Contact/bedrijfsgegevens
Postadres:


Etikettenworld B.V.
Zeefbaan 3
9672 BN Winschoten


KvK. nr .: 02097922
BTW nr .: NL817755937B01

Telefoon: 0031(0)597-431144 Monday - Friday from 8am to 6pm
Fax: 0031(0)597-433316

Onlinegeschillenbeslechting:
Heeft u een probleem met producten of diensten die u online heeft gekocht, dan kunt u via deze sie een beroep doen op alternatieve geschillenbeslechting. U kunt deze site alleen gebruiken als u in de EU woont an de ondernemer ook in de EU is gevestigd. http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Email etikettenworld@gmail.com
www.etikettenworld.nl
www.etikettenplus.nl


Impressum:
De ontkenning van aansprakelijkheid
Deze website is met de grootst mogelijke zorg ontworpen. Niettemin kan geen garantie voor de fout vrijheid en juistheid van de inhoudelijke informatie worden gegeven. Enige aansprakelijkheid voor de schade die rechtstreeks of indirect door het gebruik van deze website voortvloeien is uitgesloten, evenals deze met intentie of grove achteloosheid zijn niet gebaseerd. Hyperlinks zijn op deze website een verwijzing naar websites van andere leveranciers. Etikettenstar Gmbh neem geen garantie of aansprakelijkheid voor mogelijk onwettige inhoud of andere wetbreuken op websites van buitenlandse leveranciers over. Met oordeel vanaf 12 mei 1998 heeft de districtsrechtbank van Hamburg beslist dat een voor de inhoud van de verbonden site zo nodig met door het veranderen van een link moet worden beantwoorden. Dit kan voorkomen worden - volgens LG - enkel door het feit dat n partij duidelijk zichzelf van deze inhoud scheidt. Daarom scheiden wij duidelijk onszelf van de inhoud van alle verbonden sites. Het gebruik van links die tot sites voorbij deze website leidt, gebeurt op eigen risico. De informatie over deze website is met de uiterste zorg ontworpen en gecontroleerd.. Desalniettemin kunnen wij voor haar werkelijkheid, correctheid, volledigheid en/of kwaliteit geen verantwoordelijkheid dragen. Het gebruik van deze website en het downloaden van gegevens gebeurt op eigen risico. Etikettenstar Gmbh neem geen verantwoordelijkheid voor schade voortbrengend uit dit over, in het bijzonder in gegevenstoebehoren, hardware en/of software van de gebruiker.

Copyright:
Alle rechten voorbehouden. De gehele inhoud van deze website is vastgelegd onder kopieerrecht.

Gegevensbescherming:
U wordt tijdens het gebruik van onze diensten mogelijk om persoonlijke informatie gevraagd. Het antwoord van deze vragen is vrijwillig. Uw persoonlijke gegevens zijn volgens Nederlandse gegevensbeschermingsbesluiten opgeslagen en verwerkt. De gegevens van klanten met betrekking tot de verwerking van orders op de website van Etikettenstar gmbh wordt gebruikt voor contractuele doeleinden als voorbereiding van uw bestellingen. Een verwerking en gebruik van uw gegevens voor doelen van raadpleging, de reclame en het marktonderzoek neemt plaats enkel door middel van uw specifieke goedkeuring. De toestemming verklaring omvat ook de uitzending van uw gegevens aan de bedrijven van dat of ander in de toestemming verklaring naar de bovengenoemde doelen genoemd derde, kunnen uw gegevens aan dit uitgezonden worden. Anders neemt geen uitzending van uw gegevens plaats. U kan uw toestemming altijd wijzigen met resultaat voor toekomstige herhaling. 
We willen graag uw ervaringen op onze site verbeteren. Zou u ons willen helpen door een aantal vragen te beantwoorden?
Ja
Nee