Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL 7.50 €
Zending tot 10kg DHL 9.50 €
Zending tot 20kg DHL 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DHL 9.50 €
Zending tot 10kg DHL 11.50 €
Zending tot 20kg DHL 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DHL 18.00 €
Zending tot 10kg DHL 20.50 €
Zending tot 20kg DHL 28.50 €
Zending tot 31,5 kg DHL 39.50 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
VERBODEN TEKENS:
es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10
Een verboden bord is een veiligheidsteken dat gedrag verbiedt dat de gezondheid en veiligheid in gevaar kan brengen. Alle verboden borden hebben een ronde vorm met een rode rand met een rode diagonale lijn onder een hoek van 45 graden, die zich uitstrekt van linksboven naar rechtsonder. Het pictogram voor verboden is internationaal gedefinieerd in ISO 7010. Het pictogram is zwart op een witte achtergrond. De zwarte kleur geeft de aard van de opdracht aan. Op onze website maken we zowel binnen- als buitenstickers. Al uw wensen kunnen op onze website worden aangepast aan de vereiste specificaties. Het doel van verboden borden is om zichtbaar te zijn en daardoor elk soort gedrag te voorkomen dat tot gevaar of een ongeval kan leiden. Verboden borden worden gebruikt om verschillende activiteiten in verschillende situaties te voorkomen. Deze borden geven duidelijk een bericht aan iedereen die ze ziet, om aan te geven dat sommige acties niet veilig of niet toegestaan zijn. De verboden borden worden gebruikt om persoonlijk letsel en materiële schade te verminderen en de veiligheid te vergroten.
SOORTEN MATERIAAL:
InfoRoll1055896
PERMANENTE LIJM:
Permanent klevend materiaal is bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt ook de kleefkracht ondanks blootstelling aan UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
VERWIJDERBARE LIJM:
Verwijderbare lijm zorgt ervoor dat het etiket kan worden verwijderd zonder schade aan het etiket of het substraat. Deze lijm houdt het label stevig op zijn plaats, zonder lijmresten achter te laten wanneer het label wordt verwijderd.
HERPOSITIEBARE LIJM:
Herpositioneerbaar zelfklevend etiket wordt gebruikt voor optische opnamemedia. Bij veel toepassingen is dit type lijm nodig dat het label stevig op zijn plaats houdt, maar geen residu achterlaat als het label wordt verwijderd.
ANDERE MATERIALEN:
Materialen zoals zelfklevende polyesterfilm, polypropyleen, PVC-plastic, zelfklevend materiaal zijn ook beschikbaar.Polyesterfilm, die er bij daglicht wit uitziet en helder oplicht als er geen verlichting meer is.
Polypropyleen bevat bindmiddel en een fles oppervlakte-activator. Het hecht zich met hard en zacht plastic Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren. Polyvinylchloride is algemeen verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf. Flexibel PVC wordt gevormd door de toevoeging van compatibele weekmakers aan PVC die de kristalliniteit verlagen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibel plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.Hard PVC is een stijve en kosteneffectieve kunststof met een hoge weerstand tegen schokken, water, weer, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.
Zelfklevend is aan één zijde bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze aan oppervlakken blijft plakken.
KLEUR:
Colours-Mix-123333
Alle soorten kleuren zijn beschikbaar op onze website. Sommigen van hen zijn wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), wit, geel (HKS3K), oranje (HKS8K), rood (HKS14K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34), donkerblauw (HKS44K), lichtblauw (HKS50K), donkergroen (HKS54K), Licht Groen (HKS67K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), lichtgrijs (HKS91K), donkergrijs (HKS93K), fluorescerend groen (Pantone802), fluorescerend geel (Pantone803), fluorescerend oranje (Pantone811), fluorescerend rood (Pantone812). Volgens uw wensen passen we alle kleuren aan.
VORMEN GROOTTE:
Shapes-120998
Er zijn verschillende soorten vormen beschikbaar, waaronder Driehoek, Rechthoek, Rond, Vierkant, Parallellogram, Ruit, Ovaal, Vijfhoek, Zeshoek, Achthoek, Heptagon. Voor rechthoekige stickers is de maximale afmeting 1,5 mx 3 m. Voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,5m. Alle soorten maten en vormen zijn beschikbaar op onze website. We passen alle maten aan volgens uw behoeften.
HOE EEN STICKER BEVESTIGEN?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Breng de sticker aan op een schoon, droog oppervlak.
 2. U moet de sticker van het rugpapier verwijderen en een rand op uw oppervlak plakken. Druk vervolgens met het rechte voorwerp de rest van je sticker naar beneden. De rechte rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op de sticker, zodat deze gelijkmatig wordt aangebracht en er geen luchtbellen onder blijven.
HOE EEN STICKER VERWIJDEREN?
StickerFix155554
 1. Labelverwijderingsspray zoals Goo Gone kan geweldig werken als het gaat om het verwijderen van hardnekkige resten.
 2. Spray Goo Gone ofwel het residu zelf en leg er dan een doek / keukenrol overheen. Laat het 15-30 minuten intrekken.
 3. Verwijder je item en begin uit de hoeken te pellen.
 4. Gebruik een natte spons om eventuele restanten van het oppervlak te schrobben.

De verboden borden bevatten de volgende punten:

 1. Geen vermelding betekent geen toegang.
 2. Geen zware vrachtwagens, geen motorvoertuigen, geen motorfietsen worden gebruikt voor een regio die niet is toegestaan.
 3. Geen rechts, geen links, geen U-bocht worden aangegeven door een pijl die de bocht bedekt met een rode cirkel met een hoeklijn eroverheen.
 4. Afgesloten weg wordt gebruikt op afgesloten wegen, wat betekent dat er geen toegang is voor voertuigen.
 5. Er worden geen bussen gebruikt om aan te geven dat bussen niet zijn toegestaan.
 6. Niet inhalen betekent met zorg passen.
 7. Er wordt geen parkeergelegenheid gebruikt waar parkeren verboden is.
 8. Niet stoppen geeft aan waar zowel parkeren als stoppen verboden is.
 9. Geen rechtdoor rijden betekent dat het verkeer niet rechtdoor mag rijden en meestal moet afslaan.
 10. Geen voetgangers of fietsers betekent dat ze geen voetpad mogen volgen.
 11. Wrong-way betekent dat de weg alleen is voor verkeer in tegengestelde richting.
 12. Geen claxon geven aan, claxon is niet toegestaan voor voertuigen.
 13. Gewichtslimieten worden gebruikt om het maximale gewicht van bruggen aan te duiden.
 14. Breedtebeperkingen worden gebruikt om de maximale breedte op smalle wegen aan te duiden.
 15. Hoogtebegrenzingen worden gebruikt om de hoogtebeperking op bruggen en onderdoorgangen aan te duiden.
 16. Er worden lengtebeperkingen gebruikt om de maximale lengte aan te geven.
 17. Stop bij de douane wordt gebruikt bij grensovergang, tolwegen, politie.
 18. Het einde van beperkingen zijn de tekenen die een einde maken aan beperkingen.

Verboden bewegwijzering gaat vaak gepaard met de instructie “Nee” of “Niet doen”; zoals niet binnenkomen, en niet roken. Er zijn andere soorten verboden borden, waaronder niet roken, geen elektronische sigaretten, niet eten of drinken, geen honden, geen kinderen, niet zwemmen, niet rennen, geen rolschaatsen, geen scooters, geen mobiele telefoons gebruiken, geen lift gebruiken, Geen fotografie, Geen ladder gebruiken, Geen klimmen, Geen vorkheftrucks, Geen onvolledige steiger gebruiken, Niet bedienen, Machine niet gebruiken, Niet blussen met water, Niet buiten gebruik gebruiken, Niet in de deur staan manier, persoonlijk contact minimaliseren, Beperkt gebied, Beperkte toegang, Geen geautoriseerde toegang, Gebruik dit vuur niet in geval van brand, Geen toegang alleen geautoriseerd personeel, privé geen toegang, Geen alcohol of drugs om te consumeren, Kinderen mogen niet speel op deze site, Niet sluiten, Niet drinken, Niet betreden, Niet openen, Niet bedienen, Afschermingen niet verwijderen, Niet aanraken, Niet inschakelen, Niet uitschakelen, Industriële voertuigen verboden, Geen lucifers , Geen mobiele apparaten voorbij dit punt, Niet roken in de lift, Niet roken in de lift, Nee m Etalische artikelen of horloges, Geen vissen, Geen buitenschoeisel, Niet duiken, Geen olie of water gebruiken tijdens het gebruik, Dit artikel niet recyclen, Geen doppen, NIET op het oppervlak stappen, Geen open vuur, Geen windsurfen, Niet zeilen, Niet loop of sta hier, niet roeien, geen scherpe voorwerpen, deze lift is niet bedoeld voor mensen, geen toegang voor mensen met metalen implantaten, GEEN onderwaterapparatuur, geen vuurwapens voorbij dit punt.

Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL 7.50 €
Zending tot 10kg DHL 9.50 €
Zending tot 20kg DHL 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DHL 9.50 €
Zending tot 10kg DHL 11.50 €
Zending tot 20kg DHL 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DHL 18.00 €
Zending tot 10kg DHL 20.50 €
Zending tot 20kg DHL 28.50 €
Zending tot 31,5 kg DHL 39.50 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Bio garantie
Bio garantie
Bio garantie
Bio-zegel stickers
Technische details:
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 10 mm, 20 mm, 30 mm, 50 mm
Kleuren: lichtgroen/zwart
Verpakkingseenheid:   1000 per Rollen
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per Rol (1000 Stuk) incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-BIO-20-10-PA-G 10 mm Papier Glanzend 10,00 € 8,00 € 6,50 € 5,50 €
2 ES-BIO-20-10-PA-M 10 mm Papier Matt 10,00 € 8,00 € 6,50 € 5,50 €
3 ES-BIO-20-10-PA-G 10 mm Papier Glanzend 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
4 ES-BIO-20-10-PA-M 10 mm Papier Matt 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
5 ES-BIO-20-10-PE-G 10 mm PE-plastic Glanzend 10,99 € 8,95 € 7,45 € 5,95 €
6 ES-BIO-20-10-PE-M 10 mm PE-plastic Matt 10,99 € 8,95 € 7,45 € 5,95 €
7 ES-BIO-20-10-PE-G 10 mm PE-plastic Glanzend 21,98 € 17,90 € 14,90 € 11,90 €
8 ES-BIO-20-10-PE-M 10 mm PE-plastic Matt 21,98 € 17,90 € 14,90 € 11,90 €
9 ES-BIO-20-20-PA-G 20 mm Papier Glanzend 10,00 € 8,00 € 6,50 € 5,50 €
10 ES-BIO-20-20-PA-M 20 mm Papier Matt 10,00 € 8,00 € 6,50 € 5,50 €
11 ES-BIO-20-20-PA-G 20 mm Papier Glanzend 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
12 ES-BIO-20-20-PA-M 20 mm Papier Matt 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
13 ES-BIO-20-20-PE-G 20 mm PE-plastic Glanzend 10,99 € 8,95 € 7,45 € 5,95 €
14 ES-BIO-20-20-PE-M 20 mm PE-plastic Matt 10,99 € 8,95 € 7,45 € 5,95 €
15 ES-BIO-20-20-PE-G 20 mm PE-plastic Glanzend 21,98 € 17,90 € 14,90 € 11,90 €
16 ES-BIO-20-20-PE-M 20 mm PE-plastic Matt 21,98 € 17,90 € 14,90 € 11,90 €
17 ES-BIO-20-30-PA-G 30 mm Papier Glanzend 15,00 € 12,00 € 10,50 € 8,00 €
18 ES-BIO-20-30-PA-M 30 mm Papier Matt 15,00 € 12,00 € 10,50 € 8,00 €
19 ES-BIO-20-30-PA-G 30 mm Papier Glanzend 30,00 € 24,00 € 21,00 € 16,00 €
20 ES-BIO-20-30-PA-M 30 mm Papier Matt 30,00 € 24,00 € 21,00 € 16,00 €
21 ES-BIO-20-30-PE-G 30 mm PE-plastic Glanzend 16,49 € 13,00 € 11,00 € 8,99 €
22 ES-BIO-20-30-PE-M 30 mm PE-plastic Matt 16,49 € 13,00 € 11,00 € 8,99 €
23 ES-BIO-20-30-PE-G 30 mm PE-plastic Glanzend 32,98 € 26,00 € 22,00 € 17,98 €
24 ES-BIO-20-30-PE-M 30 mm PE-plastic Matt 32,98 € 26,00 € 22,00 € 17,98 €
25 ES-BIO-20-50-PA-G 50 mm Papier Glanzend 17,00 € 14,00 € 12,50 € 10,00 €
26 ES-BIO-20-50-PA-M 50 mm Papier Matt 17,00 € 14,00 € 12,50 € 10,00 €
27 ES-BIO-20-50-PA-G 50 mm Papier Glanzend 34,00 € 28,00 € 25,00 € 20,00 €
28 ES-BIO-20-50-PA-M 50 mm Papier Matt 34,00 € 28,00 € 25,00 € 20,00 €
29 ES-BIO-20-50-PE-G 50 mm PE-plastic Glanzend 18,49 € 15,00 € 13,00 € 10,99 €
30 ES-BIO-20-50-PE-M 50 mm PE-plastic Matt 18,49 € 15,00 € 13,00 € 10,99 €
31 ES-BIO-20-50-PE-G 50 mm PE-plastic Glanzend 36,98 € 30,00 € 26,00 € 21,98 €
32 ES-BIO-20-50-PE-M 50 mm PE-plastic Matt 36,98 € 30,00 € 26,00 € 21,98 €
Bio-zegel stickers
Technische details:
Materiaal: Papier/PE-Plastik, Zelfklevend
Afmetingen 15x10 mm, 30x20 mm, 50x33 mm
Kleuren: lichtgroen/wit
Verpakkingseenheid:   1000 per Rollen
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten

Pos. Bestelnummer Afmetingen Materiaal Oppervlak Staffelprijs per Rol (1000 Stuk) incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-BIO-EU-15x10-PA-G 15x10 mm Papier Glanzend 10,00 € 8,00 € 6,50 € 5,50 €
2 ES-BIO-EU-15x10-PA-M 15x10 mm Papier Matt 10,00 € 8,00 € 6,50 € 5,50 €
3 ES-BIO-EU-15x10-PA-G 15x10 mm Papier Glanzend 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
4 ES-BIO-EU-15x10-PA-M 15x10 mm Papier Matt 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
5 ES-BIO-EU-15x10-PE-G 15x10 mm PE-plastic Glanzend 10,99 € 8,95 € 7,45 € 5,95 €
6 ES-BIO-EU-15x10-PE-M 15x10 mm PE-plastic Matt 10,99 € 8,95 € 7,45 € 5,95 €
7 ES-BIO-EU-15x10-PE-G 15x10 mm PE-plastic Glanzend 21,98 € 17,90 € 14,90 € 11,90 €
8 ES-BIO-EU-15x10-PE-M 15x10 mm PE-plastic Matt 21,98 € 17,90 € 14,90 € 11,90 €
9 ES-BIO-EU-30x20-PA-G 30x20 mm Papier Glanzend 10,00 € 8,00 € 6,50 € 5,50 €
10 ES-BIO-EU-30x20-PA-M 30x20 mm Papier Matt 10,00 € 8,00 € 6,50 € 5,50 €
11 ES-BIO-EU-30x20-PA-G 30x20 mm Papier Glanzend 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
12 ES-BIO-EU-30x20-PA-M 30x20 mm Papier Matt 20,00 € 16,00 € 13,00 € 11,00 €
13 ES-BIO-EU-30x20-PE-G 30x20 mm PE-plastic Glanzend 10,99 € 8,95 € 7,45 € 5,95 €
14 ES-BIO-EU-30x20-PE-M 30x20 mm PE-plastic Matt 10,99 € 8,95 € 7,45 € 5,95 €
15 ES-BIO-EU-30x20-PE-G 30x20 mm PE-plastic Glanzend 21,98 € 17,90 € 14,90 € 11,90 €
16 ES-BIO-EU-30x20-PE-M 30x20 mm PE-plastic Matt 21,98 € 17,90 € 14,90 € 11,90 €
17 ES-BIO-EU-50x33-PA-G 50x33 mm Papier Glanzend 15,00 € 12,00 € 10,50 € 8,00 €
18 ES-BIO-EU-50x33-PA-M 50x33 mm Papier Matt 15,00 € 12,00 € 10,50 € 8,00 €
19 ES-BIO-EU-50x33-PA-G 50x33 mm Papier Glanzend 30,00 € 24,00 € 21,00 € 16,00 €
20 ES-BIO-EU-50x33-PA-M 50x33 mm Papier Matt 30,00 € 24,00 € 21,00 € 16,00 €
21 ES-BIO-EU-50x33-PE-G 50x33 mm PE-plastic Glanzend 16,49 € 13,00 € 11,00 € 8,99 €
22 ES-BIO-EU-50x33-PE-M 50x33 mm PE-plastic Matt 16,49 € 13,00 € 11,00 € 8,99 €
23 ES-BIO-EU-50x33-PE-G 50x33 mm PE-plastic Glanzend 32,98 € 26,00 € 22,00 € 17,98 €
24 ES-BIO-EU-50x33-PE-M 50x33 mm PE-plastic Matt 32,98 € 26,00 € 22,00 € 17,98 €

   Aanvraag formulier

Contact/bedrijfsgegevens
  Naam
  Straat
  Postcode + woonplaats
  Telefoon:
  Fax
*Dit email-veld moet ingevuld zijn
Kies het gewenst product
Product :
Materiaal :
Hoe lang weersbestendig- en lichtechtheid :
Afmetingen :
Mag het formaat afwijkend zijn ? :
Aantal 1 :
Aantal 2 :
Aantal 3 :
Belt u mij a.u.b. op voor uitgebreid advies :

Overige aan- of opmerkingen
  
Ja, ik zou graag speciale aanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Ja, ik zou graag advertentieaanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Nee, ik wil geen informatie over nieuwe producten en aanbiedingen ontvangen.
organische zeehond
StickerClean-565555 StickerFix155555
Steeds meer mensen hechten belang aan biologische voeding, waarbij bij de teelt geen gebruik wordt gemaakt van chemicaliën en onnatuurlijke meststoffen. Achter elk biologisch zegel zit een vereniging die de respectieve criteria voor de teelt definieert. Deze criteria verschillen van vereniging tot vereniging, zo stelt de vereniging Demeter zeer hoge eisen aan de teelt. Bij ons krijgt u alle biologische zegels en elke variatie naar keuze, wij passen tekst, kleur en vorm aan uw wensen aan.
mogelijke slogans:
 1. Natuurlijk product
 2. Biologisch
 3. Eco
 4. 100% natuurlijk
 5. 100% puur
 6. 100% veganistisch
 7. 100% recyclebaar
 8. 100% biologisch afbreekbaar
 9. Chemisch vrij
 10. Niet-chemisch 100% natuurlijk
 11. milieuvriendelijk - biologisch
 12. 100% biologisch voedsel
 13. Eco- 100% biologisch voedsel
 14. 100% natuurlijke ingrediënten
 15. 100% composteerbaar
 16. Vers van de boerderij
 17. Geen toegevoegde bewaarmiddelen
 18. 100% organische recycling
 19. Biologisch eten
 20. Biologische cosmetica
 21. Biologisch - 100% natuurlijk
 22. 100% plasticvrij
 23. natuurlijk
Onze materialen
InfoRoll1055896
Permanent klevend:
Permanente lijm, bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt zijn lijmprestaties ondanks UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
Verwijderbare lijm:
Door de verwijderbare lijm kan de sticker worden verwijderd zonder het etiket of de ondergrond te beschadigen. De lijm is nog steeds sterk genoeg om het label op zijn plaats te houden.
Herpositioneerbare lijm:
Herbruikbare en herpositioneerbare stickers gebruiken een lijm die licht genoeg is om de sticker opnieuw te positioneren zonder de hechting te beïnvloeden en die sterk genoeg is om het materiaal te laten hechten zonder een residu achter te laten.
Andere materialen:
Zelfklevende polyesterfolie, polypropyleen, PVC-kunststof en andere zelfklevende materialen zijn ook beschikbaar.

Fluorescerende film die bij daglicht wit lijkt en begint te gloeien nadat de lichtbron is gedoofd.
Polypropyleen bevat bindmiddelen en is te combineren met zowel zacht als hard plastic.
Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren en is verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf.
Flexibel PVC wordt gevormd door compatibele weekmakers aan PVC toe te voegen die de kristalliniteit verminderen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibeler plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.
Stijf PVC is een stijvere en goedkopere kunststof met een hoge weerstand tegen externe invloeden zoals vocht, weersomstandigheden, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.
Zelfklevend betekent dat een van de twee oppervlaktezijden is bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze blijft plakken. Vrijwel alle conventionele stickers hebben deze eigenschap. Ze hechten het beste tussen 12°C en 15°C graden.

Al onze materialen zijn oliebestendig, UV-bestendig, verwijderbaar, weerbestendig, afpelbaar, water- en vlekbestendig, duurzaam, waterbestendig, zelfvernietigend en overdrachtsbestendig indien gevraagd.
Onze kleuren:
Colours-Mix-123333
Alle kleuren die je maar kunt bedenken zijn bij ons verkrijgbaar. Om er een paar te noemen: wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), oranje (HKS8K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34) , donkerblauw ( HKS44K), lichtblauw, donkergroen (HKS54K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), lichtgrijs (HKS91K), donkergrijs (HKS93K), fluorescerend groen (Pantone802) , fluorescerend geel (Pantone803), fluorescerend oranje (Pantone811), fluorescerend rood (Pantone812).
Uw wens is ons bevel!
Vormen en maten:
Shapes-120998
Onze stickers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Verschillende veelvoorkomende vormen zijn bijvoorbeeld de driehoek, de rechthoek, rond of vierkant, als parallellogram, ruit, ovaal, vijfhoek, zeshoek, zevenhoek of achthoek. De maximale afmeting voor rechthoekige stickers is 1,50m x 3,00m, voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,50m x 1,50m.

Als het door u gewenste stickerformaat groter is dan de standaardformaten die hier worden aangeboden, bespreken we graag uw individuele wensen via de telefoon!
Hoe bevestig je een sticker?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Plak de sticker op een droge, stof- en vetvrije ondergrond.
 2. Haal de sticker van het rugpapier en plak een hoek van de sticker op het door u gekozen oppervlak. Gebruik vervolgens de rechte rand van de sticker om de rest van uw sticker naar beneden te drukken, in wezen uitrollen. De rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op de sticker, zodat deze gelijkmatig wordt verdeeld en er geen luchtbellen onder blijven.
Hoe verwijder je een sticker?
StickerFix155554
 1. Nagellakremover en andere oplosmiddelen zijn geweldig voor het verwijderen van hardnekkige stickers en hun resten.
 2. Verwijder de sticker van het oppervlak, beginnend bij de hoeken.
 3. Gebruik een vochtige spons om eventuele resten volledig te verwijderen.
Ook in het assortiment:
 1. Verbodsborden en borden
 2. Covid-19 opruimingsstickers
 3. Waarschuwingsstickers
 4. Spacerstickers
 5. Noodbord
 6. Leidingmarkeringslabels
 7. Onderdeel
 8. Brandveiligheidsbord
 9. Kentekenplaten
 10. Lijm stippen
 11. Kantoororganisatie
 12. Voorraadlabels
 13. GHS-labels
 14. VN-gevarenbord
 15. Verkeersborden
 16. Groene stip
 17. Hartvormlabels
 18. Letters en cijfers
 19. stickers IJsland
 20. pictogrammen
 21. Pijlen
 22. Kwaliteitscontrolelabels
 23. Rode Kruisstickers
 24. Niet storen-sticker
 25. Perceel
 26. Zeefdruk
 27. A4-etiketten
 28. Thermische transferlabels
 29. Directe thermische labels
 30. Tuinlabels
 31. Hologrammen
 32. Beveiligingslabels
 33. Lege labels
 34. lamineerfilm
 35. Zelfklevend fotopapier
 36. Posters
 37. Magnetisch papier
 38. Textiellabels
 39. Gebogen stickers
 40. Handgeschreven labels
 41. Certificaten van echtheid
 42. Laserstickers
 43. Tatoeagestickers
 44. Warmteoverdrachtslinten
 45. Printers
 46. Tickets
 47. Swing-tags (hang-tags)
 48. Inkjet fotopapier