Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
VERBODEN TEKENS:
es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10
Een verboden bord is een veiligheidsteken dat gedrag verbiedt dat de gezondheid en veiligheid in gevaar kan brengen. Alle verboden borden hebben een ronde vorm met een rode rand met een rode diagonale lijn onder een hoek van 45 graden, die zich uitstrekt van linksboven naar rechtsonder. Het pictogram voor verboden is internationaal gedefinieerd in ISO 7010. Het pictogram is zwart op een witte achtergrond. De zwarte kleur geeft de aard van de opdracht aan. Op onze website maken we zowel binnen- als buitenstickers. Al uw wensen kunnen op onze website worden aangepast aan de vereiste specificaties. Het doel van verboden borden is om zichtbaar te zijn en daardoor elk soort gedrag te voorkomen dat tot gevaar of een ongeval kan leiden. Verboden borden worden gebruikt om verschillende activiteiten in verschillende situaties te voorkomen. Deze borden geven duidelijk een bericht aan iedereen die ze ziet, om aan te geven dat sommige acties niet veilig of niet toegestaan zijn. De verboden borden worden gebruikt om persoonlijk letsel en materiële schade te verminderen en de veiligheid te vergroten.
SOORTEN MATERIAAL:
InfoRoll1055896
PERMANENTE LIJM:
Permanent klevend materiaal is bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt ook de kleefkracht ondanks blootstelling aan UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
VERWIJDERBARE LIJM:
Verwijderbare lijm zorgt ervoor dat het etiket kan worden verwijderd zonder schade aan het etiket of het substraat. Deze lijm houdt het label stevig op zijn plaats, zonder lijmresten achter te laten wanneer het label wordt verwijderd.
HERPOSITIEBARE LIJM:
Herpositioneerbaar zelfklevend etiket wordt gebruikt voor optische opnamemedia. Bij veel toepassingen is dit type lijm nodig dat het label stevig op zijn plaats houdt, maar geen residu achterlaat als het label wordt verwijderd.
ANDERE MATERIALEN:
Materialen zoals zelfklevende polyesterfilm, polypropyleen, PVC-plastic, zelfklevend materiaal zijn ook beschikbaar.Polyesterfilm, die er bij daglicht wit uitziet en helder oplicht als er geen verlichting meer is.
Polypropyleen bevat bindmiddel en een fles oppervlakte-activator. Het hecht zich met hard en zacht plastic Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren. Polyvinylchloride is algemeen verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf. Flexibel PVC wordt gevormd door de toevoeging van compatibele weekmakers aan PVC die de kristalliniteit verlagen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibel plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.Hard PVC is een stijve en kosteneffectieve kunststof met een hoge weerstand tegen schokken, water, weer, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.
Zelfklevend is aan één zijde bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze aan oppervlakken blijft plakken.
KLEUR:
Colours-Mix-123333
Alle soorten kleuren zijn beschikbaar op onze website. Sommigen van hen zijn wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), wit, geel (HKS3K), oranje (HKS8K), rood (HKS14K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34), donkerblauw (HKS44K), lichtblauw (HKS50K), donkergroen (HKS54K), Licht Groen (HKS67K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), lichtgrijs (HKS91K), donkergrijs (HKS93K), fluorescerend groen (Pantone802), fluorescerend geel (Pantone803), fluorescerend oranje (Pantone811), fluorescerend rood (Pantone812). Volgens uw wensen passen we alle kleuren aan.
VORMEN GROOTTE:
Shapes-120998
Er zijn verschillende soorten vormen beschikbaar, waaronder Driehoek, Rechthoek, Rond, Vierkant, Parallellogram, Ruit, Ovaal, Vijfhoek, Zeshoek, Achthoek, Heptagon. Voor rechthoekige stickers is de maximale afmeting 1,5 mx 3 m. Voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,5m. Alle soorten maten en vormen zijn beschikbaar op onze website. We passen alle maten aan volgens uw behoeften.
HOE EEN STICKER BEVESTIGEN?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Breng de sticker aan op een schoon, droog oppervlak.
 2. U moet de sticker van het rugpapier verwijderen en een rand op uw oppervlak plakken. Druk vervolgens met het rechte voorwerp de rest van je sticker naar beneden. De rechte rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op de sticker, zodat deze gelijkmatig wordt aangebracht en er geen luchtbellen onder blijven.
HOE EEN STICKER VERWIJDEREN?
StickerFix155554
 1. Labelverwijderingsspray zoals Goo Gone kan geweldig werken als het gaat om het verwijderen van hardnekkige resten.
 2. Spray Goo Gone ofwel het residu zelf en leg er dan een doek / keukenrol overheen. Laat het 15-30 minuten intrekken.
 3. Verwijder je item en begin uit de hoeken te pellen.
 4. Gebruik een natte spons om eventuele restanten van het oppervlak te schrobben.

De verboden borden bevatten de volgende punten:

 1. Geen vermelding betekent geen toegang.
 2. Geen zware vrachtwagens, geen motorvoertuigen, geen motorfietsen worden gebruikt voor een regio die niet is toegestaan.
 3. Geen rechts, geen links, geen U-bocht worden aangegeven door een pijl die de bocht bedekt met een rode cirkel met een hoeklijn eroverheen.
 4. Afgesloten weg wordt gebruikt op afgesloten wegen, wat betekent dat er geen toegang is voor voertuigen.
 5. Er worden geen bussen gebruikt om aan te geven dat bussen niet zijn toegestaan.
 6. Niet inhalen betekent met zorg passen.
 7. Er wordt geen parkeergelegenheid gebruikt waar parkeren verboden is.
 8. Niet stoppen geeft aan waar zowel parkeren als stoppen verboden is.
 9. Geen rechtdoor rijden betekent dat het verkeer niet rechtdoor mag rijden en meestal moet afslaan.
 10. Geen voetgangers of fietsers betekent dat ze geen voetpad mogen volgen.
 11. Wrong-way betekent dat de weg alleen is voor verkeer in tegengestelde richting.
 12. Geen claxon geven aan, claxon is niet toegestaan voor voertuigen.
 13. Gewichtslimieten worden gebruikt om het maximale gewicht van bruggen aan te duiden.
 14. Breedtebeperkingen worden gebruikt om de maximale breedte op smalle wegen aan te duiden.
 15. Hoogtebegrenzingen worden gebruikt om de hoogtebeperking op bruggen en onderdoorgangen aan te duiden.
 16. Er worden lengtebeperkingen gebruikt om de maximale lengte aan te geven.
 17. Stop bij de douane wordt gebruikt bij grensovergang, tolwegen, politie.
 18. Het einde van beperkingen zijn de tekenen die een einde maken aan beperkingen.

Verboden bewegwijzering gaat vaak gepaard met de instructie “Nee” of “Niet doen”; zoals niet binnenkomen, en niet roken. Er zijn andere soorten verboden borden, waaronder niet roken, geen elektronische sigaretten, niet eten of drinken, geen honden, geen kinderen, niet zwemmen, niet rennen, geen rolschaatsen, geen scooters, geen mobiele telefoons gebruiken, geen lift gebruiken, Geen fotografie, Geen ladder gebruiken, Geen klimmen, Geen vorkheftrucks, Geen onvolledige steiger gebruiken, Niet bedienen, Machine niet gebruiken, Niet blussen met water, Niet buiten gebruik gebruiken, Niet in de deur staan manier, persoonlijk contact minimaliseren, Beperkt gebied, Beperkte toegang, Geen geautoriseerde toegang, Gebruik dit vuur niet in geval van brand, Geen toegang alleen geautoriseerd personeel, privé geen toegang, Geen alcohol of drugs om te consumeren, Kinderen mogen niet speel op deze site, Niet sluiten, Niet drinken, Niet betreden, Niet openen, Niet bedienen, Afschermingen niet verwijderen, Niet aanraken, Niet inschakelen, Niet uitschakelen, Industriële voertuigen verboden, Geen lucifers , Geen mobiele apparaten voorbij dit punt, Niet roken in de lift, Niet roken in de lift, Nee m Etalische artikelen of horloges, Geen vissen, Geen buitenschoeisel, Niet duiken, Geen olie of water gebruiken tijdens het gebruik, Dit artikel niet recyclen, Geen doppen, NIET op het oppervlak stappen, Geen open vuur, Geen windsurfen, Niet zeilen, Niet loop of sta hier, niet roeien, geen scherpe voorwerpen, deze lift is niet bedoeld voor mensen, geen toegang voor mensen met metalen implantaten, GEEN onderwaterapparatuur, geen vuurwapens voorbij dit punt.

Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Etikettering van gevaarlijke goederen

Gevaarlijke stoffen kenmerking

Etiketten voor etikettering van gevaarlijke goederen volgens GGVSE / ADR RN nr. 3902 kunnen informatie geven over het soort dreigende gevolgen door middel van gestandaardiseerde pictogrammen. Het is daarom mogelijk om geschikte beschermende of tegenmaatregelen te nemen. Voor de etikettering worden vierkante stickers met een zwarte rand gebruikt, die met de punt naar beneden op de betreffende goederen worden gelijmd.

De gevaarlijke goederen zijn onderverdeeld in 9 klassen, waarbij een verdere onderverdeling plaatsvindt om een eventueel verhoogd risico te benadrukken.

Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Etikettering van gevaarlijke goederen
Gevaarlijke stoffen van klasse 1 - Explosieve stoffen en goederen die explosieve stoffen bevatten
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 1, subklasse 1.4 B Voor stoffen en goederen met een laag explosiegevaar - in geval van een explosie blijft de resulterende schade beperkt tot de verpakking.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: oranje/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-01-3-B-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-01-3-B-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-01-3-B-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-01-3-B-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-01-3-B-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-01-3-B-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-01-3-B-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-01-3-B-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-01-3-B-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-01-3-B-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-01-3-B-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-01-3-B-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-01-3-B-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-01-3-B-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-01-3-B-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-01-3-B-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-01-3-B-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-01-3-B-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-01-3-B-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-01-3-B-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-01-3-B-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-01-3-B-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-01-3-B-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-01-3-B-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 1 - Explosieve stoffen en goederen die explosieve stoffen bevatten
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 1, subklasse 1.4 C Voor stoffen en goederen met een laag explosiegevaar - in geval van een explosie blijft de resulterende schade beperkt tot de verpakking.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: oranje/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-01-3-C-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-01-3-C-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-01-3-C-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-01-3-C-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-01-3-C-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-01-3-C-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-01-3-C-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-01-3-C-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-01-3-C-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-01-3-C-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-01-3-C-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-01-3-C-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-01-3-C-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-01-3-C-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-01-3-C-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-01-3-C-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-01-3-C-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-01-3-C-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-01-3-C-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-01-3-C-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-01-3-C-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-01-3-C-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-01-3-C-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-01-3-C-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 1 - Explosieve stoffen en goederen die explosieve stoffen bevatten
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 1, subklasse 1.4 D Voor stoffen en goederen met een laag explosiegevaar - in geval van een explosie blijft de resulterende schade beperkt tot de verpakking.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: oranje/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-01-3-D-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-01-3-D-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-01-3-D-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-01-3-D-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-01-3-D-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-01-3-D-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-01-3-D-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-01-3-D-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-01-3-D-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-01-3-D-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-01-3-D-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-01-3-D-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-01-3-D-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-01-3-D-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-01-3-D-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-01-3-D-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-01-3-D-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-01-3-D-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-01-3-D-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-01-3-D-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-01-3-D-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-01-3-D-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-01-3-D-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-01-3-D-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 1 - Explosieve stoffen en goederen die explosieve stoffen bevatten
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 1, subklasse 1.4 E Voor stoffen en goederen met een laag explosiegevaar - in geval van een explosie blijft de resulterende schade beperkt tot de verpakking.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: oranje/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-01-3-E-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-01-3-E-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-01-3-E-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-01-3-E-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-01-3-E-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-01-3-E-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-01-3-E-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-01-3-E-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-01-3-E-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-01-3-E-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-01-3-E-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-01-3-E-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-01-3-E-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-01-3-E-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-01-3-E-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-01-3-E-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-01-3-E-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-01-3-E-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-01-3-E-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-01-3-E-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-01-3-E-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-01-3-E-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-01-3-E-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-01-3-E-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 1 - Explosieve stoffen en goederen die explosieve stoffen bevatten
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 1, subklasse 1.4 F Voor stoffen en goederen met een laag explosiegevaar - in geval van een explosie blijft de resulterende schade beperkt tot de verpakking.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: oranje/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-01-3-F-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-01-3-F-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-01-3-F-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-01-3-F-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-01-3-F-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-01-3-F-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-01-3-F-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-01-3-F-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-01-3-F-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-01-3-F-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-01-3-F-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-01-3-F-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-01-3-F-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-01-3-F-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-01-3-F-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-01-3-F-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-01-3-F-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-01-3-F-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-01-3-F-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-01-3-F-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-01-3-F-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-01-3-F-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-01-3-F-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-01-3-F-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 1 - Explosieve stoffen en goederen die explosieve stoffen bevatten
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 1, subklasse 1.4 G Voor stoffen en goederen met een laag explosiegevaar - in geval van een explosie blijft de resulterende schade beperkt tot de verpakking.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: oranje/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-01-3-G-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-01-3-G-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-01-3-G-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-01-3-G-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-01-3-G-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-01-3-G-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-01-3-G-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-01-3-G-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-01-3-G-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-01-3-G-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-01-3-G-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-01-3-G-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-01-3-G-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-01-3-G-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-01-3-G-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-01-3-G-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-01-3-G-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-01-3-G-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-01-3-G-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-01-3-G-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-01-3-G-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-01-3-G-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-01-3-G-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-01-3-G-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 1 - Explosieve stoffen en goederen die explosieve stoffen bevatten
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 1, subklasse 1.4 S Voor stoffen en goederen met een laag explosiegevaar - in geval van een explosie blijft de resulterende schade beperkt tot de verpakking.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: oranje/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-01-3-S-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-01-3-S-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-01-3-S-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-01-3-S-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-01-3-S-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-01-3-S-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-01-3-S-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-01-3-S-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-01-3-S-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-01-3-S-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-01-3-S-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-01-3-S-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-01-3-S-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-01-3-S-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-01-3-S-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-01-3-S-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-01-3-S-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-01-3-S-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-01-3-S-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-01-3-S-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-01-3-S-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-01-3-S-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-01-3-S-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-01-3-S-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen klasse 2 - gassen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in gasvorm zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 2. Deze stickers worden voor kenmerking bij ontvlambare stoffen gebruikt.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-02-1w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-02-1w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-02-1w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-02-1w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-02-1w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-02-1w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-02-1w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-02-1w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-02-1w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-02-1w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-02-1w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-02-1w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-02-1w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-02-1w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-02-1w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-02-1w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-02-1w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-02-1w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-02-1w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-02-1w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-02-1w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-02-1w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-02-1w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-02-1w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen klasse 2 - gassen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in gasvorm zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 2. Deze stickers worden voor kenmerking bij ontvlambare stoffen gebruikt.
Zusätzlicher Aufdruck: FLAMMABLE GAS.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-02-2w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-02-2w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-02-2w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-02-2w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-02-2w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-02-2w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-02-2w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-02-2w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-02-2w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-02-2w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-02-2w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-02-2w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-02-2w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-02-2w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-02-2w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-02-2w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-02-2w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-02-2w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-02-2w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-02-2w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-02-2w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-02-2w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-02-2w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-02-2w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen klasse 2 - gassen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in gasvorm zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 2. Deze stickers worden voor kenmerking bij ontvlambare stoffen gebruikt.
Zusätzlicher Aufdruck: UN 1950.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-02-7w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-02-7w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-02-7w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-02-7w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-02-7w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-02-7w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-02-7w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-02-7w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-02-7w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-02-7w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-02-7w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-02-7w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-02-7w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-02-7w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-02-7w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-02-7w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-02-7w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-02-7w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-02-7w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-02-7w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-02-7w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-02-7w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-02-7w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-02-7w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen klasse 2 - gassen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in gasvorm zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 2. Deze stickers worden voor kenmerking bij ontvlambare stoffen gebruikt.
Zusätzlicher Aufdruck: UN ????.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-02-8w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-02-8w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-02-8w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-02-8w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-02-8w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-02-8w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-02-8w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-02-8w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-02-8w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-02-8w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-02-8w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-02-8w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-02-8w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-02-8w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-02-8w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-02-8w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-02-8w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-02-8w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-02-8w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-02-8w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-02-8w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-02-8w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-02-8w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-02-8w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen klasse 3 - ontvlambare, vloeibare stoffen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in vloeibare toestand zijn en ontvlambaar zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 3. Deze stickers worden voor kenmerking van ontvlambare vloeistoffen gebruikt.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-03-1w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-03-1w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-03-1w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-03-1w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-03-1w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-03-1w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-03-1w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-03-1w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-03-1w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-03-1w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-03-1w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-03-1w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-03-1w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-03-1w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-03-1w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-03-1w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-03-1w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-03-1w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-03-1w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-03-1w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-03-1w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-03-1w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-03-1w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-03-1w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen klasse 3 - ontvlambare, vloeibare stoffen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in vloeibare toestand zijn en ontvlambaar zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 3. Deze stickers worden voor kenmerking van ontvlambare vloeistoffen gebruikt.
Zusätzlicher Aufdruck: FLAMMABLE LIQUID
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-03-2w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-03-2w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-03-2w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-03-2w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-03-2w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-03-2w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-03-2w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-03-2w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-03-2w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-03-2w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-03-2w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-03-2w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-03-2w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-03-2w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-03-2w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-03-2w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-03-2w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-03-2w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-03-2w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-03-2w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-03-2w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-03-2w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-03-2w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-03-2w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen klasse 3 - ontvlambare, vloeibare stoffen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in vloeibare toestand zijn en ontvlambaar zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 3. Deze stickers worden voor kenmerking van ontvlambare vloeistoffen gebruikt.
Zusätzlicher Aufdruck: UN ????
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-03-3w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-03-3w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-03-3w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-03-3w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-03-3w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-03-3w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-03-3w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-03-3w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-03-3w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-03-3w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-03-3w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-03-3w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-03-3w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-03-3w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-03-3w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-03-3w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-03-3w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-03-3w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-03-3w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-03-3w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-03-3w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-03-3w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-03-3w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-03-3w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen klasse 3 - ontvlambare, vloeibare stoffen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in vloeibare toestand zijn en ontvlambaar zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 3. Deze stickers worden voor kenmerking van ontvlambare vloeistoffen gebruikt.
Zusätzlicher Aufdruck: UN 1282
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-03-4w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-03-4w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-03-4w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-03-4w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-03-4w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-03-4w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-03-4w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-03-4w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-03-4w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-03-4w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-03-4w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-03-4w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-03-4w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-03-4w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-03-4w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-03-4w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-03-4w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-03-4w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-03-4w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-03-4w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-03-4w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-03-4w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-03-4w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-03-4w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen klasse 3 - ontvlambare, vloeibare stoffen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in vloeibare toestand zijn en ontvlambaar zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 3. Deze stickers worden voor kenmerking van ontvlambare vloeistoffen gebruikt.
Zusätzlicher Aufdruck: UN 1283
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-03-5w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-03-5w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-03-5w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-03-5w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-03-5w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-03-5w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-03-5w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-03-5w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-03-5w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-03-5w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-03-5w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-03-5w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-03-5w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-03-5w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-03-5w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-03-5w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-03-5w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-03-5w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-03-5w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-03-5w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-03-5w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-03-5w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-03-5w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-03-5w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen klasse 3 - ontvlambare, vloeibare stoffen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in vloeibare toestand zijn en ontvlambaar zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 3. Deze stickers worden voor kenmerking van ontvlambare vloeistoffen gebruikt.
Zusätzlicher Aufdruck: UN 1263
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-03-6w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-03-6w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-03-6w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-03-6w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-03-6w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-03-6w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-03-6w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-03-6w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-03-6w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-03-6w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-03-6w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-03-6w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-03-6w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-03-6w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-03-6w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-03-6w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-03-6w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-03-6w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-03-6w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-03-6w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-03-6w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-03-6w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-03-6w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-03-6w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 4 - Deze klasse heeft 3 subklassen: 4.1: brandbare vaste stoffen. 4.2: zelf ontvlambare stoffen. 4.3: stoffen welke in aanraking komen met water, brandbare gassen kunnen vormen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 4 - subklasse 4.2. Deze stickers worden gebruikt bij stoffen indien deze in contact komen met water brandbare gassen kunnen vormen.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: blauw/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-04-5w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-04-5w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-04-5w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-04-5w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-04-5w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-04-5w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-04-5w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-04-5w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-04-5w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-04-5w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-04-5w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-04-5w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-04-5w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-04-5w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-04-5w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-04-5w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-04-5w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-04-5w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-04-5w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-04-5w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-04-5w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-04-5w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-04-5w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-04-5w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 4 - Deze klasse heeft 3 subklassen: 4.1: brandbare vaste stoffen. 4.2: zelf ontvlambare stoffen. 4.3: stoffen welke in aanraking komen met water, brandbare gassen kunnen vormen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 4 - subklasse 4.2. Deze stickers worden gebruikt bij stoffen indien deze in contact komen met water brandbare gassen kunnen vormen.
Zusätzlicher Aufdruck: DANGEROUS WHEN WET.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: blauw/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-04-6w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-04-6w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-04-6w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-04-6w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-04-6w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-04-6w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-04-6w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-04-6w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-04-6w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-04-6w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-04-6w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-04-6w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-04-6w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-04-6w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-04-6w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-04-6w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-04-6w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-04-6w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-04-6w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-04-6w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-04-6w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-04-6w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-04-6w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-04-6w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 5. Ontvlambare respectievelijk oxiderende stoffen, die in 2 subklassen zijn ondergebracht.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 5 - subklasse 5.2. Deze stickers worden gebruikt voor organische peroxide, die boven bepaalde minima aan actieve zuurstof en waterstofperoxide bevatten.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: geel/rood/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-05-3w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-05-3w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-05-3w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-05-3w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-05-3w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-05-3w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-05-3w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-05-3w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-05-3w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-05-3w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-05-3w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-05-3w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-05-3w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-05-3w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-05-3w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-05-3w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-05-3w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-05-3w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-05-3w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-05-3w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-05-3w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-05-3w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-05-3w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-05-3w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 5. Ontvlambare respectievelijk oxiderende stoffen, die in 2 subklassen zijn ondergebracht.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 5 - subklasse 5.2. Deze stickers worden gebruikt voor organische peroxide, die boven bepaalde minima aan actieve zuurstof en waterstofperoxide bevatten.
Zusätzlicher Aufdruck: ORGANIC PEROXID.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: geel/rood/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-05-4w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-05-4w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 ES-GG-05-4w-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 ES-GG-05-4w-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 ES-GG-05-4w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 ES-GG-05-4w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 ES-GG-05-4w-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 ES-GG-05-4w-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 ES-GG-05-4w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 ES-GG-05-4w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 ES-GG-05-4w-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 ES-GG-05-4w-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 ES-GG-05-4w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 ES-GG-05-4w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 ES-GG-05-4w-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 ES-GG-05-4w-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-05-4w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-05-4w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 ES-GG-05-4w-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 ES-GG-05-4w-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 ES-GG-05-4w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 ES-GG-05-4w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 ES-GG-05-4w-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 ES-GG-05-4w-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Klasse 9 gevaarlijke goederen - transport van lithiumbatterijen
Zelfklevende etiketten voor de identificatie van gevaarlijke goederen van klasse 9 Gebruik voor het transport van lithiumbatterijen.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: wit/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 LO-GG-UN-9-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 LO-GG-UN-9-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 LO-GG-UN-9-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 LO-GG-UN-9-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 LO-GG-UN-9-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 LO-GG-UN-9-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 LO-GG-UN-9-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 LO-GG-UN-9-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 LO-GG-UN-9-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 LO-GG-UN-9-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 LO-GG-UN-9-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 LO-GG-UN-9-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 LO-GG-UN-9-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 LO-GG-UN-9-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 LO-GG-UN-9-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 LO-GG-UN-9-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-GG-UN-9-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 LO-GG-UN-9-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 LO-GG-UN-9-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 LO-GG-UN-9-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 LO-GG-UN-9-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 LO-GG-UN-9-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 LO-GG-UN-9-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 LO-GG-UN-9-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Klasse 9 gevaarlijke goederen - transport van lithiumbatterijen
Zelfklevende etiketten voor de identificatie van gevaarlijke goederen van klasse 9 UN-nummer 3090 Gebruik voor het transport van lithium-metaalbatterijen.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: wit/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 LO-GG-UN-3090-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 LO-GG-UN-3090-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 LO-GG-UN-3090-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 LO-GG-UN-3090-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 LO-GG-UN-3090-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 LO-GG-UN-3090-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 LO-GG-UN-3090-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 LO-GG-UN-3090-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 LO-GG-UN-3090-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 LO-GG-UN-3090-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 LO-GG-UN-3090-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 LO-GG-UN-3090-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 LO-GG-UN-3090-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 LO-GG-UN-3090-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 LO-GG-UN-3090-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 LO-GG-UN-3090-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-GG-UN-3090-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 LO-GG-UN-3090-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 LO-GG-UN-3090-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 LO-GG-UN-3090-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 LO-GG-UN-3090-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 LO-GG-UN-3090-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 LO-GG-UN-3090-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 LO-GG-UN-3090-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Klasse 9 gevaarlijke goederen - transport van lithiumbatterijen
Zelfklevende etiketten voor de identificatie van gevaarlijke goederen van klasse 9 UN-nummer 3091 Gebruik voor het transport van lithium-metaalbatterijen in of met apparatuur.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: wit/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 LO-GG-UN-3091-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 LO-GG-UN-3091-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 LO-GG-UN-3091-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 LO-GG-UN-3091-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 LO-GG-UN-3091-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 LO-GG-UN-3091-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 LO-GG-UN-3091-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 LO-GG-UN-3091-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 LO-GG-UN-3091-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 LO-GG-UN-3091-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 LO-GG-UN-3091-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 LO-GG-UN-3091-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 LO-GG-UN-3091-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 LO-GG-UN-3091-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 LO-GG-UN-3091-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 LO-GG-UN-3091-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-GG-UN-3091-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 LO-GG-UN-3091-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 LO-GG-UN-3091-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 LO-GG-UN-3091-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 LO-GG-UN-3091-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 LO-GG-UN-3091-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 LO-GG-UN-3091-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 LO-GG-UN-3091-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Klasse 9 gevaarlijke goederen - transport van lithiumbatterijen
Zelfklevende etiketten voor de identificatie van gevaarlijke goederen van klasse 9 UN-nummer 3480 Gebruik voor het transport van lithium-ionbatterijen.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: wit/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 LO-GG-UN-3480-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 LO-GG-UN-3480-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 LO-GG-UN-3480-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 LO-GG-UN-3480-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 LO-GG-UN-3480-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 LO-GG-UN-3480-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 LO-GG-UN-3480-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 LO-GG-UN-3480-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 LO-GG-UN-3480-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 LO-GG-UN-3480-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 LO-GG-UN-3480-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 LO-GG-UN-3480-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 LO-GG-UN-3480-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 LO-GG-UN-3480-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 LO-GG-UN-3480-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 LO-GG-UN-3480-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-GG-UN-3480-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 LO-GG-UN-3480-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 LO-GG-UN-3480-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 LO-GG-UN-3480-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 LO-GG-UN-3480-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 LO-GG-UN-3480-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 LO-GG-UN-3480-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 LO-GG-UN-3480-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Klasse 9 gevaarlijke goederen - transport van lithiumbatterijen
Zelfklevende etiketten voor het markeren van gevaarlijke goederen van klasse 9 UN-nummer 3481 Gebruik voor het transport van lithium-ionbatterijen in of met apparatuur.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing:Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: wit/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl. verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 LO-GG-UN-3481-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 LO-GG-UN-3481-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 33,54 € 29,94 € 23,94 €
3 LO-GG-UN-3481-50x50-PA-G 5x5 cm Papier Glanzend 55,90 € 49,90 € 39,90 €
4 LO-GG-UN-3481-50x50-PA-M 5x5 cm Papier Matt 67,08 € 59,88 € 47,88 €
5 LO-GG-UN-3481-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 27,95 € 19,95 € 16,95 €
6 LO-GG-UN-3481-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 33,54 € 23,94 € 20,34 €
7 LO-GG-UN-3481-100x100-PA-G 10x10 cm Papier Glanzend 55,90 € 39,90 € 33,90 €
8 LO-GG-UN-3481-100x100-PA-M 10x10 cm Papier Matt 67,08 € 47,88 € 40,68 €
9 LO-GG-UN-3481-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
10 LO-GG-UN-3481-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
11 LO-GG-UN-3481-50x50-PE-G 5x5 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
12 LO-GG-UN-3481-50x50-PE-M 5x5 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €
13 LO-GG-UN-3481-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 37,95 € 34,95 € 29,95 €
14 LO-GG-UN-3481-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 45,54 € 41,94 € 35,94 €
15 LO-GG-UN-3481-100x100-PE-G 10x10 cm PE-plastic Glanzend 75,90 € 69,90 € 59,90 €
16 LO-GG-UN-3481-100x100-PE-M 10x10 cm PE-plastic Matt 91,08 € 83,88 € 71,88 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 LO-GG-UN-3481-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 LO-GG-UN-3481-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 2,34 € 1,74 € 1,50 € 1,38 €
3 LO-GG-UN-3481-150x150-PE-G 15x15 cm PE-plastic Glanzend 3,90 € 2,90 € 2,50 € 2,30 €
4 LO-GG-UN-3481-150x150-PE-M 15x15 cm PE-plastic Matt 4,68 € 3,48 € 3,00 € 2,76 €
5 LO-GG-UN-3481-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
6 LO-GG-UN-3481-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 3,30 € 2,34 € 1,98 € 1,74 €
7 LO-GG-UN-3481-200x200-PE-G 20x20 cm PE-plastic Glanzend 5,50 € 3,90 € 3,30 € 2,90 €
8 LO-GG-UN-3481-200x200-PE-M 20x20 cm PE-plastic Matt 6,60 € 4,68 € 3,96 € 3,48 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 1 - Explosieve stoffen en goederen die explosieve stoffen bevatten
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 1 (volgens GGVSE/ADR RN Nr. 3902). Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van explosieve stoffen en goederen die explosieve stoffen bevatten
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: oranje/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-01-1-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-01-1-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-01-1-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-01-1-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-01-1-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-01-1-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 1 - Explosieve stoffen en goederen die explosieve stoffen bevatten
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 1. Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van explosieve stoffen en goederen die explosieve stoffen bevatten. Voorzien van de tekst: EXPLOSIVE
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: oranje/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-01-2-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-01-2-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-01-2-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-01-2-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-01-2-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-01-2-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 1 - Explosieve stoffen en goederen die explosieve stoffen bevatten
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 1 - subklasse 1.4. Deze stickers worden gebruikt voor stoffen met gering explosiegevaar - in geval van een explosie beperkt zich dat tot de verpakking.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: oranje/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-01-3-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-01-3-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-01-3-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-01-3-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-01-3-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-01-3-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 1 - Explosieve stoffen en goederen die explosieve stoffen bevatten
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 1 - subklasse 1.5. Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van stoffen waarvan voor ingeschat dat het risico voor een massa-explosie zeer gering is.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: oranje/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-01-4-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-01-4-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-01-4-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-01-4-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-01-4-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-01-4-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 1 - Explosieve stoffen en goederen die explosieve stoffen bevatten
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 1 – subklasse 1.??? De subklasse kan conform uw opgave worden togevoegd. Voorzien van de tekst: EXPLOSIVE
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: oranje/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-01-5-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-01-5-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-01-5-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-01-5-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-01-5-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-01-5-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen klasse 2 - gassen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in gasvorm zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 2. Deze stickers worden voor kenmerking bij ontvlambare stoffen gebruikt.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-02-1-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-02-1-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-02-1-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-02-1-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-02-1-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-02-1-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen klasse 2 - gassen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in gasvorm zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 2. Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van ontvlambaar gas. Voorzien van de tekst: FLAMMABLE GAS.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-02-2-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-02-2-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-02-2-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-02-2-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-02-2-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-02-2-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen klasse 2 - gassen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in gasvorm zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 2 - subklasse 2.2 . Deze stickers worden voor kenmerking van niet ontvlambare stoffen en niet giftige gassen gebruikt.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: groen/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-02-3-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-02-3-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-02-3-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-02-3-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-02-3-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-02-3-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen klasse 2 - gassen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in gasvorm zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 2 – subklasse 2.2 Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van niet ontvlambare en geen giftige gassen. Voorzien van de tekst: NON-FLAMMABLE GAS
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: groen/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-02-4-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-02-4-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-02-4-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-02-4-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-02-4-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-02-4-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen klasse 2 - gassen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in gasvorm zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 2 - subklasse 2.3. Deze stickers worden voor kenmerking giftige gassen gebruikt.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-02-5-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-02-5-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-02-5-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-02-5-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-02-5-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-02-5-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen klasse 2 - gassen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in gasvorm zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 2 – subklasse 2.3 Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van giftige gassen. Voorzien van de tekst: TOXIC GAS
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-02-6-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-02-6-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-02-6-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-02-6-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-02-6-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-02-6-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen klasse 2 - gassen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in gasvorm zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 2 - UN 1950 voor brandbaar samengeperst gas
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-02-7-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-02-7-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-02-7-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-02-7-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-02-7-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-02-7-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen klasse 3 - ontvlambare, vloeibare stoffen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in vloeibare toestand zijn en ontvlambaar zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 2 – UN ????
Het UN-nummer voor de specificatie van de desbetreffende stof kan naar uw wens worden toegevoegd.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-02-8-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-02-8-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-02-8-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-02-8-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-02-8-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-02-8-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen klasse 3 - ontvlambare, vloeibare stoffen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in vloeibare toestand zijn en ontvlambaar zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 3. Deze stickers worden voor kenmerking van ontvlambare vloeistoffen gebruikt.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-03-1-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-03-1-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-03-1-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-03-1-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-03-1-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-03-1-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen klasse 3 - ontvlambare, vloeibare stoffen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in vloeibare toestand zijn en ontvlambaar zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 3. Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van ontvlambare vloeistoffen.
Voorzien van de tekst: FLAMMABLE LIQUID
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-03-2-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-03-2-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-03-2-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-03-2-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-03-2-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-03-2-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen klasse 3 - ontvlambare, vloeibare stoffen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in vloeibare toestand zijn en ontvlambaar zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 3 - UN ????
Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van ontvlambare vloeistoffen. Het UN-nummer voor de specificatie van de desbetreffende stof kan naar uw wens worden toegevoegd.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-03-3-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-03-3-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-03-3-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-03-3-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-03-3-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-03-3-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen klasse 3 - ontvlambare, vloeibare stoffen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in vloeibare toestand zijn en ontvlambaar zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 3 – UN 1282.
Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van ontvlambare vloeistoffen. In dit geval gaat het om diesel of gasolie.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-03-4-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-03-4-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-03-4-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-03-4-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-03-4-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-03-4-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen klasse 3 - ontvlambare, vloeibare stoffen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in vloeibare toestand zijn en ontvlambaar zijn.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 3 – UN 1283.
Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van ontvlambare vloeistoffen. In dit geval benzine.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-03-5-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-03-5-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-03-5-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-03-5-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-03-5-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-03-5-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen klasse 3 - ontvlambare, vloeibare stoffen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in vloeibare toestand zijn en ontvlambaar zijn.
Zelfklevende etiketten voor het ontkiemen van gevaarlijke goederen van klasse 3 - UN 1263
Deze etiketten worden aangebracht op brandbare, vloeibare stoffen - in dit geval is het verf, lak, polijstmiddel of vloeibare lakbasis.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-03-6-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-03-6-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-03-6-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-03-6-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-03-6-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-03-6-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen klasse 3 - ontvlambare, vloeibare stoffen. Voor de kenmerking van stoffen die onder normale omstandigheden (20°C of 1013 hPa) in vloeibare toestand zijn en ontvlambaar zijn.
Zelfklevende etiketten voor de identificatie van gevaarlijke goederen van klasse 3 - UN 1283
Deze etiketten worden aangebracht op brandbare, vloeibare stoffen - in dit geval brandbare harsoplossingen.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-03-7-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-03-7-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-03-7-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-03-7-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-03-7-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-03-7-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 4 - Deze klasse heeft 3 subklassen: 4.1: brandbare vaste stoffen. 4.2: zelf ontvlambare stoffen. 4.3: stoffen welke in aanraking komen met water, brandbare gassen kunnen vormen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 4 - subklasse 4.1. Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van brandbare vaste stoffen.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-04-1-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-04-1-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-04-1-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-04-1-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-04-1-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-04-1-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 4 - Deze klasse heeft 3 subklassen: 4.1: brandbare vaste stoffen. 4.2: zelf ontvlambare stoffen. 4.3: stoffen welke in aanraking komen met water, brandbare gassen kunnen vormen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 4 – subklasse 4.1
Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van ontvlambare vaste stoffen, bijtende stoffen of gedesensibiliseerde explosieven.
Voorzien van de tekst: FLAMMABLE SOLID
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-04-2-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-04-2-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-04-2-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-04-2-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-04-2-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-04-2-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 4 - Deze klasse heeft 3 subklassen: 4.1: brandbare vaste stoffen. 4.2: zelf ontvlambare stoffen. 4.3: stoffen welke in aanraking komen met water, brandbare gassen kunnen vormen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 4 - subklasse 4.2. Deze stickers worden gebruikt bij stoffen welke bij contact met lucht binnen 5 minuten zelf ontbranden.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-04-3-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-04-3-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-04-3-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-04-3-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-04-3-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-04-3-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 4 - Deze klasse heeft 3 subklassen: 4.1: brandbare vaste stoffen. 4.2: zelf ontvlambare stoffen. 4.3: stoffen welke in aanraking komen met water, brandbare gassen kunnen vormen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 4 - subklasse 4.2. Deze stickers worden gebruikt bij stoffen welke bij contact met lucht binnen 5 minuten zelf ontbranden.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-04-4-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-04-4-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-04-4-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-04-4-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-04-4-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-04-4-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 4 - Deze klasse heeft 3 subklassen: 4.1: brandbare vaste stoffen. 4.2: zelf ontvlambare stoffen. 4.3: stoffen welke in aanraking komen met water, brandbare gassen kunnen vormen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 4 - subklasse 4.2. Deze stickers worden gebruikt bij stoffen indien deze in contact komen met water brandbare gassen kunnen vormen.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: blauw/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-04-5-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-04-5-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-04-5-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-04-5-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-04-5-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-04-5-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 4 - Deze klasse heeft 3 subklassen: 4.1: brandbare vaste stoffen. 4.2: zelf ontvlambare stoffen. 4.3: stoffen welke in aanraking komen met water, brandbare gassen kunnen vormen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 4 – subklasse 4.3
Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van stoffen die bij contact met water brandbare gassen vormen.
Voorzien van de tekst: DANGEROUS WHEN WET.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: blauw/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-04-6-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-04-6-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-04-6-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-04-6-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-04-6-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-04-6-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 5. Ontvlambare respectievelijk oxiderende stoffen, die in 2 subklassen zijn ondergebracht.
Zelfklevende stickers voor kenmerking gevaarlijke stoffen klasse 5 - subklasse 5.1. Deze stickers worden gebruikt voor stoffen die niet zelf-ontbrandend zijn maar wel brand kunnen veroorzaken of andere stoffen versterken.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: geel/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-05-1-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-05-1-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-05-1-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-05-1-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-05-1-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-05-1-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 5. Ontvlambare respectievelijk oxiderende stoffen, die in 2 subklassen zijn ondergebracht.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 5 – subklasse 5.1
Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van stoffen welke niet perse van zelf-brandbare stoffen zijn of zelf brand kunnen veroorzaken of de verbranding van andere stoffen kunnen bevorderen.
Voorzien van de tekst: OXIDIZER.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: geel/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-05-2-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-05-2-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-05-2-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-05-2-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-05-2-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-05-2-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 5. Ontvlambare respectievelijk oxiderende stoffen, die in 2 subklassen zijn ondergebracht.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 5 - subklasse 5.2. Deze stickers worden gebruikt voor organische peroxide, die boven bepaalde minima aan actieve zuurstof en waterstofperoxide bevatten.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: geel/rood/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-05-3-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-05-3-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-05-3-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-05-3-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-05-3-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-05-3-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 5. Ontvlambare respectievelijk oxiderende stoffen, die in 2 subklassen zijn ondergebracht.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 5 – subklasse 5.2
Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van organische peroxide, welke een bepaalde minimale hoeveelheid actieve zuurstof en waterstofperoxide bevatten.
Voorzien van de tekst: ORGANIC PEROXID.

Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: geel/rood/zwart
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-05-4-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-05-4-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-05-4-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-05-4-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-05-4-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-05-4-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 6. Giftige en infectueuze stoffen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 6 - subklasse 6.1. Deze stickers worden gebruikt bij stoffen waarvan bekend is dat inademen, inslikken of contact met de huid ernstige schade aan de gezondheid kunnen toebrengen of zelfs de dood tot gevolg kunnen hebben.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-06-1-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-06-1-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-06-1-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-06-1-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-06-1-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-06-1-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 6. Giftige en infectueuze stoffen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 6 – subklasse 6.1
Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van stoffen waarvan bekend is dat deze bij inademen, inslikken of huidcontact ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken of tot de dood kunnen leiden.
Voorzien van de tekst: TOXIC.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-06-2-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-06-2-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-06-2-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-06-2-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-06-2-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-06-2-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 6. Giftige en infectueuze stoffen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 6 – subklasse 6.1 + UN-nummer. Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van stoffen waarvan bekend is dat deze bij inademen, inslikken of huidcontact ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken of tot de dood kunnen leiden.
Voorzien van de tekst: Het UN-nummer voor de specificatie van de desbetreffende stof kan naar uw wens worden toegevoegd.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-06-3-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-06-3-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-06-3-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-06-3-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-06-3-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-06-3-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 6. Giftige en infectueuze stoffen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 6 - subklasse 6.2. Deze stickers worden gebruikt bij infectueuze stoffen. Hieronder vallen stoffen waarvan bekend is of waarvan wordt aangenomen dat deze ziektekiemen bevatten die bij mens en dier infectueuze ziekte kunnen veroorzaken.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-06-4-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-06-4-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-06-4-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-06-4-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-06-4-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-06-4-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 6. Giftige en infectueuze stoffen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 6 – subklasse 6.2 Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van infectueuze stoffen waaravan bekend is of wordt aangenomen dat deze ziektekiemen bevatten die bij mens en dier infectieziekten kunnen veroorzaken.
Voorzien van de tekst: INFECTIOUS SUBSTANCE In Case of Damage or Leakage Immedeately notify Public Health Authority.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-06-5-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-06-5-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-06-5-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-06-5-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-06-5-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-06-5-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 7. Radioactieve stoffen. Deze stickers worden afhankelijk van de vervoercode en hoogst toegestane dosering aan de buitenzijde gebruikt voor de aanduiding van radioactieve stoffen in 4 verschillende klassen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 7. - Stralingsklasse 7A. Radioactieve stoffen en artikelen welke radioactief materiaal bevatten.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: rood/zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-07-1-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-07-1-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-07-1-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-07-1-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-07-1-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-07-1-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 7. Radioactieve stoffen. Deze stickers worden afhankelijk van de vervoercode en hoogst toegestane dosering aan de buitenzijde gebruikt voor de aanduiding van radioactieve stoffen in 4 verschillende klassen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 7. - Stralingsklasse 7B. Radioactieve stoffen en artikelen welke radioactief materiaal bevatten.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: geel/rood/zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-07-2-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-07-2-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-07-2-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-07-2-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-07-2-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-07-2-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 7. Radioactieve stoffen. Deze stickers worden afhankelijk van de vervoercode en hoogst toegestane dosering aan de buitenzijde gebruikt voor de aanduiding van radioactieve stoffen in 4 verschillende klassen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 7. - Stralingsklasse 7C. Radioactieve stoffen en artikelen welke radioactief materiaal bevatten.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: geel/rood/zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-07-3-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-07-3-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-07-3-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-07-3-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-07-3-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-07-3-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 7. Radioactieve stoffen. Deze stickers worden afhankelijk van de vervoercode en hoogst toegestane dosering aan de buitenzijde gebruikt voor de aanduiding van radioactieve stoffen in 4 verschillende klassen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen klasse 7. - Stralingsklasse 7D. Voor splijtbaar materiaal.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-07-4-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-07-4-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-07-4-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-07-4-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-07-4-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-07-4-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 8. - Bijtende stoffen. Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van bijtende stoffen bij contact met de huid of slijmvliezen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking gevaarlijke stoffen klasse 8. - Deze stickers worden gebruikt bij gebruik van bijtende stoffen.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-08-1-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-08-1-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-08-1-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-08-1-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-08-1-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-08-1-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 8. - Bijtende stoffen. Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van bijtende stoffen bij contact met de huid of slijmvliezen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 8. Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van bijtende stoffen.
Voorzien van de tekst: CORROSIVE.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-08-2-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-08-2-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-08-2-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-08-2-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-08-2-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-08-2-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 9. - Milieugevaarlijke stoffen. Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van milieugevaarlijke stoffen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking gevaarlijke stoffen klasse 9. - Deze stickers worden gebruikt bij milieugevaarlijke stoffen.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-09-1-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 23,95 € 21,95 € 18,95 €
2 ES-GG-09-1-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 29,95 € 26,95 € 23,95 €
3 ES-GG-09-1-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 33,95 € 31,50 € 28,95 €
4 ES-GG-09-1-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 38,95 € 36,50 € 32,50 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-09-1-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-09-1-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 9. - Milieugevaarlijke stoffen. Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van milieugevaarlijke stoffen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 9. Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van andere stoffen welke, die tijdens het vervoer een gevaar vertonen.
Voorzien van de tekst: MISCELLANEOUS.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-09-2-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-09-2-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-09-2-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-09-2-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-09-2-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-09-2-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €
Gevaarlijke stoffen van klasse 9. - Milieugevaarlijke stoffen. Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van milieugevaarlijke stoffen.
Zelfklevende stickers voor kenmerking van gevaarlijke stoffen van klasse 9 + UN-nummer. Deze stickers worden gebruikt voor kenmerking van andere stoffen welke, die tijdens het vervoer een gevaar vertonen.
Voorzien van de tekst: Het UN-nummer voor de specificatie van de desbetreffende stof kan naar uw wens worden toegevoegd.
Technische details:-
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 5 x 5 - 20 x 20 cm
Kleuren: zwart/wit
Verpakkingseenheid:   geleverd op rol van 1.000 stuks
Prijs:   Staffelprijs per rol/vel incl. BTW en excl.  verzendkosten
Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Prijs per 1.000 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30
1 ES-GG-09-3-50x50-PA 5 x 5 cm Papier 27,95 € 24,95 € 19,95 €
2 ES-GG-09-3-50x50-PE 5 x 5 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €
3 ES-GG-09-3-100x100-PA 10 x 10 cm Papier 27,95 € 19,95 € 16,95 €
4 ES-GG-09-3-100x100-PE 10 x 10 cm PE-Plastic 37,95 € 34,95 € 29,95 €

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-GG-09-3-150x150-PE 15 x 15 cm PE-Plastic 1,95 € 1,45 € 1,25 € 1,15 €
2 ES-GG-09-3-200x200-PE 20 x 20 cm PE-Plastic 2,75 € 1,95 € 1,65 € 1,45 €

   Aanvraag formulier

Contact/bedrijfsgegevens
  Naam
  Straat
  Postcode + woonplaats
  Telefoon:
  Fax
*Dit email-veld moet ingevuld zijn
Kies het gewenst product
Product :
Aantal kleuren :
Materiaal :
Hoe lang weersbestendig- en lichtechtheid :
Afmetingen :
Mag het formaat afwijkend zijn ? :
Aantal 1 :
Aantal 2 :
Aantal 3 :
Belt u mij a.u.b. op voor uitgebreid advies :

Overige aan- of opmerkingen
  
Ja, ik zou graag speciale aanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Ja, ik zou graag advertentieaanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Nee, ik wil geen informatie over nieuwe producten en aanbiedingen ontvangen.
Sorgen Sie für maximale Sicherheit beim Transport und für entsprechenden Schutz mit den richtigen Gefahrgutkennzeichnung-Aufklebern. Das Gesetz unterscheidet hierbei zwischen unterschiedlichen Transportwegen und Gefahrgutklassen.

Bei Etikettenworld haben Sie das wahrscheinlich größte Sortiment an selbstklebenden Gefahrgutkennzeichen und außerordentlichen Zusatzprodukten, um für sämtliche Transportwege ein Gefahrengut zu kennzeichnen. Egal ob Sie Ihre Gefahrgüter via Eisenbahn, Schiff, Luftverkehr oder Straße verschicken wollen, Etikettenworld führt passend für jeden Transportweg normkonforme Gefahrgutzeichen.

Sämtliche Kennzeichnungen dieser Kategorie sind nach geltenden gesetzlichen Regelungen und Vorschriften konzipiert und gefertigt und können bedenkenlos angebracht werden. Bei Etikettenworld können Sie Gefahrgutkennzeichen sogar bis zu einem Durchmesser von 60cm bestellen.
 
We willen graag uw ervaringen op onze site verbeteren. Zou u ons willen helpen door een aantal vragen te beantwoorden?
Ja
Nee