Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Contact/bedrijfsgegevens
Postadres:


Etikettenworld B.V.
Zeefbaan 3
9672 BN Winschoten


KvK. nr .: 02097922
BTW nr .: NL817755937B01

Telefoon: 0031(0)597-431144 ma-vrij 8:30-17:00 uur

Onlinegeschillenbeslechting:
Heeft u een probleem met producten of diensten die u online heeft gekocht, dan kunt u via deze sie een beroep doen op alternatieve geschillenbeslechting. U kunt deze site alleen gebruiken als u in de EU woont an de ondernemer ook in de EU is gevestigd. http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Email info@etikettenworld.eu

Internetsites www.etikettenworld.eu
www.etikettenworld.nl
www.etikettenplus.nl


Impressum:
De ontkenning van aansprakelijkheid
Deze website is met de grootst mogelijke zorg ontworpen. Niettemin kan geen garantie voor de fout vrijheid en juistheid van de inhoudelijke informatie worden gegeven. Enige aansprakelijkheid voor de schade die rechtstreeks of indirect door het gebruik van deze website voortvloeien is uitgesloten, evenals deze met intentie of grove achteloosheid zijn niet gebaseerd. Hyperlinks zijn op deze website een verwijzing naar websites van andere leveranciers. Etikettenstar Gmbh neem geen garantie of aansprakelijkheid voor mogelijk onwettige inhoud of andere wetbreuken op websites van buitenlandse leveranciers over. Met oordeel vanaf 12 mei 1998 heeft de districtsrechtbank van Hamburg beslist dat een voor de inhoud van de verbonden site zo nodig met door het veranderen van een link moet worden beantwoorden. Dit kan voorkomen worden - volgens LG - enkel door het feit dat n partij duidelijk zichzelf van deze inhoud scheidt. Daarom scheiden wij duidelijk onszelf van de inhoud van alle verbonden sites. Het gebruik van links die tot sites voorbij deze website leidt, gebeurt op eigen risico. De informatie over deze website is met de uiterste zorg ontworpen en gecontroleerd.. Desalniettemin kunnen wij voor haar werkelijkheid, correctheid, volledigheid en/of kwaliteit geen verantwoordelijkheid dragen. Het gebruik van deze website en het downloaden van gegevens gebeurt op eigen risico. Etikettenstar Gmbh neem geen verantwoordelijkheid voor schade voortbrengend uit dit over, in het bijzonder in gegevenstoebehoren, hardware en/of software van de gebruiker.

Auteursrechten:
Alle rechten voorbehouden. De gehele inhoud van deze website is vastgelegd onder kopieerrecht.

Gegevensbescherming:
U wordt tijdens het gebruik van onze diensten mogelijk om persoonlijke informatie gevraagd. Het antwoord van deze vragen is vrijwillig. Uw persoonlijke gegevens zijn volgens Nederlandse gegevensbeschermingsbesluiten opgeslagen en verwerkt. De gegevens van klanten met betrekking tot de verwerking van orders op de website van Etikettenstar gmbh wordt gebruikt voor contractuele doeleinden als voorbereiding van uw bestellingen. Een verwerking en gebruik van uw gegevens voor doelen van raadpleging, de reclame en het marktonderzoek neemt plaats enkel door middel van uw specifieke goedkeuring. De toestemming verklaring omvat ook de uitzending van uw gegevens aan de bedrijven van dat of ander in de toestemming verklaring naar de bovengenoemde doelen genoemd derde, kunnen uw gegevens aan dit uitgezonden worden. Anders neemt geen uitzending van uw gegevens plaats. U kan uw toestemming altijd wijzigen met resultaat voor toekomstige herhaling. 
We willen graag uw ervaringen op onze site verbeteren. Zou u ons willen helpen door een aantal vragen te beantwoorden?
Ja
Nee