 60,00 € 44,00 € 36,00 € 30,00 €
37 EW-HERZ-O-SIG-10-M-G 10 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 48,00 € 42,00 € 30,00 € 26,00 €
38 EW-HERZ-O-SIG-10-M-M 10 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 48,00 € 42,00 € 30,00 € 26,00 €
39 EW-HERZ-O-SIG-10-M-G 10 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 96,00 € 84,00 € 60,00 € 52,00 €
40 EW-HERZ-O-SIG-10-M-M 10 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 96,00 € 84,00 € 60,00 € 52,00 €
41 EW-HERZ-O-SIM-1-M-G 1 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 12,00 € 10,00 € 8,50 € 7,50 €
42 EW-HERZ-O-SIM-1-M-M 1 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 12,00 € 10,00 € 8,50 € 7,50 €
43 EW-HERZ-O-SIM-1-M-G 1 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 24,00 € 20,00 € 17,00 € 15,00 €
44 EW-HERZ-O-SIM-1-M-M 1 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 24,00 € 20,00 € 17,00 € 15,00 €
45 EW-HERZ-O-SIM-2-M-G 2 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 17,00 € 13,00 € 11,00 € 9,00 €
46 EW-HERZ-O-SIM-2-M-M 2 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 17,00 € 13,00 € 11,00 € 9,00 €
47 EW-HERZ-O-SIM-2-M-G 2 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 34,00 € 26,00 € 22,00 € 18,00 €
48 EW-HERZ-O-SIM-2-M-M 2 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 34,00 € 26,00 € 22,00 € 18,00 €
49 EW-HERZ-O-SIM-3-M-G 3 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
50 EW-HERZ-O-SIM-3-M-M 3 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
51 EW-HERZ-O-SIM-3-M-G 3 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 40,00 € 32,00 € 26,00 € 22,00 €
52 EW-HERZ-O-SIM-3-M-M 3 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 40,00 € 32,00 € 26,00 € 22,00 €
53 EW-HERZ-O-SIM-5-M-G 5 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 30,00 € 22,00 € 18,00 € 15,00 €
54 EW-HERZ-O-SIM-5-M-M 5 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 30,00 € 22,00 € 18,00 € 15,00 €
55 EW-HERZ-O-SIM-5-M-G 5 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 60,00 € 44,00 € 36,00 € 30,00 €
56 EW-HERZ-O-SIM-5-M-M 5 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 60,00 € 44,00 € 36,00 € 30,00 €
57 EW-HERZ-O-SIM-10-M-G 10 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 48,00 € 42,00 € 30,00 € 26,00 €
58 EW-HERZ-O-SIM-10-M-M 10 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 48,00 € 42,00 € 30,00 € 26,00 €
59 EW-HERZ-O-SIM-10-M-G 10 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 96,00 € 84,00 € 60,00 € 52,00 €
60 EW-HERZ-O-SIM-10-M-M 10 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 96,00 € 84,00 € 60,00 € 52,00 €
61 EW-HERZ-O-GOM-1-M-G 1 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 12,00 € 10,00 € 8,50 € 7,50 €
62 EW-HERZ-O-GOM-1-M-M 1 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 12,00 € 10,00 € 8,50 € 7,50 €
63 EW-HERZ-O-GOM-1-M-G 1 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 24,00 € 20,00 € 17,00 € 15,00 €
64 EW-HERZ-O-GOM-1-M-M 1 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 24,00 € 20,00 € 17,00 € 15,00 €
65 EW-HERZ-O-GOM-2-M-G 2 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 17,00 € 13,00 € 11,00 € 9,00 €
66 EW-HERZ-O-GOM-2-M-M 2 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 17,00 € 13,00 € 11,00 € 9,00 €
67 EW-HERZ-O-GOM-2-M-G 2 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 34,00 € 26,00 € 22,00 € 18,00 €
68 EW-HERZ-O-GOM-2-M-M 2 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 34,00 € 26,00 € 22,00 € 18,00 €
69 EW-HERZ-O-GOM-3-M-G 3 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
70 EW-HERZ-O-GOM-3-M-M 3 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
71 EW-HERZ-O-GOM-3-M-G 3 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 40,00 € 32,00 € 26,00 € 22,00 €
72 EW-HERZ-O-GOM-3-M-M 3 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 40,00 € 32,00 € 26,00 € 22,00 €
73 EW-HERZ-O-GOM-5-M-G 5 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 30,00 € 22,00 € 18,00 € 15,00 €
74 EW-HERZ-O-GOM-5-M-M 5 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 30,00 € 22,00 € 18,00 € 15,00 €
75 EW-HERZ-O-GOM-5-M-G 5 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 60,00 € 44,00 € 36,00 € 30,00 €
76 EW-HERZ-O-GOM-5-M-M 5 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 60,00 € 44,00 € 36,00 € 30,00 €
77 EW-HERZ-O-GOM-10-M-G 10 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 48,00 € 42,00 € 30,00 € 26,00 €
78 EW-HERZ-O-GOM-10-M-M 10 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 48,00 € 42,00 € 30,00 € 26,00 €
79 EW-HERZ-O-GOM-10-M-G 10 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 96,00 € 84,00 € 60,00 € 52,00 €
80 EW-HERZ-O-GOM-10-M-M 10 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 96,00 € 84,00 € 60,00 € 52,00 €
81 EW-HERZ-O-GOG-1-M-G 1 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 12,00 € 10,00 € 8,50 € 7,50 €
82 EW-HERZ-O-GOG-1-M-M 1 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 12,00 € 10,00 € 8,50 € 7,50 €
83 EW-HERZ-O-GOG-1-M-G 1 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 24,00 € 20,00 € 17,00 € 15,00 €
84 EW-HERZ-O-GOG-1-M-M 1 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 24,00 € 20,00 € 17,00 € 15,00 €
85 EW-HERZ-O-GOG-2-M-G 2 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 17,00 € 13,00 € 11,00 € 9,00 €
86 EW-HERZ-O-GOG-2-M-M 2 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 17,00 € 13,00 € 11,00 € 9,00 €
87 EW-HERZ-O-GOG-2-M-G 2 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 34,00 € 26,00 € 22,00 € 18,00 €
88 EW-HERZ-O-GOG-2-M-M 2 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 34,00 € 26,00 € 22,00 € 18,00 €
89 EW-HERZ-O-GOG-3-M-G 3 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
90 EW-HERZ-O-GOG-3-M-M 3 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
91 EW-HERZ-O-GOG-3-M-G 3 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 40,00 € 32,00 € 26,00 € 22,00 €
92 EW-HERZ-O-GOG-3-M-M 3 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 40,00 € 32,00 € 26,00 € 22,00 €
93 EW-HERZ-O-GOG-5-M-G 5 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 30,00 € 22,00 € 18,00 € 15,00 €
94 EW-HERZ-O-GOG-5-M-M 5 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 30,00 € 22,00 € 18,00 € 15,00 €
95 EW-HERZ-O-GOG-5-M-G 5 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 60,00 € 44,00 € 36,00 € 30,00 €
96 EW-HERZ-O-GOG-5-M-M 5 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 60,00 € 44,00 € 36,00 € 30,00 €
97 EW-HERZ-O-GOG-10-M-G 10 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 48,00 € 42,00 € 30,00 € 26,00 €
98 EW-HERZ-O-GOG-10-M-M 10 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 48,00 € 42,00 € 30,00 € 26,00 €
99 EW-HERZ-O-GOG-10-M-G 10 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 96,00 € 84,00 € 60,00 € 52,00 €
100 EW-HERZ-O-GOG-10-M-M 10 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 96,00 € 84,00 € 60,00 € 52,00 €
Geleverd op rol bedrukt met uw tekst of nummering
Technische details:
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend,metaalfolie
Afmetingen 1-10 cm
Kleuren: rood(HKS14),zilver mat,zilver glanzend,goud mat,goud glanzend
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-M-14-1-PE-G 1 cm PE-Plastic Glanzend rood 16,00 € 14,00 € 13,00 € 12,00 €
2 EW-HERZ-M-14-1-PE-M 1 cm PE-Plastic Matt rood 16,00 € 14,00 € 13,00 € 12,00 €
3 EW-HERZ-M-14-1-PE-G 1 cm PE-Plastic Glanzend rood 32,00 € 28,00 € 26,00 € 24,00 €
4 EW-HERZ-M-14-1-PE-M 1 cm PE-Plastic Matt rood 32,00 € 28,00 € 26,00 € 24,00 €
5 EW-HERZ-M-14-2-PE-G 2 cm PE-Plastic Glanzend rood 20,00 € 17,00 € 15,00 € 13,00 €
6 EW-HERZ-M-14-2-PE-M 2 cm PE-Plastic Matt rood 20,00 € 17,00 € 15,00 € 13,00 €
7 EW-HERZ-M-14-2-PE-G 2 cm PE-Plastic Glanzend rood 20,00 € 17,00 € 15,00 € 13,00 €
8 EW-HERZ-M-14-2-PE-M 2 cm PE-Plastic Matt rood 40,00 € 34,00 € 30,00 € 26,00 €
9 EW-HERZ-M-14-3-PE-G 3 cm PE-Plastic Glanzend rood 23,00 € 19,00 € 17,00 € 15,00 €
10 EW-HERZ-M-14-3-PE-M 3 cm PE-Plastic Matt rood 23,00 € 19,00 € 17,00 € 15,00 €
11 EW-HERZ-M-14-3-PE-G 3 cm PE-Plastic Glanzend rood 46,00 € 38,00 € 34,00 € 30,00 €
12 EW-HERZ-M-14-3-PE-M 3 cm PE-Plastic Matt rood 46,00 € 38,00 € 34,00 € 30,00 €
13 EW-HERZ-M-14-5-PE-G 5 cm PE-Plastic Glanzend rood 32,00 € 28,00 € 25,00 € 22,00 €
14 EW-HERZ-M-14-5-PE-M 5 cm PE-Plastic Matt rood 32,00 € 28,00 € 25,00 € 22,00 €
15 EW-HERZ-M-14-5-PE-G 5 cm PE-Plastic Glanzend rood 64,00 € 56,00 € 50,00 € 44,00 €
16 EW-HERZ-M-14-5-PE-M 5 cm PE-Plastic Matt rood 64,00 € 56,00 € 50,00 € 44,00 €
17 EW-HERZ-M-14-10-PE-G 10 cm PE-Plastic Glanzend rood 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
18 EW-HERZ-M-14-10-PE-M 10 cm PE-Plastic Matt rood 55,00 € 45,00 € 35,00 € 30,00 €
19 EW-HERZ-M-14-10-PE-G 10 cm PE-Plastic Glanzend rood 110,00 € 90,00 € 70,00 € 60,00 €
20 EW-HERZ-M-14-10-PE-M 10 cm PE-Plastic Matt rood 110,00 € 90,00 € 70,00 € 60,00 €
21 EW-HERZ-M-SIG-1-M-G 1 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 18,00 € 16,00 € 14,00 € 12,50 €
22 EW-HERZ-M-SIG-1-M-M 1 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 18,00 € 16,00 € 14,00 € 12,50 €
23 EW-HERZ-M-SIG-1-M-G 1 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 36,00 € 32,00 € 28,00 € 25,00 €
24 EW-HERZ-M-SIG-1-M-M 1 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 36,00 € 32,00 € 28,00 € 25,00 €
25 EW-HERZ-M-SIG-2-M-G 2 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 24,00 € 20,00 € 18,00 € 16,00 €
26 EW-HERZ-M-SIG-2-M-M 2 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 24,00 € 20,00 € 18,00 € 16,00 €
27 EW-HERZ-M-SIG-2-M-G 2 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 48,00 € 40,00 € 36,00 € 32,00 €
28 EW-HERZ-M-SIG-2-M-M 2 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 48,00 € 40,00 € 36,00 € 32,00 €
29 EW-HERZ-M-SIG-3-M-G 3 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 28,00 € 22,00 € 19,00 € 17,00 €
30 EW-HERZ-M-SIG-3-M-M 3 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 28,00 € 22,00 € 19,00 € 17,00 €
31 EW-HERZ-M-SIG-3-M-G 3 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 56,00 € 44,00 € 38,00 € 34,00 €
32 EW-HERZ-M-SIG-3-M-M 3 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 56,00 € 44,00 € 38,00 € 34,00 €
33 EW-HERZ-M-SIG-5-M-G 5 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 39,00 € 34,00 € 29,00 € 26,00 €
34 EW-HERZ-M-SIG-5-M-M 5 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 39,00 € 34,00 € 29,00 € 26,00 €
35 EW-HERZ-M-SIG-5-M-G 5 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 78,00 € 68,00 € 58,00 € 52,00 €
36 EW-HERZ-M-SIG-5-M-M 5 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 78,00 € 68,00 € 58,00 € 52,00 €
37 EW-HERZ-M-SIG-10-M-G 10 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 60,00 € 50,00 € 40,00 € 35,00 €
38 EW-HERZ-M-SIG-10-M-M 10 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 60,00 € 50,00 € 40,00 € 35,00 €
39 EW-HERZ-M-SIG-10-M-G 10 cm matt Metaallfolie Glanzend zilver glanzend 120,00 € 100,00 € 80,00 € 70,00 €
40 EW-HERZ-M-SIG-10-M-M 10 cm matt Metaallfolie Matt zilver glanzend 120,00 € 100,00 € 80,00 € 70,00 €
41 EW-HERZ-M-SIM-1-M-G 1 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 18,00 € 16,00 € 14,00 € 12,50 €
42 EW-HERZ-M-SIM-1-M-M 1 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 18,00 € 16,00 € 14,00 € 12,50 €
43 EW-HERZ-M-SIM-1-M-G 1 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 36,00 € 32,00 € 28,00 € 25,00 €
44 EW-HERZ-M-SIM-1-M-M 1 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 36,00 € 32,00 € 28,00 € 25,00 €
45 EW-HERZ-M-SIM-2-M-G 2 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 24,00 € 20,00 € 18,00 € 16,00 €
46 EW-HERZ-M-SIM-2-M-M 2 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 24,00 € 20,00 € 18,00 € 16,00 €
47 EW-HERZ-M-SIM-2-M-G 2 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 48,00 € 40,00 € 36,00 € 32,00 €
48 EW-HERZ-M-SIM-2-M-M 2 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 48,00 € 40,00 € 36,00 € 32,00 €
49 EW-HERZ-M-SIM-3-M-G 3 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 28,00 € 22,00 € 19,00 € 17,00 €
50 EW-HERZ-M-SIM-3-M-M 3 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 28,00 € 22,00 € 19,00 € 17,00 €
51 EW-HERZ-M-SIM-3-M-G 3 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 56,00 € 44,00 € 38,00 € 34,00 €
52 EW-HERZ-M-SIM-3-M-M 3 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 56,00 € 44,00 € 38,00 € 34,00 €
53 EW-HERZ-M-SIM-5-M-G 5 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 39,00 € 34,00 € 29,00 € 26,00 €
54 EW-HERZ-M-SIM-5-M-M 5 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 39,00 € 34,00 € 29,00 € 26,00 €
55 EW-HERZ-M-SIM-5-M-G 5 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 78,00 € 68,00 € 58,00 € 52,00 €
56 EW-HERZ-M-SIM-5-M-M 5 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 78,00 € 68,00 € 58,00 € 52,00 €
57 EW-HERZ-M-SIM-10-M-G 10 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 60,00 € 50,00 € 40,00 € 35,00 €
58 EW-HERZ-M-SIM-10-M-M 10 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 60,00 € 50,00 € 40,00 € 35,00 €
59 EW-HERZ-M-SIM-10-M-G 10 cm glanzend Metaallfolie Glanzend zilver mat 120,00 € 100,00 € 80,00 € 70,00 €
60 EW-HERZ-M-SIM-10-M-M 10 cm glanzend Metaallfolie Matt zilver mat 120,00 € 100,00 € 80,00 € 70,00 €
61 EW-HERZ-M-GOM-1-M-G 1 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 18,00 € 16,00 € 14,00 € 12,50 €
62 EW-HERZ-M-GOM-1-M-M 1 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 18,00 € 16,00 € 14,00 € 12,50 €
63 EW-HERZ-M-GOM-1-M-G 1 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 36,00 € 32,00 € 28,00 € 25,00 €
64 EW-HERZ-M-GOM-1-M-M 1 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 36,00 € 32,00 € 28,00 € 25,00 €
65 EW-HERZ-M-GOM-2-M-G 2 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 24,00 € 20,00 € 18,00 € 16,00 €
66 EW-HERZ-M-GOM-2-M-M 2 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 24,00 € 20,00 € 18,00 € 16,00 €
67 EW-HERZ-M-GOM-2-M-G 2 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 48,00 € 40,00 € 36,00 € 32,00 €
68 EW-HERZ-M-GOM-2-M-M 2 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 48,00 € 40,00 € 36,00 € 32,00 €
69 EW-HERZ-M-GOM-3-M-G 3 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 28,00 € 22,00 € 19,00 € 17,00 €
70 EW-HERZ-M-GOM-3-M-M 3 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 28,00 € 22,00 € 19,00 € 17,00 €
71 EW-HERZ-M-GOM-3-M-G 3 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 56,00 € 44,00 € 38,00 € 34,00 €
72 EW-HERZ-M-GOM-3-M-M 3 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 56,00 € 44,00 € 38,00 € 34,00 €
73 EW-HERZ-M-GOM-5-M-G 5 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 39,00 € 34,00 € 29,00 € 26,00 €
74 EW-HERZ-M-GOM-5-M-M 5 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 39,00 € 34,00 € 29,00 € 26,00 €
75 EW-HERZ-M-GOM-5-M-G 5 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 78,00 € 68,00 € 58,00 € 52,00 €
76 EW-HERZ-M-GOM-5-M-M 5 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 78,00 € 68,00 € 58,00 € 52,00 €
77 EW-HERZ-M-GOM-10-M-G 10 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 60,00 € 50,00 € 40,00 € 35,00 €
78 EW-HERZ-M-GOM-10-M-M 10 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 60,00 € 50,00 € 40,00 € 35,00 €
79 EW-HERZ-M-GOM-10-M-G 10 cm matt Metaallfolie Glanzend goud mat 120,00 € 100,00 € 80,00 € 70,00 €
80 EW-HERZ-M-GOM-10-M-M 10 cm matt Metaallfolie Matt goud mat 120,00 € 100,00 € 80,00 € 70,00 €
81 EW-HERZ-M-GOG-1-M-G 1 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 18,00 € 16,00 € 14,00 € 12,50 €
82 EW-HERZ-M-GOG-1-M-M 1 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 18,00 € 16,00 € 14,00 € 12,50 €
83 EW-HERZ-M-GOG-1-M-G 1 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 36,00 € 32,00 € 28,00 € 25,00 €
84 EW-HERZ-M-GOG-1-M-M 1 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 36,00 € 32,00 € 28,00 € 25,00 €
85 EW-HERZ-M-GOG-2-M-G 2 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 24,00 € 20,00 € 18,00 € 16,00 €
86 EW-HERZ-M-GOG-2-M-M 2 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 24,00 € 20,00 € 18,00 € 16,00 €
87 EW-HERZ-M-GOG-2-M-G 2 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 48,00 € 40,00 € 36,00 € 32,00 €
88 EW-HERZ-M-GOG-2-M-M 2 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 48,00 € 40,00 € 36,00 € 32,00 €
89 EW-HERZ-M-GOG-3-M-G 3 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 28,00 € 22,00 € 19,00 € 17,00 €
90 EW-HERZ-M-GOG-3-M-M 3 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 28,00 € 22,00 € 19,00 € 17,00 €
91 EW-HERZ-M-GOG-3-M-G 3 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 56,00 € 44,00 € 38,00 € 34,00 €
92 EW-HERZ-M-GOG-3-M-M 3 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 56,00 € 44,00 € 38,00 € 34,00 €
93 EW-HERZ-M-GOG-5-M-G 5 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 39,00 € 34,00 € 29,00 € 26,00 €
94 EW-HERZ-M-GOG-5-M-M 5 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 39,00 € 34,00 € 29,00 € 26,00 €
95 EW-HERZ-M-GOG-5-M-G 5 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 78,00 € 68,00 € 58,00 € 52,00 €
96 EW-HERZ-M-GOG-5-M-M 5 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 78,00 € 68,00 € 58,00 € 52,00 €
97 EW-HERZ-M-GOG-10-M-G 10 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 60,00 € 50,00 € 40,00 € 35,00 €
98 EW-HERZ-M-GOG-10-M-M 10 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 60,00 € 50,00 € 40,00 € 35,00 €
99 EW-HERZ-M-GOG-10-M-G 10 cm glanzend Metaallfolie Glanzend goud glanzend 120,00 € 100,00 € 80,00 € 70,00 €
100 EW-HERZ-M-GOG-10-M-M 10 cm glanzend Metaallfolie Matt goud glanzend 120,00 € 100,00 € 80,00 € 70,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Geleverd op rol om zelf verder te bedrukken met een laserprinter en inkjetprinter of om met de hand te beschrijven.

Technische details:
Materiaal: papier
Afmetingen 5.5 cm
Kleuren: rood(HKS14)
Verpakkingseenheid:   100 A4 vellen (1.200 stuks)
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-14-5.5-PA-G 5.5 cm Papier Glanzend rood 30,00 € 22,00 € 15,00 € 12,00 €
2 EW-HERZ-14-5.5-PA-M 5.5 cm Papier Matt rood 30,00 € 22,00 € 15,00 € 12,00 €
3 EW-HERZ-14-5.5-PA-G 5.5 cm Papier Glanzend rood 60,00 € 44,00 € 30,00 € 24,00 €
4 EW-HERZ-14-5.5-PA-M 5.5 cm Papier Matt rood 60,00 € 44,00 € 30,00 € 24,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hartstickers met "I love" en met uw eigen tekst (tot maximaal 20 leestekens, indien u meer tekst wenst vraagt u gerust een offerte aan) in verschillende afmetingen en zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik. Wij kunnen deze stickers in alle kleuren maken. Kunnen per stuk worden geleverd, op vellen of op rol. Vraag het ons gerust indien de sticker die u zoekt niet in ons standaardassortiment zit.

Technische details:
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8x1,6 cm tot 132x26 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-50-14-8.8x1.6-G 8.8x1.6 cm Glanzend rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
2 EW-HERZ-50-14-8.8x1.6-M 8.8x1.6 cm Matt rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
3 EW-HERZ-50-14-8.8x1.6-G 8.8x1.6 cm Glanzend rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
4 EW-HERZ-50-14-8.8x1.6-M 8.8x1.6 cm Matt rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
5 EW-HERZ-50-14-16.5x3.3-G 16.5x3.3 cm Glanzend rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
6 EW-HERZ-50-14-16.5x3.3-M 16.5x3.3 cm Matt rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
7 EW-HERZ-50-14-16.5x3.3-G 16.5x3.3 cm Glanzend rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
8 EW-HERZ-50-14-16.5x3.3-M 16.5x3.3 cm Matt rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
9 EW-HERZ-50-14-33x6.6-G 33x6.6 cm Glanzend rood 6,50 € 5,50 € 4,00 € 3,50 €
10 EW-HERZ-50-14-33x6.6-M 33x6.6 cm Matt rood 6,50 € 5,50 € 4,00 € 3,50 €
11 EW-HERZ-50-14-33x6.6-G 33x6.6 cm Glanzend rood 13,00 € 11,00 € 8,00 € 7,00 €
12 EW-HERZ-50-14-33x6.6-M 33x6.6 cm Matt rood 13,00 € 11,00 € 8,00 € 7,00 €
13 EW-HERZ-50-14-66x13-G 66x13 cm Glanzend rood 12,00 € 9,50 € 7,00 € 5,00 €
14 EW-HERZ-50-14-66x13-M 66x13 cm Matt rood 12,00 € 9,50 € 7,00 € 5,00 €
15 EW-HERZ-50-14-66x13-G 66x13 cm Glanzend rood 24,00 € 19,00 € 14,00 € 10,00 €
16 EW-HERZ-50-14-66x13-M 66x13 cm Matt rood 24,00 € 19,00 € 14,00 € 10,00 €
17 EW-HERZ-50-14-132x26-G 132x26 cm Glanzend rood 20,00 € 15,00 € 11,50 € 8,50 €
18 EW-HERZ-50-14-132x26-M 132x26 cm Matt rood 20,00 € 15,00 € 11,50 € 8,50 €
19 EW-HERZ-50-14-132x26-G 132x26 cm Glanzend rood 40,00 € 30,00 € 23,00 € 17,00 €
20 EW-HERZ-50-14-132x26-M 132x26 cm Matt rood 40,00 € 30,00 € 23,00 € 17,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love Berlin in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-10-14-8.8x2.5-PE-G 8.8x2.5 cm PE-Plastic Glanzend rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
2 EW-HERZ-10-14-8.8x2.5-PE-M 8.8x2.5 cm PE-Plastic Matt rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
3 EW-HERZ-10-14-8.8x2.5-PE-G 8.8x2.5 cm PE-Plastic Glanzend rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
4 EW-HERZ-10-14-8.8x2.5-PE-M 8.8x2.5 cm PE-Plastic Matt rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
5 EW-HERZ-10-14-17.5x5-PE-G 17.5x5 cm PE-Plastic Glanzend rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
6 EW-HERZ-10-14-17.5x5-PE-M 17.5x5 cm PE-Plastic Matt rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
7 EW-HERZ-10-14-17.5x5-PE-G 17.5x5 cm PE-Plastic Glanzend rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
8 EW-HERZ-10-14-17.5x5-PE-M 17.5x5 cm PE-Plastic Matt rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
9 EW-HERZ-10-14-35x10-PE-G 35x10 cm PE-Plastic Glanzend rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,00 €
10 EW-HERZ-10-14-35x10-PE-M 35x10 cm PE-Plastic Matt rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,00 €
11 EW-HERZ-10-14-35x10-PE-G 35x10 cm PE-Plastic Glanzend rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 8,00 €
12 EW-HERZ-10-14-35x10-PE-M 35x10 cm PE-Plastic Matt rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 8,00 €
13 EW-HERZ-10-14-70x20-PE-G 70x20 cm PE-Plastic Glanzend rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
14 EW-HERZ-10-14-70x20-PE-M 70x20 cm PE-Plastic Matt rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
15 EW-HERZ-10-14-70x20-PE-G 70x20 cm PE-Plastic Glanzend rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
16 EW-HERZ-10-14-70x20-PE-M 70x20 cm PE-Plastic Matt rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
17 EW-HERZ-10-14-140x40-PE-G 140x40 cm PE-Plastic Glanzend rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
18 EW-HERZ-10-14-140x40-PE-M 140x40 cm PE-Plastic Matt rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
19 EW-HERZ-10-14-140x40-PE-G 140x40 cm PE-Plastic Glanzend rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
20 EW-HERZ-10-14-140x40-PE-M 140x40 cm PE-Plastic Matt rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love Dich in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-20-14-8.8x2.5-PE-G 8.8x2.5 cm PE-Plastic Glanzend rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
2 EW-HERZ-20-14-8.8x2.5-PE-M 8.8x2.5 cm PE-Plastic Matt rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
3 EW-HERZ-20-14-8.8x2.5-PE-G 8.8x2.5 cm PE-Plastic Glanzend rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
4 EW-HERZ-20-14-8.8x2.5-PE-M 8.8x2.5 cm PE-Plastic Matt rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
5 EW-HERZ-20-14-17.5x5-PE-G 17.5x5 cm PE-Plastic Glanzend rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
6 EW-HERZ-20-14-17.5x5-PE-M 17.5x5 cm PE-Plastic Matt rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
7 EW-HERZ-20-14-17.5x5-PE-G 17.5x5 cm PE-Plastic Glanzend rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
8 EW-HERZ-20-14-17.5x5-PE-M 17.5x5 cm PE-Plastic Matt rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
9 EW-HERZ-20-14-35x10-PE-G 35x10 cm PE-Plastic Glanzend rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,00 €
10 EW-HERZ-20-14-35x10-PE-M 35x10 cm PE-Plastic Matt rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,00 €
11 EW-HERZ-20-14-35x10-PE-G 35x10 cm PE-Plastic Glanzend rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 8,00 €
12 EW-HERZ-20-14-35x10-PE-M 35x10 cm PE-Plastic Matt rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 8,00 €
13 EW-HERZ-20-14-70x20-PE-G 70x20 cm PE-Plastic Glanzend rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
14 EW-HERZ-20-14-70x20-PE-M 70x20 cm PE-Plastic Matt rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
15 EW-HERZ-20-14-70x20-PE-G 70x20 cm PE-Plastic Glanzend rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
16 EW-HERZ-20-14-70x20-PE-M 70x20 cm PE-Plastic Matt rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
17 EW-HERZ-20-14-140x40-PE-G 140x40 cm PE-Plastic Glanzend rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
18 EW-HERZ-20-14-140x40-PE-M 140x40 cm PE-Plastic Matt rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
19 EW-HERZ-20-14-140x40-PE-G 140x40 cm PE-Plastic Glanzend rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
20 EW-HERZ-20-14-140x40-PE-M 140x40 cm PE-Plastic Matt rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love Polizei in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 136x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-30-14-8.5x2.5-PE-G 8.5x2.5 cm PE-Plastic Glanzend rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
2 EW-HERZ-30-14-8.5x2.5-PE-M 8.5x2.5 cm PE-Plastic Matt rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
3 EW-HERZ-30-14-8.5x2.5-PE-G 8.5x2.5 cm PE-Plastic Glanzend rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
4 EW-HERZ-30-14-8.5x2.5-PE-M 8.5x2.5 cm PE-Plastic Matt rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
5 EW-HERZ-30-14-17x5-PE-G 17x5 cm PE-Plastic Glanzend rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
6 EW-HERZ-30-14-17x5-PE-M 17x5 cm PE-Plastic Matt rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
7 EW-HERZ-30-14-17x5-PE-G 17x5 cm PE-Plastic Glanzend rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
8 EW-HERZ-30-14-17x5-PE-M 17x5 cm PE-Plastic Matt rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
9 EW-HERZ-30-14-34x10-PE-G 34x10 cm PE-Plastic Glanzend rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,00 €
10 EW-HERZ-30-14-34x10-PE-M 34x10 cm PE-Plastic Matt rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,00 €
11 EW-HERZ-30-14-34x10-PE-G 34x10 cm PE-Plastic Glanzend rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 8,00 €
12 EW-HERZ-30-14-34x10-PE-M 34x10 cm PE-Plastic Matt rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 8,00 €
13 EW-HERZ-30-14-68x20-PE-G 68x20 cm PE-Plastic Glanzend rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
14 EW-HERZ-30-14-68x20-PE-M 68x20 cm PE-Plastic Matt rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
15 EW-HERZ-30-14-68x20-PE-G 68x20 cm PE-Plastic Glanzend rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
16 EW-HERZ-30-14-68x20-PE-M 68x20 cm PE-Plastic Matt rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
17 EW-HERZ-30-14-136x40-PE-G 136x40 cm PE-Plastic Glanzend rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
18 EW-HERZ-30-14-136x40-PE-M 136x40 cm PE-Plastic Matt rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
19 EW-HERZ-30-14-136x40-PE-G 136x40 cm PE-Plastic Glanzend rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
20 EW-HERZ-30-14-136x40-PE-M 136x40 cm PE-Plastic Matt rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love LabelHeaven in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 132x26 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HERZ-40-14-8x1.6-PE-G 8x1.6 cm PE-Plastic Glanzend rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
2 EW-HERZ-40-14-8x1.6-PE-M 8x1.6 cm PE-Plastic Matt rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
3 EW-HERZ-40-14-8x1.6-PE-G 8x1.6 cm PE-Plastic Glanzend rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
4 EW-HERZ-40-14-8x1.6-PE-M 8x1.6 cm PE-Plastic Matt rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
5 EW-HERZ-40-14-16.5x3.3-PE-G 16.5x3.3 cm PE-Plastic Glanzend rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
6 EW-HERZ-40-14-16.5x3.3-PE-M 16.5x3.3 cm PE-Plastic Matt rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
7 EW-HERZ-40-14-16.5x3.3-PE-G 16.5x3.3 cm PE-Plastic Glanzend rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
8 EW-HERZ-40-14-16.5x3.3-PE-M 16.5x3.3 cm PE-Plastic Matt rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
9 EW-HERZ-40-14-33x6.6-PE-G 33x6.6 cm PE-Plastic Glanzend rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,00 €
10 EW-HERZ-40-14-33x6.6-PE-M 33x6.6 cm PE-Plastic Matt rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,00 €
11 EW-HERZ-40-14-33x6.6-PE-G 33x6.6 cm PE-Plastic Glanzend rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 8,00 €
12 EW-HERZ-40-14-33x6.6-PE-M 33x6.6 cm PE-Plastic Matt rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 8,00 €
13 EW-HERZ-40-14-66x13-PE-G 66x13 cm PE-Plastic Glanzend rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
14 EW-HERZ-40-14-66x13-PE-M 66x13 cm PE-Plastic Matt rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
15 EW-HERZ-40-14-66x13-PE-G 66x13 cm PE-Plastic Glanzend rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
16 EW-HERZ-40-14-66x13-PE-M 66x13 cm PE-Plastic Matt rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
17 EW-HERZ-40-14-132x26-PE-G 132x26 cm PE-Plastic Glanzend rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
18 EW-HERZ-40-14-132x26-PE-M 132x26 cm PE-Plastic Matt rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
19 EW-HERZ-40-14-132x26-PE-G 132x26 cm PE-Plastic Glanzend rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
20 EW-HERZ-40-14-132x26-PE-M 132x26 cm PE-Plastic Matt rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love Uw eigen tekst in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HART-100-14-8.8x2.5-G 8.8x2.5 cm Glanzend rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
2 EW-HART-100-14-8.8x2.5-M 8.8x2.5 cm Matt rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
3 EW-HART-100-14-8.8x2.5-G 8.8x2.5 cm Glanzend rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
4 EW-HART-100-14-8.8x2.5-M 8.8x2.5 cm Matt rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
5 EW-HART-100-14-17.5x5-G 17.5x5 cm Glanzend rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
6 EW-HART-100-14-17.5x5-M 17.5x5 cm Matt rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
7 EW-HART-100-14-17.5x5-G 17.5x5 cm Glanzend rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
8 EW-HART-100-14-17.5x5-M 17.5x5 cm Matt rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
9 EW-HART-100-14-35x10-G 35x10 cm Glanzend rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
10 EW-HART-100-14-35x10-M 35x10 cm Matt rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
11 EW-HART-100-14-35x10-G 35x10 cm Glanzend rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 9,80 €
12 EW-HART-100-14-35x10-M 35x10 cm Matt rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 9,80 €
13 EW-HART-100-14-70x20-G 70x20 cm Glanzend rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
14 EW-HART-100-14-70x20-M 70x20 cm Matt rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
15 EW-HART-100-14-70x20-G 70x20 cm Glanzend rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
16 EW-HART-100-14-70x20-M 70x20 cm Matt rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
17 EW-HART-100-14-140x40-G 140x40 cm Glanzend rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
18 EW-HART-100-14-140x40-M 140x40 cm Matt rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
19 EW-HART-100-14-140x40-G 140x40 cm Glanzend rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
20 EW-HART-100-14-140x40-M 140x40 cm Matt rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love TEXEL in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HART-200-14-8.8x2.5-G 8.8x2.5 cm Glanzend rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
2 EW-HART-200-14-8.8x2.5-M 8.8x2.5 cm Matt rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
3 EW-HART-200-14-8.8x2.5-G 8.8x2.5 cm Glanzend rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
4 EW-HART-200-14-8.8x2.5-M 8.8x2.5 cm Matt rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
5 EW-HART-200-14-17.5x5-G 17.5x5 cm Glanzend rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
6 EW-HART-200-14-17.5x5-M 17.5x5 cm Matt rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
7 EW-HART-200-14-17.5x5-G 17.5x5 cm Glanzend rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
8 EW-HART-200-14-17.5x5-M 17.5x5 cm Matt rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
9 EW-HART-200-14-35x10-G 35x10 cm Glanzend rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
10 EW-HART-200-14-35x10-M 35x10 cm Matt rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
11 EW-HART-200-14-35x10-G 35x10 cm Glanzend rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 9,80 €
12 EW-HART-200-14-35x10-M 35x10 cm Matt rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 9,80 €
13 EW-HART-200-14-70x20-G 70x20 cm Glanzend rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
14 EW-HART-200-14-70x20-M 70x20 cm Matt rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
15 EW-HART-200-14-70x20-G 70x20 cm Glanzend rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
16 EW-HART-200-14-70x20-M 70x20 cm Matt rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
17 EW-HART-200-14-140x40-G 140x40 cm Glanzend rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
18 EW-HART-200-14-140x40-M 140x40 cm Matt rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
19 EW-HART-200-14-140x40-G 140x40 cm Glanzend rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
20 EW-HART-200-14-140x40-M 140x40 cm Matt rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love HOLLAND in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HART-300-14-8.8x2.5-G 8.8x2.5 cm Glanzend rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
2 EW-HART-300-14-8.8x2.5-M 8.8x2.5 cm Matt rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
3 EW-HART-300-14-8.8x2.5-G 8.8x2.5 cm Glanzend rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
4 EW-HART-300-14-8.8x2.5-M 8.8x2.5 cm Matt rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
5 EW-HART-300-14-17.5x5-G 17.5x5 cm Glanzend rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
6 EW-HART-300-14-17.5x5-M 17.5x5 cm Matt rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
7 EW-HART-300-14-17.5x5-G 17.5x5 cm Glanzend rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
8 EW-HART-300-14-17.5x5-M 17.5x5 cm Matt rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
9 EW-HART-300-14-35x10-G 35x10 cm Glanzend rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
10 EW-HART-300-14-35x10-M 35x10 cm Matt rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
11 EW-HART-300-14-35x10-G 35x10 cm Glanzend rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 9,80 €
12 EW-HART-300-14-35x10-M 35x10 cm Matt rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 9,80 €
13 EW-HART-300-14-70x20-G 70x20 cm Glanzend rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
14 EW-HART-300-14-70x20-M 70x20 cm Matt rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
15 EW-HART-300-14-70x20-G 70x20 cm Glanzend rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
16 EW-HART-300-14-70x20-M 70x20 cm Matt rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
17 EW-HART-300-14-140x40-G 140x40 cm Glanzend rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
18 EW-HART-300-14-140x40-M 140x40 cm Matt rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
19 EW-HART-300-14-140x40-G 140x40 cm Glanzend rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
20 EW-HART-300-14-140x40-M 140x40 cm Matt rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love AMSTERDAM in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HART-400-14-8.8x2.5-G 8.8x2.5 cm Glanzend rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
2 EW-HART-400-14-8.8x2.5-M 8.8x2.5 cm Matt rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
3 EW-HART-400-14-8.8x2.5-G 8.8x2.5 cm Glanzend rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
4 EW-HART-400-14-8.8x2.5-M 8.8x2.5 cm Matt rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
5 EW-HART-400-14-17.5x5-G 17.5x5 cm Glanzend rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
6 EW-HART-400-14-17.5x5-M 17.5x5 cm Matt rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
7 EW-HART-400-14-17.5x5-G 17.5x5 cm Glanzend rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
8 EW-HART-400-14-17.5x5-M 17.5x5 cm Matt rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
9 EW-HART-400-14-35x10-G 35x10 cm Glanzend rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
10 EW-HART-400-14-35x10-M 35x10 cm Matt rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
11 EW-HART-400-14-35x10-G 35x10 cm Glanzend rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 9,80 €
12 EW-HART-400-14-35x10-M 35x10 cm Matt rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 9,80 €
13 EW-HART-400-14-70x20-G 70x20 cm Glanzend rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
14 EW-HART-400-14-70x20-M 70x20 cm Matt rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
15 EW-HART-400-14-70x20-G 70x20 cm Glanzend rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
16 EW-HART-400-14-70x20-M 70x20 cm Matt rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
17 EW-HART-400-14-140x40-G 140x40 cm Glanzend rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
18 EW-HART-400-14-140x40-M 140x40 cm Matt rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
19 EW-HART-400-14-140x40-G 140x40 cm Glanzend rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
20 EW-HART-400-14-140x40-M 140x40 cm Matt rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love GRUNN in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HART-500-14-8.8x2.5-G 8.8x2.5 cm Glanzend rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
2 EW-HART-500-14-8.8x2.5-M 8.8x2.5 cm Matt rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
3 EW-HART-500-14-8.8x2.5-G 8.8x2.5 cm Glanzend rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
4 EW-HART-500-14-8.8x2.5-M 8.8x2.5 cm Matt rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
5 EW-HART-500-14-17.5x5-G 17.5x5 cm Glanzend rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
6 EW-HART-500-14-17.5x5-M 17.5x5 cm Matt rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
7 EW-HART-500-14-17.5x5-G 17.5x5 cm Glanzend rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
8 EW-HART-500-14-17.5x5-M 17.5x5 cm Matt rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
9 EW-HART-500-14-35x10-G 35x10 cm Glanzend rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
10 EW-HART-500-14-35x10-M 35x10 cm Matt rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
11 EW-HART-500-14-35x10-G 35x10 cm Glanzend rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 9,80 €
12 EW-HART-500-14-35x10-M 35x10 cm Matt rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 9,80 €
13 EW-HART-500-14-70x20-G 70x20 cm Glanzend rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
14 EW-HART-500-14-70x20-M 70x20 cm Matt rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
15 EW-HART-500-14-70x20-G 70x20 cm Glanzend rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
16 EW-HART-500-14-70x20-M 70x20 cm Matt rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
17 EW-HART-500-14-140x40-G 140x40 cm Glanzend rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
18 EW-HART-500-14-140x40-M 140x40 cm Matt rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
19 EW-HART-500-14-140x40-G 140x40 cm Glanzend rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
20 EW-HART-500-14-140x40-M 140x40 cm Matt rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love Your Requested Text Here in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HEART-100-14-8.8x2.5-G 8.8x2.5 cm Glanzend rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
2 EW-HEART-100-14-8.8x2.5-M 8.8x2.5 cm Matt rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
3 EW-HEART-100-14-8.8x2.5-G 8.8x2.5 cm Glanzend rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
4 EW-HEART-100-14-8.8x2.5-M 8.8x2.5 cm Matt rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
5 EW-HEART-100-14-17.5x5-G 17.5x5 cm Glanzend rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
6 EW-HEART-100-14-17.5x5-M 17.5x5 cm Matt rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
7 EW-HEART-100-14-17.5x5-G 17.5x5 cm Glanzend rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
8 EW-HEART-100-14-17.5x5-M 17.5x5 cm Matt rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
9 EW-HEART-100-14-35x10-G 35x10 cm Glanzend rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
10 EW-HEART-100-14-35x10-M 35x10 cm Matt rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
11 EW-HEART-100-14-35x10-G 35x10 cm Glanzend rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 9,80 €
12 EW-HEART-100-14-35x10-M 35x10 cm Matt rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 9,80 €
13 EW-HEART-100-14-70x20-G 70x20 cm Glanzend rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
14 EW-HEART-100-14-70x20-M 70x20 cm Matt rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
15 EW-HEART-100-14-70x20-G 70x20 cm Glanzend rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
16 EW-HEART-100-14-70x20-M 70x20 cm Matt rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
17 EW-HEART-100-14-140x40-G 140x40 cm Glanzend rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
18 EW-HEART-100-14-140x40-M 140x40 cm Matt rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
19 EW-HEART-100-14-140x40-G 140x40 cm Glanzend rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
20 EW-HEART-100-14-140x40-M 140x40 cm Matt rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love London in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HEART-200-14-8.8x2.5-G 8.8x2.5 cm Glanzend rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
2 EW-HEART-200-14-8.8x2.5-M 8.8x2.5 cm Matt rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
3 EW-HEART-200-14-8.8x2.5-G 8.8x2.5 cm Glanzend rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
4 EW-HEART-200-14-8.8x2.5-M 8.8x2.5 cm Matt rood 5,00 € 3,80 € 2,80 € 1,80 €
5 EW-HEART-200-14-17.5x5-G 17.5x5 cm Glanzend rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
6 EW-HEART-200-14-17.5x5-M 17.5x5 cm Matt rood 3,50 € 2,90 € 2,40 € 1,50 €
7 EW-HEART-200-14-17.5x5-G 17.5x5 cm Glanzend rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
8 EW-HEART-200-14-17.5x5-M 17.5x5 cm Matt rood 7,00 € 5,80 € 4,80 € 3,00 €
9 EW-HEART-200-14-35x10-G 35x10 cm Glanzend rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
10 EW-HEART-200-14-35x10-M 35x10 cm Matt rood 7,50 € 6,50 € 5,00 € 4,90 €
11 EW-HEART-200-14-35x10-G 35x10 cm Glanzend rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 9,80 €
12 EW-HEART-200-14-35x10-M 35x10 cm Matt rood 15,00 € 13,00 € 10,00 € 9,80 €
13 EW-HEART-200-14-70x20-G 70x20 cm Glanzend rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
14 EW-HEART-200-14-70x20-M 70x20 cm Matt rood 14,00 € 12,00 € 9,00 € 7,00 €
15 EW-HEART-200-14-70x20-G 70x20 cm Glanzend rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
16 EW-HEART-200-14-70x20-M 70x20 cm Matt rood 28,00 € 24,00 € 18,00 € 14,00 €
17 EW-HEART-200-14-140x40-G 140x40 cm Glanzend rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
18 EW-HEART-200-14-140x40-M 140x40 cm Matt rood 25,00 € 18,00 € 13,00 € 10,50 €
19 EW-HEART-200-14-140x40-G 140x40 cm Glanzend rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
20 EW-HEART-200-14-140x40-M 140x40 cm Matt rood 50,00 € 36,00 € 26,00 € 21,00 €
Hartstickers. Zelfklevend in verschillende afmetingen en kleuren

Zelfklevende hart-stickers met I love UK in verschillende afmetingen zijn bij uitstek geschikt om te laten zien van wie u houdt! Weerbestendig dus ook geschikt voor buitengebruik.

Technische details:
Materiaal: PE-Plastic, Zelfklevend
Afmetingen 8,8 cmx2,5 cm tot 140x40 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-HEART-300-14-8.8x2.5-G 8.8x2.5 cm Glanzend rood 2,50 € 1,90 € 1,40 € 0,90 €
2 EW-HEART-300-14-8.8x2.5-M 8.8x2.5 cm Matt