Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.

   Aanvraag formulier

Contact/bedrijfsgegevens
  Naam
  Straat
  Postcode + woonplaats
  Telefoon:
  Fax
*Dit email-veld moet ingevuld zijn
Kies het gewenst product
Product :
Aantal kleuren :
Materiaal :
Hoe lang weersbestendig- en lichtechtheid :
Afmetingen :
Mag het formaat afwijkend zijn ? :
Aantal 1 :
Aantal 2 :
Aantal 3 :
Belt u mij a.u.b. op voor uitgebreid advies :

Overige aan- of opmerkingen
  
Ja, ik zou graag speciale aanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Ja, ik zou graag advertentieaanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Nee, ik wil geen informatie over nieuwe producten en aanbiedingen ontvangen.
VERBODEN TEKENS:
es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10
Een verboden bord is een veiligheidsteken dat gedrag verbiedt dat de gezondheid en veiligheid in gevaar kan brengen. Alle verboden borden hebben een ronde vorm met een rode rand met een rode diagonale lijn onder een hoek van 45 graden, die zich uitstrekt van linksboven naar rechtsonder. Het pictogram voor verboden is internationaal gedefinieerd in ISO 7010. Het pictogram is zwart op een witte achtergrond. De zwarte kleur geeft de aard van de opdracht aan. Op onze website maken we zowel binnen- als buitenstickers. Al uw wensen kunnen op onze website worden aangepast aan de vereiste specificaties. Het doel van verboden borden is om zichtbaar te zijn en daardoor elk soort gedrag te voorkomen dat tot gevaar of een ongeval kan leiden. Verboden borden worden gebruikt om verschillende activiteiten in verschillende situaties te voorkomen. Deze borden geven duidelijk een bericht aan iedereen die ze ziet, om aan te geven dat sommige acties niet veilig of niet toegestaan zijn. De verboden borden worden gebruikt om persoonlijk letsel en materiële schade te verminderen en de veiligheid te vergroten.
SOORTEN MATERIAAL:
InfoRoll1055896
PERMANENTE LIJM:
Permanent klevend materiaal is bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt ook de kleefkracht ondanks blootstelling aan UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
VERWIJDERBARE LIJM:
Verwijderbare lijm zorgt ervoor dat het etiket kan worden verwijderd zonder schade aan het etiket of het substraat. Deze lijm houdt het label stevig op zijn plaats, zonder lijmresten achter te laten wanneer het label wordt verwijderd.
HERPOSITIEBARE LIJM:
Herpositioneerbaar zelfklevend etiket wordt gebruikt voor optische opnamemedia. Bij veel toepassingen is dit type lijm nodig dat het label stevig op zijn plaats houdt, maar geen residu achterlaat als het label wordt verwijderd.
ANDERE MATERIALEN:
Materialen zoals zelfklevende polyesterfilm, polypropyleen, PVC-plastic, zelfklevend materiaal zijn ook beschikbaar.Polyesterfilm, die er bij daglicht wit uitziet en helder oplicht als er geen verlichting meer is.
Polypropyleen bevat bindmiddel en een fles oppervlakte-activator. Het hecht zich met hard en zacht plastic Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren. Polyvinylchloride is algemeen verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf. Flexibel PVC wordt gevormd door de toevoeging van compatibele weekmakers aan PVC die de kristalliniteit verlagen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibel plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.Hard PVC is een stijve en kosteneffectieve kunststof met een hoge weerstand tegen schokken, water, weer, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.
Zelfklevend is aan één zijde bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze aan oppervlakken blijft plakken.
KLEUR:
Colours-Mix-123333
Alle soorten kleuren zijn beschikbaar op onze website. Sommigen van hen zijn wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), wit, geel (HKS3K), oranje (HKS8K), rood (HKS14K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34), donkerblauw (HKS44K), lichtblauw (HKS50K), donkergroen (HKS54K), Licht Groen (HKS67K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), lichtgrijs (HKS91K), donkergrijs (HKS93K), fluorescerend groen (Pantone802), fluorescerend geel (Pantone803), fluorescerend oranje (Pantone811), fluorescerend rood (Pantone812). Volgens uw wensen passen we alle kleuren aan.
VORMEN GROOTTE:
Shapes-120998
Er zijn verschillende soorten vormen beschikbaar, waaronder Driehoek, Rechthoek, Rond, Vierkant, Parallellogram, Ruit, Ovaal, Vijfhoek, Zeshoek, Achthoek, Heptagon. Voor rechthoekige stickers is de maximale afmeting 1,5 mx 3 m. Voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,5m. Alle soorten maten en vormen zijn beschikbaar op onze website. We passen alle maten aan volgens uw behoeften.
HOE EEN STICKER BEVESTIGEN?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Breng de sticker aan op een schoon, droog oppervlak.
 2. U moet de sticker van het rugpapier verwijderen en een rand op uw oppervlak plakken. Druk vervolgens met het rechte voorwerp de rest van je sticker naar beneden. De rechte rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op de sticker, zodat deze gelijkmatig wordt aangebracht en er geen luchtbellen onder blijven.
HOE EEN STICKER VERWIJDEREN?
StickerFix155554
 1. Labelverwijderingsspray zoals Goo Gone kan geweldig werken als het gaat om het verwijderen van hardnekkige resten.
 2. Spray Goo Gone ofwel het residu zelf en leg er dan een doek / keukenrol overheen. Laat het 15-30 minuten intrekken.
 3. Verwijder je item en begin uit de hoeken te pellen.
 4. Gebruik een natte spons om eventuele restanten van het oppervlak te schrobben.

De verboden borden bevatten de volgende punten:

 1. Geen vermelding betekent geen toegang.
 2. Geen zware vrachtwagens, geen motorvoertuigen, geen motorfietsen worden gebruikt voor een regio die niet is toegestaan.
 3. Geen rechts, geen links, geen U-bocht worden aangegeven door een pijl die de bocht bedekt met een rode cirkel met een hoeklijn eroverheen.
 4. Afgesloten weg wordt gebruikt op afgesloten wegen, wat betekent dat er geen toegang is voor voertuigen.
 5. Er worden geen bussen gebruikt om aan te geven dat bussen niet zijn toegestaan.
 6. Niet inhalen betekent met zorg passen.
 7. Er wordt geen parkeergelegenheid gebruikt waar parkeren verboden is.
 8. Niet stoppen geeft aan waar zowel parkeren als stoppen verboden is.
 9. Geen rechtdoor rijden betekent dat het verkeer niet rechtdoor mag rijden en meestal moet afslaan.
 10. Geen voetgangers of fietsers betekent dat ze geen voetpad mogen volgen.
 11. Wrong-way betekent dat de weg alleen is voor verkeer in tegengestelde richting.
 12. Geen claxon geven aan, claxon is niet toegestaan voor voertuigen.
 13. Gewichtslimieten worden gebruikt om het maximale gewicht van bruggen aan te duiden.
 14. Breedtebeperkingen worden gebruikt om de maximale breedte op smalle wegen aan te duiden.
 15. Hoogtebegrenzingen worden gebruikt om de hoogtebeperking op bruggen en onderdoorgangen aan te duiden.
 16. Er worden lengtebeperkingen gebruikt om de maximale lengte aan te geven.
 17. Stop bij de douane wordt gebruikt bij grensovergang, tolwegen, politie.
 18. Het einde van beperkingen zijn de tekenen die een einde maken aan beperkingen.

Verboden bewegwijzering gaat vaak gepaard met de instructie “Nee” of “Niet doen”; zoals niet binnenkomen, en niet roken. Er zijn andere soorten verboden borden, waaronder niet roken, geen elektronische sigaretten, niet eten of drinken, geen honden, geen kinderen, niet zwemmen, niet rennen, geen rolschaatsen, geen scooters, geen mobiele telefoons gebruiken, geen lift gebruiken, Geen fotografie, Geen ladder gebruiken, Geen klimmen, Geen vorkheftrucks, Geen onvolledige steiger gebruiken, Niet bedienen, Machine niet gebruiken, Niet blussen met water, Niet buiten gebruik gebruiken, Niet in de deur staan manier, persoonlijk contact minimaliseren, Beperkt gebied, Beperkte toegang, Geen geautoriseerde toegang, Gebruik dit vuur niet in geval van brand, Geen toegang alleen geautoriseerd personeel, privé geen toegang, Geen alcohol of drugs om te consumeren, Kinderen mogen niet speel op deze site, Niet sluiten, Niet drinken, Niet betreden, Niet openen, Niet bedienen, Afschermingen niet verwijderen, Niet aanraken, Niet inschakelen, Niet uitschakelen, Industriële voertuigen verboden, Geen lucifers , Geen mobiele apparaten voorbij dit punt, Niet roken in de lift, Niet roken in de lift, Nee m Etalische artikelen of horloges, Geen vissen, Geen buitenschoeisel, Niet duiken, Geen olie of water gebruiken tijdens het gebruik, Dit artikel niet recyclen, Geen doppen, NIET op het oppervlak stappen, Geen open vuur, Geen windsurfen, Niet zeilen, Niet loop of sta hier, niet roeien, geen scherpe voorwerpen, deze lift is niet bedoeld voor mensen, geen toegang voor mensen met metalen implantaten, GEEN onderwaterapparatuur, geen vuurwapens voorbij dit punt.

Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Gebodsborden
Gebodsborden tekens volgens BVG
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Andere gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
Gebodsborden
gebodsbord algemeen

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488393
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0215-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0215-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM02110-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM02110-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM02120-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM02120-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM02130-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM02130-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM02140-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM02140-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM02150-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM02150-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM02160-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM02160-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruiksaanwijzing gebruiken

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488409
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0225-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0225-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM02210-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM02210-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM02220-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM02220-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM02230-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM02230-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM02240-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM02240-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM02250-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM02250-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM02260-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM02260-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik gehoorbescherming

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488416
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0235-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0235-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM02310-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM02310-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM02320-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM02320-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM02330-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM02330-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM02340-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM02340-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM02350-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM02350-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM02360-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM02360-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik oogbescherming

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488423
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0245-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0245-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM02410-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM02410-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM02420-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM02420-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM02430-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM02430-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM02440-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM02440-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM02450-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM02450-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM02460-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM02460-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Aarde

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488430
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0255-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0255-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM02510-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM02510-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM02520-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM02520-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM02530-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM02530-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM02540-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM02540-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM02550-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM02550-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM02560-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM02560-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Trek de stekker uit het stopcontact

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488447
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0265-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0265-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM02610-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM02610-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM02620-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM02620-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM02630-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM02630-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM02640-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM02640-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM02650-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM02650-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM02660-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM02660-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik Bril met ondoorzichtige glazen

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488454
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0275-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0275-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM02710-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM02710-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM02720-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM02720-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM02730-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM02730-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM02740-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM02740-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM02750-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM02750-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM02760-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM02760-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik voetbescherming

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488461
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0285-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0285-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM02810-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM02810-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM02820-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM02820-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM02830-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM02830-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM02840-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM02840-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM02850-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM02850-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM02860-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM02860-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik handbescherming

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488478
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0295-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0295-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM02910-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM02910-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM02920-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM02920-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM02930-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM02930-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM02940-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM02940-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM02950-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM02950-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM02960-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM02960-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik beschermende kleding

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488485
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0305-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0305-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM03010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM03010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM03020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM03020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM03030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM03030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM03040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM03040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM03050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM03050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM03060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM03060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Handen wassen

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488492
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0315-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0315-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM03110-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM03110-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM03120-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM03120-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM03130-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM03130-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM03140-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM03140-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM03150-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM03150-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM03160-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM03160-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik leuning

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488508
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0325-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0325-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM03210-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM03210-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM03220-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM03220-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM03230-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM03230-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM03240-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM03240-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM03250-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM03250-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM03260-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM03260-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik gezichtsbescherming

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488515
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0335-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0335-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM03310-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM03310-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM03320-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM03320-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM03330-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM03330-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM03340-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM03340-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM03350-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM03350-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM03360-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM03360-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik hoofdbescherming

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488522
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0345-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0345-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM03410-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM03410-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM03420-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM03420-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM03430-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM03430-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM03440-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM03440-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM03450-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM03450-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM03460-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM03460-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik veiligheidsvest

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488539
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0355-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0355-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM03510-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM03510-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM03520-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM03520-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM03530-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM03530-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM03540-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM03540-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM03550-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM03550-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM03560-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM03560-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik masker

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488546
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0365-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0365-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM03610-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM03610-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM03620-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM03620-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM03630-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM03630-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM03640-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM03640-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM03650-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM03650-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM03660-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM03660-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik ademhalingsbescherming

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488553
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0375-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0375-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM03710-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM03710-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM03720-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM03720-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM03730-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM03730-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM03740-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM03740-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM03750-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM03750-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM03760-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM03760-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik harnas

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488560
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0385-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0385-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM03810-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM03810-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM03820-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM03820-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM03830-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM03830-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM03840-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM03840-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM03850-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM03850-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM03860-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM03860-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik lasmasker

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488577
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0395-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0395-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM03910-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM03910-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM03920-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM03920-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM03930-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM03930-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM03940-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM03940-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM03950-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM03950-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM03960-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM03960-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Veiligheidsriem dragen

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488584
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0405-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0405-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM04010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM04010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM04020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM04020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM04030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM04030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM04040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM04040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM04050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM04050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM04060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM04060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Vrijschakelen voor onderhoud of reparatie

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488591
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0415-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0415-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM04110-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM04110-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM04120-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM04120-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM04130-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM04130-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM04140-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM04140-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM04150-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM04150-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM04160-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM04160-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik huidbescherming

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488607
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0425-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0425-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM04210-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM04210-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM04220-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM04220-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM04230-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM04230-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM04240-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM04240-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM04250-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM04250-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM04260-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM04260-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik de overgang

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488614
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0435-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0435-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM04310-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM04310-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM04320-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM04320-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM04330-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM04330-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM04340-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM04340-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM04350-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM04350-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM04360-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM04360-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik voetgangerspad

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488621
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0445-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0445-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM04410-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM04410-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM04420-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM04420-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM04430-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM04430-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM04440-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM04440-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM04450-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM04450-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM04460-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM04460-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik een beschermend schort

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488638
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0455-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0455-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM04510-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM04510-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM04520-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM04520-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM04530-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM04530-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM04540-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM04540-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM04550-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM04550-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM04560-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM04560-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Controleer de barrière

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488645
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0465-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0465-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM04610-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM04610-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM04620-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM04620-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM04630-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM04630-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM04640-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM04640-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM04650-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM04650-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM04660-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM04660-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Op slot houden

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488652
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0475-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0475-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM04710-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM04710-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM04720-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM04720-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM04730-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM04730-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM04740-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM04740-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM04750-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM04750-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM04760-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM04760-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Claxon gebruiken

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488669
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0485-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0485-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM04810-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM04810-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM04820-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM04820-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM04830-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM04830-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM04840-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM04840-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM04850-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM04850-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM04860-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM04860-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik een afvalcontainer

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488676
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0495-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0495-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM04910-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM04910-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM04920-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM04920-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM04930-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM04930-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM04940-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM04940-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM04950-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM04950-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM04960-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM04960-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Beschermkap cirkelzaag gebruiken

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488683
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0505-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0505-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM05010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM05010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM05020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM05020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM05030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM05030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM05040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM05040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM05050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM05050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM05060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM05060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik antistatisch schoeisel

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488690
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM0515-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM0515-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM05110-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM05110-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM05120-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM05120-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM05130-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM05130-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM05140-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM05140-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM05150-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM05150-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM05160-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM05160-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verplichte rijrichting rechtsaf

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488706
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM10005-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM10005-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM100010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM100010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM100020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM100020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM100030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM100030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM100040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM100040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM100050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM100050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM100060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM100060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebod te passeren rechts

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488713
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM10105-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM10105-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM101010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM101010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM101020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM101020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM101030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM101030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM101040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM101040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM101050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM101050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM101060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM101060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebod te passeren links

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488720
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM10205-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM10205-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM102010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM102010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM102020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM102020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM102030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM102030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM102040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM102040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM102050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM102050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM102060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM102060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verplichte rijrichting rechtdoor

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488737
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM10305-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM10305-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM103010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM103010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM103020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM103020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM103030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM103030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM103040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM103040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM103050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM103050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM103060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM103060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verplichte rijrichting rechtsaf

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488744
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM10405-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM10405-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM104010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM104010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM104020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM104020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM104030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM104030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM104040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM104040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM104050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM104050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM104060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM104060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verplichte rijrichting links

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488751
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM10505-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM10505-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM105010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM105010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM105020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM105020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM105030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM105030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM105040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM105040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM105050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM105050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM105060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM105060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verplichte rijrichting rechtdoor of rechtsaf

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488768
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM10605-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM10605-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM106010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM106010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM106020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM106020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM106030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM106030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM106040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM106040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM106050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM106050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM106060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM106060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verplichte rijrichting rechtdoor of linksaf

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488775
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM10705-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM10705-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM107010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM107010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM107020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM107020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM107030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM107030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM107040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM107040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM107050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM107050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM107060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM107060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verplichte rijrichting links of rechtsaf

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488782
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM10805-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM10805-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM108010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM108010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM108020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM108020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM108030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM108030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM108040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM108040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM108050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM108050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM108060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM108060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Voetgangers rechtsaf

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488799
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM10905-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM10905-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM109010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM109010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM109020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM109020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM109030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM109030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM109040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM109040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM109050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM109050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM109060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM109060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Voetgangers linksaf

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488805
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM11005-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM11005-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM110010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM110010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM110020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM110020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM110030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM110030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM110040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM110040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM110050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM110050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM110060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM110060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Voetgangers Graag aan de overkant lopen

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488812
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM11105-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM11105-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM111010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM111010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM111020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM111020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM111030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM111030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM111040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM111040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM111050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM111050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM111060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM111060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Voetgangers

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488829
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM11205-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM11205-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM112010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM112010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM112020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM112020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM112030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM112030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM112040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM112040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM112050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM112050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM112060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM112060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Voetgangers

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488836
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM11305-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM11305-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM113010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM113010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM113020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM113020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM113030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM113030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM113040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM113040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM113050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM113050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM113060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM113060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Minimumsnelheid vereist: 30

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488843
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM11405-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM11405-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM114010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM114010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM114020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM114020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM114030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM114030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM114040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM114040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM114050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM114050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM114060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM114060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verplichte sneeuwkettingen ten minste twee aandrijfwielen

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488850
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM11505-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM11505-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM115010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM115010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM115020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM115020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM115030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM115030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM115040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM115040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM115050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM115050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM115060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM115060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Weg gereserveerd voor reguliere transitvoertuigen

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488867
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM11605-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM11605-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM116010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM116010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM116020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM116020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM116030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM116030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM116040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM116040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM116050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM116050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM116060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM116060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Alleen

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488874
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM11705-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM11705-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM117010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM117010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM117020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM117020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM117030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM117030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM117040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM117040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM117050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM117050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM117060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM117060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Alleen

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488881
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM11805-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM11805-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM118010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM118010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM118020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM118020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM118030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM118030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM118040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM118040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM118050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM118050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM118060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM118060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Trambaan Beide kanten op kijken

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488898
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM11905-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM11905-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM119010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM119010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM119020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM119020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM119030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM119030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM119040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM119040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM119050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM119050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM119060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM119060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Alleen vorkheftrucks

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488904
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM12005-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM12005-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM120010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM120010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM120020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM120020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM120030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM120030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM120040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM120040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM120050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM120050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM120060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM120060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Rijbaan voor fietsen

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488911
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM12105-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM12105-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM121010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM121010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM121020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM121020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM121030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM121030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM121040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM121040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM121050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM121050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM121060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM121060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Route voor ruiters

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488928
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM12205-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM12205-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM122010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM122010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM122020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM122020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM122030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM122030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM122040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM122040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM122050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM122050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM122060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM122060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Voetpad

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488935
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM12305-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM12305-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM123010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM123010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM123020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM123020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM123030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM123030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM123040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM123040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM123050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM123050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM123060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM123060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Alleen voetgangers en fietsers

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488942
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM12405-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM12405-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM124010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM124010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM124020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM124020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM124030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM124030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM124040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM124040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM124050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM124050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM124060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM124060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Signaal geven

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488959
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM12505-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM12505-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM125010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM125010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM125020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM125020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM125030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM125030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM125040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM125040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM125050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM125050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM125060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM125060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Claxon

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488966
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM12605-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM12605-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM126010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM126010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM126020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM126020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM126030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM126030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM126040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM126040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM126050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM126050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM126060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM126060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Hier Claxonneren

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488973
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM12705-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM12705-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM127010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM127010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM127020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM127020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM127030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM127030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM127040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM127040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM127050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM127050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM127060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM127060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Verplicht druksymbool

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488980
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM12805-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM12805-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM128010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM128010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM128020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM128020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM128030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM128030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM128040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM128040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM128050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM128050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM128060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM128060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Raadpleeg de servicehandleiding

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499488997
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM12905-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM12905-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM129010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM129010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM129020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM129020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM129030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM129030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM129040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM129040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM129050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM129050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM129060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM129060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Beschermkap over de tafel Cirkelzaag

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499489000
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM13005-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM13005-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM130010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM130010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM130020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM130020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM130030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM130030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM130040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM130040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM130050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM130050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM130060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM130060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Gebruik beschermend schild

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499489017
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM13105-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM13105-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM131010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM131010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM131020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM131020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM131030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM131030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM131040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM131040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM131050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM131050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM131060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM131060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Controleer de bescherming

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499489024
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM13205-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM13205-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM132010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM132010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM132020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM132020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM132030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM132030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM132040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM132040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM132050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM132050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM132060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM132060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Draag labcoat-pictogram

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499489031
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM13305-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM13305-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM133010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM133010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM133020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM133020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM133030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM133030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM133040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM133040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM133050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM133050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM133060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM133060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Volledig beschermend pak

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499489048
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM13405-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM13405-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM134010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM134010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM134020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM134020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM134030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM134030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM134040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM134040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM134050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
12 EW-SIM134050-M 50 cm Matt wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €
13 EW-SIM134060-G 60 cm Glanzend wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
14 EW-SIM134060-M 60 cm Matt wit/blauw 13,50 € 12,50 € 11,90 € 10,45 €
Draag een beschermend schort

Gebodsstickers. Zelfklevend volgens de BGV A8 en DIN4844-2 normen. In verschillende afmetingen.

Technische details:-
Materiaal: PVC-Plastic, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afmetingen 5-60 cm
Kleuren: wit/blauw
Finishing: Non-lamineren / Lamineren
EAN 4058499489055
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl. verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 EW-SIM13505-G 5 cm Glanzend wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
2 EW-SIM13505-M 5 cm Matt wit/blauw 0,70 € 0,65 € 0,45 € 0,27 €
3 EW-SIM135010-G 10 cm Glanzend wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
4 EW-SIM135010-M 10 cm Matt wit/blauw 0,95 € 0,75 € 0,55 € 0,35 €
5 EW-SIM135020-G 20 cm Glanzend wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
6 EW-SIM135020-M 20 cm Matt wit/blauw 1,90 € 1,60 € 1,50 € 1,40 €
7 EW-SIM135030-G 30 cm Glanzend wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
8 EW-SIM135030-M 30 cm Matt wit/blauw 3,70 € 3,24 € 2,95 € 2,59 €
9 EW-SIM135040-G 40 cm Glanzend wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
10 EW-SIM135040-M 40 cm Matt wit/blauw 6,50 € 6,25 € 5,95 € 5,25 €
11 EW-SIM135050-G 50 cm Glanzend wit/blauw 9,50 € 8,50 € 7,95 € 7,45 €