Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
VERBODEN TEKENS:
es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10
Een verboden bord is een veiligheidsteken dat gedrag verbiedt dat de gezondheid en veiligheid in gevaar kan brengen. Alle verboden borden hebben een ronde vorm met een rode rand met een rode diagonale lijn onder een hoek van 45 graden, die zich uitstrekt van linksboven naar rechtsonder. Het pictogram voor verboden is internationaal gedefinieerd in ISO 7010. Het pictogram is zwart op een witte achtergrond. De zwarte kleur geeft de aard van de opdracht aan. Op onze website maken we zowel binnen- als buitenstickers. Al uw wensen kunnen op onze website worden aangepast aan de vereiste specificaties. Het doel van verboden borden is om zichtbaar te zijn en daardoor elk soort gedrag te voorkomen dat tot gevaar of een ongeval kan leiden. Verboden borden worden gebruikt om verschillende activiteiten in verschillende situaties te voorkomen. Deze borden geven duidelijk een bericht aan iedereen die ze ziet, om aan te geven dat sommige acties niet veilig of niet toegestaan zijn. De verboden borden worden gebruikt om persoonlijk letsel en materiële schade te verminderen en de veiligheid te vergroten.
SOORTEN MATERIAAL:
InfoRoll1055896
PERMANENTE LIJM:
Permanent klevend materiaal is bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt ook de kleefkracht ondanks blootstelling aan UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
VERWIJDERBARE LIJM:
Verwijderbare lijm zorgt ervoor dat het etiket kan worden verwijderd zonder schade aan het etiket of het substraat. Deze lijm houdt het label stevig op zijn plaats, zonder lijmresten achter te laten wanneer het label wordt verwijderd.
HERPOSITIEBARE LIJM:
Herpositioneerbaar zelfklevend etiket wordt gebruikt voor optische opnamemedia. Bij veel toepassingen is dit type lijm nodig dat het label stevig op zijn plaats houdt, maar geen residu achterlaat als het label wordt verwijderd.
ANDERE MATERIALEN:
Materialen zoals zelfklevende polyesterfilm, polypropyleen, PVC-plastic, zelfklevend materiaal zijn ook beschikbaar.Polyesterfilm, die er bij daglicht wit uitziet en helder oplicht als er geen verlichting meer is.
Polypropyleen bevat bindmiddel en een fles oppervlakte-activator. Het hecht zich met hard en zacht plastic Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren. Polyvinylchloride is algemeen verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf. Flexibel PVC wordt gevormd door de toevoeging van compatibele weekmakers aan PVC die de kristalliniteit verlagen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibel plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.Hard PVC is een stijve en kosteneffectieve kunststof met een hoge weerstand tegen schokken, water, weer, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.
Zelfklevend is aan één zijde bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze aan oppervlakken blijft plakken.
KLEUR:
Colours-Mix-123333
Alle soorten kleuren zijn beschikbaar op onze website. Sommigen van hen zijn wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), wit, geel (HKS3K), oranje (HKS8K), rood (HKS14K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34), donkerblauw (HKS44K), lichtblauw (HKS50K), donkergroen (HKS54K), Licht Groen (HKS67K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), lichtgrijs (HKS91K), donkergrijs (HKS93K), fluorescerend groen (Pantone802), fluorescerend geel (Pantone803), fluorescerend oranje (Pantone811), fluorescerend rood (Pantone812). Volgens uw wensen passen we alle kleuren aan.
VORMEN GROOTTE:
Shapes-120998
Er zijn verschillende soorten vormen beschikbaar, waaronder Driehoek, Rechthoek, Rond, Vierkant, Parallellogram, Ruit, Ovaal, Vijfhoek, Zeshoek, Achthoek, Heptagon. Voor rechthoekige stickers is de maximale afmeting 1,5 mx 3 m. Voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,5m. Alle soorten maten en vormen zijn beschikbaar op onze website. We passen alle maten aan volgens uw behoeften.
HOE EEN STICKER BEVESTIGEN?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Breng de sticker aan op een schoon, droog oppervlak.
 2. U moet de sticker van het rugpapier verwijderen en een rand op uw oppervlak plakken. Druk vervolgens met het rechte voorwerp de rest van je sticker naar beneden. De rechte rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op de sticker, zodat deze gelijkmatig wordt aangebracht en er geen luchtbellen onder blijven.
HOE EEN STICKER VERWIJDEREN?
StickerFix155554
 1. Labelverwijderingsspray zoals Goo Gone kan geweldig werken als het gaat om het verwijderen van hardnekkige resten.
 2. Spray Goo Gone ofwel het residu zelf en leg er dan een doek / keukenrol overheen. Laat het 15-30 minuten intrekken.
 3. Verwijder je item en begin uit de hoeken te pellen.
 4. Gebruik een natte spons om eventuele restanten van het oppervlak te schrobben.

De verboden borden bevatten de volgende punten:

 1. Geen vermelding betekent geen toegang.
 2. Geen zware vrachtwagens, geen motorvoertuigen, geen motorfietsen worden gebruikt voor een regio die niet is toegestaan.
 3. Geen rechts, geen links, geen U-bocht worden aangegeven door een pijl die de bocht bedekt met een rode cirkel met een hoeklijn eroverheen.
 4. Afgesloten weg wordt gebruikt op afgesloten wegen, wat betekent dat er geen toegang is voor voertuigen.
 5. Er worden geen bussen gebruikt om aan te geven dat bussen niet zijn toegestaan.
 6. Niet inhalen betekent met zorg passen.
 7. Er wordt geen parkeergelegenheid gebruikt waar parkeren verboden is.
 8. Niet stoppen geeft aan waar zowel parkeren als stoppen verboden is.
 9. Geen rechtdoor rijden betekent dat het verkeer niet rechtdoor mag rijden en meestal moet afslaan.
 10. Geen voetgangers of fietsers betekent dat ze geen voetpad mogen volgen.
 11. Wrong-way betekent dat de weg alleen is voor verkeer in tegengestelde richting.
 12. Geen claxon geven aan, claxon is niet toegestaan voor voertuigen.
 13. Gewichtslimieten worden gebruikt om het maximale gewicht van bruggen aan te duiden.
 14. Breedtebeperkingen worden gebruikt om de maximale breedte op smalle wegen aan te duiden.
 15. Hoogtebegrenzingen worden gebruikt om de hoogtebeperking op bruggen en onderdoorgangen aan te duiden.
 16. Er worden lengtebeperkingen gebruikt om de maximale lengte aan te geven.
 17. Stop bij de douane wordt gebruikt bij grensovergang, tolwegen, politie.
 18. Het einde van beperkingen zijn de tekenen die een einde maken aan beperkingen.

Verboden bewegwijzering gaat vaak gepaard met de instructie “Nee” of “Niet doen”; zoals niet binnenkomen, en niet roken. Er zijn andere soorten verboden borden, waaronder niet roken, geen elektronische sigaretten, niet eten of drinken, geen honden, geen kinderen, niet zwemmen, niet rennen, geen rolschaatsen, geen scooters, geen mobiele telefoons gebruiken, geen lift gebruiken, Geen fotografie, Geen ladder gebruiken, Geen klimmen, Geen vorkheftrucks, Geen onvolledige steiger gebruiken, Niet bedienen, Machine niet gebruiken, Niet blussen met water, Niet buiten gebruik gebruiken, Niet in de deur staan manier, persoonlijk contact minimaliseren, Beperkt gebied, Beperkte toegang, Geen geautoriseerde toegang, Gebruik dit vuur niet in geval van brand, Geen toegang alleen geautoriseerd personeel, privé geen toegang, Geen alcohol of drugs om te consumeren, Kinderen mogen niet speel op deze site, Niet sluiten, Niet drinken, Niet betreden, Niet openen, Niet bedienen, Afschermingen niet verwijderen, Niet aanraken, Niet inschakelen, Niet uitschakelen, Industriële voertuigen verboden, Geen lucifers , Geen mobiele apparaten voorbij dit punt, Niet roken in de lift, Niet roken in de lift, Nee m Etalische artikelen of horloges, Geen vissen, Geen buitenschoeisel, Niet duiken, Geen olie of water gebruiken tijdens het gebruik, Dit artikel niet recyclen, Geen doppen, NIET op het oppervlak stappen, Geen open vuur, Geen windsurfen, Niet zeilen, Niet loop of sta hier, niet roeien, geen scherpe voorwerpen, deze lift is niet bedoeld voor mensen, geen toegang voor mensen met metalen implantaten, GEEN onderwaterapparatuur, geen vuurwapens voorbij dit punt.

Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Vlaggen en spandoeken
Egypte
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:zwart/geel/wit/rood
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657331
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-AEG-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-AEG-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-AEG-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-AEG-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-AEG-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-AEG-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-AEG-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-AEG-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-AEG-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-AEG-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-AEG-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-AEG-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-AEG-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-AEG-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Equatoriaal-Guinea
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:zwart/geel/wit/blauw/rood/groen/bruin
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657348
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-AEQ-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-AEQ-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-AEQ-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-AEQ-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-AEQ-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-AEQ-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-AEQ-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-AEQ-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-AEQ-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-AEQ-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-AEQ-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-AEQ-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-AEQ-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-AEQ-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Ethiopië
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:2:1
Kleuren:geel,rood,blauw,groen
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657355
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-AET-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-AET-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-AET-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-AET-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-AET-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-AET-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-AET-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-AET-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-AET-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-AET-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-AET-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-AET-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-AET-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-AET-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Afghanistan
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:zwart/wit/rood/groen
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657362
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-AFG-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-AFG-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-AFG-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-AFG-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-AFG-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-AFG-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-AFG-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-AFG-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-AFG-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-AFG-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-AFG-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-AFG-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-AFG-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-AFG-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Anguilla
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:
Kleuren:wit/oranje/blauw/rood
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657379
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-AGU-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-AGU-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-AGU-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-AGU-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-AGU-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-AGU-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-AGU-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-AGU-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-AGU-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-AGU-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-AGU-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-AGU-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-AGU-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-AGU-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Albanië
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:7:5
Kleuren:rood/groen/wit/blauw/geel
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657386
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-ALB-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-ALB-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-ALB-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-ALB-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-ALB-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-ALB-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-ALB-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-ALB-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-ALB-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-ALB-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-ALB-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-ALB-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-ALB-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-ALB-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Algerije
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:zwart/wit/rood/groen
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657393
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-ALG-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-ALG-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-ALG-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-ALG-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-ALG-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-ALG-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-ALG-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-ALG-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-ALG-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-ALG-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-ALG-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-ALG-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-ALG-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-ALG-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Antigua en Barbuda
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:
Kleuren:geel/rood/blauw/zwart/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657409
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-ANB-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-ANB-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-ANB-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-ANB-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-ANB-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-ANB-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-ANB-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-ANB-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-ANB-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-ANB-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-ANB-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-ANB-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-ANB-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-ANB-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Andorra
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:geel/wit/blauw/rood/bruin
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657416
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-AND-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-AND-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-AND-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-AND-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-AND-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-AND-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-AND-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-AND-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-AND-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-AND-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-AND-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-AND-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-AND-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-AND-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Angola
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:zwart/geel/rood
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657423
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-ANG-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-ANG-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-ANG-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-ANG-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-ANG-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-ANG-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-ANG-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-ANG-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-ANG-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-ANG-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-ANG-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-ANG-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-ANG-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-ANG-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Argentinië
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:zwart/geel/wit/rood
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657430
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-ARG-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-ARG-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-ARG-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-ARG-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-ARG-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-ARG-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-ARG-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-ARG-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-ARG-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-ARG-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-ARG-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-ARG-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-ARG-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-ARG-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Armenië
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:2:1
Kleuren:geel/rood/blauw
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657447
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-ARM-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-ARM-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-ARM-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-ARM-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-ARM-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-ARM-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-ARM-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-ARM-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-ARM-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-ARM-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-ARM-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-ARM-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-ARM-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-ARM-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Aruba
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:
Kleuren:geel/rood/blauw/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657454
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-ARU-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-ARU-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-ARU-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-ARU-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-ARU-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-ARU-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-ARU-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-ARU-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-ARU-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-ARU-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-ARU-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-ARU-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-ARU-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-ARU-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Azerbeidzjan
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:2:1
Kleuren:groen/rood/blauw/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657461
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-ASR-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-ASR-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-ASR-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-ASR-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-ASR-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-ASR-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-ASR-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-ASR-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-ASR-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-ASR-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-ASR-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-ASR-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-ASR-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-ASR-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Australië
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:2:1
Kleuren:rood/blauw/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657485
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-AUS-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-AUS-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-AUS-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-AUS-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-AUS-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-AUS-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-AUS-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-AUS-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-AUS-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-AUS-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-AUS-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-AUS-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-AUS-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-AUS-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Bahama's
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:2:1
Kleuren:zwart/blauw/geel
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657492
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BAH-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BAH-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BAH-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BAH-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BAH-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BAH-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BAH-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BAH-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BAH-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BAH-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BAH-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BAH-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BAH-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BAH-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Barbados
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:zwart/blauw/geel
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657508
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BAR-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BAR-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BAR-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BAR-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BAR-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BAR-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BAR-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BAR-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BAR-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BAR-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BAR-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BAR-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BAR-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BAR-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Belize
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:zwart/geel/wit/oranje/blauw/rood/groen
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657515
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BEL-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BEL-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BEL-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BEL-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BEL-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BEL-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BEL-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BEL-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BEL-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BEL-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BEL-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BEL-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BEL-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BEL-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Benin
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:rood/groen/geel
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657522
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BEN-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BEN-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BEN-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BEN-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BEN-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BEN-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BEN-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BEN-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BEN-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BEN-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BEN-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BEN-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BEN-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BEN-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Bermuda
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:
Kleuren:zwart/geel/wit/blauw/rood/groen
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657539
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BER-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BER-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BER-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BER-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BER-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BER-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BER-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BER-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BER-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BER-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BER-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BER-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BER-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BER-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Burkina Faso
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:rood/groen/wit/blauw/geel
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657546
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BFA-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BFA-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BFA-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BFA-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BFA-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BFA-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BFA-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BFA-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BFA-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BFA-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BFA-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BFA-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BFA-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BFA-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Bangladesh
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:5:3
Kleuren:rood/groen/wit/blauw/geel
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657553
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BGD-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BGD-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BGD-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BGD-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BGD-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BGD-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BGD-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BGD-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BGD-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BGD-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BGD-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BGD-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BGD-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BGD-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Bahrein
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:5:3
Kleuren:rood/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657560
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BHR-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BHR-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BHR-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BHR-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BHR-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BHR-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BHR-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BHR-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BHR-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BHR-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BHR-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BHR-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BHR-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BHR-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Bhutan
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:geel/wit/oranje
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657577
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BHU-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BHU-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BHU-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BHU-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BHU-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BHU-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BHU-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BHU-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BHU-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BHU-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BHU-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BHU-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BHU-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BHU-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Brits Indische Oceaanterritorium
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:
Kleuren:geel/wit/blauw/rood/groen/bruin
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657584
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BIO-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BIO-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BIO-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BIO-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BIO-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BIO-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BIO-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BIO-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BIO-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BIO-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BIO-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BIO-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BIO-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BIO-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
België
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:15:13
Kleuren:rood/zwart/geel
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657591
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BLG-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BLG-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BLG-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BLG-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BLG-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BLG-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BLG-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BLG-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BLG-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BLG-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BLG-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BLG-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BLG-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BLG-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Bosnië en Herzegovina
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:2:1
Kleuren:wit/blauw/geel
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657607
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BNH-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BNH-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BNH-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BNH-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BNH-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BNH-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BNH-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BNH-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BNH-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BNH-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BNH-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BNH-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BNH-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BNH-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Bolivia
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:22:15
Kleuren:rood/groen/geel
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657614
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BOL-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BOL-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BOL-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BOL-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BOL-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BOL-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BOL-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BOL-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BOL-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BOL-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BOL-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BOL-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BOL-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BOL-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Botswana
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:8:5
Kleuren:zwart/blauw/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657621
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BOT-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BOT-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BOT-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BOT-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BOT-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BOT-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BOT-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BOT-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BOT-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BOT-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BOT-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BOT-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BOT-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BOT-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Brazilië
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:10:7
Kleuren:wit/groen/blauw/geel
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657638
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BRA-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BRA-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BRA-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BRA-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BRA-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BRA-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BRA-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BRA-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BRA-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BRA-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BRA-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BRA-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BRA-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BRA-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Burundi
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:5:3
Kleuren:wit/rood/groen
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657645
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BRD-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BRD-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BRD-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BRD-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BRD-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BRD-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BRD-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BRD-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BRD-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BRD-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BRD-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BRD-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BRD-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BRD-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Britse Maagdeneilanden
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:
Kleuren:zwart/geel/wit/blauw/rood/groen/bruin
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657652
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BRJ-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BRJ-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BRJ-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BRJ-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BRJ-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BRJ-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BRJ-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BRJ-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BRJ-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BRJ-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BRJ-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BRJ-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BRJ-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BRJ-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Brunei
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:2:1
Kleuren:zwart/geel/wit/rood
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657669
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BRN-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BRN-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BRN-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BRN-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BRN-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BRN-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BRN-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BRN-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BRN-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BRN-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BRN-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BRN-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BRN-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BRN-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Bulgarije
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:5:3
Kleuren:rood/groen/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657676
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-BUL-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-BUL-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-BUL-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-BUL-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-BUL-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-BUL-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-BUL-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-BUL-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-BUL-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-BUL-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-BUL-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-BUL-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-BUL-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-BUL-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
China
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:rood/blauw/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657683
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-CHI-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-CHI-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-CHI-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-CHI-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-CHI-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-CHI-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-CHI-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-CHI-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-CHI-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-CHI-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-CHI-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-CHI-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-CHI-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-CHI-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Chili
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:wit/blauw/rood
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657690
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-CHL-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-CHL-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-CHL-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-CHL-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-CHL-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-CHL-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-CHL-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-CHL-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-CHL-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-CHL-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-CHL-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-CHL-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-CHL-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-CHL-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Congo-Kinshasa
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:rood/groen/wit/blauw/geel
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657706
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-COD-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-COD-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-COD-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-COD-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-COD-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-COD-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-COD-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-COD-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-COD-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-COD-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-COD-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-COD-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-COD-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-COD-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Cookeilanden
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:
Kleuren:wit/blauw/rood
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657713
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-COO-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-COO-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-COO-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-COO-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-COO-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-COO-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-COO-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-COO-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-COO-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-COO-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-COO-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-COO-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-COO-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-COO-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Costa Rica
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:5:3
Kleuren:rood/wit/blauw
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657720
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-COS-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-COS-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-COS-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-COS-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-COS-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-COS-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-COS-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-COS-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-COS-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-COS-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-COS-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-COS-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-COS-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-COS-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Denemarken
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:37:28
Kleuren:rood/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657737
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-DEN-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-DEN-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-DEN-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-DEN-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-DEN-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-DEN-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-DEN-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-DEN-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-DEN-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-DEN-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-DEN-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-DEN-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-DEN-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-DEN-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Duitsland
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:5:3
Kleuren:rood/zwart/geel
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657744
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-DEU-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-DEU-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-DEU-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-DEU-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-DEU-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-DEU-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-DEU-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-DEU-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-DEU-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-DEU-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-DEU-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-DEU-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-DEU-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-DEU-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Dominica
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:2:1
Kleuren:zwart/groen/geel/wit/rood
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657751
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-DOM-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-DOM-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-DOM-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-DOM-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-DOM-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-DOM-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-DOM-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-DOM-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-DOM-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-DOM-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-DOM-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-DOM-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-DOM-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-DOM-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Dominicaanse Republiek
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:8:5
Kleuren:zwart/geel/wit/blauw/rood/groen
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657768
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-DOR-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-DOR-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-DOR-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-DOR-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-DOR-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-DOR-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-DOR-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-DOR-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-DOR-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-DOR-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-DOR-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-DOR-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-DOR-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-DOR-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Djibouti
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:rood/blauw/groen/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657775
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-DSC-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-DSC-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-DSC-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-DSC-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-DSC-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-DSC-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-DSC-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-DSC-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-DSC-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-DSC-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-DSC-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-DSC-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-DSC-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-DSC-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Ecuador
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:2:1
Kleuren:zwart/geel/wit/blauw/rood/groen/bruin
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657782
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-ECU-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-ECU-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-ECU-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-ECU-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-ECU-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-ECU-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-ECU-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-ECU-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-ECU-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-ECU-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-ECU-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-ECU-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-ECU-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-ECU-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Ivoorkust
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:oranje/wit/groen
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657799
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-ELF-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-ELF-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-ELF-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-ELF-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-ELF-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-ELF-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-ELF-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-ELF-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-ELF-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-ELF-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-ELF-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-ELF-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-ELF-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-ELF-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
El Salvador
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:255:189
Kleuren:zwart/geel/wit/blauw/rood/groen/bruin
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657805
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-ELS-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-ELS-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-ELS-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-ELS-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-ELS-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-ELS-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-ELS-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-ELS-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-ELS-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-ELS-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-ELS-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-ELS-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-ELS-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-ELS-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Eritrea
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:2:1
Kleuren:rood/blauw/groen/geel
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657812
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-ERI-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-ERI-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-ERI-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-ERI-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-ERI-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-ERI-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-ERI-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-ERI-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-ERI-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-ERI-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-ERI-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-ERI-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-ERI-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-ERI-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Arabische Democratische Republiek Sahara
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:2:1
Kleuren:rood/groen/wit/blauw/geel
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657829
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-ESH-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-ESH-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-ESH-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-ESH-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-ESH-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-ESH-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-ESH-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-ESH-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-ESH-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-ESH-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-ESH-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-ESH-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-ESH-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-ESH-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Estland
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:11:7
Kleuren:blauw/zwart/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657836
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-EST-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-EST-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-EST-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-EST-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-EST-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-EST-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-EST-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-EST-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-EST-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-EST-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-EST-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-EST-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-EST-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-EST-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Faeröer
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:
Kleuren:rood/blauw/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657843
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-FAE-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-FAE-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-FAE-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-FAE-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-FAE-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-FAE-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-FAE-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-FAE-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-FAE-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-FAE-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-FAE-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-FAE-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-FAE-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-FAE-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Falklandeilanden
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:
Kleuren:zwart/geel/wit/oranje/blauw/rood/groen/bruin
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657850
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-FAL-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-FAL-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-FAL-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-FAL-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-FAL-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-FAL-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-FAL-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-FAL-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-FAL-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-FAL-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-FAL-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-FAL-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-FAL-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-FAL-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Fiji
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:2:1
Kleuren:zwart/geel/wit/blauw/rood/groen/bruin
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657867
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-FID-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-FID-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-FID-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-FID-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-FID-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-FID-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-FID-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-FID-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-FID-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-FID-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-FID-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-FID-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-FID-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-FID-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Finland
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:18:11
Kleuren:blauw/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657874
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-FIN-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-FIN-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-FIN-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-FIN-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-FIN-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-FIN-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-FIN-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-FIN-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-FIN-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-FIN-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-FIN-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-FIN-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-FIN-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-FIN-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Frankrijk
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:blauw/wit/rood
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657881
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-FRA-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-FRA-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-FRA-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-FRA-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-FRA-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-FRA-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-FRA-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-FRA-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-FRA-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-FRA-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-FRA-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-FRA-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-FRA-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-FRA-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gabon
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:4:3
Kleuren:groen/geel/blauw
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657898
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-GAB-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-GAB-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-GAB-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-GAB-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-GAB-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-GAB-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-GAB-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-GAB-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-GAB-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-GAB-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-GAB-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-GAB-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-GAB-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-GAB-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gambia
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:rood/wit/blauw/groen
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657904
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-GAM-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-GAM-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-GAM-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-GAM-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-GAM-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-GAM-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-GAM-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-GAM-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-GAM-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-GAM-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-GAM-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-GAM-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-GAM-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-GAM-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Guinee-Bissau
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:2:1
Kleuren:geel/rood/zwart/groen
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657911
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-GBI-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-GBI-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-GBI-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-GBI-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-GBI-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-GBI-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-GBI-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-GBI-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-GBI-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-GBI-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-GBI-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-GBI-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-GBI-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-GBI-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Georgië
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:rood/zwart/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657928
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-GEO-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-GEO-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-GEO-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-GEO-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-GEO-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-GEO-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-GEO-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-GEO-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-GEO-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-GEO-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-GEO-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-GEO-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-GEO-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-GEO-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Ghana
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:rood/zwart/geel/groen
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657935
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-GHA-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-GHA-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-GHA-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-GHA-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-GHA-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-GHA-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-GHA-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-GHA-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-GHA-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-GHA-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-GHA-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-GHA-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-GHA-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-GHA-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gibraltar
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:
Kleuren:rood/zwart/geel/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657942
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-GIB-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-GIB-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-GIB-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-GIB-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-GIB-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-GIB-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-GIB-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-GIB-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-GIB-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-GIB-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-GIB-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-GIB-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-GIB-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-GIB-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Groot Brittanië
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:2:1
Kleuren:rood/blauw/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657959
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-GRB-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-GRB-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-GRB-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-GRB-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-GRB-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-GRB-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-GRB-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-GRB-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-GRB-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-GRB-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-GRB-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-GRB-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-GRB-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-GRB-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Grenada
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:5:3
Kleuren:rood/groen/geel
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657966
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-GRE-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-GRE-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-GRE-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-GRE-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-GRE-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-GRE-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-GRE-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-GRE-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-GRE-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-GRE-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-GRE-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-GRE-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-GRE-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-GRE-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Griekenland
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:rood/blauw/wit/geel/zwart
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657973
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-GRI-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-GRI-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-GRI-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-GRI-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-GRI-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-GRI-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-GRI-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-GRI-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-GRI-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-GRI-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-GRI-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-GRI-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-GRI-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-GRI-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Guatamala
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:8:5
Kleuren:zwart/geel/wit/blauw/rood/groen/bruin
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657980
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-GUA-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-GUA-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-GUA-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-GUA-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-GUA-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-GUA-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-GUA-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-GUA-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-GUA-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-GUA-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-GUA-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-GUA-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-GUA-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-GUA-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Guernsey
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:
Kleuren:rood/wit/geel
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499657997
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-GUE-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-GUE-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-GUE-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-GUE-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-GUE-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-GUE-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-GUE-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-GUE-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-GUE-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-GUE-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-GUE-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-GUE-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-GUE-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-GUE-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Guinea
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:rood/geel/groen
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499658000
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-GUI-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-GUI-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-GUI-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-GUI-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-GUI-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-GUI-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-GUI-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-GUI-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-GUI-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-GUI-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-GUI-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-GUI-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-GUI-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-GUI-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Guyana
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:5:3
Kleuren:zwart/geel/wit/rood/groen
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499658017
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-GUY-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-GUY-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-GUY-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-GUY-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-GUY-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-GUY-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-GUY-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-GUY-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-GUY-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-GUY-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-GUY-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-GUY-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-GUY-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-GUY-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Haïti
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:5:3
Kleuren:geel/rood/blauw/groen/zwart/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499658024
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-HAI-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-HAI-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-HAI-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-HAI-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-HAI-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-HAI-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-HAI-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-HAI-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-HAI-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-HAI-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-HAI-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-HAI-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-HAI-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-HAI-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Honduras
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:2:1
Kleuren:blauw/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499658031
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-HON-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-HON-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-HON-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-HON-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-HON-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-HON-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-HON-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-HON-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-HON-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-HON-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-HON-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-HON-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-HON-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-HON-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Indonesië
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:rood/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499658048
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-IND-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-IND-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-IND-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-IND-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-IND-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-IND-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-IND-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-IND-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-IND-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-IND-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-IND-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-IND-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-IND-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-IND-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
India
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:oranje/wit/blauw/groen
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499658055
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-INI-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-INI-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-INI-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-INI-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-INI-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-INI-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-INI-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-INI-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-INI-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-INI-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-INI-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-INI-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-INI-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-INI-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Irak
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:3:2
Kleuren:rood/groen/wit/zwart
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499658062
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-IRK-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-IRK-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-IRK-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-IRK-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-IRK-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-IRK-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-IRK-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-IRK-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-IRK-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-IRK-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-IRK-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-IRK-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-IRK-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-IRK-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Ierland
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:2:1
Kleuren:rood/wit/oranje
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499658079
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-IRL-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-IRL-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-IRL-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-IRL-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-IRL-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-IRL-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-IRL-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-IRL-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-IRL-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-IRL-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-IRL-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-IRL-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-IRL-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-IRL-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Iran
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:7:4
Kleuren:groen/rood/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499658086
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-IRN-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-IRN-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-IRN-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-IRN-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-IRN-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-IRN-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-IRN-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-IRN-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-IRN-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-IRN-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-IRN-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-IRN-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-IRN-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-IRN-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
IJsland
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:25:18
Kleuren:blauw/wit/rood
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499658093
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-ISL-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-ISL-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-ISL-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-ISL-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-ISL-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-ISL-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-ISL-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-ISL-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-ISL-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-ISL-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-ISL-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-ISL-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-ISL-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-ISL-60-M 60 cm breed Matt 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Israël
Technische details:
Materiaal:PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen:5-60cm breedte
Verhouding:11:8
Kleuren:blauw/wit
Verpakkingseenheid:  1
EAN Number:  4058499658109
Prijs:  incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-FL-ISR-5-G 5 cm breed Glanzend 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 ES-FL-ISR-5-M 5 cm breed Matt 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 ES-FL-ISR-10-G 10 cm breed Glanzend 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 ES-FL-ISR-10-M 10 cm breed Matt 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 ES-FL-ISR-20-G 20 cm breed Glanzend 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 ES-FL-ISR-20-M 20 cm breed Matt 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 ES-FL-ISR-30-G 30 cm breed Glanzend 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 ES-FL-ISR-30-M 30 cm breed Matt 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 ES-FL-ISR-40-G 40 cm breed Glanzend 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 ES-FL-ISR-40-M 40 cm breed Matt 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 ES-FL-ISR-50-G 50 cm breed Glanzend 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 ES-FL-ISR-50-M 50 cm breed Matt 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 ES-FL-ISR-60-G 60 cm breed Glanzend 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 ES-FL-ISR-60-M 60 cm breed