Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL 7.50 €
Zending tot 10kg DHL 9.50 €
Zending tot 20kg DHL 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DHL 9.50 €
Zending tot 10kg DHL 11.50 €
Zending tot 20kg DHL 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DHL 18.00 €
Zending tot 10kg DHL 20.50 €
Zending tot 20kg DHL 28.50 €
Zending tot 31,5 kg DHL 39.50 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
VERBODEN TEKENS:
es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10
Een verboden bord is een veiligheidsteken dat gedrag verbiedt dat de gezondheid en veiligheid in gevaar kan brengen. Alle verboden borden hebben een ronde vorm met een rode rand met een rode diagonale lijn onder een hoek van 45 graden, die zich uitstrekt van linksboven naar rechtsonder. Het pictogram voor verboden is internationaal gedefinieerd in ISO 7010. Het pictogram is zwart op een witte achtergrond. De zwarte kleur geeft de aard van de opdracht aan. Op onze website maken we zowel binnen- als buitenstickers. Al uw wensen kunnen op onze website worden aangepast aan de vereiste specificaties. Het doel van verboden borden is om zichtbaar te zijn en daardoor elk soort gedrag te voorkomen dat tot gevaar of een ongeval kan leiden. Verboden borden worden gebruikt om verschillende activiteiten in verschillende situaties te voorkomen. Deze borden geven duidelijk een bericht aan iedereen die ze ziet, om aan te geven dat sommige acties niet veilig of niet toegestaan zijn. De verboden borden worden gebruikt om persoonlijk letsel en materiële schade te verminderen en de veiligheid te vergroten.
SOORTEN MATERIAAL:
InfoRoll1055896
PERMANENTE LIJM:
Permanent klevend materiaal is bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt ook de kleefkracht ondanks blootstelling aan UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
VERWIJDERBARE LIJM:
Verwijderbare lijm zorgt ervoor dat het etiket kan worden verwijderd zonder schade aan het etiket of het substraat. Deze lijm houdt het label stevig op zijn plaats, zonder lijmresten achter te laten wanneer het label wordt verwijderd.
HERPOSITIEBARE LIJM:
Herpositioneerbaar zelfklevend etiket wordt gebruikt voor optische opnamemedia. Bij veel toepassingen is dit type lijm nodig dat het label stevig op zijn plaats houdt, maar geen residu achterlaat als het label wordt verwijderd.
ANDERE MATERIALEN:
Materialen zoals zelfklevende polyesterfilm, polypropyleen, PVC-plastic, zelfklevend materiaal zijn ook beschikbaar.Polyesterfilm, die er bij daglicht wit uitziet en helder oplicht als er geen verlichting meer is.
Polypropyleen bevat bindmiddel en een fles oppervlakte-activator. Het hecht zich met hard en zacht plastic Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren. Polyvinylchloride is algemeen verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf. Flexibel PVC wordt gevormd door de toevoeging van compatibele weekmakers aan PVC die de kristalliniteit verlagen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibel plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.Hard PVC is een stijve en kosteneffectieve kunststof met een hoge weerstand tegen schokken, water, weer, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.
Zelfklevend is aan één zijde bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze aan oppervlakken blijft plakken.
KLEUR:
Colours-Mix-123333
Alle soorten kleuren zijn beschikbaar op onze website. Sommigen van hen zijn wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), wit, geel (HKS3K), oranje (HKS8K), rood (HKS14K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34), donkerblauw (HKS44K), lichtblauw (HKS50K), donkergroen (HKS54K), Licht Groen (HKS67K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), lichtgrijs (HKS91K), donkergrijs (HKS93K), fluorescerend groen (Pantone802), fluorescerend geel (Pantone803), fluorescerend oranje (Pantone811), fluorescerend rood (Pantone812). Volgens uw wensen passen we alle kleuren aan.
VORMEN GROOTTE:
Shapes-120998
Er zijn verschillende soorten vormen beschikbaar, waaronder Driehoek, Rechthoek, Rond, Vierkant, Parallellogram, Ruit, Ovaal, Vijfhoek, Zeshoek, Achthoek, Heptagon. Voor rechthoekige stickers is de maximale afmeting 1,5 mx 3 m. Voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,5m. Alle soorten maten en vormen zijn beschikbaar op onze website. We passen alle maten aan volgens uw behoeften.
HOE EEN STICKER BEVESTIGEN?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Breng de sticker aan op een schoon, droog oppervlak.
 2. U moet de sticker van het rugpapier verwijderen en een rand op uw oppervlak plakken. Druk vervolgens met het rechte voorwerp de rest van je sticker naar beneden. De rechte rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op de sticker, zodat deze gelijkmatig wordt aangebracht en er geen luchtbellen onder blijven.
HOE EEN STICKER VERWIJDEREN?
StickerFix155554
 1. Labelverwijderingsspray zoals Goo Gone kan geweldig werken als het gaat om het verwijderen van hardnekkige resten.
 2. Spray Goo Gone ofwel het residu zelf en leg er dan een doek / keukenrol overheen. Laat het 15-30 minuten intrekken.
 3. Verwijder je item en begin uit de hoeken te pellen.
 4. Gebruik een natte spons om eventuele restanten van het oppervlak te schrobben.

De verboden borden bevatten de volgende punten:

 1. Geen vermelding betekent geen toegang.
 2. Geen zware vrachtwagens, geen motorvoertuigen, geen motorfietsen worden gebruikt voor een regio die niet is toegestaan.
 3. Geen rechts, geen links, geen U-bocht worden aangegeven door een pijl die de bocht bedekt met een rode cirkel met een hoeklijn eroverheen.
 4. Afgesloten weg wordt gebruikt op afgesloten wegen, wat betekent dat er geen toegang is voor voertuigen.
 5. Er worden geen bussen gebruikt om aan te geven dat bussen niet zijn toegestaan.
 6. Niet inhalen betekent met zorg passen.
 7. Er wordt geen parkeergelegenheid gebruikt waar parkeren verboden is.
 8. Niet stoppen geeft aan waar zowel parkeren als stoppen verboden is.
 9. Geen rechtdoor rijden betekent dat het verkeer niet rechtdoor mag rijden en meestal moet afslaan.
 10. Geen voetgangers of fietsers betekent dat ze geen voetpad mogen volgen.
 11. Wrong-way betekent dat de weg alleen is voor verkeer in tegengestelde richting.
 12. Geen claxon geven aan, claxon is niet toegestaan voor voertuigen.
 13. Gewichtslimieten worden gebruikt om het maximale gewicht van bruggen aan te duiden.
 14. Breedtebeperkingen worden gebruikt om de maximale breedte op smalle wegen aan te duiden.
 15. Hoogtebegrenzingen worden gebruikt om de hoogtebeperking op bruggen en onderdoorgangen aan te duiden.
 16. Er worden lengtebeperkingen gebruikt om de maximale lengte aan te geven.
 17. Stop bij de douane wordt gebruikt bij grensovergang, tolwegen, politie.
 18. Het einde van beperkingen zijn de tekenen die een einde maken aan beperkingen.

Verboden bewegwijzering gaat vaak gepaard met de instructie “Nee” of “Niet doen”; zoals niet binnenkomen, en niet roken. Er zijn andere soorten verboden borden, waaronder niet roken, geen elektronische sigaretten, niet eten of drinken, geen honden, geen kinderen, niet zwemmen, niet rennen, geen rolschaatsen, geen scooters, geen mobiele telefoons gebruiken, geen lift gebruiken, Geen fotografie, Geen ladder gebruiken, Geen klimmen, Geen vorkheftrucks, Geen onvolledige steiger gebruiken, Niet bedienen, Machine niet gebruiken, Niet blussen met water, Niet buiten gebruik gebruiken, Niet in de deur staan manier, persoonlijk contact minimaliseren, Beperkt gebied, Beperkte toegang, Geen geautoriseerde toegang, Gebruik dit vuur niet in geval van brand, Geen toegang alleen geautoriseerd personeel, privé geen toegang, Geen alcohol of drugs om te consumeren, Kinderen mogen niet speel op deze site, Niet sluiten, Niet drinken, Niet betreden, Niet openen, Niet bedienen, Afschermingen niet verwijderen, Niet aanraken, Niet inschakelen, Niet uitschakelen, Industriële voertuigen verboden, Geen lucifers , Geen mobiele apparaten voorbij dit punt, Niet roken in de lift, Niet roken in de lift, Nee m Etalische artikelen of horloges, Geen vissen, Geen buitenschoeisel, Niet duiken, Geen olie of water gebruiken tijdens het gebruik, Dit artikel niet recyclen, Geen doppen, NIET op het oppervlak stappen, Geen open vuur, Geen windsurfen, Niet zeilen, Niet loop of sta hier, niet roeien, geen scherpe voorwerpen, deze lift is niet bedoeld voor mensen, geen toegang voor mensen met metalen implantaten, GEEN onderwaterapparatuur, geen vuurwapens voorbij dit punt.

Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL 7.50 €
Zending tot 10kg DHL 9.50 €
Zending tot 20kg DHL 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DHL 9.50 €
Zending tot 10kg DHL 11.50 €
Zending tot 20kg DHL 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DHL 18.00 €
Zending tot 10kg DHL 20.50 €
Zending tot 20kg DHL 28.50 €
Zending tot 31,5 kg DHL 39.50 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Electrokeurstickers
Elektrokeurstickers - 1100 Wisselstroomnet buitengeleider 1 (DIN 40009)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

1100 Wisselstroomnet buitengeleider 1 (DIN 40009)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm-2.50 cm
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-1100-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-1100-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-1100-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-1100-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-1100-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-1100-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-1100-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-1100-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 1200 Wisselstroomnet buitengeleider 2 (DIN 40009)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

1200 Wisselstroomnet buitengeleider 2 (DIN 40009)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm-2.50 cm
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-1200-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-1200-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-1200-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-1200-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-1200-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-1200-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-1200-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-1200-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 1300 Wisselstroomnet buitengeleider 3 (DIN 40009)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

1300 Wisselstroomnet buitengeleider 3 (DIN 40009)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm-2.50 cm
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-1300-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-1300-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-1300-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-1300-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-1300-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-1300-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-1300-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-1300-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 1400 Gelijkstroomnet positief (DIN40009)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

1400 Gelijkstroomnet positief (DIN40009)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-1400-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-1400-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-1400-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-1400-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-1400-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-1400-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-1400-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-1400-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 1500 Aarde (DIN40009)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

1500 Aarde (DIN40009)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-1500-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-1500-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-1500-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-1500-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-1500-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-1500-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-1500-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-1500-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 1600 Geaard (DIN40009)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

1600 Geaard (DIN40009)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-1600-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-1600-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-1600-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-1600-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-1600-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-1600-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-1600-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-1600-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 1700 Massa (DIN40009)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

1700 Massa (DIN40009)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-1700-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-1700-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-1700-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-1700-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-1700-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-1700-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-1700-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-1700-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 1800 Gelijkstroom negatief (DIN40009)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

1800 Gelijkstroom negatief (DIN40009)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-1800-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-1800-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-1800-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-1800-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-1800-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-1800-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-1800-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-1800-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 1900 Beschermde geleider (DIN40009)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

1900 Beschermde geleider (DIN40009)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart, geel, groen
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-1900-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-1900-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-1900-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-1900-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-1900-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-1900-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-1900-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-1900-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 2000 Geleider niet geaard (DIN40009)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

2000 Geleider niet geaard (DIN40009)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart, geel, groen
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-2000-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-2000-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-2000-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-2000-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-2000-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-2000-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-2000-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-2000-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 2100 Neutraalleider met beschermingsfunctie (PENgeleider) (DIN40009)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

2100 Neutraalleider met beschermingsfunctie (PENgeleider) (DIN40009)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart, geel, groen
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-2100-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-2100-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-2100-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-2100-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-2100-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-2100-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-2100-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-2100-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 2200 Wisselstroomnet neutraalleider (DIN40009)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

2200 Wisselstroomnet neutraalleider (DIN40009)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% blauw-wit
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-2200-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend wit 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-2200-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt wit 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-2200-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend wit 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-2200-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt wit 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-2200-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend wit 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-2200-200-M 2 cm PE-plastic Matt wit 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-2200-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend wit 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-2200-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt wit 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 2300 Gelijkstroomnet middenleider (DIN40009)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

2300 Gelijkstroomnet middenleider (DIN40009)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% blauw-wit
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-2300-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend wit 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-2300-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt wit 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-2300-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend wit 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-2300-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt wit 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-2300-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend wit 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-2300-200-M 2 cm PE-plastic Matt wit 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-2300-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend wit 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-2300-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt wit 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 2400 Aarde (DIN40011)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

2400 Aarde (DIN40011)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-2400-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-2400-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-2400-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-2400-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-2400-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-2400-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-2400-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-2400-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 2500 Beschermde geleider. Beschermde geleider aansluiting (DIN40011)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

2500 Beschermde geleider. Beschermde geleider aansluiting (DIN40011)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-2500-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-2500-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-2500-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-2500-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-2500-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-2500-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-2500-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-2500-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 2600 Geaard (DIN40011)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

2600 Geaard (DIN40011)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-2600-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-2600-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-2600-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-2600-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-2600-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-2600-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-2600-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-2600-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 2700 Massa aansluiting (DIN40011)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

2700 Massa aansluiting (DIN40011)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-2700-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-2700-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-2700-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-2700-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-2700-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-2700-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-2700-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-2700-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
2800 Beschermisolering (DIN40011)Elektrokeurstickers -

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

2800 Beschermisolering (DIN40011)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-2800-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-2800-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-2800-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-2800-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-2800-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-2800-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-2800-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-2800-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 2900 Netstroomstickers om zelf te beschrijven

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

2900 Netstroomstickers om zelf te beschrijven

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-2900-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-2900-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-2900-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-2900-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-2900-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-2900-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-2900-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-2900-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 3000 Explosieven (DIN40012)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

3000 Explosieven (DIN40012)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-3000-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-3000-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-3000-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-3000-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-3000-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-3000-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-3000-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-3000-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
Elektrokeurstickers - 3100 Explosieven (DIN40012)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

3100 Explosieven (DIN40012)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-3100-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-3100-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-3100-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-3100-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
5 ES-ELPE-3100-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-3100-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
7 ES-ELPE-3100-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-3100-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
3200 beschermd tegen weersinvloeden (DIN 40012)

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

3200 beschermd tegen weersinvloeden (DIN 40012)

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-3200-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-3200-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 9,60 € 8,80 € 7,60 € 4,80 €
3 ES-ELPE-3200-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-3200-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 9,60 € 8,80 € 7,60 € 4,80 €
5 ES-ELPE-3200-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-3200-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 10,60 € 9,80 € 8,40 € 5,40 €
7 ES-ELPE-3200-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-3200-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 10,60 € 9,80 € 8,40 € 5,40 €
Elektrokeurstickers - 3300 Verdeler- en stroomnetbetekenisstickers om zelf te beschrijven

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

3300 Verdeler- en stroomnetbetekenisstickers om zelf te beschrijven

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-3300-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-3300-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 9,60 € 8,80 € 7,60 € 4,80 €
3 ES-ELPE-3300-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-3300-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 9,60 € 8,80 € 7,60 € 4,80 €
5 ES-ELPE-3300-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-3300-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 10,60 € 9,80 € 8,40 € 5,40 €
7 ES-ELPE-3300-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-3300-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 10,60 € 9,80 € 8,40 € 5,40 €
Elektrokeurstickers - 3400 Gebruik voor binnen met begrenzing naar buiten

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

3400 Gebruik voor binnen met begrenzing naar buiten

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-3400-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-3400-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 9,60 € 8,80 € 7,60 € 4,80 €
3 ES-ELPE-3400-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-3400-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 9,60 € 8,80 € 7,60 € 4,80 €
5 ES-ELPE-3400-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-3400-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 10,60 € 9,80 € 8,40 € 5,40 €
7 ES-ELPE-3400-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-3400-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 10,60 € 9,80 € 8,40 € 5,40 €
Elektrokeurstickers - 3500 Gebruik voor binnen en buiten

Elektrokeurstickers. Zelfklevend volgens DIN 40009 norm. Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, nationaal: DIN EN 60445, DIN 40012, DIN 40011. In verschillende afmetingen.

3500 Gebruik voor binnen en buiten

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 1.25 cm. - 2.50 cm.
Kleuren: 100% zwart
Verpakkingseenheid:   per 100 stuks geleverd op vel
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-3500-125-G 1.25 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-3500-125-M 1.25 cm PE-plastic Matt zwart 9,60 € 8,80 € 7,60 € 4,80 €
3 ES-ELPE-3500-150-G 1.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
4 ES-ELPE-3500-150-M 1.5 cm PE-plastic Matt zwart 9,60 € 8,80 € 7,60 € 4,80 €
5 ES-ELPE-3500-200-G 2 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
6 ES-ELPE-3500-200-M 2 cm PE-plastic Matt zwart 10,60 € 9,80 € 8,40 € 5,40 €
7 ES-ELPE-3500-250-G 2.5 cm PE-plastic Glanzend zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
8 ES-ELPE-3500-250-M 2.5 cm PE-plastic Matt zwart 10,60 € 9,80 € 8,40 € 5,40 €
Elektrokeurstickers - Aarde symbool

Elektrische etikettering, zelfklevend. Standaarden: Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, Nationaal: DIN EN 60445). De beschrijving van het type geleider wordt gegeven in DIN 42 400.

Aarde symbool

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend (Polyethylen)
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 12 - 30 mm.
Kleuren: geel/zwart (TT-Druck)
Verpakkingseenheid:   1.000 stuk
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-3600-12-G 12 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-3600-12-M 12 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-3600-20-G 20 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
4 ES-ELPE-3600-20-M 20 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
5 ES-ELPE-3600-30-G 30 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
6 ES-ELPE-3600-30-M 30 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
Elektrokeurstickers - DC-symbool

Elektrische etikettering, zelfklevend, gelijkstroom. Normen: EN 61310, IEC 417

DC-symbool

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend (Polyethylen)
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 12 - 30 mm.
Kleuren: geel/zwart (TT-Druck)
Verpakkingseenheid:   1.000 stuk
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-3700-12-G 12 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-3700-12-M 12 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-3700-20-G 20 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
4 ES-ELPE-3700-20-M 20 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
5 ES-ELPE-3700-30-G 30 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
6 ES-ELPE-3700-30-M 30 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
Elektrokeurstickers - AC-symbool

Elektrische etikettering, zelfklevend, AC. Normen: prEN 50099

AC-symbool

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend (Polyethylen)
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 12 - 30 mm.
Kleuren: wit/zwart (TT-Druck)
Verpakkingseenheid:   1.000 stuk
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-3800-12-G 12 mm PE-Plastic Glanzend wit/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-3800-12-M 12 mm PE-Plastic Matt wit/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-3800-20-G 20 mm PE-Plastic Glanzend wit/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
4 ES-ELPE-3800-20-M 20 mm PE-Plastic Matt wit/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
5 ES-ELPE-3800-30-G 30 mm PE-Plastic Glanzend wit/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
6 ES-ELPE-3800-30-M 30 mm PE-Plastic Matt wit/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
Elektrokeurstickers - Wisselstroom symbool

Elektrische etikettering, zelfklevend, wisselstroom. Normen: EN 61310

Wisselstroom symbool

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend (Polyethylen)
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 12 - 30 mm.
Kleuren: geel/zwart (TT-Druck)
Verpakkingseenheid:   1.000 stuk
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-3900-12-G 12 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-3900-12-M 12 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-3900-20-G 20 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
4 ES-ELPE-3900-20-M 20 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
5 ES-ELPE-3900-30-G 30 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
6 ES-ELPE-3900-30-M 30 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
Elektrokeurstickers - Beschermende isolatie, beschermingsklasse 3

Electrical marking, self-adhesive, protective insulation, protection class 3. Standards: International: IEC 60445, Europe: EN 60445, National: DIN EN 60445.

Beschermende isolatie, beschermingsklasse 3

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend (Polyethylen)
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 12 - 30 mm.
Kleuren: wit/zwart (TT-Druck)
Verpakkingseenheid:   1.000 stuk
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-4000-12-G 12 mm PE-Plastic Glanzend wit/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-4000-12-M 12 mm PE-Plastic Matt wit/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-4000-20-G 20 mm PE-Plastic Glanzend wit/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
4 ES-ELPE-4000-20-M 20 mm PE-Plastic Matt wit/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
5 ES-ELPE-4000-30-G 30 mm PE-Plastic Glanzend wit/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
6 ES-ELPE-4000-30-M 30 mm PE-Plastic Matt wit/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
Elektrokeurstickers - Beschermende isolatie, beschermingsklasse 3

Elektrische etikettering, zelfklevend, beschermende isolatie, beschermingsklasse 3. Normen: Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, Nationaal: DIN EN 60445.

Beschermende isolatie, beschermingsklasse 3

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend (Polyethylen)
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 12 - 30 mm.
Kleuren: geel/zwart (TT-Druck)
Verpakkingseenheid:   1.000 stuk
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-4100-12-G 12 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-4100-12-M 12 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-4100-20-G 20 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
4 ES-ELPE-4100-20-M 20 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
5 ES-ELPE-4100-30-G 30 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
6 ES-ELPE-4100-30-M 30 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
Elektrokeurstickers - Beschermende isolatie, beschermingsklasse 3

Elektrische etikettering, zelfklevend, beschermende isolatie, beschermingsklasse 1. Normen: Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, Nationaal: DIN EN 60445.

Beschermende isolatie, beschermingsklasse 1

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend (Polyethylen)
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 12 - 30 mm.
Kleuren: geel/zwart (TT-Druck)
Verpakkingseenheid:   1.000 stuk
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-4200-12-G 12 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-4200-12-M 12 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-4200-20-G 20 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
4 ES-ELPE-4200-20-M 20 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
5 ES-ELPE-4200-30-G 30 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
6 ES-ELPE-4200-30-M 30 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
Elektrokeurstickers - Dimensies

Electrical labeling, self-adhesive, mass. Standards: IEC 417, DIN 40011.

Dimensie

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend (Polyethylen)
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 12 - 30 mm.
Kleuren: geel/zwart (TT-Druck)
Verpakkingseenheid:   1.000 stuk
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-4300-12-G 12 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-4300-12-M 12 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-4300-20-G 20 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
4 ES-ELPE-4300-20-M 20 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
5 ES-ELPE-4300-30-G 30 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
6 ES-ELPE-4300-30-M 30 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
Elektrokeurstickers - Beschermende isolatie, beschermingsklasse 2

Elektrische etikettering, zelfklevend, beschermende isolatie, beschermingsklasse 2. Normen: DIN 40011, EN 61310, IEC 417.

Beschermende isolatie, beschermingsklasse 2

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend (Polyethylen)
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 12 - 30 mm.
Kleuren: geel/zwart (TT-Druck)
Verpakkingseenheid:   1.000 stuk
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-4400-12-G 12 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-4400-12-M 12 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-4400-20-G 20 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
4 ES-ELPE-4400-20-M 20 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
5 ES-ELPE-4400-30-G 30 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
6 ES-ELPE-4400-30-M 30 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
Elektrokeurstickers - Potentiaalvereffening

Elektrische etikettering, zelfklevend, potentiaalvereffening. Standaarden: Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, Nationaal: DIN EN 60445.

Potentiaalvereffening

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend (Polyethylen)
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 12 - 30 mm.
Kleuren: wit/zwart (TT-Druck)
Verpakkingseenheid:   1.000 stuk
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-4500-12-G 12 mm PE-Plastic Glanzend wit/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-4500-12-M 12 mm PE-Plastic Matt wit/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-4500-20-G 20 mm PE-Plastic Glanzend wit/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
4 ES-ELPE-4500-20-M 20 mm PE-Plastic Matt wit/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
5 ES-ELPE-4500-30-G 30 mm PE-Plastic Glanzend wit/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
6 ES-ELPE-4500-30-M 30 mm PE-Plastic Matt wit/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
Elektrokeurstickers - Equipotentiaalverbinding

elektrische etikettering, zelfklevend, potentiaalvereffening. Normen: Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, Nationaal: DIN EN 60445.

Equipotentiaalverbinding

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend (Polyethylen)
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 12 - 30 mm.
Kleuren: geel/zwart (TT-Druck)
Verpakkingseenheid:   1.000 stuk
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-4600-12-G 12 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-4600-12-M 12 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-4600-20-G 20 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
4 ES-ELPE-4600-20-M 20 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
5 ES-ELPE-4600-30-G 30 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
6 ES-ELPE-4600-30-M 30 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
Elektrokeurstickers - Positief

Elektrische etikettering, zelfklevend, positief. Norm: prEN 50099-2.

Positief

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend (Polyethylen)
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 12 - 30 mm.
Kleuren: wit/zwart (TT-Druck)
Verpakkingseenheid:   1.000 stuk
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-4700-12-G 12 mm PE-Plastic Glanzend wit/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-4700-12-M 12 mm PE-Plastic Matt wit/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-4700-20-G 20 mm PE-Plastic Glanzend wit/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
4 ES-ELPE-4700-20-M 20 mm PE-Plastic Matt wit/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
5 ES-ELPE-4700-30-G 30 mm PE-Plastic Glanzend wit/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
6 ES-ELPE-4700-30-M 30 mm PE-Plastic Matt wit/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
Elektrokeurstickers - Negatief

Elektrische etikettering, zelfklevend, negatief. Standaard: prEN 50099-2.

Negatief

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend (Polyethylen)
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 12 - 30 mm.
Kleuren: wit/zwart (TT-Druck)
Verpakkingseenheid:   1.000 stuk
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-4800-12-G 12 mm PE-Plastic Glanzend wit/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-4800-12-M 12 mm PE-Plastic Matt wit/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-4800-20-G 20 mm PE-Plastic Glanzend wit/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
4 ES-ELPE-4800-20-M 20 mm PE-Plastic Matt wit/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
5 ES-ELPE-4800-30-G 30 mm PE-Plastic Glanzend wit/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
6 ES-ELPE-4800-30-M 30 mm PE-Plastic Matt wit/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
Elektrokeurstickers - Explosie bescherming

Elektrische markering, zelfklevend, explosiebeveiliging voor explosieveilige apparatuur. Standaard: DIN 40012.

Explosie bescherming

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend (Polyethylen)
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 12 - 30 mm.
Kleuren: geel/zwart (TT-Druck)
Verpakkingseenheid:   1.000 stuk
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-5000-12-G 12 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-5000-12-M 12 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-5000-20-G 20 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
4 ES-ELPE-5000-20-M 20 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
5 ES-ELPE-5000-30-G 30 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
6 ES-ELPE-5000-30-M 30 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
Elektrokeurstickers - Explosie bescherming

Elektrische markering, zelfklevend, explosiebeveiliging voor explosieveilige apparatuur. Standaard: DIN 50014.

Explosie bescherming

Technische details:
Materiaal: PE-Plastik, Zelfklevend (Polyethylen)
Oppervlak: Glanzend / Matt
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 12 - 30 mm.
Kleuren: geel/zwart (TT-Druck)
Verpakkingseenheid:   1.000 stuk
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Kleur Staffelprijs per 100 Stuks incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-ELPE-5100-12-G 12 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
2 ES-ELPE-5100-12-M 12 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 4,80 € 4,40 € 3,80 € 2,40 €
3 ES-ELPE-5100-20-G 20 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
4 ES-ELPE-5100-20-M 20 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,30 € 4,90 € 4,20 € 2,70 €
5 ES-ELPE-5100-30-G 30 mm PE-Plastic Glanzend geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €
6 ES-ELPE-5100-30-M 30 mm PE-Plastic Matt geel/zwart 5,80 € 5,40 € 4,60 € 3,10 €

   Aanvraag formulier

Contact/bedrijfsgegevens
  Naam
  Straat
  Postcode + woonplaats
  Telefoon:
  Fax
*Dit email-veld moet ingevuld zijn
Kies het gewenst product
Product :
Materiaal :
Hoe lang weersbestendig- en lichtechtheid :
Afmetingen :
Mag het formaat afwijkend zijn ? :
Aantal 1 :
Aantal 2 :
Aantal 3 :
Belt u mij a.u.b. op voor uitgebreid advies :

Overige aan- of opmerkingen
  
Ja, ik zou graag speciale aanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Ja, ik zou graag advertentieaanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Nee, ik wil geen informatie over nieuwe producten en aanbiedingen ontvangen.
Bescherm uw medewerkers en gebruik de juiste elektrische labels op uw apparaten en apparatuur. Om werknemers te waarschuwen voor elektrische spanning, mogen passende veiligheidsborden niet ontbreken. Om te voorkomen dat er überhaupt ongevallen ontstaan door elektrische stroom, zorgen bedrijfsveiligheidsvoorschriften en verkeersveiligheidsvoorschriften voor een duidelijke identificatie van hoogspanningssystemen vanaf 1.000 volt. Laagspanningssystemen zijn ook uitgerust met passende markeringen om te waarschuwen voor levensgevaar, spanningvoerende kabels of omgekeerde spanning.

Aangezien veiligheid erg belangrijk is bij de elektrische installatie, moeten elektriciteitsleidingen en stroomkabels duidelijk worden gelabeld. Welke kleur hoort bij welke ader? Of het nu neutrale geleider in blauw of aardgeleider in groen-geel is - labels met de bijbehorende afkortingen N of PE kunnen snel en eenvoudig worden aangebracht en helpen de kleurcodering en bijbehorende toewijzing van stroomkabels snel en eenvoudig te identificeren. De klemaanduiding "L" voor de buitenste geleider is gebruikelijk voor AC-lijnen. Dit identificeert de draad waarop de netspanning stroomt en mag niet worden verward met de nulleider zonder spanning. In het geval van driefasige kabels met 3 stroomvoerende draden, zijn de kabelkleuren meestal bruin ("L1"), zwart ("L2") en grijs ("L3"). Alle bijbehorende aderlabels worden eenvoudig op de kabelmantel aangebracht.

EtikettenWorld biedt u een breed scala aan labels voor elektrische identificatie volgens DIN40009 (Internationaal: IEC 60445, Europa: EN 60445, Nationaal: DIN EN 60445), DIN 40012 en DIN 40011 in verschillende formaten op vellen of rollen. Gebruik gewoon onze online winkel om te bestellen. U zult verrast zijn door onze lage prijzen!