Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
VERBODEN TEKENS:
es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10 es-si10-10
Een verboden bord is een veiligheidsteken dat gedrag verbiedt dat de gezondheid en veiligheid in gevaar kan brengen. Alle verboden borden hebben een ronde vorm met een rode rand met een rode diagonale lijn onder een hoek van 45 graden, die zich uitstrekt van linksboven naar rechtsonder. Het pictogram voor verboden is internationaal gedefinieerd in ISO 7010. Het pictogram is zwart op een witte achtergrond. De zwarte kleur geeft de aard van de opdracht aan. Op onze website maken we zowel binnen- als buitenstickers. Al uw wensen kunnen op onze website worden aangepast aan de vereiste specificaties. Het doel van verboden borden is om zichtbaar te zijn en daardoor elk soort gedrag te voorkomen dat tot gevaar of een ongeval kan leiden. Verboden borden worden gebruikt om verschillende activiteiten in verschillende situaties te voorkomen. Deze borden geven duidelijk een bericht aan iedereen die ze ziet, om aan te geven dat sommige acties niet veilig of niet toegestaan zijn. De verboden borden worden gebruikt om persoonlijk letsel en materiële schade te verminderen en de veiligheid te vergroten.
SOORTEN MATERIAAL:
InfoRoll1055896
PERMANENTE LIJM:
Permanent klevend materiaal is bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt ook de kleefkracht ondanks blootstelling aan UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
VERWIJDERBARE LIJM:
Verwijderbare lijm zorgt ervoor dat het etiket kan worden verwijderd zonder schade aan het etiket of het substraat. Deze lijm houdt het label stevig op zijn plaats, zonder lijmresten achter te laten wanneer het label wordt verwijderd.
HERPOSITIEBARE LIJM:
Herpositioneerbaar zelfklevend etiket wordt gebruikt voor optische opnamemedia. Bij veel toepassingen is dit type lijm nodig dat het label stevig op zijn plaats houdt, maar geen residu achterlaat als het label wordt verwijderd.
ANDERE MATERIALEN:
Materialen zoals zelfklevende polyesterfilm, polypropyleen, PVC-plastic, zelfklevend materiaal zijn ook beschikbaar.Polyesterfilm, die er bij daglicht wit uitziet en helder oplicht als er geen verlichting meer is.
Polypropyleen bevat bindmiddel en een fles oppervlakte-activator. Het hecht zich met hard en zacht plastic Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren. Polyvinylchloride is algemeen verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf. Flexibel PVC wordt gevormd door de toevoeging van compatibele weekmakers aan PVC die de kristalliniteit verlagen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibel plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.Hard PVC is een stijve en kosteneffectieve kunststof met een hoge weerstand tegen schokken, water, weer, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.
Zelfklevend is aan één zijde bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze aan oppervlakken blijft plakken.
KLEUR:
Colours-Mix-123333
Alle soorten kleuren zijn beschikbaar op onze website. Sommigen van hen zijn wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), wit, geel (HKS3K), oranje (HKS8K), rood (HKS14K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34), donkerblauw (HKS44K), lichtblauw (HKS50K), donkergroen (HKS54K), Licht Groen (HKS67K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), lichtgrijs (HKS91K), donkergrijs (HKS93K), fluorescerend groen (Pantone802), fluorescerend geel (Pantone803), fluorescerend oranje (Pantone811), fluorescerend rood (Pantone812). Volgens uw wensen passen we alle kleuren aan.
VORMEN GROOTTE:
Shapes-120998
Er zijn verschillende soorten vormen beschikbaar, waaronder Driehoek, Rechthoek, Rond, Vierkant, Parallellogram, Ruit, Ovaal, Vijfhoek, Zeshoek, Achthoek, Heptagon. Voor rechthoekige stickers is de maximale afmeting 1,5 mx 3 m. Voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,5m. Alle soorten maten en vormen zijn beschikbaar op onze website. We passen alle maten aan volgens uw behoeften.
HOE EEN STICKER BEVESTIGEN?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Breng de sticker aan op een schoon, droog oppervlak.
 2. U moet de sticker van het rugpapier verwijderen en een rand op uw oppervlak plakken. Druk vervolgens met het rechte voorwerp de rest van je sticker naar beneden. De rechte rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op de sticker, zodat deze gelijkmatig wordt aangebracht en er geen luchtbellen onder blijven.
HOE EEN STICKER VERWIJDEREN?
StickerFix155554
 1. Labelverwijderingsspray zoals Goo Gone kan geweldig werken als het gaat om het verwijderen van hardnekkige resten.
 2. Spray Goo Gone ofwel het residu zelf en leg er dan een doek / keukenrol overheen. Laat het 15-30 minuten intrekken.
 3. Verwijder je item en begin uit de hoeken te pellen.
 4. Gebruik een natte spons om eventuele restanten van het oppervlak te schrobben.

De verboden borden bevatten de volgende punten:

 1. Geen vermelding betekent geen toegang.
 2. Geen zware vrachtwagens, geen motorvoertuigen, geen motorfietsen worden gebruikt voor een regio die niet is toegestaan.
 3. Geen rechts, geen links, geen U-bocht worden aangegeven door een pijl die de bocht bedekt met een rode cirkel met een hoeklijn eroverheen.
 4. Afgesloten weg wordt gebruikt op afgesloten wegen, wat betekent dat er geen toegang is voor voertuigen.
 5. Er worden geen bussen gebruikt om aan te geven dat bussen niet zijn toegestaan.
 6. Niet inhalen betekent met zorg passen.
 7. Er wordt geen parkeergelegenheid gebruikt waar parkeren verboden is.
 8. Niet stoppen geeft aan waar zowel parkeren als stoppen verboden is.
 9. Geen rechtdoor rijden betekent dat het verkeer niet rechtdoor mag rijden en meestal moet afslaan.
 10. Geen voetgangers of fietsers betekent dat ze geen voetpad mogen volgen.
 11. Wrong-way betekent dat de weg alleen is voor verkeer in tegengestelde richting.
 12. Geen claxon geven aan, claxon is niet toegestaan voor voertuigen.
 13. Gewichtslimieten worden gebruikt om het maximale gewicht van bruggen aan te duiden.
 14. Breedtebeperkingen worden gebruikt om de maximale breedte op smalle wegen aan te duiden.
 15. Hoogtebegrenzingen worden gebruikt om de hoogtebeperking op bruggen en onderdoorgangen aan te duiden.
 16. Er worden lengtebeperkingen gebruikt om de maximale lengte aan te geven.
 17. Stop bij de douane wordt gebruikt bij grensovergang, tolwegen, politie.
 18. Het einde van beperkingen zijn de tekenen die een einde maken aan beperkingen.

Verboden bewegwijzering gaat vaak gepaard met de instructie “Nee” of “Niet doen”; zoals niet binnenkomen, en niet roken. Er zijn andere soorten verboden borden, waaronder niet roken, geen elektronische sigaretten, niet eten of drinken, geen honden, geen kinderen, niet zwemmen, niet rennen, geen rolschaatsen, geen scooters, geen mobiele telefoons gebruiken, geen lift gebruiken, Geen fotografie, Geen ladder gebruiken, Geen klimmen, Geen vorkheftrucks, Geen onvolledige steiger gebruiken, Niet bedienen, Machine niet gebruiken, Niet blussen met water, Niet buiten gebruik gebruiken, Niet in de deur staan manier, persoonlijk contact minimaliseren, Beperkt gebied, Beperkte toegang, Geen geautoriseerde toegang, Gebruik dit vuur niet in geval van brand, Geen toegang alleen geautoriseerd personeel, privé geen toegang, Geen alcohol of drugs om te consumeren, Kinderen mogen niet speel op deze site, Niet sluiten, Niet drinken, Niet betreden, Niet openen, Niet bedienen, Afschermingen niet verwijderen, Niet aanraken, Niet inschakelen, Niet uitschakelen, Industriële voertuigen verboden, Geen lucifers , Geen mobiele apparaten voorbij dit punt, Niet roken in de lift, Niet roken in de lift, Nee m Etalische artikelen of horloges, Geen vissen, Geen buitenschoeisel, Niet duiken, Geen olie of water gebruiken tijdens het gebruik, Dit artikel niet recyclen, Geen doppen, NIET op het oppervlak stappen, Geen open vuur, Geen windsurfen, Niet zeilen, Niet loop of sta hier, niet roeien, geen scherpe voorwerpen, deze lift is niet bedoeld voor mensen, geen toegang voor mensen met metalen implantaten, GEEN onderwaterapparatuur, geen vuurwapens voorbij dit punt.

Verzendkosten
Vrachtkosten:  Wij zenden alleen verzekerd toe
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Indien u niet gevestigd bent in Nederland en u beschikt over een BTW- nummer geeft u dat dan bij uw bestelling door zodat wij u meteen een BTW-vrije factuur kunnen meezenden.


bestemming het totale pakket verzendingsmanier kosten
Nederland Zending tot 5kg DHL/DPD 7.50 €
Zending tot 10kg DHL/DPD 9.50 €
Zending tot 20kg DHL/DPD 13.00 €
Zending tot 31,5 kg DHL/DPD 19.00 €
Duitsland,  België   Zending tot 5kg DPD 9.50 €
Zending tot 10kg DPD 11.50 €
Zending tot 20kg DPD 16.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 22.00 €
Oostenrijk,  Luxemburg,  
Denemarken,  Frankrijk,
Italië,  Vaticaanstad,  UK,
Monaco,  Tsjechië,  Polen,
Slovenië
Zending tot 5kg DPD 14.00 €
Zending tot 10kg DPD 17.00 €
Zending tot 20kg DPD 25.00 €
Zending tot 31,5 kg DPD 35.00 €
Zwitserland
Zending tot 0,5 kg : kleiner als 20mm brief schrijven 8.00 €
Zending tot 1kg : kleiner als 20mm brief schrijven 12.00 €
Zending tot 2kg : kleiner als 20mm brief schrijven 19.00 €
Zending tot 5kg postpakket internationaal 34.00 €
Zending tot 10kg postpakket internationaal 37.00 €
Zending tot 20kg postpakket internationaal 45.00 €
Zending tot 31,5kg postpakket internationaal 55.00 €

Gelieve voor eilanden en andere landen contact met ons opnemen. Klanten uit België zonder BTW nummer verzoeken we contact met ons op te nemen.
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen
Pijlen - Wit

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-A-0-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-A-0-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren wit 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-A-0-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-A-0-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-A-0-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-A-0-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-A-0-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-A-0-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-A-0-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-A-0-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-A-0-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-A-0-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-A-0-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-A-0-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - Geel

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-A-3-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren geel 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-A-3-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren geel 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-A-3-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren geel 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-A-3-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren geel 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-A-3-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren geel 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-A-3-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren geel 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-A-3-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren geel 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-A-3-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren geel 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-A-3-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren geel 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-A-3-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren geel 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-A-3-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren geel 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-A-3-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren geel 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-A-3-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren geel 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-A-3-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren geel 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - oranje

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-A-8-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren oranje 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-A-8-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren oranje 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-A-8-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren oranje 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-A-8-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren oranje 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-A-8-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren oranje 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-A-8-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren oranje 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-A-8-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren oranje 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-A-8-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren oranje 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-A-8-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren oranje 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-A-8-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren oranje 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-A-8-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren oranje 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-A-8-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren oranje 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-A-8-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren oranje 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-A-8-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren oranje 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - Rood

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-A-14-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren rood 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-A-14-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren rood 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-A-14-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren rood 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-A-14-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren rood 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-A-14-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren rood 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-A-14-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren rood 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-A-14-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren rood 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-A-14-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren rood 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-A-14-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren rood 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-A-14-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren rood 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-A-14-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren rood 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-A-14-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren rood 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-A-14-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren rood 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-A-14-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren rood 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - Blauw

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-A-50-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren blauw 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-A-50-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren blauw 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-A-50-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren blauw 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-A-50-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren blauw 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-A-50-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren blauw 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-A-50-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren blauw 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-A-50-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren blauw 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-A-50-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren blauw 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-A-50-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren blauw 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-A-50-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren blauw 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-A-50-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren blauw 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-A-50-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren blauw 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-A-50-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren blauw 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-A-50-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren blauw 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - Groen

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-A-67-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren groen 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-A-67-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren groen 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-A-67-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren groen 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-A-67-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren groen 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-A-67-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren groen 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-A-67-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren groen 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-A-67-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren groen 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-A-67-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren groen 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-A-67-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren groen 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-A-67-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren groen 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-A-67-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren groen 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-A-67-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren groen 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-A-67-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren groen 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-A-67-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren groen 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - Zwart

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-A-88-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-A-88-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren zwart 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-A-88-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-A-88-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-A-88-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-A-88-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-A-88-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-A-88-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-A-88-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-A-88-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-A-88-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-A-88-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-A-88-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-A-88-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - Wit

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-B-0-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-B-0-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren wit 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-B-0-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-B-0-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-B-0-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-B-0-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-B-0-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-B-0-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-B-0-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-B-0-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-B-0-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-B-0-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-B-0-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-B-0-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - Geel

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-B-3-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren geel 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-B-3-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren geel 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-B-3-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren geel 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-B-3-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren geel 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-B-3-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren geel 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-B-3-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren geel 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-B-3-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren geel 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-B-3-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren geel 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-B-3-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren geel 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-B-3-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren geel 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-B-3-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren geel 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-B-3-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren geel 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-B-3-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren geel 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-B-3-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren geel 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - oranje

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-B-8-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren oranje 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-B-8-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren oranje 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-B-8-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren oranje 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-B-8-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren oranje 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-B-8-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren oranje 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-B-8-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren oranje 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-B-8-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren oranje 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-B-8-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren oranje 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-B-8-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren oranje 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-B-8-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren oranje 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-B-8-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren oranje 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-B-8-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren oranje 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-B-8-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren oranje 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-B-8-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren oranje 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - Rood

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-B-14-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren rood 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-B-14-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren rood 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-B-14-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren rood 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-B-14-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren rood 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-B-14-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren rood 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-B-14-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren rood 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-B-14-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren rood 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-B-14-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren rood 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-B-14-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren rood 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-B-14-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren rood 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-B-14-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren rood 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-B-14-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren rood 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-B-14-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren rood 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-B-14-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren rood 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - Blauw

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-B-50-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren blauw 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-B-50-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren blauw 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-B-50-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren blauw 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-B-50-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren blauw 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-B-50-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren blauw 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-B-50-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren blauw 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-B-50-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren blauw 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-B-50-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren blauw 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-B-50-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren blauw 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-B-50-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren blauw 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-B-50-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren blauw 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-B-50-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren blauw 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-B-50-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren blauw 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-B-50-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren blauw 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - Groen

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-B-67-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren groen 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-B-67-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren groen 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-B-67-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren groen 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-B-67-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren groen 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-B-67-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren groen 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-B-67-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren groen 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-B-67-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren groen 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-B-67-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren groen 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-B-67-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren groen 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-B-67-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren groen 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-B-67-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren groen 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-B-67-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren groen 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-B-67-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren groen 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-B-67-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren groen 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - Zwart

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-B-88-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-B-88-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren zwart 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-B-88-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-B-88-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-B-88-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-B-88-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-B-88-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-B-88-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-B-88-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-B-88-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-B-88-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-B-88-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-B-88-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-B-88-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - Wit

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-C-0-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren wit 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-C-0-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren wit 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-C-0-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren wit 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-C-0-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren wit 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-C-0-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren wit 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-C-0-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren wit 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-C-0-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren wit 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-C-0-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren wit 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-C-0-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren wit 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-C-0-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren wit 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-C-0-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren wit 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-C-0-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren wit 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-C-0-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren wit 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-C-0-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren wit 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - Geel

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-C-3-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren geel 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-C-3-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren geel 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-C-3-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren geel 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-C-3-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren geel 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-C-3-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren geel 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-C-3-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren geel 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-C-3-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren geel 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-C-3-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren geel 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-C-3-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren geel 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-C-3-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren geel 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-C-3-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren geel 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-C-3-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren geel 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-C-3-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren geel 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-C-3-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren geel 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - oranje

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-C-8-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren oranje 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-C-8-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren oranje 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-C-8-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren oranje 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-C-8-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren oranje 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-C-8-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren oranje 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-C-8-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren oranje 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-C-8-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren oranje 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-C-8-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren oranje 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-C-8-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren oranje 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-C-8-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren oranje 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-C-8-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren oranje 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-C-8-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren oranje 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-C-8-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren oranje 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-C-8-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren oranje 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - Rood

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-C-14-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren rood 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-C-14-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren rood 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-C-14-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren rood 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-C-14-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren rood 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-C-14-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren rood 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-C-14-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren rood 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-C-14-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren rood 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-C-14-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren rood 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-C-14-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren rood 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-C-14-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren rood 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-C-14-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren rood 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-C-14-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren rood 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-C-14-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren rood 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-C-14-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren rood 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - Blauw

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-C-50-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren blauw 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-C-50-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren blauw 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-C-50-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren blauw 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-C-50-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren blauw 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-C-50-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren blauw 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-C-50-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren blauw 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-C-50-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren blauw 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-C-50-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren blauw 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-C-50-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren blauw 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-C-50-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren blauw 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-C-50-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren blauw 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-C-50-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren blauw 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-C-50-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren blauw 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-C-50-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren blauw 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - Groen

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-C-67-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren groen 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-C-67-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren groen 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-C-67-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren groen 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-C-67-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren groen 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-C-67-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren groen 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-C-67-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren groen 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-C-67-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren groen 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-C-67-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren groen 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-C-67-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren groen 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-C-67-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren groen 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-C-67-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren groen 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-C-67-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren groen 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-C-67-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren groen 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-C-67-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren groen 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €
Pijlen - Zwart

Zelfklevende pijlen in verschillende kleuren en afmetingen vindt u hier.

Pijlen

Technische details:
Materiaal: PVC-Plastik, Zelfklevend
Oppervlak: Glanzend / Matt
Afwerking: Non-lamineren / Lamineren
Afmetingen 5x2,8 cm - 60x44,8 cm
Kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
Verpakkingseenheid:   1
Prijs:   incl. BTW, excl.  verzendkosten
Meer informatie   glanzend / mat

Pos. Bestelnummer Afmetingen Oppervlak Afwerking Kleur Staffelprijs per stuk incl. BTW, excl.
1 tot 4 5 tot 10 11 tot 30 31 tot 60
1 ES-PFE-C-88-5x2.8-G 5x2.8 cm Glanzend Non-lamineren zwart 1,20 € 1,00 € 0,80 € 0,60 €
2 ES-PFE-C-88-5x2.8-M 5x2.8 cm Matt Non-lamineren zwart 1,44 € 1,20 € 0,96 € 0,72 €
3 ES-PFE-C-88-10x5.6-G 10x5.6 cm Glanzend Non-lamineren zwart 1,00 € 0,90 € 0,80 € 0,70 €
4 ES-PFE-C-88-10x5.6-M 10x5.6 cm Matt Non-lamineren zwart 1,20 € 1,08 € 0,96 € 0,84 €
5 ES-PFE-C-88-20x11.2-G 20x11.2 cm Glanzend Non-lamineren zwart 2,50 € 2,30 € 2,20 € 2,10 €
6 ES-PFE-C-88-20x11.2-M 20x11.2 cm Matt Non-lamineren zwart 3,00 € 2,76 € 2,64 € 2,52 €
7 ES-PFE-C-88-30x16.8-G 30x16.8 cm Glanzend Non-lamineren zwart 4,80 € 4,50 € 4,30 € 4,20 €
8 ES-PFE-C-88-30x16.8-M 30x16.8 cm Matt Non-lamineren zwart 5,76 € 5,40 € 5,16 € 5,04 €
9 ES-PFE-C-88-40x22.4-G 40x22.4 cm Glanzend Non-lamineren zwart 6,90 € 6,50 € 5,90 € 5,60 €
10 ES-PFE-C-88-40x22.4-M 40x22.4 cm Matt Non-lamineren zwart 8,28 € 7,80 € 7,08 € 6,72 €
11 ES-PFE-C-88-50x28-G 50x28 cm Glanzend Non-lamineren zwart 12,00 € 11,50 € 10,50 € 9,90 €
12 ES-PFE-C-88-50x28-M 50x28 cm Matt Non-lamineren zwart 14,40 € 13,80 € 12,60 € 11,88 €
13 ES-PFE-C-88-60x44.8-G 60x44.8 cm Glanzend Non-lamineren zwart 14,00 € 13,50 € 12,50 € 11,90 €
14 ES-PFE-C-88-60x44.8-M 60x44.8 cm Matt Non-lamineren zwart 16,80 € 16,20 € 15,00 € 14,28 €

   Aanvraag formulier

Contact/bedrijfsgegevens
  Naam
  Straat
  Postcode + woonplaats
  Telefoon:
  Fax
*Dit email-veld moet ingevuld zijn
Kies het gewenst product
Product :
Aantal kleuren :
Materiaal :
Hoe lang weersbestendig- en lichtechtheid :
Afmetingen :
Mag het formaat afwijkend zijn ? :
Aantal 1 :
Aantal 2 :
Aantal 3 :
Belt u mij a.u.b. op voor uitgebreid advies :

Overige aan- of opmerkingen
  
Ja, ik zou graag speciale aanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Ja, ik zou graag advertentieaanbiedingen en kortingen van EtikettenWorld.eu ontvangen
  
Nee, ik wil geen informatie over nieuwe producten en aanbiedingen ontvangen.
pijlen
Een pijl is een symbool of pictogram dat in een richting wijst of een richting aangeeft. Pijlen worden voornamelijk gebruikt voor navigatie in het wegverkeer, afhankelijk van de pijl wijzen ze in verschillende richtingen om de persoon die de weg zoekt te laten zien welke kant hij op moet. Er is bijvoorbeeld de pijl naar links, de pijl naar rechts, de pijl omlaag, de pijl omhoog, de zuidwestelijke pijl, de zuidoostelijke pijl, de noordoostelijke pijl of de noordwestpijl.

EtikettenWorld biedt u waarschijnlijk de grootste selectie pijlstickers, in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Ook zijn ze toepasbaar voor verschillende doeleinden, zoals:
 1. Social distancing
 2. nooduitgangen
 3. leidingmarkeringstapes
 4. wegverkeer
 5. Nood oogspoeling
 6. nooddouche
 7. eenrichtingsverkeer
 8. binnenkomst
 9. Uitgang
 10. vrij houden
 11. vloer borden
 12. parkeerplaats kant
 13. Eerste hulp
 14. voetganger
 15. Omleiding
 16. stoep
 17. Afstand
Niet gevonden waar je naar zocht? Voor persoonlijk advies kunt u telefonisch contact met ons opnemen, wij passen de pijlstickers aan uw individuele wensen aan.
Onze materialen
InfoRoll1055896
Permanent klevend:
Permanente lijm, bestand tegen alle temperatuurbereiken en behoudt zijn lijmprestaties ondanks UV-licht, zout water, regen en andere weersomstandigheden.
Verwijderbare lijm:
Dankzij de verwijderbare lijm kan de sticker worden verwijderd zonder het etiket of de ondergrond te beschadigen. De lijm is nog steeds sterk genoeg om het label op zijn plaats te houden.
Herpositioneerbare lijm:
Herbruikbare en herpositioneerbare stickers gebruiken een lijm die licht genoeg is om de sticker opnieuw te positioneren zonder de hechting te beïnvloeden en die sterk genoeg is om het materiaal te laten hechten zonder een residu achter te laten.
Andere materialen:
Zelfklevende polyesterfolie, polypropyleen, PVC-kunststof en andere zelfklevende materialen zijn ook beschikbaar.

Fluorescerende folie, die bij daglicht wit lijkt en begint te gloeien nadat de lichtbron is gedoofd.

Polypropyleen bevat bindmiddelen en kan zowel op zachte als harde kunststof worden verlijmd.

Polyvinylchloride is een van de meest gebruikte thermoplastische polymeren en is verkrijgbaar in twee brede categorieën: flexibel en stijf.
Flexibel PVC wordt gevormd door compatibele weekmakers aan PVC toe te voegen die de kristalliniteit verminderen. Deze weekmakers werken als smeermiddelen, wat resulteert in een veel helderder en flexibeler plastic. Dit type PVC wordt ook wel PVC-P genoemd.
Hard PVC is een stijvere en goedkopere kunststof met een hoge weerstand tegen externe invloeden zoals vocht, weersomstandigheden, chemicaliën en corrosieve omgevingen. Dit type PVC wordt ook wel UPVC, PVC-U of u PVC genoemd.

Zelfklevend betekent dat een van de twee oppervlaktezijden is bedekt met een kleverige substantie zoals lijm, zodat deze blijft plakken. Vrijwel alle conventionele stickers hebben deze eigenschap. Ze hechten het beste tussen 12°C en 15°C graden.

Al onze materialen zijn oliebestendig, UV-bestendig, verwijderbaar, weerbestendig, afpelbaar, water- en vlekbestendig, duurzaam, waterbestendig, zelfvernietigend en overdrachtsbestendig indien gevraagd.
Onze kleuren
Colours-Mix-123333
Alle kleuren die je maar kunt bedenken zijn bij ons verkrijgbaar. Om er een paar te noemen: wit, geel (HKS3K), rood (HKS14K), lichtblauw (HKS50K), lichtgroen (HKS67K), oranje (HKS8K), roze (HKS21K), lichtpaars (HKS26K), donkerpaars (HKS34) , donkerblauw ( HKS44K), lichtblauw, donkergroen (HKS54K), lichtbruin (HKS82K), donkerbruin (HKS84K), zwart (HKS88), Lichtgrijs (HKS91K), Donkergrijs (HKS93K), Fluorescerend Groen (Pantone802), Fluorescerend Geel (Pantone803), Fluorescerend Oranje (Pantone811), Fluorescerend Rood (Pantone812).
Uw wens is ons bevel!
vormen en maten
Shapes-120998
Onze stickers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Diverse veel voorkomende vormen zijn bijvoorbeeld de driehoek, de rechthoek, rond of vierkant, als parallellogram, ruit, ovaal, vijfhoek, zeshoek, zevenhoek of achthoek. De maximale afmeting voor rechthoekige stickers is 1,50 m x 3,00 m, voor ronde stickers is de maximale afmeting 1,50 m x 1,50 m.

Is uw gewenste stickermaat groter dan de hier aangeboden gebruikelijke maten, dan bespreken wij uw individuele wensen graag telefonisch met u door!
Hoe plak je een sticker?
StickerClean-565555 StickerFix155555
 1. Plak de sticker op een droge, stof- en vetvrije ondergrond.
 2. Haal de sticker van het rugpapier en plak een hoek van de sticker op het door u gekozen oppervlak. Gebruik vervolgens de rechte rand van de sticker om de rest van uw sticker naar beneden te drukken, in wezen uitrollen. De rand helpt je om gelijkmatige druk uit te oefenen op het embleem, zodat het gelijkmatig wordt verdeeld en er geen luchtbellen onder blijven.
Hoe verwijder je een sticker?
StickerFix155554
 1. Nagellakremover en andere oplosmiddelen zijn geweldig voor het verwijderen van hardnekkige stickers en hun resten.
 2. Verwijder de sticker van het oppervlak, beginnend bij de hoeken.
 3. Gebruik een vochtige spons om eventuele resten volledig te verwijderen.
Onze pijlstickers zijn verkrijgbaar met een satijnmat of glanzende afwerking, afhankelijk van uw voorkeur. Het hoogtepunt van ons bedrijf, de UV-printer, is bijzonder geschikt voor het halfmatte oppervlak: hij is snel, nauwkeurig en effectief. Bij deze druktechniek wordt de kleur gefixeerd en uitgehard op de folie met UV-licht, deze wordt iets opgelicht en opgeruwd. Maar ondanks deze kleine oneffenheden kan vuil net zo gemakkelijk van het semi-matte oppervlak worden verwijderd als een glanzende sticker met een glad oppervlak. De sticker is direct na het printen al zeer goed bestand tegen invloeden van buitenaf. Met een UV-printer is het mogelijk om op verschillende soorten relatief vlakke ondergronden te printen, zoals folie, hout en hard plastic.
De UV-printer print alleen met een satijnen afwerking, dus er is geen extra laminering nodig om de sticker een verfijnde satijnen afwerking te geven. Een semi-mat oppervlak biedt u talloze voordelen, het reflecteert en verblindt bijvoorbeeld niet bij blootstelling aan licht zoals een glanzend oppervlak, maar garandeert een uitstekende leesbaarheid, zelfs onder de helderste hemel en in de mooiste zonneschijn. De meeste van onze medewerkers vinden het semi-matte design optisch mooier en van hogere kwaliteit dan het glanzende design.
De UV-printer biedt u een relatief korte productietijd in vergelijking met conventioneel eco-solvent printen, omdat er geen tijd is om te berekenen voor het drogen.
Ook in het assortiment:
 1. Verbodstekens en tekens
 2. waarschuwingssticker
 3. afstand sticker
 4. Covid-19 afstandssticker
 5. noodsignalen
 6. vuurteken
 7. vlaggen en spandoeken
 8. kenteken plaat
 9. lijm stippen
 10. kantoor organisatie
 11. inventarislabels
 12. elektrische identificatie:
 13. GHS-labels
 14. VN gevaar teken
 15. Verkeersborden
 16. Groene stip
 17. Organische zegelsticker
 18. hartvormige etiketten
 19. letters en cijfers
 20. eiland sticker
 21. pictogrammen
 22. kwaliteitscontrolelabels
 23. Rode Kruis-sticker
 24. Sticker Niet storen
 25. plotten
 26. zeefdruk
 27. A4-etiketten
 28. thermische transferlabels
 29. Directe thermische labels
 30. tuin etiketten
 31. hologrammen
 32. veiligheidslabels
 33. Blanco etiketten
 34. lamineerfilm
 35. Zelfklevend fotopapier
 36. poster
 37. magnetisch papier
 38. textiel labels
 39. Gebogen stickers
 40. Handgeschreven etiketten
 41. Certificaten van echtheid
 42. laser sticker
 43. Tatoeagesticker
 44. warmteoverdracht linten
 45. Printer
 46. Tickets swing tags (hangt)
 47. Inkjet photo paper
 
We willen graag uw ervaringen op onze site verbeteren. Zou u ons willen helpen door een aantal vragen te beantwoorden?
Ja
Nee