Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Boom- en plantetiketten
Sleuf-, steek- en schildetiketten speciaal voor de tuinbranche.


Sleufetiketten
Sleufetiketten

Thermotransfer sleufetiketten 1,7x20 cm., 1,7x20 cm, 2,5x20 cm. en 2,5x25 cm. met of zonder afscheurrand van PE plastic op rol. In verschillende standaard kleuren. Te bedrukken met een thermotransfer printer. Geschikt voor buitengebruik.

Details

Bedrukte sleufetiketten
Bedrukte sleufetiketten

Thermotransfer sleufetiketten 1,7x20 cm., 1,7x20 cm, 2,5x20 cm. en 2,5x25 cm. met of zonder afscheurrand van PE plastic op rol. In verschillende standaard kleuren. Worden bedrukt met een thermotransfer printer. Geschikt voor buitengebruik.

Details

Steeketiketten
Steeketiketten

Thermotransfer steeketiketten 1,7x11,5 cm., 2,5x12 cm., 2,5x15 cm. en 3,8x12 cm. van PE plastic op rol. In verschillende standaard kleuren. Te bedrukken met een thermotransfer printer. Geschikt voor buitengebruik.

Details

Laser sleufetiketten
Laser sleufetiketten

Laseretiketten voor uw laserprinter! U vindt hier lus- en labellabels die u zelf kunt bedrukken, zowel afbeeldingen als foto's met laserprint. Weerbestendig speciaal voor buitengebruik.

Details

Lasersleufetiketten bedrukt
Lasersleufetiketten bedrukt

Lasersleufetiketten voor laserprinter! U vindt hier sleuf- en schildetiketten bedrukt naar uw wensen, zowel afbeeldingen als foto's met laserprint. Weerbestendig, speciaal voor buitengebruik.

Details

Tyvek sleufetiketten
Tyvek sleufetiketten

Tyvek sleufetiketten 1,3 x 220 mm., 1,7x220 mm., 1,9x220 mm. und 2,5x220 mm. van Tyvek Liperello gevouwen. In verschillende standaard kleuren. Te bedrukken met een Matrix printer. Geschikt voor buitengebruik.

Details

Schildetiketten
Schildetiketten

Schildetiketten 5,7x10 cm. van PE plastic op rol. In verschillende standaard kleuren. Te bedrukken met een thermotransfer printer. Geschikt voor buitengebruik.

Details

Speciale etiketten
Speciale etiketten

We produceren naar uw wens.

Details

Afdrukservice
Afdrukservice

We bedrukken naar uw wens.

Details

   Aanvraag formulier

Contact/bedrijfsgegevens
  Naam
  Straat
  Postcode + woonplaats
  Telefoon:
  Fax
*Dit email-veld moet ingevuld zijn
Kies het gewenst product
Product :
Aantal kleuren :
Materiaal :
Hoe lang weersbestendig- en lichtechtheid :
Afmetingen :
Mag het formaat afwijkend zijn ? :
Aantal 1 :
Aantal 2 :
Aantal 3 :
Belt u mij a.u.b. op voor uitgebreid advies :

Overige aan- of opmerkingen
  
Ja, ik zou graag speciale aanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Ja, ik zou graag advertentieaanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Nee, ik wil geen informatie over nieuwe producten en aanbiedingen ontvangen.
Vervaldatumetiketten/Keuringsvignetten
De vervaldatumetiketten (ook wel Keuringsvignetten) is onmisbaar bij de kwaliteitscontrole van belangrijke alledaagse hulp- en riddingsmiddelen liften, elektrische apparaten, brandblussers, gasflessen, gewasbeschermingsmiddelen en ladders. Op het eerste gezicht geeft het informatie over de regelmaat en nauwgezetheid van de bewaking van een apparaat en geeft het ook het tijdstip aan van de volgende noodzakelijke controle. Het vertegenwoordigt dus een veiligheidsgarantie voor de gebruiker en voorkomt het ontstaan van risico's door onzorgvuldigheid bij het onderhoud van het apparaat.

EtikettenWorld biedt u waarschijnlijk de grootste selectie keuringsstickers in Nederland, in overeenstemming met voorschriften, normen en de wet. Zelfklevend op papier of PE-kunststof, variabel in hoeveelheid, met een houdbaarheid tot 7 jaar en onze gebruikelijke briljante kleurkwaliteit, evenals de kwaliteitsgarantie. Onze badges bieden u de hoogste materiaalkwaliteit tegen de laagste prijs!

Onze jaar- of meerjarige teststickers, elektrische teststickers, basisstickers, kabelteststickers en nog veel meer kunnen worden gebruikt op producten die zijn getest volgens de duitse DGUV UVV, ASR, TRBS of BetrSichV, VDE of MPG of die moeten voldoen aan NORM. Ze kunnen ook worden gebruikt op het gebied van voertuiginspectie en keuring in overeenstemming met §29 StVZO. Ontwerp je eigen teststicker, bijvoorbeeld met je bedrijfslogo en uw telefoonnummer.

DGUV- Deutsche Gesetzliche Unfallversicherung e.V.
UVV- Unfallverhütungsvorschrift
ASR- Technische Regeln für Arbeitsstätten
TRBS- Technische Regeln für Betriebssicherheit
BetrSichV- Betriebssicherheitsverordnung
VDE- Verband deutscher Elektrotechniker
MPG- Medizinproduktegesetz
StVZO- Straßenverkehrs-Zulassungs-Ordnung
ÖNORM- Austrian Standards Institute (Nationale Oostenrijkse Norm)

De ideale voorwaarde is een glad, stof- en olievrij oppervlak, maar het is ook mogelijk om de stickers te bevestigen op moeilijke oppervlakken zoals tapijten, oneffen metalen behuizingen, vette en ruwe oppervlakken en stoffige gereedschapskisten. De lijm ontwikkelt zijn grootste hechting tussen 12 °C en 15 °C, maar de testafdichting weerstaat temperatuurschommelingen van -40 °C tot +80 °C en kan tot een diepte van 500 m worden gebruikt. De sticker mag niet worden aangebracht bij temperaturen onder 0 °C, omdat na verhitting de hechting wordt aangetast door het ontdooien van condenswater. De testafdichting is probleemloos bestand tegen weersomstandigheden zoals hevige regen, zon, vuil en stof, is water- en UV-bestendig, transferproof, bestand tegen vele chemicaliën, kras- en veegvast, permanent hechtend, voor gladde, gestructureerde en gebogen oppervlakken, temperatuurbestendig, bestand tegen oplosmiddelen en reinigingsmiddelen, vervalsingbestendig, geschikt voor extreem hoge mechanische belastingen en beveiligd tegen lostrekken.

Dankzij de zachte en geurloze lijm kunnen de etiketten zonder gezondheidsproblemen binnen en buiten worden gebruikt.Zacht houten oppervlakken en kinderkamers zijn net zo geschikt als opslagruimten.

Beschikbaar van:
document dia
PE-kunststof
PVC/vinyl
polyester
katoenen stof
Transferfolie
polypropyleen

Evenals:
3D-effect
hologram
fluorescerend
gelamineerd of ongelamineerd
glanzend of mat
permanent of extreem permanent

met de speciale kenmerken:
Olie resistent
UV-bestendig
verwijderbaar
weerbestendig vinyl
verwijderbare folie
water/ vuilafstotend
duurzaam
waterbestendig
zelfvernietigend
kan later worden geschreven
VOID
overdracht veilig

Door gebruik te maken van bijvoorbeeld zelfvernietigende PE-folie ontstaat er een sticker die vernietigd en onbruikbaar wordt wanneer je deze verwijderd.

Bisfenolvrij, IMDS-gegevens beschikbaar, RoHS 2015/863, REACH, speelgoednorm EN 71-3, vrij van nanodeeltjes, PAK-vrij, vrij van verfbevochtigende stoffen.

Toepassingsgebieden zijn kwaliteitsborging, auto's, brandblussers, kabels, kachels, verwarmingsboxen, EHBO-boxen, voedsel, afvalverwerkingssystemen, ziekenhuizen en laboratoria, ladders en trappen, printers, lampen, röntgenapparaten, defibrillators, medische techniek , kantoren en administratie, maar ook gebouwendiensten en sanitaire voorzieningen, industrie, ambacht en onderhoudsroutine.

Elk bedrijf is verplicht om zijn gebouwen, inclusief alle elektrische systemen, te laten controleren door een geschikte specialist om er zeker van te zijn dat ze in goede staat verkeren.
Zo is er de jaarlijkse teststicker met het jaartal en een kleur die elk jaar verandert om de waarnemer op het eerste gezicht de benodigde informatie over te brengen (voor apparatuur waarvan dit vereist is voor een jaarlijkse test).
De VDE-teststicker zou ideaal zijn voor alle elektrotechnische systemen die direct na installatie, na elke verdere wijziging en uiteindelijk elke twee jaar opnieuw moeten worden getest. Hier houdt bijvoorbeeld de VDE-norm 0105-100 rekening met alle huidige nationaal verschillende veiligheidsvoorschriften. De VDE-teststickers zijn ook verkrijgbaar met het jaartal en een jaarlijks wisselende kleur. De UVV-teststicker identificeert alle elektrische systemen, machines en gereedschappen die zijn getest in overeenstemming met de ongevallenpreventievoorschriften voor de bescherming van de gezondheid op de werkplek. Correct getest - goed gedocumenteerd: onze DGUV-teststickers ondersteunen u in twee versies: waterdicht van robuuste documentfolie of zelfvernietigend om manipulatie te voorkomen.

Alle kwaliteitsinspecties hebben een gemeenschappelijk doel: ze zijn bedoeld om de arbeids-, gezondheids- en veiligheidsomstandigheden van de werknemers en de veiligheid op de werkplek te waarborgen. De regelingen hebben het karakter van een wet d.w.z. ze zijn juridisch bindend.

De teststicker wordt ook wel testlabel, testetiket, testcontrolesticker, ronde kalendersticker, brandblussersticker, testbadge, beoordelingssticker, testknop, teststicker, TÜV-sticker, TÜV-label, sticker, zelfklevend etiket, zelfklevende sticker, teststicker, garantiesticker, brandblussersticker, elektrische apparaatsticker, verwarmingssticker, meerjarige teststicker, testintervalherinnering, testerherinnering, teststicker, nummersticker, maandetiket, geteste sticker, testzegel of elektrische controleteststicker.

Voor iedereen die iets bijzonders wil: het is voor u mogelijk om onze keuringsstickers met een diameter tot 1,5 m te krijgen, als u niet van de gebruikelijke ronde uitvoering houdt: wij maken van uw keuringssticker een keuring sticker hoek! (vierkant vasthouden). Niet gevonden waar je naar zocht? Door onze jarenlange ervaring en de veelzijdigheid van onze drukkunst zijn wij in staat om uw meest bijzondere wensen in vervulling te laten gaan.Neem gerust telefonisch contact met ons op voor professioneel advies!
 
We willen graag uw ervaringen op onze site verbeteren. Zou u ons willen helpen door een aantal vragen te beantwoorden?
Ja
Nee