Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.

   Aanvraag formulier

Contact/bedrijfsgegevens
  Naam
  Straat
  Postcode + woonplaats
  Telefoon:
  Fax
*Dit email-veld moet ingevuld zijn
Kies het gewenst product
Product :
Aantal kleuren :
Materiaal :
Hoe lang weersbestendig- en lichtechtheid :
Afmetingen :
Mag het formaat afwijkend zijn ? :
Aantal 1 :
Aantal 2 :
Aantal 3 :
Belt u mij a.u.b. op voor uitgebreid advies :

Overige aan- of opmerkingen
  
Ja, ik zou graag speciale aanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Ja, ik zou graag advertentieaanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Nee, ik wil geen informatie over nieuwe producten en aanbiedingen ontvangen.
Afstudeersticker
Het laatste grote schoolexamen halen en zo de laatste horde voor het volwassen leven overwinnen, is een heel bijzondere gebeurtenis. Lange tijd was er anticipatie, angst en hoop, de hele nacht dansen met schoolvrienden en de nacht door proppen. Wat volgt? Ze verlaten vaak hun beschermde ouderlijk huis, beginnen een stage of studie, worden volwassen, vrienden verhuizen naar verre steden of reizen de wereld rond. Nieuwe horizonten openen zich. Kortom: het leven verandert helemaal!
Het is des te belangrijker om deze ene geslaagde, zeer speciale dag te vieren en vast te leggen. Om voor altijd in het geheugen te branden. Wat is er beter dan onze veelzijdige stickers?

Bij later gebruik kunnen ze zakkalenders en notitieboekjes de finishing touch geven als kleine decoratieve stickers, ramen en deuren versieren, een constante metgezel zijn op je smartphone, zakspiegel of ongebruikt als souvenir in je portemonnee. Ze kunnen worden gelijmd op toekomstige flatshare koelkasten of wasmachines en zijn een echte blikvanger op autoruiten, zelfs in groot formaat.

EtikettenWorld biedt u waarschijnlijk de grootste en meest gevarieerde selectie van einddiploma's en andere stickers, niet alleen nationaal maar ook internationaal. Zelfklevend op PVC-kunststof, variabel in hoeveelheid en maat, en daarom niet alleen verkrijgbaar in maten van 20 cm tot 70 cm, maar ook in speciale maten van 0,5 x 0,5 cm tot 1,5 x 3,0 m mogelijk wat je hartje begeert, met een levensduur tot 7 jaar en onze gebruikelijke briljante kleurkwaliteit / onze gebruikelijke hoge kwaliteitsgarantie.

De teksten en motieven op de sticker zijn variabel en dus om te zetten. Ontwerp het naar uw wensen en behoeften, zodat de sticker ook geschikt kan zijn voor andere gelegenheden zoals gezel, meestervakman en de opening van uw eigen bedrijf, maar ook voor bachelor- en masteropleidingen. Heb je een eigen motief in gedachten of zet je het op papier? Er zijn geen grenzen aan uw creatieve vaardigheden, er zijn vele andere mogelijke toepassingen. Alles is mogelijk!
Door onze jarenlange ervaring en de veelzijdigheid van onze drukkunst zijn wij in staat om uw meest bijzondere wensen in vervulling te laten gaan. Neem gerust telefonisch contact met ons op voor professioneel advies!

De ideale vereiste is een glad, stof- en olievrij oppervlak, maar het is ook mogelijk om de stickers te bevestigen op moeilijke oppervlakken zoals houtsnippers behang, oneffen metalen behuizingen, vette en ruwe oppervlakken en zanderig speelgoed dozen.

De lijm ontwikkelt zijn grootste hechting tussen 12 °C en 15 °C, maar de vogelpictogrammen kunnen ook over de hele wereld worden gebruikt bij temperatuurschommelingen van -40 °C tot +80 °C graden en tot een diepte van 500 m.< br> De sticker is probleemloos bestand tegen weersomstandigheden zoals hevige regen, zon, vuil en stof, is water- en UV-bestendig, transferproof, bestand tegen vele chemicaliën, kras- en veegvast, permanent klevend, voor gladde, gestructureerde en gebogen oppervlakken, temperatuurbestendig.Dankzij de zachte en geurloze lijm kunnen de etiketten zonder gezondheidsproblemen binnen en buiten worden gebruikt. Serre ramen zijn net zo geschikt als kinderkamerramen.

Onze schoolverlaters zijn verkrijgbaar in satijn of glanzend, afhankelijk van je voorkeur. Het hoogtepunt van ons bedrijf, de UV-printer, is bijzonder geschikt voor het zijdematte oppervlak, het is snel, nauwkeurig en effectief. Bij deze druktechniek wordt de kleur gefixeerd en uitgehard op de folie met UV-licht, deze wordt licht opgelicht en opgeruwd. Maar ondanks deze kleine oneffenheden kan vuil net zo gemakkelijk van het semi-matte oppervlak worden verwijderd als een glanzende sticker met een glad oppervlak. De sticker is direct na het printen al zeer goed bestand tegen invloeden van buitenaf. Met een UV-printer is het mogelijk om op verschillende soorten relatief vlakke ondergronden te printen, zoals folie, hout en hard plastic.De UV-printer print alleen met een satijnen finish, dus een extra laminering is nodig om het oppervlak van een sticker in Het is overbodig om een ​​edele satijnafwerking te ontwerpen. Een satijnafwerking biedt u talloze voordelen, het reflecteert en verblindt bijvoorbeeld niet als een glanzend oppervlak bij blootstelling aan licht, maar garandeert een uitstekende leesbaarheid, zelfs onder de helderste hemel en de meest mooie zonneschijn.
De meeste van onze medewerkers vinden het semi-matte ontwerp visueel mooier en van hogere kwaliteit dan het glanzende ontwerp.
De UV-printer biedt u een relatief korte productietijd in vergelijking met conventioneel eco-solvent printen, omdat er geen tijd is te berekenen voor het drogen.

Als uw sticker een bijzonder hoge slijtvastheid moet hebben, bijvoorbeeld als buitensticker of bij herhaald dagelijks gebruik, zoals op een mobiele telefoon, raden wij u aan laminaat te gebruiken voor extra bescherming. Dit betekent dat uw embleem wordt gelamineerd met een heldere film die het een satijnen of glanzende afwerking kan geven en het zeer goed bestand maakt tegen krassen, reinigingsmiddelen, vet en chemicaliën.
 
We willen graag uw ervaringen op onze site verbeteren. Zou u ons willen helpen door een aantal vragen te beantwoorden?
Ja
Nee