Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
VERBODEN TEKENS:
es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10
Een verboden bord is een veiligheidsteken dat gedrag verbiedt dat de gezondheid en veiligheid in gevaar kan brengen. Alle verboden borden hebben een ronde vorm met een rode rand met een rode diagonale lijn onder een hoek van 45 graden, die zich uitstrekt van linksboven naar rechtsonder. Het pictogram voor verboden is internationaal gedefinieerd in ISO 7010. Het pictogram is zwart op een witte achtergrond. De zwarte kleur geeft de aard van de opdracht aan. Op onze website maken we zowel binnen- als buitenstickers. Al uw wensen kunnen op onze website worden aangepast aan de vereiste specificaties. Het doel van verboden borden is om zichtbaar te zijn en daardoor elk soort gedrag te voorkomen dat tot gevaar of een ongeval kan leiden. Verboden borden worden gebruikt om verschillende activiteiten in verschillende situaties te voorkomen. Deze borden geven duidelijk een bericht aan iedereen die ze ziet, om aan te geven dat sommige acties niet veilig of niet toegestaan zijn. De verboden borden worden gebruikt om persoonlijk letsel en materiële schade te verminderen en de veiligheid te vergroten.
SOORTEN MATERIAAL:
InfoRoll1055896
PERMANENTE LIJM:
Permanent klevend materiaal is bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt ook de kleefkracht ondanks blootstelling aan UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
VERWIJDERBARE LIJM:
Verwijderbare lijm zorgt ervoor dat het etiket kan worden verwijderd zonder schade aan het etiket of het substraat. Deze lijm houdt het label stevig op zijn plaats, zonder lijmresten achter te laten wanneer het label wordt verwijderd.
HERPOSITIEBARE LIJM:
Herpositioneerbaar zelfklevend etiket wordt gebruikt voor optische opnamemedia. Bij veel toepassingen is dit type lijm nodig dat het label stevig op zijn plaats houdt, maar geen residu achterlaat als het label wordt verwijderd.
ANDERE MATERIALEN:
Materialen zoals zelfklevende polyesterfilm, polypropyleen, PVC-plastic, zelfklevend materiaal zijn ook beschikbaar.Polyesterfilm, die er bij daglicht wit uitziet en helder oplicht als er geen verlichting meer is.
Polypropyleen bevat bindmiddel en een fles oppervlakte-activator. Het hecht zich met hard en zacht plastic Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren. Polyvinylchloride is algemeen verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf. Flexibel PVC wordt gevormd door de toevoeging van compatibele weekmakers aan PVC die de kristalliniteit verlagen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibel plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.Hard PVC is een stijve en kosteneffectieve kunststof met een hoge weerstand tegen schokken, water, weer, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.
Zelfklevend is aan één zijde bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze aan oppervlakken blijft plakken.
KLEUR:
Colours-Mix-123333
Alle soorten kleuren zijn beschikbaar op onze website. Sommigen van hen zijn wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), wit, geel (HKS3K), oranje (HKS8K), rood (HKS14K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34), donkerblauw (HKS44K), lichtblauw (HKS50K), donkergroen (HKS54K), Licht Groen (HKS67K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), lichtgrijs (HKS91K), donkergrijs (HKS93K), fluorescerend groen (Pantone802), fluorescerend geel (Pantone803), fluorescerend oranje (Pantone811), fluorescerend rood (Pantone812). Volgens uw wensen passen we alle kleuren aan.
VORMEN GROOTTE:
Shapes-120998
Er zijn verschillende soorten vormen beschikbaar, waaronder Driehoek, Rechthoek, Rond, Vierkant, Parallellogram, Ruit, Ovaal, Vijfhoek, Zeshoek, Achthoek, Heptagon. Voor rechthoekige stickers is de maximale afmeting 1,5 mx 3 m. Voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,5m. Alle soorten maten en vormen zijn beschikbaar op onze website. We passen alle maten aan volgens uw behoeften.
HOE EEN STICKER BEVESTIGEN?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Breng de sticker aan op een schoon, droog oppervlak.
 2. U moet de sticker van het rugpapier verwijderen en een rand op uw oppervlak plakken. Druk vervolgens met het rechte voorwerp de rest van je sticker naar beneden. De rechte rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op de sticker, zodat deze gelijkmatig wordt aangebracht en er geen luchtbellen onder blijven.
HOE EEN STICKER VERWIJDEREN?
StickerFix155554
 1. Labelverwijderingsspray zoals Goo Gone kan geweldig werken als het gaat om het verwijderen van hardnekkige resten.
 2. Spray Goo Gone ofwel het residu zelf en leg er dan een doek / keukenrol overheen. Laat het 15-30 minuten intrekken.
 3. Verwijder je item en begin uit de hoeken te pellen.
 4. Gebruik een natte spons om eventuele restanten van het oppervlak te schrobben.

De verboden borden bevatten de volgende punten:

 1. Geen vermelding betekent geen toegang.
 2. Geen zware vrachtwagens, geen motorvoertuigen, geen motorfietsen worden gebruikt voor een regio die niet is toegestaan.
 3. Geen rechts, geen links, geen U-bocht worden aangegeven door een pijl die de bocht bedekt met een rode cirkel met een hoeklijn eroverheen.
 4. Afgesloten weg wordt gebruikt op afgesloten wegen, wat betekent dat er geen toegang is voor voertuigen.
 5. Er worden geen bussen gebruikt om aan te geven dat bussen niet zijn toegestaan.
 6. Niet inhalen betekent met zorg passen.
 7. Er wordt geen parkeergelegenheid gebruikt waar parkeren verboden is.
 8. Niet stoppen geeft aan waar zowel parkeren als stoppen verboden is.
 9. Geen rechtdoor rijden betekent dat het verkeer niet rechtdoor mag rijden en meestal moet afslaan.
 10. Geen voetgangers of fietsers betekent dat ze geen voetpad mogen volgen.
 11. Wrong-way betekent dat de weg alleen is voor verkeer in tegengestelde richting.
 12. Geen claxon geven aan, claxon is niet toegestaan voor voertuigen.
 13. Gewichtslimieten worden gebruikt om het maximale gewicht van bruggen aan te duiden.
 14. Breedtebeperkingen worden gebruikt om de maximale breedte op smalle wegen aan te duiden.
 15. Hoogtebegrenzingen worden gebruikt om de hoogtebeperking op bruggen en onderdoorgangen aan te duiden.
 16. Er worden lengtebeperkingen gebruikt om de maximale lengte aan te geven.
 17. Stop bij de douane wordt gebruikt bij grensovergang, tolwegen, politie.
 18. Het einde van beperkingen zijn de tekenen die een einde maken aan beperkingen.

Verboden bewegwijzering gaat vaak gepaard met de instructie “Nee” of “Niet doen”; zoals niet binnenkomen, en niet roken. Er zijn andere soorten verboden borden, waaronder niet roken, geen elektronische sigaretten, niet eten of drinken, geen honden, geen kinderen, niet zwemmen, niet rennen, geen rolschaatsen, geen scooters, geen mobiele telefoons gebruiken, geen lift gebruiken, Geen fotografie, Geen ladder gebruiken, Geen klimmen, Geen vorkheftrucks, Geen onvolledige steiger gebruiken, Niet bedienen, Machine niet gebruiken, Niet blussen met water, Niet buiten gebruik gebruiken, Niet in de deur staan manier, persoonlijk contact minimaliseren, Beperkt gebied, Beperkte toegang, Geen geautoriseerde toegang, Gebruik dit vuur niet in geval van brand, Geen toegang alleen geautoriseerd personeel, privé geen toegang, Geen alcohol of drugs om te consumeren, Kinderen mogen niet speel op deze site, Niet sluiten, Niet drinken, Niet betreden, Niet openen, Niet bedienen, Afschermingen niet verwijderen, Niet aanraken, Niet inschakelen, Niet uitschakelen, Industriële voertuigen verboden, Geen lucifers , Geen mobiele apparaten voorbij dit punt, Niet roken in de lift, Niet roken in de lift, Nee m Etalische artikelen of horloges, Geen vissen, Geen buitenschoeisel, Niet duiken, Geen olie of water gebruiken tijdens het gebruik, Dit artikel niet recyclen, Geen doppen, NIET op het oppervlak stappen, Geen open vuur, Geen windsurfen, Niet zeilen, Niet loop of sta hier, niet roeien, geen scherpe voorwerpen, deze lift is niet bedoeld voor mensen, geen toegang voor mensen met metalen implantaten, GEEN onderwaterapparatuur, geen vuurwapens voorbij dit punt.

Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Thermodirect etiketten

ThermoDirectEtiketten / ThermoEcoEtiketten van papier

Hier treft u voordelige ThermoDirectEtiketten / ThermoEcoEtiketten van papier in vele verschillende afmetingen. Wij kunnen ook etiketten voor u produceren naar uw eigen ontwerp. Met bijvoorbeeld uw eigen logo of in uw eigen bedrijfskleur.

Thermodirect etiketten Thermodirect etiketten Thermodirect etiketten Thermodirect etiketten
Snelzoeken op afmetingen:
Lengte(mm):
x
Breedte(mm):


Thermodirect etiketten - 15 x 10 mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 15x10 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-15x10-0-PA-40mm-1000 15x10mm Papier 40 mm wit 1000 1,89 € 1,69 € 1,49 € 1,19 €
Thermodirect etiketten-25x75mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 25x75 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   500, 1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-25x75-0-PA-1Z-500 25x75 mm Papier 1 zoll wit 500 3,45 € 3,24 € 2,95 € 2,24 €
2 ES-TD-25x75-0-PA-1Z-1000 25x75 mm Papier 1 zoll wit 1000 4,45 € 3,45 € 2,95 € 2,75 €
3 ES-TD-25x75-0-PA-3Z-1000 25x75 mm Papier 3 zoll wit 1000 4,45 € 3,45 € 2,95 € 2,75 €
Thermodirect etiketten-25x76mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 25x76 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-25x76-0-PA-1Z-1000 25x76 mm Papier 1 zoll wit 1000 4,45 € 3,45 € 2,95 € 2,75 €
Thermodirect etiketten - 30 x 10 mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 30x10 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-30x10-0-PA-40mm-1000 30x10mm Papier 40 mm wit 1000 2,99 € 2,69 € 2,34 € 1,79 €
Thermodirect etiketten-30x15mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 30x15 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   4000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-30x15-0-PA-1Z-4000 30x15 mm Papier 1 zoll wit 4000 8,45 € 6,45 € 4,45 € 2,75 €
2 ES-TD-30x15-0-PA-3Z-4000 30x15 mm Papier 3 zoll wit 4000 8,45 € 6,45 € 4,45 € 2,75 €
Thermodirect etiketten-30x21mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 30x21 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   2000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-30x21-0-PA-1Z-2000 30x21 mm Papier 1 zoll wit 2000 2,45 € 2,35 € 2,29 € 2,15 €
Thermodirect etiketten-31x22mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 31x22 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   2000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-31x22-0-PA-3Z-2000 31x22 mm Papier 3 zoll wit 2000 2,45 € 2,35 € 2,29 € 2,15 €
Thermodirect etiketten-32x25mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 32x25 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   2000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-32x25-0-PA-1Z-2000 32x25 mm Papier 1 zoll wit 2000 3,95 € 3,45 € 3,24 € 2,45 €
Thermodirect etiketten-36x13mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 36x13 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   3000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-36x13-0-PA-1Z-3000 36x13 mm Papier 1 zoll wit 3000 7,95 € 5,95 € 3,95 € 2,45 €
2 ES-TD-36x13-0-PA-3Z-3000 36x13 mm Papier 3 zoll wit 3000 7,95 € 5,95 € 3,95 € 2,45 €
Thermodirect etiketten-37x52mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 37x52 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   800 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-37x52-0-PA-40mm-800 37x52 mm Papier 40 mm wit 800 2,55 € 2,45 € 2,25 € 1,99 €
Thermodirect etiketten-38x23mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 38x23 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, 1,3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   2000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-38x23-0-PA-1Z-2000 38x23 mm Papier 1 zoll wit 2000 4,95 € 4,75 € 3,95 € 3,45 €
2 ES-TD-38x23-0-PA-3Z-2000 38x23 mm Papier 3 zoll wit 2000 4,95 € 4,75 € 3,95 € 3,45 €
3 ES-TD-38x23-0-PA-40mm-2000 38x23 mm Papier 40 mm wit 2000 4,95 € 4,75 € 3,95 € 3,45 €
Thermodirect etiketten-38x25mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 38x25 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   2000, 5000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-38x25-0-PA-1Z-2000 38x25 mm Papier 1 zoll wit 2000 5,45 € 4,95 € 4,45 € 3,95 €
2 ES-TD-38x25-0-PA-3Z-5000 38x25 mm Papier 3 zoll wit 5000 7,75 € 7,45 € 7,24 € 6,95 €
Thermodirect etiketten - 40 x 10 mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 40x10 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-40x10-0-PA-40mm-1000 40x10mm Papier 40 mm wit 1000 1,99 € 1,79 € 1,59 € 1,29 €
Thermodirect etiketten - 40 x 24 mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 40x24 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-40x24-0-PA-40mm-1000 40x24mm Papier 40 mm wit 1000 2,99 € 2,79 € 2,59 € 2,29 €
Thermodirect etiketten-40x24mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 40x24 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, 1,3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   2000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-40x24-0-PA-1Z-2000 40x24 mm Papier 1 zoll wit 2000 5,45 € 4,95 € 4,45 € 3,95 €
2 ES-TD-40x24-0-PA-3Z-2000 40x24 mm Papier 3 zoll wit 2000 5,45 € 4,95 € 4,45 € 3,95 €
3 ES-TD-40x24-0-PA-40mm-2000 40x24 mm Papier 40 mm wit 2000 5,45 € 4,95 € 4,45 € 3,95 €
Thermodirect etiketten - 40 x 40 mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 40x40 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-40x40-0-PA-40mm-1000 40x40mm Papier 40 mm wit 1000 2,69 € 2,49 € 2,24 € 1,99 €
Thermodirect etiketten-45x36mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 45x36 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   2000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-45x36-0-PA-1Z-2000 45x36 mm Papier 1 zoll wit 2000 8,95 € 7,95 € 3,95 € 3,45 €
2 ES-TD-45x36-0-PA-3Z-2000 45x36 mm Papier 3 zoll wit 2000 8,95 € 7,95 € 3,95 € 3,45 €
Thermodirect etiketten-50x18mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 50x18 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   2000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-50x18-0-PA-1Z-2000 50x18 mm Papier 1 zoll wit 2000 7,95 € 5,95 € 3,95 € 2,95 €
2 ES-TD-50x18-0-PA-3Z-2000 50x18 mm Papier 3 zoll wit 2000 7,95 € 5,95 € 3,95 € 2,95 €
Thermodirect etiketten - 50 x 20 mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 50x20 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-50x20-0-PA-40mm-1000 50x20mm Papier 40 mm wit 1000 2,09 € 1,89 € 1,69 € 1,35 €
Thermodirect etiketten - 50 x 35 mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 50x35 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-50x35-0-PA-40mm-1000 50x35mm Papier 40 mm wit 1000 2,69 € 2,49 € 2,24 € 1,99 €
Thermodirect etiketten-50x40mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 50x40 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   400 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-50x40-0-PA-40mm-400 50x40 mm Papier 40 mm wit 400 1,59 € 1,55 € 1,49 € 1,32 €
ThermoDirectEtiketten - 50x50 mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 50x50 mm Durchmesser
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-50x50-0-PA-40mm-1000 50x50mm Papier 40 mm wit 1000 3,70 € 3,45 € 2,99 € 2,69 €
Thermodirect etiketten-50x80mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 50x80 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-50x80-0-PA-1Z-1000 50x80 mm Papier 1 zoll wit 1000 6,95 € 6,75 € 5,75 € 4,75 €
2 ES-TD-50x80-0-PA-3Z-1000 50x80 mm Papier 3 zoll wit 1000 6,95 € 6,75 € 5,75 € 4,75 €
Thermodirect etiketten-51x25mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 51x25 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 19 mm, 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   400, 1500, 5000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-51x25-0-PA-19mm-400 51x25 mm Papier 19 mm wit 400 2,25 € 2,15 € 2,35 € 1,89 €
2 ES-TD-51x25-0-PA-1Z-1500 51x25 mm Papier 1 zoll wit 1500 2,95 € 2,75 € 2,35 € 1,89 €
3 ES-TD-51x25-0-PA-3Z-5000 51x25 mm Papier 3 zoll wit 5000 9,95 € 8,25 € 6,45 € 5,24 €
Thermodirect etiketten-51x32mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 51x32 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   2000, 4500 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-51x32-0-PA-1Z-2000 51x32 mm Papier 1 zoll wit 2000 5,45 € 4,95 € 4,45 € 4,25 €
2 ES-TD-51x32-0-PA-3Z-4500 51x32 mm Papier 3 zoll wit 4500 8,95 € 8,45 € 7,95 € 6,95 €
Thermodirect etiketten-51x38mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 51x38 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 19 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   300 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-51x38-0-PA-19mm-300 51x38 mm Papier 19 mm wit 300 2,66 € 2,47 € 2,34 € 2,03 €
Thermodirect etiketten-51x51mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 51x51 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 19 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   200 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-51x51-0-PA-19mm-200 51x51 mm Papier 19 mm wit 200 3,55 € 3,39 € 3,32 € 3,05 €
Thermodirect etiketten-55x30mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 55x30 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   2000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-55x30-0-PA-1Z-2000 55x30 mm Papier 1 zoll wit 2000 4,75 € 4,49 € 4,24 € 3,95 €
2 ES-TD-55x30-0-PA-3Z-2000 55x30 mm Papier 3 zoll wit 2000 4,75 € 4,49 € 4,24 € 3,95 €
Thermodirect etiketten-57x19mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 57x19 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   3000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-57x19-0-PA-1Z-3000 57x19 mm Papier 1 zoll wit 3000 6,45 € 6,24 € 5,99 € 5,75 €
2 ES-TD-57x19-0-PA-3Z-3000 57x19 mm Papier 3 zoll wit 3000 6,45 € 6,24 € 5,99 € 5,75 €
Thermodirect etiketten-57x32mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 57x32 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   2000, 4000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-57x32-0-PA-1Z-2000 57x32 mm Papier 1 zoll wit 2000 9,95 € 8,95 € 8,25 € 7,25 €
2 ES-TD-57x32-0-PA-3Z-4000 57x32 mm Papier 3 zoll wit 4000 4,29 € 4,24 € 4,09 € 3,75 €
Thermodirect etiketten-57x51mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 57x51 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-57x51-0-PA-1Z-1000 57x51 mm Papier 1 zoll wit 1000 6,24 € 5,95 € 5,45 € 4,75 €
Thermodirect etiketten-57x76mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 57x76 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-57x76-0-PA-1Z-1000 57x76 mm Papier 1 zoll wit 1000 6,24 € 5,95 € 5,45 € 4,75 €
Thermodirect etiketten-57x102mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 57x102 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   700 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-57x102-0-PA-1Z-700 57x102 mm Papier 1 zoll wit 700 3,09 € 2,85 € 2,65 € 2,35 €
Thermodirect etiketten-58x43mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 58x43 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-58x43-0-PA-40mm-1000 58x43 mm Papier 40 mm wit 1000 3,09 € 2,85 € 2,65 € 2,35 €
Thermodirect etiketten-58x53mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 58x53 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   800 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-58x53-0-PA-40mm-800 58x53 mm Papier 40 mm wit 800 3,15 € 2,95 € 2,75 € 2,45 €
Thermodirect etiketten-58x60mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 58x60 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   700 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-58x60-0-PA-40mm-700 58x60 mm Papier 40 mm wit 700 2,95 € 2,85 € 2,75 € 2,55 €
Thermodirect etiketten-58x75mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 58x75 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-58x75-0-PA-40mm-1000 58x75 mm Papier 40 mm wit 1000 3,10 € 2,95 € 2,85 € 2,75 €
Thermodirect etiketten-60x30mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 60x30 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1500 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-60x30-0-PA-1Z-1500 60x30 mm Papier 1 zoll wit 1500 7,95 € 6,95 € 4,95 € 2,74 €
2 ES-TD-60x30-0-PA-3Z-1500 60x30 mm Papier 3 zoll wit 1500 7,95 € 6,95 € 4,95 € 2,74 €
Thermodirect etiketten - 60 x 40 mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 60x40 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-60x40-0-PA-40mm-1000 60x40mm Papier 40 mm wit 1000 3,70 € 3,45 € 2,99 € 2,69 €
Thermodirect etiketten-60x40mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 60x40 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-60x40-0-PA-1Z-1000 60x40 mm Papier 1 zoll wit 1000 7,95 € 6,95 € 4,95 € 2,74 €
2 ES-TD-60x40-0-PA-3Z-1000 60x40 mm Papier 3 zoll wit 1000 7,95 € 6,95 € 4,95 € 2,74 €
Thermodirect etiketten-60x62mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 60x62 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   800 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-60x62-0-PA-40mm-800 60x62 mm Papier 40 mm wit 800 3,45 € 3,25 € 3,10 € 2,79 €
Thermodirect etiketten-68x45mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 68x45 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-68x45-0-PA-40mm-1000 68x45 mm Papier 40 mm wit 1000 3,95 € 3,79 € 3,55 € 2,85 €
Thermodirect etiketten-68x55mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 68x55 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   850 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-68x55-0-PA-40mm-850 68x55 mm Papier 40 mm wit 850 3,95 € 3,79 € 3,55 € 2,85 €
Thermodirect etiketten-68x61mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 68x61 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   750 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-68x61-0-PA-40mm-750 68x61 mm Papier 40 mm wit 750 3,95 € 3,79 € 3,55 € 2,85 €
Thermodirect etiketten-70x32mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 70x32 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-70x32-0-PA-3Z-1000 70x32 mm Papier 3 zoll wit 1000 6,45 € 5,99 € 4,99 € 3,45 €
Thermodirect etiketten-70x45mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 70x45 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-70x45-0-PA-1Z-1000 70x45 mm Papier 1 zoll wit 1000 6,95 € 6,45 € 5,54 € 3,95 €
2 ES-TD-70x45-0-PA-3Z-1000 70x45 mm Papier 3 zoll wit 1000 6,95 € 6,45 € 5,54 € 3,95 €
Thermodirect etiketten - 70 x 50 mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 70x50 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-70x50-0-PA-40mm-1000 70x50mm Papier 40 mm wit 1000 7,45 € 6,95 € 5,95 € 4,75 €
Thermodirect etiketten-74x105mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 74x105 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   400, 1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-74x105-0-PA-1Z-400 74x105 mm Papier 1 zoll wit 400 8,95 € 7,45 € 5,95 € 3,95 €
2 ES-TD-74x105-0-PA-3Z-1000 74x105 mm Papier 3 zoll wit 1000 12,95 € 11,49 € 9,95 € 7,49 €
Thermodirect etiketten-74x210mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 74x210 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   400, 500 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-74x210-0-PA-1Z-400 74x210 mm Papier 1 zoll wit 400 15,95 € 12,95 € 10,95 € 6,95 €
2 ES-TD-74x210-0-PA-3Z-500 74x210 mm Papier 3 zoll wit 500 16,95 € 13,95 € 11,95 € 7,49 €
Thermodirect etiketten-75x40mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 75x40 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-75x40-0-PA-1Z-1000 75x40 mm Papier 1 zoll wit 1000 6,95 € 6,45 € 5,54 € 3,95 €
2 ES-TD-75x40-0-PA-3Z-1000 75x40 mm Papier 3 zoll wit 1000 6,95 € 6,45 € 5,54 € 3,95 €
Thermodirect etiketten-75x50mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 75x50 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, 1,3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-75x50-0-PA-1Z-1000 75x50 mm Papier 1 zoll wit 1000 6,95 € 6,45 € 5,54 € 4,49 €
2 ES-TD-75x50-0-PA-3Z-1000 75x50 mm Papier 3 zoll wit 1000 6,95 € 6,45 € 5,54 € 4,49 €
3 ES-TD-75x50-0-PA-40mm-1000 75x50 mm Papier 40 mm wit 1000 6,95 € 6,45 € 5,54 € 4,49 €
Thermodirect etiketten-76x25mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 76x25 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   2500, 5000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-76x25-0-PA-1Z-2500 76x25 mm Papier 1 zoll wit 2500 8,95 € 8,45 € 7,95 € 5,95 €
2 ES-TD-76x25-0-PA-3Z-5000 76x25 mm Papier 3 zoll wit 5000 11,95 € 10,95 € 9,50 € 8,45 €
Thermodirect etiketten-76x45mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 76x45 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 19 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   350 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-76x45-0-PA-19mm-350 76x45 mm Papier 19 mm wit 350 3,40 € 3,28 € 3,12 € 2,89 €
Thermodirect etiketten-76x51mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 76x51 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   300, 1000, 3000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-76x51-0-PA-1Z-300 76x51 mm Papier 1 zoll wit 300 2,99 € 2,89 € 2,79 € 2,59 €
2 ES-TD-76x51-0-PA-1Z-1000 76x51 mm Papier 1 zoll wit 1000 4,29 € 4,24 € 4,09 € 3,75 €
3 ES-TD-76x51-0-PA-3Z-3000 76x51 mm Papier 3 zoll wit 3000 11,95 € 11,45 € 10,95 € 9,95 €
Thermodirect etiketten-76x102mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 76x102 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 19 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   150 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-76x102-0-PA-19mm-150 76x102 mm Papier 19 mm wit 150 2,99 € 2,89 € 2,79 € 2,59 €
Thermodirect etiketten-76x152mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 76x152 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-76x152-0-PA-3Z-1000 76x152 mm Papier 3 zoll wit 1000 12,95 € 11,95 € 10,95 € 8,75 €
Thermodirect etiketten - 80 x 40 mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 80x40 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-80x40-0-PA-40mm-1000 80x40mm Papier 40 mm wit 1000 7,45 € 6,95 € 5,95 € 4,75 €
Thermodirect etiketten-80x80mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 80x80 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   500, 1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-80x80-0-PA-1Z-500 80x80 mm Papier 1 zoll wit 500 5,25 € 4,45 € 3,95 € 3,49 €
2 ES-TD-80x80-0-PA-3Z-1000 80x80 mm Papier 3 zoll wit 1000 9,45 € 8,45 € 7,45 € 6,45 €
Thermodirect etiketten-90x33mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 90x33 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   2000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-90x33-0-PA-1Z-2000 90x33 mm Papier 1 zoll wit 2000 9,45 € 8,99 € 8,75 € 8,24 €
2 ES-TD-90x33-0-PA-3Z-2000 90x33 mm Papier 3 zoll wit 2000 9,45 € 8,99 € 8,75 € 8,24 €
Thermodirect etiketten - 90x50mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 90x70 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-90x50-PA-0-1000-1Z 90x50 mm Papier 1 zoll wit 1000 6,24 € 5,95 € 5,45 € 4,75 €
Thermodirect etiketten-90x60mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 90x60 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, 1,3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-90x60-0-PA-1Z-1000 90x60 mm Papier 1 zoll wit 1000 6,24 € 5,95 € 5,45 € 4,75 €
2 ES-TD-90x60-0-PA-3Z-1000 90x60 mm Papier 3 zoll wit 1000 6,24 € 5,95 € 5,45 € 4,75 €
3 ES-TD-90x60-0-PA-40mm-1000 90x60 mm Papier 40 mm wit 1000 6,24 € 5,95 € 5,45 € 4,75 €
Thermodirect etiketten - 90 x 70 mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 90x70 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-90x70-0-PA-40mm-1000 90x70mm Papier 40 mm wit 1000 7,45 € 7,25 € 7,05 € 6,95 €
Thermodirect etiketten-95x48mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 95x48 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-95x48-0-PA-1Z-1000 95x48 mm Papier 1 zoll wit 1000 6,24 € 5,95 € 5,45 € 4,75 €
2 ES-TD-95x48-0-PA-3Z-1000 95x48 mm Papier 3 zoll wit 1000 6,24 € 5,95 € 5,45 € 4,75 €
Thermodirect etiketten - 100 x 30mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 100x30 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-100x30-0-PA-40mm-1000 100x30mm Papier 40 mm wit 1000 4,75 € 4,49 € 4,24 € 3,95 €
Thermodirect etiketten - 100 x 50mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 100x50 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-100x50-0-PA-40mm-1000 100x50mm Papier 40 mm wit 1000 7,45 € 7,25 € 7,05 € 6,95 €
Thermodirect etiketten-100x50mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 100x50 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, 1,3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000, 2000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-100x50-0-PA-1Z-1000 100x50 mm Papier 1 zoll wit 1000 6,24 € 5,95 € 5,45 € 4,75 €
2 ES-TD-100x50-0-PA-3Z-1000 100x50 mm Papier 3 zoll wit 1000 6,24 € 5,95 € 5,45 € 4,75 €
3 ES-TD-100x50-0-PA-40mm-1000 100x50 mm Papier 40 mm wit 1000 6,24 € 5,95 € 5,45 € 4,75 €
4 ES-TD-100x50-0-PA-3Z-2000 100x50 mm Papier 3 zoll wit 2000 12,25 € 11,95 € 11,45 € 9,95 €
Thermodirect etiketten-100x100mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 100x100 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   500, 1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-100x100-0-PA-3Z-500 100x100 mm Papier 3 zoll wit 500 5,45 € 5,24 € 4,99 € 4,75 €
2 ES-TD-100x100-0-PA-1Z-1000 100x100 mm Papier 1 zoll wit 1000 9,95 € 8,95 € 8,45 € 7,45 €
3 ES-TD-100x100-0-PA-3Z-1000 100x100 mm Papier 3 zoll wit 1000 9,95 € 8,95 € 8,45 € 7,45 €
Thermodirect etiketten-100x120mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 100x120 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   500 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-100x120-0-PA-1Z-500 100x120 mm Papier 1 zoll wit 500 11,95 € 10,95 € 8,45 € 6,45 €
Thermodirect etiketten-100x150mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 100x150 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, 1,3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   300, 500, 1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-100x150-0-100x150-0-PA-500-1Z/40 100x150 mm Papier 1 zoll /40 mm wit 500 6,95 € 6,45 € 5,95 € 5,45 €
2 ES-TD-100x150-0-100x150-0-PA-1000-40mm 100x150 mm Papier 40 mm wit 1000 10,95 € 10,45 € 9,95 € 9,45 €
ThermoDirectEtiketten - 100x150mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 100x150 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   500 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Prijs per 500 stuks incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-100x150-0-PA-40mm-500 150x100mm Papier 40 mm wit 500 5,99 € 5,95 € 5,45 € 4,99 €
Thermodirect etiketten-100x200mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 100x200 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   250, 500 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-100x200-0-0-100x200-PA-250-1Z 100x200 mm Papier 1 zoll wit 250 5,45 € 5,24 € 4,45 € 3,45 €
2 ES-TD-100x200-0-0-100x200-PA-500-3Z 100x200 mm Papier 3 zoll wit 500 9,45 € 8,95 € 8,45 € 6,75 €
Thermodirect etiketten-100x210mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 100x210 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   800 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-100x210-0-PA-3Z-800 100x210 mm Papier 3 zoll wit 800 12,49 € 11,95 € 10,95 € 9,49 €
Thermodirect etiketten-102x25mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 102x25 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   2500 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-102x25-0-PA-1Z-2500 102x25 mm Papier 1 zoll wit 2500 10,45 € 9,95 € 8,95 € 6,75 €
Thermodirect etiketten-102x38mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 102x38 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1500, 4000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-102x38-0-PA-1Z-1500 102x38 mm Papier 1 zoll wit 1500 7,99 € 6,99 € 6,45 € 5,45 €
2 ES-TD-102x38-0-PA-3Z-4000 102x38 mm Papier 3 zoll wit 4000 20,95 € 19,45 € 17,95 € 14,95 €
Thermodirect etiketten-102x46mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 102x46 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   2000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-102x46-0-PA-3Z-2000 102x46 mm Papier 3 zoll wit 2000 13,45 € 12,45 € 11,45 € 9,49 €
Thermodirect etiketten-10x51mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 102x51 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 19 mm, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   300 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-102x51-0-PA-19mm-300 102x51 mm Papier 19 mm wit 300 3,95 € 3,80 € 3,59 € 3,27 €
Thermodirect etiketten-102x64mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 102x64 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-102x64-0-PA-1Z-1000 102x64 mm Papier 1 zoll wit 1000 7,45 € 6,99 € 6,45 € 7,24 €
2 ES-TD-102x64-0-PA-3Z-1000 102x64 mm Papier 3 zoll wit 1000 7,45 € 6,99 € 6,45 € 7,24 €
Thermodirect etiketten-102x76mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 102x76 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 19 mm, 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   200, 900, 1800 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-102x76-0-PA-19mm-200 102x76 mm Papier 19 mm wit 200 4,25 € 4,05 € 3,90 € 3,75 €
2 ES-TD-102x76-0-PA-1Z-900 102x76 mm Papier 1 zoll wit 900 7,99 € 7,74 € 7,45 € 6,99 €
3 ES-TD-102x76-0-PA-3Z-1800 102x76 mm Papier 3 zoll wit 1800 17,45 € 16,45 € 13,95 € 11,29 €
Thermodirect etiketten-102x102mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 102x102 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 19 mm, 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   150, 700 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-102x102-0-PA-19mm-150 102x102 mm Papier 19 mm wit 150 3,55 € 3,25 € 3,10 € 2,95 €
2 ES-TD-102x102-0-PA-1Z-700 102x102 mm Papier 1 zoll wit 700 7,99 € 7,45 € 6,99 € 6,49 €
3 ES-TD-102x102-0-PA-3Z-1400 102x102 mm Papier 3 zoll wit 1400 14,45 € 13,45 € 11,45 € 9,99 €
Thermodirect etiketten-102x127mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 102x127 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   500 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-102x127-0-PA-1Z-500 102x127 mm Papier 1 zoll wit 500 8,95 € 8,45 € 7,95 € 7,49 €
Thermodirect etiketten-102x152mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 102x152 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 19 mm, 40 mm, 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   150, 400, 500, 1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-102x152-0-PA-19mm-150 102x152 mm Papier 19 mm wit 150 3,90 € 3,70 € 3,65 € 3,30 €
2 ES-TD-102x152-0-PA-1Z-400 102x152 mm Papier 1 zoll wit 400 4,95 € 4,75 € 4,59 € 4,25 €
3 ES-TD-102x152-0-PA-40mm-400 102x152 mm Papier 40 mm wit 400 4,95 € 4,75 € 4,59 € 4,25 €
4 ES-TD-102x152-0-PA-1Z-500 102x152 mm Papier 1 zoll wit 500 5,95 € 5,75 € 5,45 € 4,75 €
5 ES-TD-102x152-0-PA-3Z-1000 102x152 mm Papier 3 zoll wit 1000 11,95 € 11,95 € 11,45 € 9,59 €
6 ES-TD-102x152-0-PA-40mm-1000 102x152 mm Papier 40 mm wit 1000 11,95 € 11,95 € 11,45 € 9,59 €
Thermodirect etiketten-102x165mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 102x165 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-102x165-0-PA-3Z-1000 102x165 mm Papier 3 zoll wit 1000 13,75 € 12,95 € 10,95 € 9,75 €
Thermodirect etiketten-102x210mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 102x210 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   200, 400 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-102x210-0-PA-1Z-200 102x210 mm Papier 1 zoll wit 200 4,79 € 4,59 € 4,29 € 3,89 €
2 ES-TD-102x210-0-PA-3Z-400 102x210 mm Papier 3 zoll wit 400 6,49 € 5,99 € 5,79 € 5,49 €
Thermodirect etiketten-103x199mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 103x199 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, 1,3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   250, 350, 500, 750 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-103x199-0-103x199-0-PA-250-1Z 103x199 mm Papier 1 zoll wit 250 4,99 € 4,89 € 4,69 € 4,49 €
2 ES-TD-103x199-0-103x199-0-PA-350-1Z 103x199 mm Papier 1 zoll wit 350 7,49 € 6,95 € 6,45 € 4,99 €
3 ES-TD-103x199-0-103x199-0-PA-500-1Z 103x199 mm Papier 1 zoll wit 500 7,49 € 7,39 € 7,19 € 7,09 €
4 ES-TD-103x199-0-103x199-0-PA-500-3Z 103x199 mm Papier 3 zoll wit 500 7,49 € 7,39 € 7,19 € 7,09 €
5 ES-TD-103x199-0-103x199-0-PA-750-3Z 103x199 mm Papier 3 zoll wit 750 11,49 € 10,99 € 9,95 € 8,49 €
6 ES-TD-103x199-0-103x199-0-PA-250-40mm 103x199 mm Papier 40 mm wit 250 3,95 € 3,75 € 3,59 € 3,55 €
Thermodirect etiketten-105x74mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 105x74 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-105x74-0-PA-1Z-1000 105x74 mm Papier 1 zoll wit 1000 11,45 € 10,99 € 10,49 € 9,49 €
2 ES-TD-105x74-0-PA-3Z-1000 105x74 mm Papier 3 zoll wit 1000 11,45 € 10,99 € 10,49 € 9,49 €
Thermodirect etiketten-105x148mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 105x148 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, 1,3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   500, 1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-105x148-0-PA-1Z-500 105x148 mm Papier 1 zoll wit 500 7,99 € 7,49 € 6,95 € 5,49 €
2 ES-TD-105x148-0-PA-3Z-500 105x148 mm Papier 3 zoll wit 500 7,99 € 7,49 € 6,95 € 5,49 €
3 ES-TD-105x148-0-PA-1Z-1000 105x148 mm Papier 1 zoll wit 1000 12,49 € 11,49 € 9,99 € 8,99 €
4 ES-TD-105x148-0-PA-3Z-1000 105x148 mm Papier 3 zoll wit 1000 12,49 € 11,49 € 9,99 € 8,99 €
5 ES-TD-105x148-0-PA-40mm-1000 105x148 mm Papier 40 mm wit 1000 12,49 € 11,49 € 9,99 € 8,99 €
Thermodirect etiketten-105x175mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 105x175 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   500, 2000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-105x175-0-PA-3Z-500 105x175 mm Papier 3 zoll wit 500 7,49 € 6,99 € 5,95 € 5,24 €
2 ES-TD-105x175-0-PA-3Z-2000 105x175 mm Papier 3 zoll wit 2000 28,49 € 26,49 € 23,45 € 19,45 €
Thermodirect etiketten-106x48mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 106x48 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 19 mm, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1500 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-106x48-0-PA-3Z-1500 106x48 mm Papier 3 zoll wit 1500 9,49 € 8,49 € 6,95 € 5,79 €
2 ES-TD-106x48-0-PA-19mm-1500 106x48 mm Papier 19 mm wit 1500 9,49 € 8,49 € 6,95 € 5,79 €
Thermodirect etiketten-107x127mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 107x127 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1, 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   500 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-107x127-0-PA-1Z-500 107x127 mm Papier 1 zoll wit 500 7,95 € 7,45 € 6,95 € 4,99 €
2 ES-TD-107x127-0-PA-3Z-500 107x127 mm Papier 3 zoll wit 500 7,95 € 7,45 € 6,95 € 4,99 €
Thermodirect etiketten-110x162mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 110x162 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 40 mm, 1,3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   500 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-110x162-0-PA-1Z-500 110x162 mm Papier 1 zoll wit 500 9,24 € 8,49 € 6,95 € 5,79 €
2 ES-TD-110x162-0-PA-3Z-500 110x162 mm Papier 3 zoll wit 500 9,24 € 8,49 € 6,95 € 5,79 €
3 ES-TD-110x162-0-PA-40mm-500 110x162 mm Papier 40 mm wit 500 9,24 € 8,49 € 6,95 € 5,79 €
Thermodirect etiketten-148x210mm
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 148x210 mm (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   500, 750 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-148x210-0-PA-3Z-500 148x210 mm Papier 3 zoll wit 500 15,95 € 13,95 € 11,95 € 9,95 €
2 ES-TD-148x210-0-PA-3Z-750 148x210 mm Papier 3 zoll wit 750 18,75 € 15,95 € 13,95 € 12,49 €
Thermodirect etiketten-10cmx125m
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 10 cmx125 m (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 3 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-10cmx125m-0-PA-3Z-1000 10 cmx125 m Papier 3 zoll wit 1000 8,75 € 8,24 € 7,95 € 7,45 €
Thermodirect etiketten-10cmx60m
Technische details:
Materiaal: thermodirect
Afmetingen 10 cmx60 m (breedte x hoogte)
Kleuren: wit
Lijm: zelfklevend permanent klevend
Rolkern: 1 inch, etiketten 1-banig op rol
Verpakkingseenheid:   1000 stuks op rol
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Rollen Kern Ø Kleur van etiket Verpackung Staffelprijs per rol incl. BTW, excl.
1 tot 10 11 tot 48 49 tot 99 100+
1 ES-TD-10cmx60m-0-PA-1Z-1000 10 cmx60 m Papier 1 zoll wit 1000 7,95 € 7,45 € 7,25 € 6,75 €

   Aanvraag formulier

Contact/bedrijfsgegevens
  Naam
  Straat
  Postcode + woonplaats
  Telefoon:
  Fax
*Dit email-veld moet ingevuld zijn
Kies het gewenst product
Product :
Aantal kleuren :
Materiaal :
Hoe lang weersbestendig- en lichtechtheid :
Afmetingen :
Mag het formaat afwijkend zijn ? :
Aantal 1 :
Aantal 2 :
Aantal 3 :
Belt u mij a.u.b. op voor uitgebreid advies :

Overige aan- of opmerkingen
  
Ja, ik zou graag speciale aanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Ja, ik zou graag advertentieaanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Nee, ik wil geen informatie over nieuwe producten en aanbiedingen ontvangen.
directe thermische labels
Hier vindt u papieren etiketten die zijn bedrukt met direct thermisch printen. Direct thermisch printen is een van de thermische printprocessen. Deze processen vereisen altijd een hete printkop en een temperatuurgevoelig materiaal om het afgedrukte beeld te creëren. De kleur wordt dus niet mechanisch overgedragen, maar met behulp van warmte.

In tegenstelling tot thermisch transfer printen, vereist direct thermisch printen geen lint. In plaats daarvan wordt het rechtstreeks op thermogevoelig speciaal papier gedrukt. Deze wordt donker bij verhitting. Deze techniek is bijvoorbeeld bekend uit de supermarkt bij het printen van kassabonnen bij de supermarktkassa. In tegenstelling tot thermisch transfer printen moeten bij direct thermisch printen speciale etiketten worden gebruikt. Direct thermisch printen is iets goedkoper dan thermisch transfer printen omdat het lint niet nodig is. Een ander voordeel van het proces is een iets hogere printsnelheid in vergelijking met thermisch transfer printen. Een nadeel is dat de opdruk kan vervagen bij latere blootstelling aan hitte of onder invloed van UV-licht. Direct thermisch printen is daarom meer geschikt voor etiketten met een kortere levensduur, terwijl thermo transfer printen duidelijk de voorkeur verdient voor langdurige toepassingen. Direct thermisch printen kan ook slechts in één kleur en meestal in zwart worden afgedrukt. Voor etiketten met een kortere levensduur die een snelle en kosteneffectieve printmethode vereisen, is direct thermisch printen echter een beproefde en zeer geschikte methode.

Bij EtikettenWorld vindt u een zeer groot assortiment directe thermische etiketten en bijzondere aanvullende producten. Onze directe thermische labels zijn geschikt voor desktop-, industriële en mobiele printers van tal van modellen van verschillende fabrikanten zoals Zebra, TSC, cba, Meto en Honeywell. Om te controleren welke labels compatibel zijn met uw directe thermische printer, vergelijkt u de informatie in de producttabel met de mediavereisten in uw printerhandleiding. Centrale parameters zijn materiaalgeschiktheid, rolkernhouder, max. printmediabreedte en de maximale buitendiameter van de rol. Kijk gerust rond op onze website, u vindt zeker de juiste thermal direct labels voor u. Als u vragen heeft of een label dat u nodig heeft niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op. Gebruik gewoon ons aanvraagformulier hierboven of onze contactgegevens.
Onze materialen
InfoRoll1055896
Permanent vastklampen:
Permanente lijm, bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt zijn lijmprestaties ondanks UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
Verwisselbare lijm:
Door de verwijderbare lijm kan de sticker worden verwijderd zonder het etiket of de ondergrond te beschadigen. De lijm is nog steeds sterk genoeg om het label op zijn plaats te houden.
Herpositioneerbare lijm:
Herbruikbare en herpositioneerbare stickers gebruiken een lijm die licht genoeg is om de sticker te verplaatsen zonder de hechting te beïnvloeden en die sterk genoeg is om het materiaal te laten hechten zonder een residu achter te laten.
Andere materialen:
Zelfklevende polyesterfilm, polypropyleen, PVC-kunststof en andere zelfklevende materialen zijn ook beschikbaar.

Fluorescerende film die bij daglicht wit lijkt en begint te gloeien nadat de lichtbron is gedoofd.

Polypropyleen bevat bindmiddelen en kan op zowel zacht als hard plastic worden gelijmd.

Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren en is verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf.
Flexibel PVC wordt gevormd door compatibele weekmakers aan PVC toe te voegen die de kristalliniteit verminderen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibeler plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.
Stijf PVC is een stijvere en goedkopere kunststof met een hoge weerstand tegen externe invloeden zoals vocht, weersomstandigheden, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.

Zelfklevend betekent dat een van de twee oppervlaktezijden is bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze blijft plakken. Vrijwel alle conventionele stickers hebben deze eigenschap. Ze hechten het beste tussen 12°C en 15°C graden.

Al onze materialen zijn oliebestendig, UV-bestendig, verwijderbaar, weerbestendig, afpelbaar, water- en vlekbestendig, duurzaam, waterbestendig, zelfvernietigend en overdrachtsbestendig indien gevraagd.
Onze kleuren
Colours-Mix-123333
Alle kleuren die je maar kunt bedenken zijn bij ons verkrijgbaar. Om er een paar te noemen: wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), oranje (HKS8K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34) , donkerblauw ( HKS44K), lichtblauw, donkergroen (HKS54K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), lichtgrijs (HKS91K), donkergrijs (HKS93K), fluorescerend groen (Pantone802) , fluorescerend geel (Pantone803), fluorescerend oranje (Pantone811), fluorescerend rood (Pantone812).
Uw wens is ons bevel!
vormen en maten
Shapes-120998
Onze stickers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Diverse veel voorkomende vormen zijn bijvoorbeeld de driehoek, de rechthoek, rond of vierkant, als parallellogram, ruit, ovaal, vijfhoek, zeshoek, zevenhoek of achthoek. De maximale afmeting voor rechthoekige stickers is 1,50 m x 3,00 m, voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,50 m x 1,50 m.

Als het door u gewenste stickerformaat groter is dan de gebruikelijke formaten die hier worden aangeboden, bespreken wij graag uw individuele wensen via de telefoon!
Hoe bevestig je een sticker?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Plak de sticker op een droge, stof- en vetvrije ondergrond.
 2. Pel het embleem van het rugpapier en plak een hoek van het embleem op het door jou gekozen oppervlak. Gebruik vervolgens de rechte rand van de sticker om de rest van uw sticker naar beneden te drukken, in wezen uitrollen. De rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op de sticker, zodat deze gelijkmatig wordt verdeeld en er geen luchtbellen onder blijven.
Hoe verwijder je een sticker?
StickerFix155554
 1. Nagellakremover en andere oplosmiddelen zijn geweldig voor het verwijderen van hardnekkige stickers en hun resten.
 2. Verwijder de sticker van het oppervlak, beginnend bij de hoeken.
 3. Gebruik een vochtige spons om eventuele resten volledig te verwijderen.
Ook in het assortiment:
 1. Verbodsborden en borden
 2. Covid-19 afstandsstickers
 3. Waarschuwingssticker
 4. Spacerstickers
 5. Etikettering van gevaarlijke goederen
 6. Noodbord
 7. Leidingmarkeringslabels
 8. Onderdeel
 9. Brandveiligheidsbord
 10. Kentekenplaten
 11. Lijm stippen
 12. Kantoororganisatie
 13. Voorraadlabels
 14. GHS-labels
 15. VN-gevarenbord
 16. Verkeersborden
 17. Afvoersticker
 18. Biologische zegelsticker
 19. Eilandstickers
 20. Pictogrammen
 21. Pijlen
 22. Kwaliteitscontrolelabels
 23. Rode Kruis-sticker
 24. Niet storen-sticker
 25. Plot
 26. Zeefdruk
 27. A4-etiketten
 28. Directe thermische labels
 29. Tuinlabels
 30. Hologrammen
 31. Beveiligingslabels
 32. Lege labels
 33. lamineerfilm
 34. Zelfklevend fotopapier
 35. Posters
 36. Magnetisch papier
 37. Textiellabels
 38. Gebogen stickers
 39. Handgeschreven labels
 40. Certificaten van echtheid
 41. Lasersticker
 42. Tatoeagestickers
 43. Warmteoverdrachtslinten
 44. Printer
 45. Tickets
 46. Swing-tags (hang-tags)
 47. Inkjet fotopapier