Buitensticker 3-5 jaar weerbestendig voor buitengebruik.

Digitaal geproduceerde stickers / online te bestellen

   Aanvraag formulier

Contact/bedrijfsgegevens
  Naam
  Straat
  Postcode + woonplaats
  Telefoon:
  Fax
*Dit email-veld moet ingevuld zijn
Kies het gewenst product
Product :
Aantal kleuren :
Materiaal :
Hoe lang weersbestendig- en lichtechtheid :
Afmetingen :
Mag het formaat afwijkend zijn ? :
Aantal 1 :
Aantal 2 :
Aantal 3 :
Belt u mij a.u.b. op voor uitgebreid advies :

Overige aan- of opmerkingen
  
Ja, ik zou graag speciale aanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Ja, ik zou graag advertentieaanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Nee, ik wil geen informatie over nieuwe producten en aanbiedingen ontvangen.
Heeft u een weerbestendige oplossing nodig voor zware omstandigheden en gebruik? U kunt vertrouwen op onze outdoorstickers dankzij de reeds lang bewezen en beproefde kwaliteit van EtikettenWorld. Bij ons kunt u alle stickers laten bedrukken die geschikt zijn voor diverse gelegenheden, zoals reclame op voertuigen of met behulp van weggeefacties.

Op maat gemaakte buitenstickers zijn een van de marketinghits van de afgelopen jaren. Laat originele, hoogwaardige stickers goedkoop bedrukken bij EtikettenWorld en profiteer van onze voordelige standaard verzending.

Ga als volgt te werk om een goede sticker op maat te ontwerpen:

• Waterdichte stickers zijn niet alleen stickers voor buiten. Weerbestendige materialen hebben ook hun plaats binnenshuis: bijvoorbeeld voor het labelen van cosmetische artikelen of in de voedingssector, vooral voor vloeistoffen. Maar ook voor bewegwijzering in magazijnen en winkels die worden blootgesteld aan water, opspattend water en vocht, zoals bij het schoonmaken.

• Vorm: hier kunt u kiezen tussen klassieke rechthoekige formaten (indien nodig met afgeronde hoeken) of vierkante, ovale of ronde stickers gebruiken om meer aandacht te trekken. Deze vormen vallen vooral op bij grotere stickers.

• Witte, gekleurde of transparante stickers: het eerste dat u moet doen, is bepalen waarvoor de stickers zullen worden gebruikt. Witte stickers accentueren de print, waardoor ze perfect zijn voor bewegwijzering. Transparante stickers daarentegen benadrukken de inhoud van een product, bijvoorbeeld bij voedsel of cosmetica.

• Mat of glanzend: mat ziet er functioneel en stijlvol uit, labels met glanzende UV-lak springen op het eerste gezicht in het oog.

• Zelfklevend: Voor de stickers zijn er de varianten 'sterk hechtend' of 'verwijderbaar', afhankelijk van of de stickers of labels slechts tijdelijk worden gebruikt of permanent moeten worden aangebracht.

• Upload nu het ontwerp voor de stickers, bestel de print en je individuele stickers zijn klaar. Als alternatief kunt u ons grafisch team een ontwerp laten maken voor een vaste prijs. Ons team staat tot uw beschikking.
 
We willen graag uw ervaringen op onze site verbeteren. Zou u ons willen helpen door een aantal vragen te beantwoorden?
Ja
Nee