Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Doming - 3D-sticker
3D-labels / doming-stickers
Procedure
3D-labels worden gemaakt met behulp van het zogenaamde doming-proces, waarbij het oppervlak van conventionele stickers na het afdrukken wordt verfijnd. Eerst wordt de stickerfolie zoals gewoonlijk bedrukt en vervolgens gesneden. Bij doming wordt in de volgende stap echter een kristalheldere vloeistof, de doming-hars, vanuit sproeimondstukken op het midden van de sticker aangebracht. Door de individueel berekende hoeveelheid en viscositeit loopt de dominghars slechts tot aan de snijrand van de sticker en stopt daar door de oppervlaktespanning. De resulterende gelkoepel (Engelse "doming") moet in de volgende stap worden uitgehard. Na uitharding wordt het gewenste resultaat verkregen; een sticker met een transparante 3-dimensionale oppervlaktecoating. De stickers zijn tussen de 0,5 en 2 mm dik en worden van het midden naar de rand afgevlakt.
Bij ons kunt u uw 3D-labels printen op handige vellen of individueel losgesneden, bijv. om ze te verdelen.

Voordelen
Doming-stickers hebben naast hun moderne, hoogwaardige uitstraling nog vele andere voordelen die niet direct zichtbaar zijn. De koepelvormige beschermlaag beschermt uw geprinte afbeelding tegen krassen en omgevingsinvloeden en geeft de labels een langere levensduur, evenals UV- en waterbestendigheid. Door hun weersbestendigheid zijn ze ook geschikt voor buitengebruik, bijv. B. op de auto. De labels hechten op elk glad oppervlak en zijn niet geel en vervagen niet. Vuildeeltjes zijn eenvoudig weg te vegen. Bovendien leidt de coating van de sticker met de doming-hars tot intensere, briljante kleuren. Het zachte elastische materiaal van de 3D-stickers valt op, waardoor ze dankzij de haptische ervaring erg populair zijn, vooral bij kinderen. Het behoeft geen betoog dat onze domingstickers niet giftig en ecologisch onschadelijk zijn, waardoor ze ook gebruikt kunnen worden voor kinderspeelgoed en voedselverpakkingen.
De genoemde aspecten maken 3D-stickers tot een kosteneffectieve, marketingtool, waardoor ze tegenwoordig onmisbaar zijn in de advertentie-industrie.

Toepassingsgebieden
Oorspronkelijk waren doming-labels in de elektrische industrie te vinden op wasmachines, computerschermen, printers en andere elektrische apparaten. Dit komt door het feit dat de doming-stickers zeer opvallend en tegelijkertijd extreem robuust zijn, zodat waarschuwingen en merklogo's snel in het oog springen. Tegenwoordig worden 3D-stickers in veel verschillende industrieën gebruikt. Alle adverteerders, van bedrijven tot clubs en dienstverleners, kunnen 3D-labels gebruiken als advertentiemedia en 3D-stickers zijn ook geschikt voor particulieren. Populaire toepassingsgebieden zijn hier badkamers en keukens, omdat hier vaak betegelde of andere gladde oppervlakken worden aangetroffen, bijv. B. Koelkasten, waarop de 3D-stickers bijzonder effectief zijn. Onze domingstickers kunnen uw producten binnen en buiten verfijnen en kunnen later ook op producten of flyers worden geplakt. Logo's en wapenschilden komen bijzonder goed tot hun recht bij de doming-stickers; dankzij het driedimensionale effect vallen ze des te meer op. Onze doming stickers zijn ook bijzonder geschikt voor kleine items zoals sleutelhangers of items met kleine inkepingen zoals Bijv. Ritssluiting. De meest voorkomende toepassingen van doming-stickers zijn te vinden op logo's, contactgegevens, producten, apparaten en in advertenties. Ook uw belettering of bedrijfslogo wordt door ons 3D-effect een blikvanger.
Om op uw individuele wensen in te kunnen spelen, bieden wij onze 3D stickers aan in verschillende vormen, maten en op verschillende folies. Als uw gewenste optie niet beschikbaar is of niet wordt vermeld, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons aanvraagformulier, per telefoon of e-mail. Samen zoeken we het juiste product voor U.
Fotogalerie/voorbeelden
Vele klanten gingen u voor!
Wij bedrukken stickers en etiketten
U besteld zonder risico met gratis controle van uw bestand
Vorm en afmetingen naar uw wens
Korte productie tijd. Vanaf 24 uur mogelijk
Professioneel advies
Tel. 0597 - 43 11 44

   Aanvraag formulier

Contact/bedrijfsgegevens
  Naam
  Straat
  Postcode + woonplaats
  Telefoon:
  Fax
*Dit email-veld moet ingevuld zijn
Kies het gewenst product
Product :
Aantal kleuren :
Materiaal :
Hoe lang weersbestendig- en lichtechtheid :
Afmetingen :
Mag het formaat afwijkend zijn ? :
Aantal 1 :
Aantal 2 :
Aantal 3 :
Belt u mij a.u.b. op voor uitgebreid advies :

Overige aan- of opmerkingen
  
Ja, ik zou graag speciale aanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Ja, ik zou graag advertentieaanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Nee, ik wil geen informatie over nieuwe producten en aanbiedingen ontvangen.
Wer die Blicke auf sich ziehen möchte, sollte sich etwas Originelles einfallen lassen. Bei Etikettenworld gibt es neben klassischen Aufklebern in vielen Größen und Formaten auch bedruckte Aufkleber in 3D. Dank einer Kunstharzschicht sehen die Aufkleber nicht nur spannend aus, sondern lassen sich auch hervorragend fühlen und vermitteln dem Betrachter dadurch ein besonderes Erlebnis.

Unsere 3D-Aufkleber realisieren Ihr Layout mittels Qualitätsdruck auf hochtransparenter, weißer, goldener oder silberner Haftfolie. Entscheiden Sie sich, welche Form Ihre Aufkleber haben sollen. Bei Etikettenworld gibt es runde, ovale und rechteckige Aufkleber sowie Aufkleber in Freiform.

Zu Ihrem Aufkleber in 3D gelangen Sie in wenigen Schritten. Im ersten Schritt entwerfen Sie ein persönliches Layout. Im zweiten Schritt laden Sie Ihren Entwurf oder Schriftzug bei Etikettenworld hoch und im letzten Schritt schicken Sie Ihre Bestellung ab. Können wir Ihnen bei der Gestaltung Ihres Motivs behilflich sein? Unser professionelles Grafikbüro erstellt zum günstigen Festpreis Druckvorlagen für Ihren 3D-Aufkleber nach Ihren Angaben.
 
We willen graag uw ervaringen op onze site verbeteren. Zou u ons willen helpen door een aantal vragen te beantwoorden?
Ja
Nee